Zelesta Sverige Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Älskar dessa täcken. Så sköna att sova i. Köpte deras beauty täcken med satin och känner mig som en prinsessa när jag sover. Beställde även deras tjockare täcken till min ungdomar hemma -Teddy bed so... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Helt nöjd med mina Täcken, enda besvikelsen var att när jag beställde 1 täcke den 14e och 6st den 18e så har jag fått dom 6 jag beställde. Enda förklaringen jag kan tro är att det 1a var ett teddy täc... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Köpte ett royalbed-täcke, var lite skeptisk till en början samt osäker på om jag behövde ett tjockare/varmare täcke, men är så nöjd. Täcket känns viktlöst mot huden, värmer bra men andas så jag får in... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag fick min 4 (1 kräm Teddy, 1 taupe Teddy, 1 Wonderbed - Patchwork Hearts och 1 Pink Paradise Beautybed) igår eftermiddag och igår kväll använde jag min Zelesta Teddybed - Taupe och jag måste säga a... Leggi di più

Informazioni su Zelesta Sverige

Scritti dall'azienda

Ett tvättbart täcke med snabbtorkande egenskaper hittar du hos Zelesta, den största online-leverantören av tvättbara täcken i Europa. Vi erbjuder de bästa priserna på bland annat dina täcken, kuddar, örngott, lakan, tvättparfymer och andra sovprodukter.

Hos Zelesta skämmer vi gärna bort andra. Med våra unika produkter förvandlar vi ditt sovrum till en bekymmersfri plats för avkoppling. Vår kollektion av sängkläder består helt av lättviktiga och lättskötta produkter, som ett täcke utan överdrag som passar för tvättmaskin och torktumlare. Över 150.000 nöjda kunder har redan valt oss. Hos Zelesta är du garanterad snabb leverans, säker och flexibel betalning med Klarna samt en hälsosam nattsömn.

Zelesta vaknar före gryningen för att ge dig den perfekta nattsömnen. Vi är också redo att med stor omsorg besvara kundfrågor, kommentarer eller lösa eventuella problem. Via e-postadressen nedan står Sveriges vänligaste kundtjänstteam till din tjänst. Vi strävar efter att svara på ditt meddelande inom 24 timmar.

Maila oss på info@zelesta.se

Ett lättare liv börjar i sovrummet. Zelesta är det första steget.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

398 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

38 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Nöjd med varan

Nöjd med varan, riktigt sköna täcken!
Kommer att beställa igen.

25 agosto 2026

Dennis Jansson

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med våra täcken och att de ger en skön känsla. Kul att du planerar att beställa igen – det ser vi fram emot!

Valutata 3 stelle su 5

Lång leverans tid

Lång leverans tid. Bra produkt.

20 agosto 2026

Hej Tom Rymoen,

Tack för din recension! Vi är glada att du uppskattar produkten, men det är tråkigt att leveranstiden inte levde upp till förväntningarna. Vi hoppas att du ändå haft en bra upplevelse hos oss.

Anette Eriksson

Tack för din positiva feedback! Vi är så glada att höra att du uppskattar både våra produkter och den snabba leveransen. Det är precis det vi strävar efter.

Valutata 5 stelle su 5

Bra produkter i rätt färger.

Bra produkter, rätt färger. Och en mycket snabb och pålitlig leverans vid dörren. Helt nöjd.

17 agosto 2026

Firma ELDBAAGE, konstnär Larz Eldbåge

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både produkterna, färgerna och den snabba leveransen. Det är precis vad vi strävar efter.

Valutata 1 stelle su 5

Fick trasigt täcke och inget svar på…

Fick trasigt täcke och inget svar på mitt meddelande där jag påpekade detta

11 agosto 2026

Ingela Persson

Tack för din feedback. Det är tråkigt att höra att du fick ett trasigt täcke och inte fick svar på ditt meddelande. Vi vill gärna hjälpa dig att lösa detta. Skicka gärna ditt ordernummer och telefonnummer till review@zelesta.nl så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Bra produkt

Bra produkt

10 agosto 2026

Sven Lovén
Vad roligt att höra att du är nöjd med produkten! Vi är stolta över kvaliteten på våra täcken som ger en skön och lyxig känsla.

Om du har frågor står vi alltid redo via Whatsapp på vår webbplats.

Valutata 2 stelle su 5

Jag har redan skrivit tidigare vad jag…

Jag har redan skrivit tidigare vad jag tyckte om täcket.

6 agosto 2026

Marie-Louise Jansson,
Tack för din feedback. Det är tråkigt att höra att din upplevelse inte levde upp till förväntningarna. Vi vill gärna rätta till detta och hjälpa dig bättre. Skicka gärna ditt ordernummer och telefonnummer till review@zelesta.nl så tar vi kontakt så snart som möjligt.

