Har bestilt fra dem noen ganger får altid det jeg bestiller noenganger kommer bestillingen kjapt noen ganger tar det et par uker men er bare og planlegge bestillingen det er jo ikke dem som frakter de... Leggi di più

bestilte 4 brett Coca cola med sukker og fikk 4 brett med Coca cola uten sendte så en mail om feilsendinga fikk da svar på dette etter et døgn om at de skulle da sende meg de riktige varer kostnadsfri... Leggi di più

Det finnes utrolig mange nettsider i Sverige, Danmark osv som selger brus og godteri å jeg har prøvd flere av de. Jeg bestiller stort sett brus å da er Yoolando best på utvalg, kvalitet og pris(... Leggi di più

1. Servizi per le aziende

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Selling fast moving consumer goods to customers all over Europe.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,9

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

IKKE fornøyd med leveringstid

IKKE fornøyd med leveringstid. Bra priser, og det, men er helt umulig å planlegge noe med en sånn leveringstid. Har ventet i to uker nu uten at pakken engang har kommer til Norge. Har sendt forespørsel til dem, men får ikke svar. DET er uprofesjonelt!

1 maggio 2018

Tar tydeligvis lang tid

Tar tydeligvis lang tid, jeg sendte og epost og lurte på hva som skjedde med pakken. Fikk samme standard svar som en under her om at pakken var i Halden, men ikke scannet enda, så det var spørsmål om tid før den dukket opp på sporingen til post nord. Det er nå 3 dager siden og det står fremdeles det samme. Så kommer ikke til å bestille derfra igjen

28 aprile 2018

2 uker siden jeg bestilte nå

2 uker siden jeg bestilte nå, fortsatt ingen sporing untatt forsendelsesinformasjon. Postnord sier de ikke har fått den, Yoolando sier den er i tollen. Tollen sier de ikke har fått den. Bare trøbbel

27 aprile 2018

Komplett useriøs bedrift

Komplett useriøs bedrift. 2 uker siden jeg bestilte. Tok i dag kontakt m Postnor og de hadde ikke inne pakken. Dvs at de ikke etter 2 uker hadde fått pakken. Trodde en stund at jeg var svindlet, men sjekket opp at det var et firma.

Snakket med Postnor i dag og de hadde ikke fått noen pakke. Hvordan kan leverandør i sitt brev under påstå at leveransen er i Halden når Postnor sier at de ikke har mottatt noe fra leverandør.

Her er brevet fra Postnor :
25.04.2018 11:59, Madeleine Zümendorf

Hei, denne pakken har vi dessverre ikke mottatt, jeg anbefaler deg til å ta kontakt med avsender for videre saksgang

Her er brevet fra Yoolanda for en uke siden:
Hej Tom

Tak for din henvendelse.

Indtil din pakke kommer frem til Halden i Norge, hvor den skal igennem tolden, vil den have følgende status:

"Ingen sending er mottatt foreløpig, kun EDI informasjon".

Først når pakken overdrages til PostNord, og bliver scannet, vil statussen ændre sig og specifikke informationer omkring levering vil fremgå.

Da pakken befinder sig i Halden nu, bør det være et spørgsmål om ganske kort tid, før pakken får en ny status.

25 aprile 2018

Hej Tom
Send os venligst dit ordrenummer så følger vi op på sagen.

Med venlig hilsen / Kind regards/ Mit freundlichen Grüßen

Kundeservice

Varer som aldri kommer

Som flere her så bestilte jeg varer for over en uke siden. Sporingssiden sier det samme som den har gjort hele tiden, at ingen sending er mottatt, bare EDI informasjon.

Har kontaktet dem flere ganger uten å få svar.

21 aprile 2018

Bestilte for snart to veker sidan

Bestilte for snart to veker sidan. Sendte melding, men har ikkje fått svar. Viss problemet er at varer er utselt, så hadde eg sett pris på om dette stod på sidene. Og eit svar på meldinga mi, som er skrive på engelsk, burde ein iallfall kunne forvente.

19 aprile 2018

Veldig bra kundeservice

Etter å ha bestilt gikk det lang tid, fikk ikke respons på eposter til yoolando. Etter å ha anmeldt dem her, tok dem kontakt. Super kundeservice, ettersom dem sjekket opp pakken, som hadde stoppet opp en plass. Pakken kom raskt etter jeg tok kontakt. Skal hente i dag og gleder meg! Så kan absolutt anbefales.

16 aprile 2018

Hej Ann Kristin
vil du venligst sende os dit ordrenummer så vi kan undersøge hvor din pakke befinder sig?

Ha' en god dag.

Med venlig hilsen
Kundeservice

Nice prices

Nice prices, you get what they promise. Two weeks delivery time, but that's expected, so no worries about that. I haven't had any problems with Yoolando or their products. Helpful support as well.

25 marzo 2018

Godt utvalg

Godt utvalg. Og supert med Rockstar exdurance.

25 marzo 2018

Hej Mathias
Tak for din bedømmelse.
Du kan faktisk godt få 2 brett Rockstar og endda noget ekstra godteri i én ordre.
I vores nye setup kan du nemlig købe VARER for 330,- kroner.
Det er nemlig EU-fragten på 19,90 kroner plus varernes værdi som skal være under 350,- kroner.
Den nationale fragt som du også betaler i shoppen bliver ikke medregnet i 350,- kroner grænsen :-)

Venlig hilsen