1) Kabel besteld en tijdens de bestelprocedure zelf iets fout gedaan. Tussenkomst van de klantendienst gevraagd om dit recht te zetten. Direct en vriendelijk gerectificeerd door hun. 2) na de correc... Leggi di più
L'azienda ha risposto
website en de de mensen erachter zijn top. de klantenservice is helemaal top, heb ze een paar keer aan de bel gehad en allemaal super vriendelijk en hebben super goed geholpen. een super plus punt... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Fornitore di apparecchiature elettriche
- Negozio di materiali edili
- Negozio di articoli per l'illuminazione
Scritti dall'azienda
Zelektro.be is jouw specialist in elektromaterialen en smarthome oplossingen. Al ruim 10 jaar zijn we actief als elektrotechnische webshop. Onze experts helpen je graag verder met alle vragen. Kies uit een voorraad van méér dan 30.000 producten in voorraad in ons magazijn. Bestel je standaard voorbedraade zekeringkast vanuit onze stock of laat jouw kast op maat maken. Zowel voor een standaard elektrische kast als voor een domotica kast. Bestellingen geplaatst voor 21u. worden dezelfde werkdag verzonden. Breed en divers assortiment. Door ons brede assortiment zijn we in staat voor iedere situatie een geschikt product te leveren. Altijd goed geprijsd. Wij hanteren een zo goed mogelijke prijs voor de producten in ons assortiment.
Pachtgoedstraat 2, 9140, Temse, Belgio
- 038996595
- klantenservice@zelektro.be
- zelektro.be
Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Snel geleverd
Op tijd en stond geleverd en alles zat…
Op tijd en stond geleverd en alles zat mooi verpakt .
En er was niets tekort.
mijn bestelling correct en snel uitgevoerd
Degelijke website en gemakkelijk te doorlopen. Prijs valt heel goed mee - snelle en correcte levering
Bijna altijd op tijd geleverd
Bijna altijd op tijd geleverd , zeer vlot bereikbaar en ook op vragen direct antwoord
Correcte levering
Goede kwaliteit en prijs.
Bestelprocedure via website is duidelijk en gemakkelijk. Correcte levering.
Zeer goed verpakt voor delicate zending zoals zware uitbreidingsbatterij
Alles was zeer goed verlopen. Correcte prijs.
Duidelijke website
Duidelijke website, scherpe prijzen. Alleen heeft de levering vier dagen geduurd (via dpd)
Geleverde kabel is OK
Geleverde kabel is OK, niks op aan te merken. Maar de waterdichte aftakdozen met gel zijn grote rommel wat mij betreft. In zacht plastic die vervormt alsof het niks is, niet dicht te krijgen (kliksluiting breekt gewoon af), schroefdraad van de 2 halve wartels die samen komen passen niet mooi en zijn zo goed als niet aan te schroeven. Heb er eentje geplaatst. Aan de 2° begin ik zelfs niet. Zal het met een klassieke aftakdoor doen.

Risposta di Zelektro.be
Nog steeds geen referentie op de…
Nog steeds geen referentie op de leveringsbonnen
Alles prima verlopen.
Website nooit up to date
Powerbank Anker besteld. Op de site stond dat het dezelfde dag kon verzonden worden. Betaald maar dan begint de miserie. Even later een mail dat de levertijd niet één dag is maar tussen de 5 en 7 WERK dagen???? Vermits ik dit de week erop wou gebruiken voor mijn koelbox in de auto dacht ik dat het wel in orde zou komen. Na 8 werkdagen nog altijd niets gehoord, en het artikel stond nog altijd "in voorbereiding" zoals de eerste dag. Maar zelf gebeld als ze zelf niets laten weten. Volgens de medewerker zou het artikel de dag daarna binnen komen. Na nog eens 3 dagen, nog altijd in voorbereiding en nog altijd niets van hun gehoord. Vermits een ezel zich geen 3x stoot aan dezelfde steen weeral contact opgenomen en het artikel maar geannuleerd. Was blijkbaar de normaalste zaak van de wereld, geen excuses. Het enige wat misschien een beetje positief was was dat ik maar 1 dag op het geld heb moeten wachten. Voor mij dus in de toekomst nooit meer deze webshop. Neem eens een voorbeeldje aan Bol.
Ah ja. En het artikel staat nog altijd levering tussen 5 en 7 werkdagen, alhoewel ze weten dat ze zich hier niet aan kunnen houden.

Risposta di Zelektro.be
Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan
Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan. Zeer nalatig, slechte behandeling, slechte communicatie, geen aftersales service. Het belangrijkste voor hen is dat het geld op hun rekening komt; daarna krijg je geen reactie meer. Pas op, pas op, als je je geld wilt verliezen, ga met hen in zee.
Je ne recommande absolument pas cette entreprise. Négligence grave, mauvais traitement, communication déplorable, service après-vente inexistant. L’important pour eux est juste que l’argent entre sur leur compte, après cela, vous n’obtenez aucune réponse. Attention, attention si vous voulez perdre votre argent, traitez avec eux.

Risposta di Zelektro.be
Goede service klantendienst en snelle correcte levering. Product is prima.
2) na de correctie opnieuw besteld en nu correct. Dadelijk bevestiging per mail ontvangen. Kort daarna was mijn bestelling aangemeld bij PostNL. 's anderendaags al geleverd. En bestelde goed is prima!
Correcte en snelle levering
Correcte en snelle levering, mooi en duidelijk verpakt. Goedkoper dan in de doe-het-zelf winkels.
Slechte naservice
Een bestelling geplaatst, niet alles geleverd. Zelektro meldt dat ze dit gaan onderzoeken, onderzoeken, onderzoeken,... Maar na meer dan een week nog geen goederen en geen oplossing. Geen naservice die de naam waardig is.

Risposta di Zelektro.be
Grande efficacité à la résolution de souci d'expédition
Suite à une erreur d'envoi exceptionnelle, j'ai reçu un câble souple de 3m à la place d'un tableau électrique. J'ai pris contact téléphonique avec le service après-vente qui m'a indiqué la marche à suivre. Communication un peu compliquée car la personne qui faisait le service en français était absente, mais on s'est débrouillé. Petit échange de mail avec les photos des colis jointes (ne cassez ou jetez jamais vos emballages avant d'avoir tout contrôlé !!), et le lendemain je recevais mon tableau électrique sans devoir être embêté à retourner le câble. En étant conscient que tôt ou tard on aura toujours besoin d'un SAV et quand je pense à tout ce que j'ai déjà lu partout en problèmes de SAV, je ne peux pas être plus satisfait (sauf à éviter bien entendu l'erreur de départ :) ).
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.