Kundeservicen står til stryk. Hvis man først finner en ansatt i butikken i Bergen så skal man ha en god porsjon flaks om vedkommende er innstilt på å hjelpe kunden. Styr unna og gå til en av de andre... Leggi di più

Bestilte 4 varer. De ankommer i 3 ulike forsendelser. Bestilte alle i M . Jeg bruker normalt str 36/38 og ligger mellom Small og medium. Alle klærene var feilmarket,De tilsvarer small, ekstra smal... Leggi di più

Vi kjøpte 10 par bukser som alle viste seg å være ubrukelige fordi strikken i linningen mistet elastisiteten etter kun en gangs bruk. Buksene ble kjøpt hos Zara på Las Vistas, Tenerife. Vi tok dem me... Leggi di più

Kundeservice er helt krise. I flere dager nå. De snakker helt klart ikke norsk, å bare oversetter det du skriver. Så det blir misforståelser hele tiden. De klarer ikke å svare deg på helt enkle spør a... Leggi di più

1,2

Pessimo

TrustScore 1 su 5

ADVARSEL

ADVARSEL! ADVARSEL! jeg vil advare alle som prøver å få refusjon fra Zara og bruker facebook siden til å få kontakt med kundeservice. dette er falsk side til Zara. de svindler folk for penger fra den. jeg var ikke hvordan de klarer å koble seg til offisielle siden til Zara, men i stedet for å refundere penger, belaster de kunder til Zara for samme beløpet. jeg ble belastet 2 ganger og vil advare andre for å ikke gjøre samme feil. de ber dere om å svare på WapsApp og sender «refusjons skjema» som kundene skal fylle ut med bank kode og alt. IKKE OPPGI DET. se på skjema, ingenting på den tyder på at det er fra Zara. det er heller ikke noe tegn at de er fra Zara, de som utgir seg for å svare fra kundeservice.

15 gennaio 2025

Dårlig opplevelsen

Hei , Å returnere noen klær til Zara er over 1 måned gammel og jeg har ikke fått pengene tilbake. Jeg tok kontakt med Zara og fikk ikke svar og jeg fikk ikke pengene mine tilbake.

9 dicembre 2024

Vet ikke hva som skjer med Zara…

Vet ikke hva som skjer med Zara netthandel, men alt er bare kaos. Det er tull med returetiketter, og de svarer på noe helt annet enn saken når du chatter, og de klarer ikke ordne opp i noe. Har chattet i to dager med dem. ( ikke første gang) Skulle returnere noen varer samme dag jeg fikk dem, men går ikke å returnere. De lover å ordne opp, men gjør det ikke. Hva er det med denne kjeden??
Pengene får du heller ikke tilbake før det går minimum 5-6 uker. Har aldri opplevd værre noen plass.
De burde fått bøter for slik de holder på😡
Får de ingen opplæring i kundebehandling de folka som jobber der? Eller er det så dårlig arbeidsmiljø, og at de blir behandlet så dårlig at de lar det gå ut over sine kunder. Eller er det noe galt med alle deres systemer, eller finnes ingen struktur i dette firma?
De er i hvert fall norgesmester i dårlig kundebehandling, det skal de ha👎🏻

19 dicembre 2024

Ikke kjøp online fra Zara, vi blir lurt!

Jeg skulle fått en pakke på døra fra et leverings selskap som Zara samarbeider med! Pakken sto som levert, og når jeg åpnet døra var ikke pakken der! Jeg ringte selskapet og ble fortalt alt det har skjedd en feil og at leverings mannen skal komme tilbake innen 1.5 time, jeg venter og venter men ingen som kommer. Dagen etter ringer jeg selskapet og de mener at pakken er levert, jeg sier at jeg ikke har fått noe pakke. De sier at de skal starte refusjons prosess, jeg prøver å snakke med zara og zara ber meg ta kontakt igjen om 24 timer så skal de ta kontakt, men jeg ventet og ble aldri kontaktet. Nå har det gått 10 dager, og det er umulig å kommunisere eller få kontakt med zara og med leverings firmaet! Dette er svært dårlig opplevelse, føler meg lurt. Jeg anbefaler ikke å bestille online fra zara hvis dere ikke vil bli svindlet og lurt!

9 dicembre 2024

Kjøpte en ny veske som kom ødelagt

Kjøpte en ny veske som kom ødelagt, den hadde ikke gått igjennom deres «kvalitetskontroll». Prøvde å komme i kontakt med kundeservice som ikke var AI, det tok en stund. Da jeg endelig fikk svar var det dårlig service, man får heller ikke pengene på cs 3 uker(!). Orker ikke handle mere på Zara, er så sykt dårlig service og opplegg.

25 novembre 2024

Elendig retursystem

Kjøpte en vare som jeg måtte returnere. Det er tydeligvis en svært komplisert og tidkrevende prosess hos akkurat zara. Ifølge posten er returen levert til zara for 2uker siden, men man får tydeligvis ingen bekreftelse fra dem. Deres chatrobot ber meg ta kontakt med banken for å fremskynde prosessen. Og banken henviser meg til zara. Når du endelig får overtalt roboten til å la deg prate med en kundebehandler, får man beskjed om at det kan ta ytterligere 15 dager fra returen er behandlet på lageret til man kan forvente penger tilbake. Over en måned fra pakken har ankommet til man får kjøpssummen tilbake? Hvordan?

