Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Gode, dygtige instruktører, og masser af forskellige yoga-sessions at vælge imellem. Har givet mig stor glæde ved at dyrke yoga. Tusind tak for det :-)

Valutata 1 stelle su 5

_Von meinem Revolut Karte wurde 1Cent abgebucht und sofort wieder zurueckerstatet und dann am den nexten Tag Abo 49 Euro abgebucht obwohl ich es gar nicht bewust bestellt habe. Offensichtlich war es d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi er et lidt ældre ægtepar, som er blevet rigtig glade for yoga, efter at vi for nogle år siden stiftede bekendtskab med YogaStream. Der er virkelig mange rigtig flotte videoer med meget dygtige und... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Yoga stream er et enorm kompetent sted. Veluddannet mennesker der beretter om yogaens verden. Hele paletten omkring hvad der er vigtigt i en praksis, alt fra stressforløb, til funktionalitet. Opfyl... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Centro per ritiri yoga

Scritti dall'azienda

YogaStream er et online univers, som giver dig mulighed for at dyrke yoga med nogle af landets dygtigste yogalærere hvor og når, det passer dig. Så er du godt på vej mod et sundere, stærkere og smidigere dig. På YogaStream finder du over 2000 yoga- og meditationsvideoer af forskellig varighed, stilart, fokus og niveau - og der kommer hele tiden nye videoer til. Det giver dig mulighed for at skræddersy din praksis, så den passer præcis til dine behov. Når du opretter dig som bruger på YogaStream, får du altid de første 30 dage gratis. Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab igen, så der er ingen forpligtelser. Efter den gratis prøveperiode overgår du til normalt medlemskab - 129,-/md.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 4 stelle su 5

Rigtigt godt produkt, men finish og markedsføring trækker ned

Jeg ville egentlig gerne have givet 5 stjerner for selve produktet - der er meget fine instruktioner og virkeligt mange valgmuligheder. Instruktørerne virker erfarne og seriøse, og appens opsætning er god og nem at navigere i.
Men som ny bruger af få videoer har jeg allerede oplevet 1 træningsvideo, som afsluttes pludseligt og midt i en øvelse. Det er træls ikke at blive “fulgt til dørs”, og jeg håber ikke, at der er for mange af dem, når jeg får prøvet nogle flere videoer af.
Prøvetilbuddet blev efterfulgt af abonnement for et helt år (ca. 1200 kr), selvom der reklameres med månedspris - det har ikke været tydeligt, hvor aftalen omkring betaling kan vælges, og markedsføringen trækker derfor også et ellers ret godt produkt ned.

5 gennaio 2025

Kære Susanne.

Mange tak for dine fine anmeldelse. Dejligt at høre, at du kan lide videoerne og finder vores app brugervenlig. Jeg er meget nysgerrig på, hvilke videoer du har oplevet afsluttes brat. Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne sende os en mail på info@yogastream.dk. Så vil vi se nærmere på, hvad vi kan gøre for at forbedre oplevelsen her.

Ift medlemskab, så lyder til det at du har takket ja til vores efterårstilbud, som gav dig adgang året ud for 149 kr – herefter 1.199 kr/år (svarende til 99,99 kr/md). Vi oplyser altid om vilkårne ved oprettelse, men jeg beklager, hvis du af en eller anden årsag har overset det. Generelt kan man selv vælge, om man ønsker at betale månedligt eller årligt, og benytter man et tilbud, kan man til hver en tid opsige eller ændrer ens medlemskab.

Jeg håber, du får rigtig meget glæde af YogaStream. Rigtig god dag.

Hurtig og korrekt levering

Hurtig, korrekt levering.

28 dicembre 2024

Kære Tina

Tusind tak for din anmeldelse af YogaStream her på TrustPilot. Hvor er det dejligt at høre, at du har glæde af vores yoga. Fortsat rigtig god fornøjelse med din yoga- og meditationspraksis🤗 😍

Varm anbefaling

Som nybegynder er det fantastisk at kunne tilgå hele yoga universet, uden at skulle til et studie, men på ens stue gulv. Videoer der er guidet på så rolig, fantastisk og dybdegående måde. Elsker simpelthen bl.a restorativ yoga.

