Zadelkruk Nederland Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

We konden snel komen, goede begeleiding in het kiezen van de juiste kruk. Alles konden we uitproberen en... we konden de voor ons in elkaar gezette kruk gelijk meenemen. Superfijn.

Valutata 4 stelle su 5

Heb een verstelbare zadelkruk met rugleuning gekocht voorngebruik in de keuken. Het ontlast mijn knieën en corrigeert mijn rug, ben zeer tevreden

Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende ervaring met dit bedrijf! Betrouwbaar, behulpzaam, meedenkend. Kortom, hier is, en voel je je koning als klant. Na al bijna 2 jaar heel veel plezier gehad te hebben van mijn zadelkruk die... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Snelle levering helaas door drukte en vakantie liet het versturen van kortere gasveer even op zich wachten. Jammer dat de nieuwe niet rvs uiterlijk maar zwart is

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili

Scritti dall'azienda

Zadelkruk Nederland is dé specialist op het gebied van ergonomische zadelkrukken voor professionals en thuiswerkers. Vanuit onze eigen fabriek ontwikkelen en produceren wij hoogwaardige zadelkrukken die bijdragen aan een gezonde en actieve werkhouding. Doordat wij in eigen beheer produceren, kunnen wij snel anticiperen op specifieke klantwensen, maatwerkoplossingen bieden en ons assortiment voortdurend uitbreiden en verbeteren. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons centraal. Daarom bieden wij standaard een 30 dagen proefperiode aan. Zo krijgt iedere klant ruim de tijd om onze producten uitgebreid te testen in de eigen werkomgeving. Bevalt het niet? Dan zoeken wij samen naar een passende oplossing. Daarnaast geven wij met vertrouwen maar liefst 5 jaar garantie op onze zadelkrukken – een bevestiging van de duurzaamheid en kwaliteit waar wij voor staan. Wij geloven in persoonlijk contact en duidelijke service. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem gerust contact met ons op via info@zadelkruknederland.nl of bel ons op 030-3690314. Ons team staat klaar om u deskundig en vriendelijk te helpen. Bij Zadelkruk Nederland combineren wij ergonomie, kwaliteit en service – voor gezond en comfortabel werken. Heeft u bij ons een product gekocht en wilt u een review achterlaten, doe dit dan via Trustpilot op onze pagina. Met hartelijk groet, Team Zadelkruk Nederland

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

842 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

165 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Aanrader

Snelle service, veel keuze doordat je zelf de componenten kan kiezen. Goede kwaliteit, zeker een aanrader.

5 gennaio 2026

Super Gerry, dankjewel!

Helemaal blij mee

Ik zocht een goede zadelkruk nadat ik geopereerd was aan mijn hernia.
Zitten op een gewone hoge kruk achter mijn bartafel op mijn laptop was ongemakkelijk.
Hierom ben ik opzoek gegaan naar een zadelkruk met wielen.

Omdat ik er zelf niet veel verstand van had heb ik telefonisch contact gehad en ben zeer snel, aardig en deskundig geholpen.

Binnen 1 dag had mijn stoel gemonteerd en al binnen!

Super blij mee! Ik kan weer prettig zonder klachten achter mijn laptop werken.

Dankjewel 😊🙏🏼

21 gennaio 2026
Non scritta su invito

Risposta di Zadelkruk Nederland

Prachtige review, dankjewel voor je goede bericht. Veel plezier met de zadelkruk zeggen wij dan! :)

Zeer fijn kundig bedrijf

Heel fijn bedrijf zeer vriendelijk personeel,ivm met mijn ziekte contact opgenomen wat beste oplossing zou zijn, super goed te woord gestaan.
Kon gelijk in orde worden gemaakt, rekening betaald en geheel monteert kwam de kruk geleverd super fijn nu kan ik meer doen in huis

8 gennaio 2026

Risposta di Zadelkruk Nederland

Dit zijn de berichten! Dankjewel voor het plaatsen Sharon.

Goede kruk

Eenvoudig te bestellen. Goed verpakt en vlot geleverd. Mooie kruk voldoet aan verwachting

29 dicembre 2025

Top Hans, dankjewel!