Bästa täcket som finns

Bästa täcket som finns

5 agosto 2026

Viola Jonsson
Tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att höra att vårt täcke ger dig den bästa sömnen. Det betyder mycket för oss att du är nöjd.

Bill Persson

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du uppskattar våra täcken och att leveransen gick snabbt. Det är precis vad vi strävar efter – att ge dig en bekväm och enkel upplevelse.

Vi önskar dig många sköna nätter framöver!

Jan-Olof Signal
Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att både produkten och leveransen lever upp till dina förväntningar. Det betyder mycket för oss att du haft en bra upplevelse.

Ett täcke "Royalbed"

Ett täcke "Royalbed - svart" som skall invikas tämligen omgående :) Tack!

2 luglio 2026

Risposta di Zelesta Sverige

Kent, vad roligt att höra att du är nöjd med ditt Royalbed-täcke i svart! Vi strävar efter att skapa produkter som gör vardagen enklare och sömnen bättre, och din feedback betyder mycket för oss.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans och bra kvalitet på…

Snabb leverans och bra kvalitet på täcket.

1 luglio 2026

Lars,
Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att både leveransen och kvaliteten på täcket motsvarade dina förväntningar. Det gör oss stolta och motiverade att fortsätta leverera bra produkter.

Mona Kristina,
Tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattar både priset och leveransen. Det gör oss extra motiverade att fortsätta leverera bra upplevelser.

Valutata 5 stelle su 5

Så fantastiskt sköna & håller tvätt efter tvätt.

Lätt att beställa ,Snabb leverans & fantastiskt sköna täcken!
Så fräscht att tvätta täckena & slippa krångel med påslakan.
Tvättar på morgonen & lägger i dem på kvällen , så smidigt!
Rekommenderas verkligen .

11 giugno 2026

Camilla Andersson
Tack för din fina recension! Vi blir så glada när vi hör att du uppskattar hur enkelt det är att beställa, den snabba leveransen och hur smidigt det är att tvätta täckena utan krångel med påslakan. Det är precis så vi vill att det ska kännas – mer tid för dig och sköna nätter!

Valutata 2 stelle su 5

Eva Arnerdal,
Tack för din feedback. Det är tråkigt att höra att täcket känns för varmt och att du blir svettig. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta en bättre lösning. Skicka ditt ordernummer till review@zelesta.nl så hör vi av oss.

Prima kvalitet

Snabb hantering från att lägga order till leverans till hemmet. Täcket är som förväntat- av bra kvalitet. Snygg och fint täcke. Kommer beställa fler.

15 maggio 2026

Risposta di Zelesta Sverige

Kund, tack för din positiva recension! Vi är glada att höra att du uppskattar både den snabba leveransen och kvaliteten på täcket. Det är roligt att du planerar att beställa fler. Vi önskar dig många sköna nätter framöver!

Valutata 1 stelle su 5

Jag fick fel färg,och väntar på svar av…

Jag fick fel färg,och väntar på svar av kuntjänst.....

29 aprile 2026

Hej Catharina Willemse,

tack för din feedback. Det är verkligen tråkigt att höra att du fått fel färg och att du väntar på svar från kundtjänst. Vi vill gärna lösa detta snabbt och se till att du blir nöjd.

Kan du skicka ditt ordernummer och telefonnummer till review@zelesta.nl? Vårt team tar hand om det direkt.

är bäst

slippa påslakan

21 aprile 2026

Hej Leif Sohlin,

Vilken fantastisk feedback – stort tack! Det gläder oss verkligen att höra att du uppskattar hur du kan slippa påslakanet med vårt täcke. Inget krångel med överdrag, enkelt att tvätta och mer tid för dig själv – precis som det ska vara!

Om du har fler frågor eller behöver hjälp, är vi alltid redo via WhatsApp på vår webbplats.

Sov gott och njut av bekvämligheten!

Risposta di Zelesta Sverige

Kund, vad roligt att höra att du är jätte nöjd med ditt tredje täcke! Det är det bästa komplimanget vi kan få – tack för din feedback. Hos Zelesta jobbar vi hårt för att varje natt ska bli perfekt.

Hoppas det fortsätter ge dig underbara nätter. Har du frågor framöver? Vi finns alltid redo via Whatsapp på vår hemsida.

Valutata 4 stelle su 5

Efter ett leveranstrul på mina förra…

Efter ett leveranstrul på mina förra täcken gav jag bara en etta i betyg.
Nu fick jag mina täcken och den här leveransen gick problemfritt.
Täckena var snygga och verkade bra.

21 aprile 2026
Non scritta su invito

Hej Jessica Holm,

Tack så mycket för din ärliga recension! Vi är glada att höra att leveransen gick smidigt den här gången och att täckena ser snygga och bra ut. Tråkigt med strulen tidigare, men din feedback hjälper oss att fortsätta förbättras.

Vi hoppas att vi kan nå en femma nästa gång!

Team Zelesta

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più