Tack Olivia Hade gjort en transaktion via Trustly, ser att där står på transaktionen via banken en massa siffror och Zaver Kontaktar Trustly bifogar bevis på transaktionen och förväntar mig svar... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Väldigt svårt att komma i kontakt med kundtjänsten och dålig information om att man bara kan placera upp till en viss summa sammanlagt på sina sparkonton. Så när pengarna inte dyker på ens konto blir... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bra och enkel kontakt. Fick hjälpen jag behövde och fick även recept. Tack för denna fina tjänst ni erbjuder. Pratade med en fantastisk läkare som löste mitt problem snabbt.
L'azienda ha risposto
Allt fungerade perfekt förutom att vi ville betala hela fakturan på en gång. Istället kom det en faktura på ca 700kr som vi trodde var en delbetalning men visade sig att det var bara ränta.
L'azienda ha risposto
Zaver utvecklar innovativa betallösningar för att påskynda revolutionen inom mobila betalningar. Allt för att företag och privatpersoner ska kunna handla på ett mer tillgängligt och smartare sätt - offline såväl som online.
Kungsgatan 34, 111 35, Stockholm, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Flyttade över mitt och frugans sparande för något år sedan när Zaver lockade med bra ränta samt chans till ännu bättre ränta enligt väntelista.
Nu ligger deras ränta sedan en längre tid tillbaka bland de lägsta av de etablerade nischbankerna och deras s k "väntelista" till bättre ränta verkar vara mer av en marknadsföringsgimmick för att locka in kunder. Det går inte att få svar på vilka kriterierna är, så förmodligen väntar man förgäves. Så jag flyttar vårt sparande nu.
Very troublesome verification process and wants access to your bank …
Beställde en tjänst och man skulle använda sig av Zaver för att betala, de val man har är inte helt tydliga med vad det innebär från början. Att betala från bank kräver BankID och man ger de rätt att se ens transaktioner (det står så i själva signeringen).
Jag valde istället alternativet faktura 14 dagar. Det står ingenting om att det egentligen betyder att man tar ett lån, man får ingen faktura direkt, de skickar ett skuldebrev. Otroligt otydlig information från början betyder att man blir direkt misstänksamt på om det är avsiktligt så att man glömmer betala inom 14 dagar. Fakturan borde genererats direkt så man kan betala annars ska det stå att man tar ett lån hos de innan.
Använt bara 1 gång för ett specifikt syfte och då fungerade det utmärkt.

Risposta di Zaver
Kan inte bara välja en kortbetalning, måste använda bank-id, och fakturan är krångel, de kan inte skicka dem i en sätt så jag kan deklarera detta.

Risposta di Zaver
Man känner sig lurad, fick behandling hos en tandläkare och valde delbetalning som var räntefritt i 23 månader, jag betalada fakturan försent en gång och bara två dagar förent och istället för en påminnelseavgift började Zaver med hög ränta.
En vecka efter att jag gjort uttag från mitt sparkonto fick jag tillsist pengarna efter att ha behövt hota med rättsliga åtgärder. Kundtjänsten sömnig och ointresserad att hjälpa mig (ingen svarar med deras namn). Noll förtroende, kommer inte återvända.

Risposta di Zaver
Tyckte han som hämta och gick igenom mil var lite väl löjlig när han kolla framrutan…

Risposta di Zaver
It's a scam. Comparing the symbols and wording of Zaver och Klarna. They use uncannily similar symbols and language. The difference? Klarna confirms payment completed. Zaver says the invoice WILL be sent. Klarna uses a tick symbol when payment has been made and Zaver has a similar tick symbol (when payment has not been made).
I've reported Zaver to Konsumentombudsmannen. They make money by charging interest on outstanding payments you THINK you've paid. SCAM ARTISTS. Surprised they are still around in regulated Sweden.
Jag begärde faktura så kunde jag betala till deras BG direkt.

Risposta di Zaver
VARNING FÖR BLUFF!! De påstår att jag har en skuld hos de och en avbetalningsplan fast jag aldrig i mitt liv betalat något via delbetalning.
Blev fundersam eftersom jag aldrig hört talas om Zaver och fattade inte vad det gällde förrän jag fick hjälp av min dotter.

Risposta di Zaver
Betalar min bil KONTANT . Har ändå fått två kreditupplysningar gjorda ?! Betalningen var en enkel banköverföring som jag godkände precis som man skall . Ändå dras inte pengarna . Kundtjänsten svarar att man ”försöker dra pengarna 2 ggr ” saknas teckning skickas då en faktura . Verkar vara någon form av bluff ? Kanske för att kunna ta ut avgifter för faktura ? Är orolig att jag fastnat i något som jag inte kan ta mig ur . Bilia borde omedelbart byta betaltjänst för jag kommer i alla fall aldrig mer att köpa bil via dem .

Risposta di Zaver
Ett märkligt företag med dålig ordning. De gör flera UC-förfrågningar för samma lån, vilket inte känns seriöst. Kundkontakten behöver förbättras och räntorna är dessutom mycket höga och borde sänkas

Risposta di Zaver
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.