6 novembre 2024

Kundeservicen deres er helt smakløs!

Kundeservicen deres er helt smakløs. Usaklige, frekke og ikke behjelpelige.

Jeg har mottatt en defekt glidelås på en topp. Da jeg tar kontakt for å fortelle om årsaken, påstår de at produktet ikke er med i bestillingen min og at varen er kansellert i ordren. Dette stemmer overhodet ikke! Det har jeg svart på hvitt inne i Zara-appen.
I tillegg har jeg bilde som viser den defekte glidelåsen på produktet, som jeg spør om de vil ha. Etterpå forteller de meg hvorfor jeg kommer med dette nå.
For det første har det ingenting å si når jeg tar kontakt, returfristen min er ikke gått ut. Deretter avslutter de chatten vår før jeg rekker å svare.
Prøver å ta kontakt med de flere ganger etter dette, men ingen kontakt å få.

Varen min samsvarer ikke med deres vilkår, og jeg har rett til å klage. Her foreligger det en mangel, jf. §§15 og 16 i Forbrukerkjøpsloven.

Hva er dette for en useriøs og usakelig kundeservice. Jeg er helt i sjokk! Dette må Zara virkelig ta tak i! Ansett en kundeservice som i det minste er behjelpelig, som vil prøve å hjelpe kunden. Ikke en kundeservice som er frekke og respektløse, og deretter avslutter chatten vår midt i.
At det skal være så mye styr ved å kontakte de, for å forklare at jeg har mottatt en defekt vare – til og ikke få noe hjelp, og bli snakket til med en useriøs og frekk tone.

21 ottobre 2024

RÆVVA kundeservice

Bestilte varer fra nettsiden demmes. Skulle fått varene levert 1 uke etter bestilling. Varene kom aldri og det viser seg at dette var levert til feil sted. Jeg spør dem hva dem skal gjøre, og får bare beskjed at det har skjedd en feil og dem ikke kan gjøre så mye mer enn å sende det ene produktet til meg på nytt, mens den andre måtte jeg få pengene tilbake på fordi de var tomme på lager. Jeg skulle få en bekreftelse på dette innen 48t. Det har nå gått 96t og jeg har enda ikke hørt noe fra dem. Tok kontakt med dem igjen etter 96t. Og ba dem om å gi meg pengene tilbake for hele ordren, men da måtte jeg vente i 48t til. før saken blir behandlet. Dette blir siste gang jeg bestiller fra dem igjen!

Oppdatering: Har nå gått 2 uker siden jeg har klaget. Enda ikke fått bekreftelse eller pengene tilbake. Får ikke skrevet til dem noe mer heller.

4 ottobre 2024

Ordre levert til feil adresse

Fikk to ordre levert samtidig til feil adresse. Meldte det inn via chat og fikk en telefon fra Zara som ønsket at jeg skulle kontakte alle i bygården pakkene ble levert til. Dette ca. 1,5 uke etter de ble levert. Fikk en mail senere samme dag hvor de ba meg ta kontakt på chat, og så spurte om pakkene var lokalisert, noe de selvfølgelig ikke var. Ble fulgt opp med enda en telefonsamtale noen dager senere og fikk beskjed om at jeg kunne få tilsendt varene på nytt, men jeg hadde allerede lagt inn og mottatt ny bestilling på varene. De sa da at jeg skulle få pengene tilbake, og siden har jeg ikke hørt noe. Dette er snart tre uker siden. Jeg har forsøkt å få kontakt med Zara på chat, men får ingen svar lenger. Betalte heldigvis med kredittkort og har opprettet en reklamasjonssak. Vurderer å ta saken videre pga. elendig kundebehandling.

30 agosto 2024

Ubrukelig kundeservice

Jeg mangler en leveranse til flere tusen kroner, som står som levert.
Mailene fra posten viser at leveransen er levert til en annen adresse enn den jeg har oppført....Har forsøkt å ringe flere nummere som er oppført på Zara - alle disse er ikke i bruk eller kommer direkte på svarer!! De svarer heller ikke på chat... Jeg får IKKE kommunisert på noen som helst måte med Zara. Jeg kommer til å kontakte forbrukertilsynet i denne saken.

1 ottobre 2024

Ingen angrerett

Følger ikke Norsk lov iht angrerett (se Lovdata).

Zara mener at du har 30 dager angrerett fra når de sender varen. Varen kom fram først etter 30 dager å då mener de at jeg ikke har angrerett lenger.

