Zelesta Sverige Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Älskar dessa täcken. Så sköna att sova i. Köpte deras beauty täcken med satin och känner mig som en prinsessa när jag sover. Beställde även deras tjockare täcken till min ungdomar hemma -Teddy bed so... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Helt nöjd med mina Täcken, enda besvikelsen var att när jag beställde 1 täcke den 14e och 6st den 18e så har jag fått dom 6 jag beställde. Enda förklaringen jag kan tro är att det 1a var ett teddy täc... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Köpte ett royalbed-täcke, var lite skeptisk till en början samt osäker på om jag behövde ett tjockare/varmare täcke, men är så nöjd. Täcket känns viktlöst mot huden, värmer bra men andas så jag får in... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag fick min 4 (1 kräm Teddy, 1 taupe Teddy, 1 Wonderbed - Patchwork Hearts och 1 Pink Paradise Beautybed) igår eftermiddag och igår kväll använde jag min Zelesta Teddybed - Taupe och jag måste säga a... Leggi di più

Informazioni su Zelesta Sverige

Scritti dall'azienda

Ett tvättbart täcke med snabbtorkande egenskaper hittar du hos Zelesta, den största online-leverantören av tvättbara täcken i Europa. Vi erbjuder de bästa priserna på bland annat dina täcken, kuddar, örngott, lakan, tvättparfymer och andra sovprodukter.

Hos Zelesta skämmer vi gärna bort andra. Med våra unika produkter förvandlar vi ditt sovrum till en bekymmersfri plats för avkoppling. Vår kollektion av sängkläder består helt av lättviktiga och lättskötta produkter, som ett täcke utan överdrag som passar för tvättmaskin och torktumlare. Över 150.000 nöjda kunder har redan valt oss. Hos Zelesta är du garanterad snabb leverans, säker och flexibel betalning med Klarna samt en hälsosam nattsömn.

Zelesta vaknar före gryningen för att ge dig den perfekta nattsömnen. Vi är också redo att med stor omsorg besvara kundfrågor, kommentarer eller lösa eventuella problem. Via e-postadressen nedan står Sveriges vänligaste kundtjänstteam till din tjänst. Vi strävar efter att svara på ditt meddelande inom 24 timmar.

Maila oss på info@zelesta.se

Ett lättare liv börjar i sovrummet. Zelesta är det första steget.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

398 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

38 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Underbart sköna täcken

Underbart sköna täcken , kommer att köpa fler än de 2 jag redan köpt

6 febbraio 2025

Bästa kund,
Tack för din fantastiska recension! Det gläder oss att höra att du tycker om dina täcken så mycket att du redan planerar att köpa fler. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med ditt nästa köp!

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss på info@zelesta.se.

Sköna täcken

6 febbraio 2025

Bästa Kjell Åke,
Vilken fantastisk recension – stort tack! Det är underbart att höra att du är nöjd med våra produkter. Vi hoppas att du får njuta av en nattsömn som känns som en minisemester. Om du behöver något i framtiden, finns vi här för dig på info@zelesta.se.

Fina täcken

Jag är så nöjd med våra täcken,sköna o. lätta.

Bästa Ann-Cathrine,

Underbar

Bästa täcket

5 febbraio 2025

Bästa Stig Olof,

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans. Bra kvalitet torkar snabbt. Enda nackdel kuddfodralen till det stora täcket var alldeles för stora.

Bästa Ingela,
Vad fantastiskt att höra att du är så nöjd! Hos Zelesta sätter vi alltid kvalitet i första hand. Våra täcken är inte bara designade för ultimat sovkomfort, utan också för att hålla i många år – en investering i din nattsömn. Varje detalj, från det andningsbara tyget till den lyxiga fyllningen, är noggrant utvald för att lyfta din sömnupplevelse till en ny nivå.

Har du några frågor eller behöver tips för att få ut det bästa av ditt täcke? Vi finns här för dig på info@zelesta.se.
Vi önskar dig oändligt många härliga nätter!

Valutata 2 stelle su 5

det var mycket krångel innan jag fick…

det var mycket krångel innan jag fick rätt täcken

Hej Ann-Vi,
Så tråkigt att höra att din upplevelse med oss inte har varit helt smidig. Om du fortfarande behöver hjälp,så kan du skicka ditt ordernummer till info@zelesta.se. Då kan vi hjälpa dig på bästa sätt.

Är nöjd med täcket

Är nöjd med täcket. Luftigt, mjukt.

Bästa Eva,

Täcken är jättebra

Täcken är jättebra , servicen jättefin , mycket tillmötesgående vid reklamation. Är verkligen nöjd

Bästa Petra,
Ditt fina omdöme betyder mycket för vårt team – stort tack! Vi är så glada att du är nöjd och att vi har kunnat ge dig en positiv upplevelse.
Om du har några frågor eller om vi kan hjälpa dig med något, tveka inte att höra av dig! Du når oss enkelt på info@zelesta.se.