4 gennaio 2025

Kære Tina

Tusind tak for din anmeldelse af YogaStream her på TrustPilot. Hvor er det dejligt at høre, at du som ny føler dig taget godt imod og guidet. Det kan give en særlig ro, når man dyrker yoga i hjemlige omgivelser🙏🏻🧘🏻‍♀️

Nemt

Nemt, behageligt og kompetent!

Det passer godt til mig og min livsstil.

1 gennaio 2025

Kære Tina

Tusind tak for din anmeldelse af YogaStream her på TrustPilot. Hvor er det dejligt at høre, at du du har glæde af vores yoga og du finder det nemt og enkelt at gå til. Det kan give en særlig ro, når man dyrker yoga i hjemlige omgivelser🙏🏻🧘🏻‍♀️

Nem at bruge

Nem at bruge, godt udvalg

27 ottobre 2024

Kære Lea

Tusind tak for din flotte anmeldelse af YogaStream⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hvor er det godt at høre, at du finder vores app brugervenlig med masser af gode yogavideoer. Vi håber, at du får stor glæde af YogaStream mange år endnu🥰🧘🏻‍♀️

Dygtige og pædagogiske…

Dygtige og pædagogiske yogainstruktører, inspirerende videoer

26 ottobre 2024

Kære Birgitte

Tusind tak for din flotte anmeldelse af YogaStream⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hvor er det godt at høre, at du finder vores videoer gode og inspirerende. Vi håber, at du får stor glæde af YogaStream mange år endnu🥰🧘🏻‍♀️

super kompetent undervisning

super kompetent undervisning. Kun en enkelt ting kan blive bedre og det er søgefunktionen - som om det ikke helt virker, når du vælger kategorier

24 ottobre 2024

Kære Karina

Tusind tak for din flotte anmeldelse af YogaStream⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hvor er det godt at høre, at du kan lide vores indhold. Vi håber, at du får stor glæde af YogaStream mange år endnu🥰🧘🏻‍♀️

Valutata 5 stelle su 5

Super app med dejlige yogavideoer og

Super app med dejlige yogavideoer og - forløb!

12 ottobre 2024

Kære Susanne

Tusind tak for din flotte anmeldelse af YogaStream⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hvor er det godt at høre, at du finder vores app brugervenlig med masser af gode yogavideoer. Vi håber, at du får stor glæde af YogaStream 🥰🧘🏻‍♀️

Rigtig god yogaapp.

Rigtig god og brugervenlig, mange gode film, med god vejledning

8 ottobre 2024

Kære Malene

Tusind tak for din flotte anmeldelse af YogaStream⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hvor er det godt at høre, at du finder vores app brugervenlig med masser af gode yogavideoer og god instruktion. Vi håber, at du får stor glæde af YogaStream mange år endnu🥰🧘🏻‍♀️

Virkelig dygtige yogalærere

Virkelig dygtige yogalærere. Mange forskellige og inspirerende yoga-klasser.

4 ottobre 2024

Kære Kirsten

Tusind tak for din fine anmeldelse af YogaStream🙏🏻🥰 Det betyder helt enormt meget for os. Hvor er det godt, at du føler dig inspireret og godt guidet i klasserne af vores dygtige yogalærere. Fortsat rigtig god fornøjelse med din yogapraksis🧘🏻‍♀️

Valutata 4 stelle su 5

Mange gode videoer at vælge mellem

Der er mange gode videoer og gode forløb. Meget at vælge mellem og nogle gode instruktører, som jeg kender i forvejen. Det er dejligt. Der er mange stilarter, så der er noget til mange forskellige behov. Når jeg ikke er helt oppe og trnge, skyldes det, at det kan være uoverskueligt at vælge.

18 settembre 2024

Kære Mia

Du kan med fordel indstille dine personlige præferencer i app’en - så kommer der skræddersyede forslag frem til dig. Derudover kan du med fordel bruge vores søgefiltre, som du vist allerede har fundet ud af. Jeg håber, det gør det nemmere at finde relevant indhold.

Vi ønsker dig fortsat rigtig god fornøjelse med din online yogapraksis🧘🏻‍♀️

Valutata 5 stelle su 5

Klar instruktion og mange…

Klar instruktion og mange valgmuligheder.

3 settembre 2024

Kære Ulla

Mange tak for din anmeldelse af YogaStream her på Trustpilot⭐️🥰 Det betyder helt enormt meget for os🙏🏻 Hvor er det godt at høre, at du føler dig klart instrueret og har glæde af de mange valgmuligheder i vores yogaunivers.

Vi ønsker dig fortsat rigtig god fornøjelse med din online yogapraksis🧘🏻‍♀️

Valutata 5 stelle su 5

Enkle og mangfoldigt valg af videoer…

Enkle og mangfoldigt valg af videoer alt efter sindsstemning og kroppens behov

26 luglio 2024

Kære Louise

Tusind tak for din flotte anmeldelse af YogaStream⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi er glade for at høre, at du finder videoerne enkle og udvalget mangfoldigt. Og at vi med dette udvalg formår at matche din sindsstemning og kroppens behov på den pågældende dag🙏🏻

Vi ønsker dig forsat rigtig god fornøjelse med din yogapraksis, og takker endnu engang for din anmeldelse🥰

Valutata 4 stelle su 5

Virkelig noget jeg har gavn af er at jeg selv kan bestemme hvornår jeg vil udføre min praksis

Virkelig noget jeg har gavn af..det er at der er så mange muligheder for hvad min krop lige præcis har brug for den pågældende dag og det at jeg selv kan bestemme hvornår jeg vil udføre min praksis er helt fantastisk. Det eneste jeg mangler er noget meditations musik til. Derfor får I ikke fulde 5 stjerner;)
Kan varmt anbefales …

3 agosto 2024

Kære Tina

Tusind tak for din anmeldelse af YogaStream her på TrustPilot. Hvor er det fedt at høre, at du har glæde af det store udvalgt af videoer, som møder din krop og dit sind på den pågældende dag🙏🏻🧘🏻‍♀️ Og det er godt at høre, at du bruger YogaStream til at få indpasset din træning, når det passer ind i din hverdag🥰

Ift. meditationsmusik, tænker du så ren musik, som du kan bruge sideløbende med en meditationspraksis fra YogaStream? I så fald kan du finde mange gratis playlister med meditationsmusik på fx. Spotify. Alternativt vil jeg anbefale disse meditationer, hvor der er baggrundsmusik indlagt: https://www.yogastream.dk/video/#|79||5046,38011|||||.

Very good and professional

Very good and professional. Great teacher - love Hronn!

27 luglio 2024

Dear Tonia,

Thank you for sharing your experience with YogaStream⭐️🙏🏻 It means the world to us. We are pleased to hear, that you find YogaStream professional and good - this is what we strive for everyday. And we couldn't agree more with you - Hrönn is a great teacher!♥️

Thank you once again for your review and have a lovely day🤗

Best, Anne/YogaStream

Bare tilfreds

29 luglio 2024

Kære Inge

Tak for at tage dig tid til at give YogaStream dine fem stjerner⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Et kort og præcis anmeldelse - bare tilfreds. Så dejligt!

Endnu engang tak for din tid, og fortsat rigtig god fornøjelse med din online træning🥰

God guiding.

God guiding.
Skønne forskellige yogaklasser :-)

11 luglio 2024

Kære Mette

Tusind tak for din flotte anmeldelse af YogaStream her på TrustPilot⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hvor er det dejligt at høre, at du føler dig godt guidet i gennem din yogapraksis, og at du har glæde af de mange forskellige yogaklassser🧘🏻‍♀️👏🏻

Endnu engang tak for din anmeldelse og fortsat rigtig god fornøjelse med din online yogapraksis🥰

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più