23 settembre 2024

Ville helst ha gitt 0 stjerner

Ville helst ha gitt 0 stjerner. De fortjener faktisk ikke en hel stjerne. Som andre skriver er det kun chat å hendende seg til om noe er galt med varen, om du ikke kan gå direkte i en butikk da. Jeg kjøpte en bukse i butikk, en dyr bukse for å være Zara 1000kr, oppdaget dagen etter at den har et hull, kontaktet Zara chat pga bor ikke i nærheten av en Zara butikk. Ber egentlig om en Mail eller et telefon nr å ringe. Får beskjed om å dra tilbake til butikk å bytte. Forklarte at jeg ikke bor i nærheten og etter mye fram og tilbake på chat i et par uker, får jeg beskjed om å sende buksen til Zara Karl Johan, frakt må jeg legge ut for og de sider jeg skal få tilbake betalt for frakt. Pakken kommer fram men blir av posten levert på postkontoret og ikke i postkassen til butikken, dette er sikker pga manglende plass i postkassa og pakken blir liggende på postkontoret i 14 dager og sendt i retur. De nekter å hente på postkontoret, selv om jeg informerer de 3 ganger i løpet av de 2 ukene. De får dato for siste frist og de lover, det har jeg tatt bilde av, de lover skriftlig i chat at de skal passe på at pakken blir hentet ut og ikke sendt i retur. Men det er bare jug og pakken blir sendt i retur, de har nå sluttet å svare, de sier saken er sendt videre, slik at de skal finne ut av hvordan de kan løse at posten levere i postkassen neste gang og ikke på postkontoret. At de får lov å holde på sånn. Har holdt på med denne buksa nå i 2 mnd!! Helt utrolig. Man får jo heller ikke kvittering når man handler i butikken, man får en sms fra et rart nr som ikke er merket og man kan ikke vite at dette gjelder en kvittering fra Zara. Man får altså en sms fra et rart nr med en 4 sifret kode. Står ikke hvem sms er i fra og ikke hva man har kjøpt! I tillegg har de som jobber i chat sagt at jeg burde kun handle i nettbutikk om jeg ikke bor i nærheten av Zara butikken, det sier jo litt hvor ofte de får klager på plagg da tydeligvis…

5 agosto 2024

Elendig kvalitet og kundeservice

Elendig kvalitet og kundeservice. Har ved flere anledninger opplevd dårlig kvalitet på klærne til Zara. Denne gangen fikk jeg tilsendt en topp det var hull i da jeg mottok den. I tillegg fikk jeg 2 plagg som ikke passet, som jeg uansett skulle returnere. Får beskjed om at disse plaggene ikke kan returneres i samme pakke, og at Zara heller ikke har ansvar for returembalasje til den andre pakken. Kundebehandler lyver og sier at de ikke kan sende meg en ny vare, da de ikke har den ødelagte toppen på lager. Samtidig kan jeg bestille ny topp på nettsiden. Zara tar ingen som helst ansvar for at de har sendt en topp med hull i, og jeg kan overhodet ikke sende alt i samme eske. Har aldri vært borti lignende. Men det er vel som noen andre skriver her at de har blitt trukket flere hundre kroner i porto for reklamasjonen. Så trist at Zara er blitt så elendig. Tidligere kjøpte jeg mye klær på Zara av god kvalitet, nå ryker sømmen etter første vask.

12 settembre 2024

Should be a zero star for Zara Oslo

The most unfriendly customer service I have ever encounter. Maybe that’s the way it’s suppose to be in Norway? Nothing like that in New York.
I returned a shirt that had NOT been worn (only tried)
It had NOT been washed. The price tag was removed because it was gift.
I returned the shirt with the price tag and receipt. They would not take it back due to the price tag not being attached.
I asked to speak to a manager.
“no you can not”
Can you at least tell me your name so I can tell Zara care who I spoke to? “No I can not do that”
I have purchase many things from Zara and this was my first return.
This is not the Zara I have come to know and love.
I’ll think twice before purchasing another item from Zara.
One very disappointed customer.
Kipton

5 agosto 2024

Aldri velg kvittering på e-post.

Betalte for to produkt i kassa park house i London med Mastercard og ba om kvittering på epost som var et av alternativene . På terminalen ble kode trykket inn og godkjent, men fikk ikk e-posten som lovet. Når vi gikk ut fra butikken så viste det seg at alarmbrikken forsatt var på . Fikk beskjed fra vaktene om å bare gå inn og ta de av. De ansatte ville ikke ta den av før jeg kunne vise kvitteringen . Logget meg derfor inn i nettbanken for å vise at det hadde blitt reservert men det holdt ikke for de ansatte. Måtte derfor forlate butikken uten produktene jeg betalte for eller betale enda en gang . Endte med at vi nå gikk uten produktene som vi har betalt for. Anbefaler ingen å be om noe annet enn printet utskrift .

26 luglio 2024

Elendig kundeservice!!

Skulle bytte en kjole i en annen størrelse, men de hadde det ikke så dama i kassa sa at jeg kunne velge ut andre klær til samme pris som den kjolen kosta. Da jeg kom til kassen sa hun at «tida hadde gått ut». Dette hadde hun ikke sagt ifra om på forhånd. Jeg ble rasende! Jeg skal ALDRI handle på Zara igjen!

16 gennaio 2024

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito