Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Rzuciłem "Radomskie", Sporty mnie już nie kręcą a Franc niech sobie pali "Camele". Ja przerzuciłęm się "Sunny Vape" i nic nie zmusi mnie do powrotu do starych "fajek". Dymek, aromat, vape pen. Wszystk... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Zamówiłem fakt faktem przed świętami ale swieta minęły teraz nowy rok a sunnyvipe wolne bo tel nawet nie odbierają smutne jak miałem sklep internetowy trochę inaczej to wygladalo

Valutata 5 stelle su 5

Rzetelna firma. Sprawna i przyjemna obsługa, a do tego wysyłka wręcz ekspresowa. Niektóre inne firmy mogłyby brać przykład. Świetnie działające produkty są jak wisienka na torcie.

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di vaporizzatori
  2. Negozio di cannabis

Scritti dall'azienda

Jesteśmy polską firma produkującą i sprzedającą najwyższej jakości naturalne destylaty konopne o zawartości do 95% kannabinoidów CBD, CBD, CBN, CBC. w naszej ofercie mamy równiez profesjonalne waporyzatory, vape peny dedykowane do ekstraktów roślinnych. Stawiamy na najwyższą jakość produktów, ponieważ zależy nam na połączeniu przyjemności stosowania z bezpieczeństwem. Kontrolujemy każdy etap produkcji i zapewniamy, że nasze ekstrakty są wolne od szkodliwych substancji, takich jak pestycydy, herbicydy czy rozpuszczalniki. Ich sekret tkwi w czymś więcej niż w procentach zawartości. Oferujemy ultranowoczesne mieszaniny niekrystalizującego się destylatu o stabilnym składzie dodatkowo wzbogaconym o profil terpenowy. Nie mamy wątpliwości, że ich walory smakowe zaspokoją potrzeby osób o najbardziej wymagających podniebieniach.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Stały klient - stałe zadowolenie

Jestem już stałym klientem. Produkty od sunnyvape są z najwyższej półki. Zamówiłem 2 kartridże i olejek cbd jako odnowienie zapasów i w gratisie dostałem cegłę hashu cbd czego się nie spodziewałem bo nie widziałem nawet na ich stronie że takowy sprzedają. Ogólnie polecam.

5 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Szybka dostawa, dobrze zapakowany i zabezpieczony szklany słoik. Bardzo kontaktowa obsługa przez telefon.

4 luglio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Polecam. Obsługa profesjonalna, produkty bardzo wydajne i każdy znajdzie coś dla siebie.

30 novembre 2023

Dziękujemy za opinie.

Valutata 5 stelle su 5

Bardzo ciekawa mieszanka kannabinoidow

Bardzo ciekawa mieszanka kannabinoidow. Jedyna, ktora na mnie dziala.

1 ottobre 2023

Risposta di SUNNY VAPE SP. Z O.O.

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinie, zadowolenie naszych klientów to nasz priorytet.

Wszystko poszło bardzo sprawnie

Wszystko poszło bardzo sprawnie. Sprzęt działa rewelacyjnie. Polecam.

6 settembre 2023

Risposta di SUNNY VAPE SP. Z O.O.

Bardzo dziękujemy za opinię i życzymy jak najwięcej przyjemności z użytkowania naszego produktu.

Śmiało można polecić.

18 agosto 2023

Risposta di SUNNY VAPE SP. Z O.O.

Bardzo dziękujemy za opinię, życzymy jak najwięcej zadowolenia podczas użytkowania.

super!!!

super kontakt plus fachowe doradztwo przy wyborze produktu. szybka wysylka.

15 agosto 2023

Risposta di SUNNY VAPE SP. Z O.O.

Bardzo dziękujemy za dobrą opinie i pozdrawiamy

Hemp to hit!

Zakochałem się w waszym hempie! Smak i efekt wyśmienity, polecam z czystym sumieniem!

1 agosto 2023

Risposta di SUNNY VAPE SP. Z O.O.

Witaj Dominiku! Jest nam niezmiernie miło czytać tak pozytywną opinię i widzieć przydzielonych 5 gwiazdek - cieszymy się, że produkty Sunny Vape spełniły Twoje oczekiwania. Pięknie dziękujemy, pozdrawiamy serdecznie oraz polecamy się na przyszłość!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più