Dettagli dell'azienda

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Komt afspraken niet na

Komt afspraken niet na. Heeft adm. Niet op orde. Wordt aan het lijntje gehouden. Weten niet waar ze mee bezig zijn. Zeer onbeschoft aan de telefoon. Geven eigen fouten niet toe.

1 ottobre 2025
Logo di Zelfverkopen.nl

Risposta di Zelfverkopen.nl

Beste Roelien, je wilde een huis bij ons bezichtigen dat helaas al verkocht was. Om die reden belde de verkoper je niet direct op om een afspraak te maken. We snappen heel goed dat de huidige woningmarkt enorm frustrerend kan zijn en dat je er wanhopig van kan worden. Op sommige huizen komen wel 100 reacties en daar kan maar 1 iemand blij mee worden gemaakt. We kunnen helaas geen ijzer met handen breken, maar we hopen dat je snel jouw droomhuis vindt.

Valutata 1 stelle su 5

Zelfde ervaring als andere reviewers

Ik heb een soortgelijke ervaring als eerdere reviewers. Laatst gebeld. Al mijn gegeven doorgegeven. Er zou contact met mij opgenomen worden. Niet gebeurd. Heb een mail gestuurd. Wordt ook niet op gereageerd. Als dit de voorbode is van kwaliteit hoe deze organisatie mijn huis verkoopt en mij begeleidt, dan liever niet mee in zee

7 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Als verkopende partij is dit een ideale…

Als verkopende partij is dit een ideale manier van werken. Je kunt geïnteresseerden in de woning eenvoudig zelf begeleiden, wat het mogelijk maakt om flexibel afspraken te maken, zoals bezichtigingen in het weekend of ’s avonds wanneer het hen uitkomt. Dit biedt niet alleen gemak voor de potentiële kopers, maar zorgt er ook voor dat je hen beter kunt ondersteunen gedurende het proces. Omdat je direct contact hebt via hun telefoonnummer en e-mailadres, kun je snel en persoonlijk communiceren, wat het proces soepeler maakt.

Kortom, alles zelf regelen geeft je controle over het verkoopproces en biedt flexibiliteit voor zowel jou als de koper. Een efficiënte en persoonlijke aanpak die de verkoopkansen kan vergroten.

26 dicembre 2024

Slechte: 1.communicatie 2.transparantie

Bel voor informatie, woning die half jaar terug is verkocht. Ze willen de verkoopprijs niet doorgeven.
Kan.

Mijn reden voor de vraag is ik heb een soortgelijke woning die ik wil verkopen. Dus eigenlijk ben ik een lead, ik zou het via zelfverkopen.nl ook mijn woning kunnen aanbieden.

Medewerker wil mijn Voornaam, ook perse mijn achternaam, oke die geef ik om teruggebeld te worden.

Na 2 weken nog niet teruggebeld.

Bel weer 2 weken om aan te geven dat ik niet ben gebeld en de prijs wil weten, weer willen ze de prijs niet doorgeven, ik kan het bij het kadaster aanvragen zeggen ze.

Ook zeggen ze: We zullen weer terugbel aafspraak noteren. Ik ga daar natuurlijk niet op wachten. Hoef ook niks meer met ze te maken te hebben.

PS: Ik vroeg ook bij het recente gesprek. kan je wel zeggen boven of onder de vraagprijs, wilde ze ook niet. Best triest. Als ik een goed antwoord kan ontvangen waarom jullie zo een monopolie protocol uitvoeren verwijder ik mijn review.

Wat een slechte communicatie. Verkoop hier je woning niet, blijkbaar hebben ze problemen met 1. transparant zijn, 2. communicatie.

25 novembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Zeer goede klantgerichte service

Beste lezer. Reviews schrijf ik normaliter niet tenzij de dienstverlening echt uitblinkt. Bij deze wil ik graag mijn 5 sterren ervaring met iedereen delen voor de zeer professionele hulp van Benno en zijn team. In tegenstelling tot een normale makelaar die financieel belang heeft bij de verkoop van je huis, behartigd dit team 100% de belangen van de verkoper. De mate van voorbereiding op gesprekken vanuit Benno’s kant en zijn jarenlange ervaring in makelaardij is van hoge kwaliteit waardoor een reëel en gepast advies wordt gegeven. Het contact met Benno en zijn team heb ik als zeer fijn ervaren. Veel dank nogmaals voor de gepaste en zeer scherp geprijsde service die jullie bieden. Aanrader voor iedereen die zijn huis op een fijne manier wilt verkopen.

6 febbraio 2024
Valutata 3 stelle su 5

Verkoop huis met Zelfverkopen.nl

Verkoop huis met Zelfverkopen.nl

Het hele verkoopproces verliep in grote lijnen goed en voorspoedig, waarbij de markt natuurlijk wel mee hielp: er was veel vraag naar de woning (eind 2019). We hadden vooral te maken met Coen Arends, ‘commercieel medewerker’ van Zelfverkopen.nl. Hij was zeer correct, attent, hulpvaardig, deskundig en snel reagerend.

De ingeschakelde lokale makelaar die een prijsindicatie moest geven voor de vraagprijs, viel wel wat tegen: ze adviseerde een nogal lage vraagprijs. Dat konden we gemakkelijk zelf aantonen met referentiewoningen en met rekentools op internet over prijsontwikkelingen. De uiteindelijke verkoopprijs was 16% hoger dan de indicatieve waarde van deze lokale makelaar. We hadden 15% meer gevraagd.

De mooie verkoopprijs komt denk ik mede door de zogenaamde ‘verkoop bij inschrijving’, wat volgens mij de eerlijkste en beste manier is om het huis aan de hoogste bieder te kunnen verkopen. Maar zoals Coen me uitlegde, dat is alleen aan te raden als er voldoende belangstelling is voor het huis, want deze verkoopmethode kan ook kopers/bieders afschrikken omdat ze gedwongen worden meteen hun uiterste bod te geven.

We waren wel verbaasd dat nadat we het concept-koopcontract ontvingen van Zelfverkopen.nl, erbij gemeld werd dat hiermee hun rol stopte. Dat zou eerder in het proces wel wat beter gecommuniceerd mogen worden, vind ik. In de aanloop naar de overdracht bij de notaris, ontstonden wat vervelende probleempjes met een buurman en de koper, en daarbij hadden we advies nodig van onze makelaar. Gelukkig kregen we dat advies wel van Coen. Directeur Benno Kolt heb ik hierbij helaas ervaren als storend en stressverhogend omdat hij geërgerd en ongevraagd met dwingende en foute adviezen kwam, niet goed luisterde, en niet goed geïnformeerd was over de achtergrond.

Zou je Zelfverkopen aanbevelen? Ja, maar met de kanttekening dat je Benno Kolt beter kan mijden en negeren. Maak ook kennis met andere internetmakelaars en vraag met wie je te maken krijgt bij zo’n makelaarskantoor.
------------------

16 giugno 2020
Logo di Zelfverkopen.nl

Risposta di Zelfverkopen.nl

Beste Pucky, wat fijn dat jullie jullie woning zo goed verkocht hebben! Supermooi, 16% boven de marktwaarde! Ons waardeadvies is met name gebaseerd op verkocht-cijfers uit de NVM database. Het vraagprijsadvies houdt daarbij rekening met een reële onderhandelingsmarge. Prachtig als dan blijkt dat de uiteindelijke opbrengst nog hoger blijkt te zijn. Iets wat vaker gebeurd in deze oververhitte woningmarkt. Dat hebben jullie goed gedaan, top! Ook fijn dat jullie zo blij zijn geweest met onze Coen. Coen is assistent register makelaar taxateur en zéér vakkundig. We zijn trots op hem. Jullie schrijven verder dat onze taak stopt bij het versturen van de koopakte. Zoals je hebt gemerkt is dat natuurlijk niet het geval. Helemaal niet in geval van calamiteiten. Normaal gesproken is het zo dat een koopakte door beide partijen wordt ondertekend en ingeleverd bij de notaris. Een woning is dan in principe verkocht en er staat ons niets meer te doen. Onze actieve taak houdt dan op en vanaf daar neemt de notaris het stokje van ons over. Heel soms gebeurd er daarna toch nog iets. Dan helpen we natuurlijk en blijven we met raad en daad terzijde staan. Zoals ook bij jullie. Het is jammer dat er in jullie geval miscommunicatie is geweest met Benno. Dat had wellicht anders gekund en we zullen het zeker intern bespreken (het was fijn geweest als je naam vermeld was bij deze review, wat dan hadden we de situatie beter terug kunnen halen). Dank voor de feed-back in ieder geval. We wensen jullie alle goeds!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più