Zelesta Sverige Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Älskar dessa täcken. Så sköna att sova i. Köpte deras beauty täcken med satin och känner mig som en prinsessa när jag sover. Beställde även deras tjockare täcken till min ungdomar hemma -Teddy bed so... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Helt nöjd med mina Täcken, enda besvikelsen var att när jag beställde 1 täcke den 14e och 6st den 18e så har jag fått dom 6 jag beställde. Enda förklaringen jag kan tro är att det 1a var ett teddy täc... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Köpte ett royalbed-täcke, var lite skeptisk till en början samt osäker på om jag behövde ett tjockare/varmare täcke, men är så nöjd. Täcket känns viktlöst mot huden, värmer bra men andas så jag får in... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag fick min 4 (1 kräm Teddy, 1 taupe Teddy, 1 Wonderbed - Patchwork Hearts och 1 Pink Paradise Beautybed) igår eftermiddag och igår kväll använde jag min Zelesta Teddybed - Taupe och jag måste säga a... Leggi di più

Informazioni su Zelesta Sverige

Scritti dall'azienda

Ett tvättbart täcke med snabbtorkande egenskaper hittar du hos Zelesta, den största online-leverantören av tvättbara täcken i Europa. Vi erbjuder de bästa priserna på bland annat dina täcken, kuddar, örngott, lakan, tvättparfymer och andra sovprodukter.

Hos Zelesta skämmer vi gärna bort andra. Med våra unika produkter förvandlar vi ditt sovrum till en bekymmersfri plats för avkoppling. Vår kollektion av sängkläder består helt av lättviktiga och lättskötta produkter, som ett täcke utan överdrag som passar för tvättmaskin och torktumlare. Över 150.000 nöjda kunder har redan valt oss. Hos Zelesta är du garanterad snabb leverans, säker och flexibel betalning med Klarna samt en hälsosam nattsömn.

Zelesta vaknar före gryningen för att ge dig den perfekta nattsömnen. Vi är också redo att med stor omsorg besvara kundfrågor, kommentarer eller lösa eventuella problem. Via e-postadressen nedan står Sveriges vänligaste kundtjänstteam till din tjänst. Vi strävar efter att svara på ditt meddelande inom 24 timmar.

Maila oss på info@zelesta.se

Ett lättare liv börjar i sovrummet. Zelesta är det första steget.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

398 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

38 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bra leverans o nöjd med produkten

Bra leverans o nöjd med produkten

28 agosto 2025

Per,

Wat een fijne review, bedankt daarvoor! We zijn blij om te horen dat de levering soepel verliep en dat je tevreden bent met onze producten. Bij Zelesta draait het om comfort en kwaliteit, en het doet ons goed dat dit bij jou goed uitpakt.

Mocht je in de toekomst vragen hebben, we staan altijd voor je klaar via de live chat op onze website.

Met warme groet,

Allt var bra och leveransen gick fort

Allt var bra och leveransen gick fort

29 agosto 2025

Beste Kund,

Wat een fijne recensie, bedankt daarvoor! Het is geweldig om te horen dat alles naar wens was en dat de levering zo snel verliep. Bij Zelesta streven we altijd naar een vlotte en positieve ervaring voor al onze klanten.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we graag voor u klaar via de live chat op onze website.

Met vriendelijke groet,
Team Zelesta!

Trasig söm

Vi beställde 2 täcken. Det ena var trasigt i sömmen. Det tog några mejl innan jag fick svar på mitt mejl. Men när jag väl fick det var man väldigt tillmötesgående och hjälpsam.
Vi fick ett nytt täcke och kunde även behålla det trasiga vilket är väldigt uppskattat.

12 agosto 2025

Kära Hildtraut Lindqvist,

Tack för din positiva recension och för att du delar din erfarenhet med oss! Det värmer oss att höra att du till slut fick den hjälp du behövde och att vår service gjorde skillnad.

Vi uppskattar din feedback och ser det som en bekräftelse på att vårt team är engagerat i att lösa sådana frågor snabbt och smidigt. Det motiverar oss att fortsätta förbättra oss varje dag.

Skönt täcke

Skönt täcke
Snabb leverans👍

12 agosto 2025

Kära Ann-cristine Eriksson,

Vilken härlig recension – tack så mycket! Det gläder oss att höra att täcket känns skönt och att leveransen gick så smidigt. Hos Zelesta strävar vi alltid efter att ge en positiv upplevelse, och dina ord bekräftar att vi är på rätt väg.

Om du har några frågor i framtiden, tveka inte att höra av dig.

23 luglio 2025

Beste Ulf Del Monte Lijon,

Bedankt voor uw positieve review en de 5 sterren! We zijn blij dat de levering zo vlot verliep, dat motiveert ons om onze service continu te verbeteren.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, we staan klaar om te helpen via de live chat op onze website.

Met warme groet,

Täckena är snygga

Täckena är snygga, har rätt tyngd på kroppen och ger en skön känsla.....

14 luglio 2025

Risposta di Zelesta Sverige

Tack, Monica Lindquist, för din positiva recension! Det värmer oss att höra att du uppskattar vårt täcke med dess behagliga tyngd och komfortabla känsla – det är precis vad vi strävar efter för en bättre natts sömn.