Valutata 1 stelle su 5

Ik was niet tevreden met het product. En een waardeloze klantenservice.

Ik was niet tevreden met het product. Ik had de basis zadelkruk besteld maar deze zat niet prettig. De zitting was te ver naar voren gekanteld en deze was niet instelbaar. Ook voelde ik de harde zitting door het zachte zit gedeelte heen. Dit voelde meteen heel
oncomfortabel. Toen ik de klantenservice aan de lijn had kreeg ik als reactie; “voor dat geld verwacht je een Ferrari terwijl je een Fiat koopt”. Dit vond ik zo vreemd. Met andere woorden… je basis product is niet goed dus moet je maar de upgrade kopen? En een Fiat hoort ook in de basis gewoon goed te zijn. Ik zit niet de hele dag op de kruk maar af en toe en dan Max 15 min. voor mijn werk. Dan moet het basis product gewoon voldoende zijn.

8 dicembre 2025

Risposta di Zadelkruk Nederland

Beste Skiendre, allereerst hartelijk dank voor het plaatsen van de review. Jammer dat je hier niet het hele verhaal verteld.

Je belde in eerste instantie om te vragen of er een vergelijkbaar product was omdat deze zitting inderdaad te ver naar voren kantelde voor jouw gevoel. Toen heb ik tegen jou gezegd dat dit basismodel dat niet kan en wij daarvoor een ander model hebben, zogezegd de kantelbare zadelkruk. Wel direct gemeld ook met een hoger prijskaartje omdat dit een veel duurdere zadelkruk is in de productie.

Jij vond dat niet leuk en gaf aan dat je dat product wilde voor het geld van de basislijn zadelkrukken. Daarbij heb ik je aangegeven dat dat simpelweg niet kan, als je meer opties en kwaliteit wil, dan is het niet vreemd om wat geld bij te betalen.

Voor de meeste klanten zijn onze basisproducten ook meer dan goed want dit is één van ons best verkochte product. Desalniettemin wil ik je toch bedanken voor het kort proberen van 1 van onze producten en de tijd die je genomen hebt om contact met ons op te nemen.

Wij staan alsnog open om je te adviseren en te helpen in het maken van een goede keuze uit ons ruime assortiment.

Team Zadelkruk Nederland.

Snel geleverd

Snel geleverd, makkelijk in elkaar te zetten en goede kwaliteit.

4 dicembre 2025

Risposta di Zadelkruk Nederland

Hartelijk dank voor deze positieve review.

vriendelijk

vriendelijke , hulpvaardige chat.\Snelle levering

8 dicembre 2025

Risposta di Zadelkruk Nederland

Ook jij erg bedankt voor dit bericht Freek.

Valutata 5 stelle su 5

Goede service en goede telefonische…

Goede service en goede telefonische contact.De hengel was kapot door de transport , maar kreeg een nieuwe zitting en lagere veer wat beter voor mij is en zachtere wielen .
Alles is opgelost . Enige optie is dat er niet zo makkelijk is om de veer eruit te krijgen is om de goede op te zetten . Goed bedrijf 👌

1 dicembre 2025

Risposta di Zadelkruk Nederland

Heel erg bedankt voor de 5 sterren!

Valutata 5 stelle su 5

Speciaal voor rugpatiënten is dit een tip.

De zadelkruk heb ik gekocht bij Zadelkruk Nederland omdat ik niet meer op een "normale" kruk kon zitten met mijn rugpijn. Deze zadelkruk kwam ik vaak tegen in het Zkh in DH en door te vragen aan de arts/assistente waar die zadelkruk te koop was kreeg ik Zadelkruk Nederland te horen.
Speciaal voor rugpatiënten is dit een tip.

1 maggio 2025

Risposta di Zadelkruk Nederland

Thanks voor de review, Jolanda!

Valutata 5 stelle su 5

Ondanks dat de kruk eerst niet geleverd…

Ondanks dat de kruk eerst niet geleverd kan worden, was de communicatie met het bedrijf snel, vriendelijk en behulpzaam. De kruk werd alsnog geleverd, en ik ben er erg tevreden over.

3 novembre 2025

Dankjewel Marijke.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più