L'azienda ha risposto
Ik mis op dit moment een wat meer adviserende rol op basis van expertise van de makelaar. Als klant heb je een duidelijke richting nodig. Een strategisch advies over een evt vraagprijs, presentatie,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De grootste huizenverkoper van Nederland. U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten!
Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Een hele goede ervaring! We hebben een huis in hoog segment te koop, doen de bezichtigingen lekker zelf en dat wordt als heel erg positief ervaren bij de geïnteresseerden en bij ons.. Uitbesteden van de bezichtigingen kan natuurlijk ook. Ook over de foto's van ons huis en de reportage zijn we erg tevreden, en serieuze fotograaf feedback gevraagd aan de bezichtigers van ons huis en vinden het belangrijk dat deze realistisch zijn.
Als klant heb je een duidelijke richting nodig. Een strategisch advies over een evt vraagprijs, presentatie, details etc. Dat mis ik. Ik heb zelf onderzoek gedaan naar mijn woning. Advies ingewonnen via experts en via internet. Dat wil niet zeggen dat ik het ‘juiste’ advies heb gevonden en ingewonnen. Daar had ik wat meer betrokkenheid verwacht en gehoopt op advies op maat. Ik ben verder zeer tevreden over makelaarsland. Heb eerder een woning verkocht via hen en dat was goed bevallen. Hoop dat mijn ervaring dit keer achteraf net zo goed zal zijn.

Risposta di Makelaarsland
Zeer snelle actie en antwoorden op alles. Backoffice van Makelaarsland is uiterst behulpzaam, geduldig en snel. Foto's ook in rap tempo geleverd zodat het huis op de site geplaatst kon worden. Hele goed ervaring tot nu toe, tevens vanwege de vaste prijs zodat je weet waar je aan toe bent.

Risposta di Makelaarsland
Snel contact. Duidelijke instructies. Alles snel geregeld. Werkt echt top zo!

Risposta di Makelaarsland
Super goede service. Alles wordt snel afgehandeld. Altijd vriendelijke hulp. De digitale omgeving werkt goed en is heel overzichtelijk. Kan het zeker aanbevelen! 😃

Risposta di Makelaarsland
Eerste contact en verdere communicatie liepen zeer vlot. Ook de afstemming met de toegewezen makelaar verliep zeer prettig. Momenteel volop bezig met de bezichtigingen en blijkt de site met alle afspraken, aanvragen, wachtlijst en biedingen, zeer overzichtelijk. Het blijkt ook erg leuk om met ondersteuning van Makelaarsland je eigen huis te verkopen. Kortom: een aanrader.

Risposta di Makelaarsland
Ik ben 100 procent tevreden. Uitstekende begeleiding! Twee jaar geleden heeft mijn vriend zijn huis via Makelaarsland verkocht en nu heb ik mijn huis in de verkoop. Als ik een vraag heb en die stuur, krijg ik altijd dezelfde dag een duidelijk antwoord. Ze houden de verkoop goed in de gaten en nemen regelmatig contact met me op. Heel handig om zelf tijdsblokken te kunnen maken en zelf de bezichtigingen te doen. Ook daar goede tips voor gehad.

Risposta di Makelaarsland
Fijn dat je zelf alles in de hand hebt om de woning an de hand te doen en er deskundige meekijken tijdens het verkoop proces.

Risposta di Makelaarsland
We hebben met makelaarsland ons huis verkocht.
Duidelijk, vlot en symphatiek. Een hele verbetering met onze vorige makelaar

Risposta di Makelaarsland
Goed en duidelijk systeem, snelle reactie bij vragen, prima prijs, snelle afspraken met kundige fotograaf en makelaar die op huisbezoek komt, goed gesprek met makelaar die de verdere begeleiding doet.

Risposta di Makelaarsland
De ervaring is tot nu toe ok. Alleen de afspraken zijn op een rare manier gedaan
Ik had de hele zarerdag voor bezoekers op gegeven maar heb niemand/geen bezoek voor deze dag
Jammer
Het was een Goede sterke start en daar naar niets
Even afwachren wat de volgende dagen/weken brengen

alleen administratiekantoor
Makelaarsland funktioneert als een goed lopend administratiekantoor. De makelaars proberen contact en overleg te mijden en hebben geen meerwaarde.

Risposta di Makelaarsland
Goede prijs en zeer goede begeleiding.
Ook telefonisch goed bereikbaar.
Echter de bezichtigings afspraken van de verkoper op Funda correspondeert niet met de gewenste dagen en tijden van de klant OP MAKELAARSLAND die ingevoerd zijn.
Mogelijk heb ik iets gemist omdat het géén dagelijkse gebeuren is voor mij.
Dat kan natuurlijk ook.
Ook de plattegronden van de woning op makelaarsland komen NIET op funda als de koper de brochure op Funda niet opend.

Risposta di Makelaarsland
Bel al twee dagen voor een afspraak voor de verkoop van m’n woning. Steeds de toezegging dat ik teruggebeld wordt maar dat gebeurt gewoon niet. Echt slecht!

Risposta di Makelaarsland
Ben zeer tevreden met de samenwerking tot nu. Goede adviezen, professioneel en flexibiliteit voordat mijn kleine woning Funda opging. Echt erg tevreden tot nu toe! Nu, op naar de verkoop met datzelfde professionalisme.

Risposta di Makelaarsland
Slechte verkooptactiek. Het huis is niet verkocht en er zijn geen bezichtigingen geweest. Ik ben niet tevreden en ben daarom gestopt. Ik ga nu op zoek naar een andere makelaar.

Risposta di Makelaarsland
Duidelijk en fijn contact met de opname-makelaar alsook degene die het contact met mij onderhoudt.
Verder een eenvoudige manier om je dossier op orde te brengen of aan te vullen, alsmede de foto’s te rangschikken.
Ook het ‘planbord’ voor de bezichtigingen is helder.
Zeer tevreden ! ✨✨✨✨

Risposta di Makelaarsland
Uitermate tevreden over Makelaarsland. Dit is ons tweede huis dat we via hen verkopen. Fijne persoonlijke makelaar. Goede ondersteuning en adviezen. Behoedt ons voor fouten vanwege onze slechtziendheid. Jan en Nina

Risposta di Makelaarsland
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.