MUUD. Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

3,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

1. Ciekawa alternatywa pomagająca mi w zminimalizowaniu palenia papierosów iqos. 2. Przyjemne w smaku i łatwe w użyciu. 3. Kupiłam 3 rodzaje i najbardziej chwalę sobie wersje „Sleep”. W końcu po dwó... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zamówiłem zestaw trzech inhalatorów. W dwóch z nich podobnie jak w kilku wspomnianych tu przypadkach również miałem problem z wyciekaniem olejku. W odpowiedzi na reklamację zasugerowano mi żebym użył... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wybrałam dla siebie MUUD-Calm i jest naprawdę cudowny. Stosuję już dwa miesiące, niecodziennie ale jeszcze zostało mi trochę olejku w środku, jest mega wydajny. Działa świetnie, przynosi spokój ducha.... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Dettagli dell'azienda

1. Produttore
  2. Negozio di cannabis
  3. Negozio di vaporizzatori
  4. Negozio di vitamine e integratori

Scritti dall'azienda

Najbezpieczniejsze i legalne funkcjonalne inhalatory CBD. Zieleń koi zmysły, więc odpręż się i wpuść trochę natury do swojego świata. Odkryj zupełnie nowe, w pełni legalne, certyfikowanej jakości źródło dobroczynnych mocy CBD. Sięgnij po MUUD. i inhaluj orzeźwiający, chłodny dymek w trzech wariantach: ACTIVE, CALM i SLEEP. Brak energii do działania? Nerwy na wykończeniu? Problemy ze snem? Wiemy jak jest - pułapki współczesności zainspirowały nas do poszukania odpowiedzi w naturze. Sięgnij po nią z MUUD. - stworzonym, by podnosić komfort w trzech obszarach: ACTIVE, CALM i SLEEP. Jaki MUUD. masz teraz?

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Ciekawa alternatywa dla olejków CBD

Zamówiłem ze sklepu internetowego MUUD Active oraz pastylki do ssania. Urządzenie do wapowania przeciekało od początku używania, a drugiego dnia zostawiłem urządzenie na boku i rano cały olejek wypłynął. Pisałem w tej sprawie do strony MUUD i po kontakcie otrzymałem nowy produkt, już sprawny. Urządzenie używa się dobrze i jest godne polecenia. Pastylki do ssania są ok.

13 maggio 2022

Risposta di MUUD.

Dzień dobry. Szanowny Panie Wojciechu, serdecznie przepraszamy za problem z naszym urządzeniem. Faktycznie zanotowaliśmy, że część pierwszej partii produkcyjnej inhalatorów MUUD. ma wadę techniczną, która może powodować wyciek olejku. Już zmodyfikowaliśmy urządzenie, by wyeliminować ten problem.

Jak już Pan wie, po rozmowie telefonicznej, wydłużona odpowiedź wynikała z wrzuconej do spamu wiadomości od Pana.

Wysłaliśmy Panu nowe urządzenie. Wierzymy, że inhalacja funkcjonalnych preparatów CBD przyniesie Pani jeszcze wiele korzyści i że złagodzi Pan swoją opinię o marce MUUD, za co z góry jesteśmy wdzięczni.

Valutata 5 stelle su 5

Oprócz tego,że absolutnie nie czuję…

Oprócz tego,że absolutnie nie czuję żadnej różnicy stosując ten preparat, to najgorsze jest to że pen przecieka i ponad połowa się wylała- częściowo do opakowania , częściowo do torebki (peeeeetarda) czyli to oznacza że absolutnie nie można go trzymać w pozycji horyzontalnej i odkładać do oryginalnego opakowania. Beznadzieja! Nie polecam!

Edit: firma skontaktowała się ze mną w pioronujacym wręcz czasie , co oznacza dla mnie jedno ,że nie mają klienta tam gdzie ☀️ nie dochodzi! Został wysłany pełnowartościowy produkt do którego zostały dołączone muud pastylki. Chmura z nowego muuda jest dużo gęstsza i bardziej "sycąca" w połączeniu z pastylka daje naprawdę zaskakująco dobry efekt! Kupiłam już taki zestaw rodzicielce żeby lepiej zasypiała i mniej się stresowała rządami PiSu , rosnącą inflacją i podwyżkami dosłownie na wszystko!
Polski przedsiebiorco - trzymaj się! Życzę powodzenia, robicie dobrą robotę 💚

7 maggio 2022

Risposta di MUUD.

Dzień dobry. Serdecznie przepraszamy za problem z naszym urządzeniem. Faktycznie zanotowaliśmy, że część pierwszej partii produkcyjnej inhalatorów MUUD. ma wadę techniczną, która może powodować wyciek olejku. Już zmodyfikowaliśmy urządzenie, by wyeliminować ten problem. Bardzo prosimy o kontakt z nami, abyśmy mogli wysłać nowy MUUD.
Wierzymy, że inhalacja funkcjonalnych preparatów CBD przyniesie Pani jeszcze wiele korzyści i że złagodzi Pani swoją opinię o marce MUUD, za co z góry jesteśmy wdzięczni!

Znakomicie!

28 aprile 2022

Risposta di MUUD.

Dziękujemy! Jesteśmy wdzięczni za zwięzłą i jednocześnie treściwą opinię, a ponadto dumni z niej. Zapraszamy ponownie!

Super produkty

Super produkty. Nie dosyć, że estetyka urządzenia i opakowania na wysokim poziomie to rzeczywiście działają.Moim ulubionym jest Calm… koniec z przyjmowaniem gorzkiego cbd :) wysyłka ekspresowa :)

13 aprile 2022
Valutata 5 stelle su 5

Od kilku dni testuję i jakie efekty?

Od kilku dni testuję i jakie efekty?
1. Pobudza. Uspokaja. Usypia.
Czyli działa zgodnie z przeznaczeniem :)
2. Pachnie.
Miło. Zapach szybko się ulatnia, więc można używać w samochodzie, biurze, sypialni.
Dla mnie duży PLUS!
3. Smakuje.
I to jest prawdziwy przełom. Brak gorzkiego posmaku cbd.
W zamian delikatna lawenda z lychee (Sleep), zielona herbata z jaśminem (Calm) oraz moja ulubiona guava, cytryna i limonka (Activ)

Gratuluję produktów. Zdobyliście stałą klientkę od pierwszego zamówienia :)

17 febbraio 2022

łatwo

łatwo, sprawnie, bez komplikacji i na czas.

11 febbraio 2022

Risposta di MUUD.

Szanowny Panie Arturze, uprzejmie dziękujemy za pozytywną opinię i do zobaczenia, do usłyszenia, do kolejnego spotkania!

Muud. - polecam!

Zamówiłem produkt przez internet. Wysyłka ekspresowa, jeszcze tego samego dnia został nadany. Paczuszka przyszła przepięknie, ekologicznie zapakowana. Produkt innowacyjny i...rewelacyjny. Koniec z niesmacznym aplikowaniem olejku cbd. Przyjemny smak, miły aromat, skuteczność działania. Jestem pod ogromnym wrażeniem.

9 febbraio 2022

Risposta di MUUD.

Remi, takie opinie to dla nas wielki doping. Dziękujemy i do następnego spotkania!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più