Hej Anne
Tack för din recension! Härligt att höra att du är nöjd med både täcket och den snabba leveransen. Vi hoppas att du får många sköna och avkopplande nätter framöver!

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans och bra kvalitet!

Snabb leverans och bra kvalitet!

31 gennaio 2025

Bästa Geidi,
Vad härligt att höra att du är så nöjd! Hos Zelesta tror vi att en god nattsömn börjar med uppmärksamhet på minsta detalj. Därför är våra täcken designade med ultimat komfort och hållbarhet i åtanke, så att du kan njuta av en bekymmersfri sömn natt efter natt. Din positiva upplevelse bekräftar att vi är på rätt väg – stort tack för ditt förtroende!

Har du några frågor eller kan vi hjälpa dig med något? Skicka oss gärna ett meddelande på info@zelesta.se.

Vi önskar dig många fler bekväma och avkopplande nätter!

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt skönt täcke och varmt sover bra…

Väldigt skönt täcke och varmt sover bra nuförtiden

Bästa kund,
Tack så mycket för dina fantastiska ord! Hos Zelesta handlar allt om konsten att sova gott, och det gläder oss att höra att du är nöjd. Har du några frågor eller letar du efter fler sovlösningar? Tveka inte att mejla oss på info@zelesta.se – vi hjälper dig gärna vidare.

Sov gott och låt dina drömmar bli verklighet!

Med ett leende,

Valutata 3 stelle su 5

Ej hemskickad paket!!Tungt hem!

Paket tungt , svårt att cyklar ! Begär att paketen kommer hem skickad! Går ej hemskickad?? Annars bra!

Hej Rune,
Tack för din recension. Vi förstår att paketet var tungt och att det kan vara besvärligt att cykla med det. Vi tar gärna din feedback vidare. Hör gärna av dig till info@zelesta.se om vi kan hjälpa dig på något annat sätt.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans, utmärkta varor, älskar era täcken o dom är lika fina o goa efter tvätt.

2 febbraio 2025

Bästa Rebecca],

Vi önskar dig många fler bekväma och avkopplande nätter!

Valutata 5 stelle su 5

Täcken och kuddar Täcken och kuddar Senast köpte jag 2 Kiddy kuddar och 2…

Senast köpte jag 2 Kiddy kuddar och 2 sommartäcken.Maken ville ha mindre kudde.Täcken var i storlek 140cm /200cm.Jag är nöjd med det köpet.

28 gennaio 2025

Hej Ulla,
Tack för din recension! Så roligt att höra att du är nöjd med ditt köp.
Om du har några frågor eller behöver något i framtiden, tveka inte att kontakta oss på info@zelesta.se – vi hjälper dig gärna.

Valutata 1 stelle su 5

det inte bra materialet

det inte bra materialet

Bästa Alae,
Tack för din feedback. Vad tråkigt att höra att din upplevelse inte helt motsvarade dina förväntningar. Vi vill gärna rätta till detta och se till att du blir nöjd. Skulle du kunna skicka ditt ordernummer till info@zelesta.se? Vårt team står redo att hjälpa dig vidare.

Fina och sköna täcken.

Fina och sköna täcken.jag köpte dom när det var kampanj men skulle nog inte köpa de till ordinarie pris

Bästa Maria,

Valutata 3 stelle su 5

Tycker att täcket är mjukt och skönt

Tycker att täcket är mjukt och skönt, efter tre tvättar så börjar det lossna sömmar vilket gör mig besviken. Jag undrar om det faller under någon garanti?

11 febbraio 2025
Non scritta su invito

Bästa Olof,

Konstigt …

Jag vet inte vad ni vill att jag ska skriva. Jag har fått täcket men inte använt dom än. Det gick snabbt från beställning till lerverans. Kom igen när man har haft dom ett tag. Så man kan ge täcket en schysst rekommendation

27 gennaio 2025

Hej Elex,
Tack för din ärliga recension! Härligt att höra att leveransen gick snabbt. Vi ser fram emot att höra vad du tycker om täckena när du har haft möjlighet att använda dem. Om du har några frågor under tiden, tveka inte att kontakta oss på info@zelesta.se.

Snyggt

Snyggt! So beautiful and cozy it was a present for my daughter and she Loved it

Hi Claudia,
Thank you for your lovely review! We're so happy to hear that the duvet is both beautiful and cozy – and even better that your daughter loved it! What a wonderful gift.

If you have any questions or need any assistance, feel free to reach out to us at info@zelesta.se.

Best regards,

Bra o snabbt

Bra o snabbt

Team Zelesta

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più