Vi på Zelesta arbetar ständigt för att leverera produkter som gör vardagen lite skönare, och det gläder oss att det verkar fungera för dig. Om du har några frågor framöver, är du välkommen att kontakta oss via live-chatten på vår webbplats.

Med vänlig hälsning,

Valutata 5 stelle su 5

Vid varje beställning som jag har gjort…

Vid varje beställning som jag har gjort har det alltid fungerat väldigt smidigt.

2 luglio 2025

Hej Mariann,

Tack för din positiva recension – det värmer oss att höra att dina beställningar alltid går så smidigt hos oss! Hos Zelesta strävar vi efter att göra varje steg enkel och bekväm, och det gläder oss att det har fungerat bra för dig.

Om du har några frågor framöver är vi alltid tillgängliga via live chatten på vår webbplats.

Risposta di Zelesta Sverige

Tack, Barbro Olausson, för din fina recension! Vi blir så glada att höra att du uppskattar våra täcken och den snabba leveransen – det är precis vad vi strävar efter för att göra varje kundupplevelse så positiv som möjligt.

Vi hoppas att dina nätter fortsätter att vara lika bekväma och avkopplande. Om du har några frågor i framtiden är vi här för att hjälpa till.

Tack

Tack
Jätte nöjd 😍

17 giugno 2025

Kära Anne-Christine Nilsson,

Tack så mycket för din positiva recension och de fem stjärnorna! Vi blir verkligen glada att höra att du är så nöjd, det är det bästa berömmet vi kan få. 😍

Om du har några frågor i framtiden eller behöver tips om våra produkter, är vi alltid tillgängliga via live chatten på vår webbplats.

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt skönt täcke ,bra att tvätta man…

Väldigt skönt täcke ,bra att tvätta man behöver inte hålla på med påslakan

18 giugno 2025

Kära Mats-Åke Westeson,

Tack för din positiva recension – det värmer oss att höra att du uppskattar hur enkelt och bekvämt vårt täcke är att tvätta, utan krångel med påslakan. Hos Zelesta strävar vi alltid efter att göra vardagen lite enklare, och det gläder oss att det fungerar så bra för dig.

Om du har några frågor eller behöver hjälp med något i framtiden, är vi bara ett klick bort via live chatten på vår webbplats.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans och fantastiska varor.

Snabb leverans och fantastiska varor.
Har köpt 2 täcken och är väldgt nöjd.

21 maggio 2025

Bästa Gunilla,
Tack så mycket för dina fantastiska ord! Hos Zelesta handlar allt om konsten att sova gott, och det gläder oss att höra att du är nöjd. Har du några frågor eller letar du efter fler sovlösningar? Tveka inte att mejla oss på info@zelesta.se – vi hjälper dig gärna vidare.

Valutata 1 stelle su 5

Den är så kall fick den utsn kudda…

Den är så kall fick den utsn kudda fodral dålig kvalitet

21 maggio 2025

Bästa Fatima,
Tack för din feedback. Vad tråkigt att höra att din upplevelse inte helt motsvarade dina förväntningar. Vi vill gärna rätta till detta och se till att du blir nöjd. Skulle du kunna skicka ditt ordernummer till info@zelesta.se? Vårt team står redo att hjälpa dig vidare.

Mycket nöjd

Mycket nöjd

Bästa Ingela,

Positivt överraskad

Super nöjd med mitt val av täcke

Bästa Annelie,

Valutata 3 stelle su 5

Täcket är skönt, men nopprigt

Täcket är skönt, men blir nopprigt ganska snabbt. Då är det inte så skönt längre, tyvärr.

Bästa Ann-Sofie,
Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Tråkigt att höra att du inte är helt nöjd. Vi vill gärna hjälpa dig att lösa detta. Skulle du kunna skicka ditt ordernummer till info@zelesta.se? Vi hör av oss så snart som möjligt.

Valutata 2 stelle su 5

Värdelös kvalité

Värdelös kvalité! Gick flera maskor i tyget redan vid första tvätten och sen har det bara gått fler och fler för varje tvätt. Så täckena är skitfula nu!

Valutata 4 stelle su 5

Det har varit smidigt att beställa…

Det har varit smidigt att beställa inget krångel. Hittar vad jag behöver. Nöjd kund

Bästa kund,
Tack för din recension! Härligt att höra att du är nöjd med både täcket och den snabba leveransen. Vi hoppas att du får många sköna och avkopplande nätter framöver!

Valutata 3 stelle su 5

Täcke är fint men lite för tungt jag…

Täcke är fint men lite för tungt jag vill ha lite tjockare. Om det skulle tjockare jag skulle beställa några till. Mvh Hatice

Jag älskar mina täcken .

Jag älskar mina täcken .. skönaste jag använt ! Men dom nopprar otroligt snabbt .. jag får köra noppmaskin hela tiden .. så synd

Hej Bitte,

Zelesta Royalbed - Petrol & Bluefog

Beställde Royalbed täcket, det var inte som jag förväntade mig. Släppte fyllningen Syndonfill vid tvätt eftersom sömmarna var dåliga. Det är väldigt "lätt" och det är bra att man kan använda det utan påslakan. Fin färg men blekare än jag förväntade mig.

Bästa Gunilla,

Team Zelesta

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più