Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Gode, dygtige instruktører, og masser af forskellige yoga-sessions at vælge imellem. Har givet mig stor glæde ved at dyrke yoga. Tusind tak for det :-)

Valutata 1 stelle su 5

_Von meinem Revolut Karte wurde 1Cent abgebucht und sofort wieder zurueckerstatet und dann am den nexten Tag Abo 49 Euro abgebucht obwohl ich es gar nicht bewust bestellt habe. Offensichtlich war es d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi er et lidt ældre ægtepar, som er blevet rigtig glade for yoga, efter at vi for nogle år siden stiftede bekendtskab med YogaStream. Der er virkelig mange rigtig flotte videoer med meget dygtige und... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Yoga stream er et enorm kompetent sted. Veluddannet mennesker der beretter om yogaens verden. Hele paletten omkring hvad der er vigtigt i en praksis, alt fra stressforløb, til funktionalitet. Opfyl... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Centro per ritiri yoga

Scritti dall'azienda

YogaStream er et online univers, som giver dig mulighed for at dyrke yoga med nogle af landets dygtigste yogalærere hvor og når, det passer dig. Så er du godt på vej mod et sundere, stærkere og smidigere dig. På YogaStream finder du over 2000 yoga- og meditationsvideoer af forskellig varighed, stilart, fokus og niveau - og der kommer hele tiden nye videoer til. Det giver dig mulighed for at skræddersy din praksis, så den passer præcis til dine behov. Når du opretter dig som bruger på YogaStream, får du altid de første 30 dage gratis. Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab igen, så der er ingen forpligtelser. Efter den gratis prøveperiode overgår du til normalt medlemskab - 129,-/md.

Informazioni di contatto

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Supertilfreds med yogastream

Supertilfreds med yogastream.
Gode grundige videoer med specifik guidening der kommer rundt om teknikken.

6 marzo 2024

Kære Birgitte

Tusind tak for din anmeldelse af YogaStream. Det betyder helt enormt meget for os, at få feedback fra supertilfredse kunder🤗🙏🏻 Vi er glade for at høre, at du føler dig grundigt og sikkert guidet igennem videoerne!

Fortsat rigtig godt fornøjelse med din hjemme-yogapraksis🧘🏻‍♀️🥰

Valutata 4 stelle su 5

Hurtig svar på lidt udfordringer jeg…

Hurtig svar på lidt udfordringer jeg havde i starten, nu fungere det.

28 febbraio 2024

Risposta di YogaStream

Hej Thomas. Mange tak for den fine anmeldelse. Godt, du er kommet i gang, og at det hele fungerer, som det skal. Vi er glade for at kunne hjælpe. Rigtig god fornøjelse. Mvh Gro

Valutata 2 stelle su 5

Første løbetur

1. Løbevideo hakker - det er som om den skal ses og ikke bare høres og derfor suger den totalt meget strøm. Kan selvfølgelig downloades til app - men det koster ekstra

5 marzo 2024

Kære Sanne

Tak for din feedback. Men hvor er det ærgerligt, at du ikke har skrevet til os før nu, så vi kunne hjælpe dig videre.

Det er vigtigt, at du åbner din løbevideo via den mail/ugens løbeprogram, som du har fået tilsendt. Når du klikker på den pågældende video i programmet, åbner videoen i appen, og herfra kan du downloade den, så den ikke suger for meget strøm. Det koster ikke ekstra. Lad mig høre, om du har held med det, og skriv endelig på info@yogastream.dk hvis du har brug for yderligere hjælp🤗

Valutata 3 stelle su 5

Synes ikke jeg kan få App til at virke…

Synes ikke jeg kan få App til at virke med mit indkøbte løbeprogram.

4 marzo 2024

Kære Lotte

Tak for din feedback her på TrustPilot. Hvor er det ærgerligt, at du ikke har skrevet til os først, så vi kunne hjælpe dig videre. Løbeprogrammet burde virke i appen. Hvis du sender os en mail på info@yogastream.dk, så finder vi en løsning på det, så du kan få glæde af dit løbeprogram:-)

Valutata 5 stelle su 5

Det er en rigtig god app,hvor man kan…

Det er en rigtig god app,hvor man kan vælge mellem forskellige yoga session. De fleste har god lyd, dog er der nogen som har en meget dårlig rumklang.

7 febbraio 2024

Kære Sten

Tusind tak for din flotte anmeldelse af YogaStream⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det er godt at høre, at du har gode oplevelser med at bruge vores app, og formår at vælge den yogapraksis, der passer til dig. Tak for din feedback ift. lyd og rumklang. Det er bestemt noget, vi er opmærksomme på i vores videoproduktion, og som vi hele tiden forbedrer på.

Fortsat rigtig god fornøjelse med yogaen, og god dag til dig🤗

Valutata 5 stelle su 5

Glad for jeres kompetente undervisere

Det er kommet bag på mig hvor glad jeg er for yoga stream.
Jeg er taknemmelig for at kunne praktisere hjemme.
Og sikke en masse fine og kompetente undervisere.
Jeg kan godt lide forløbene og temaer.
Smukke meditationer og nidra.
Glad for at der er fokus på yoga som helhed og ikke kun på Asanas🙏

Tak for den mulighed det giver mig🙏

4 febbraio 2024

Kære Rikke

Tusind tak for at tage dig tid til at anmelde YogaStream. Det betyder helt enormt meget for os🙏🏻 Hvor er det dejligt at høre, at du er blevet så glad for YogaStream, og at du finder vores forløb og temaer brugbare. Så dejlig feedback!

Endnu engang, tak for din anmeldelse og fortsat rigtig god fornøjelse med din yogapraksis🧘🏻‍♀️🥰

Mvh Gro/YogaStream

Valutata 5 stelle su 5

Alsidig og god yogastreaming tjeneste

Alsidig og god yogastreaming tjeneste, men dygtige instruktøre. Der er noget for alle niveauer og et bredt udvalg af forskellige yoga typer. Kan varmt anbefales

1 febbraio 2024

Kære Pia

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er så glade for at have dig med🥰🙏🏻 Hvor er det dejligt, at du finder både videoerne og yogaunderviserne gode, og at der er nok at vælge i mellem, så du får dine behov opfyldt.

Endnu engang tak for din anbefaling af os, og fortsat rigtig god fornøjelse med din yogapraksis🧘🏻‍♀️📱🥰

Dbh Gro/YogaStream

Rigtig fin platform 🤩

Rigtig fin platform.

Elsker at jeg kan se hvor mange minutter/ timer jeg har dyrket yoga 🥰

Dejlige underviser, nærværende, dygtige og helt i øjenhøjde med eleven 💞

29 gennaio 2024

Risposta di YogaStream

Kære Sanne. Tusind tak for din fine anmeldelse. Det gør os så glade at høre og betyder mere, end du aner. Tak fordi, du er med. Rigtig god dag til dig. Mvh Gro/YogaStream

Valutata 5 stelle su 5

Mange og gode videoer og gode…

Mange og gode videoer og gode instruktører

24 gennaio 2024

Kære Anne

Tusind tak for din anmeldelse af YogaStream🥰🙏🏻 Hvor er det dejligt, at du finder både videoerne og yogaunderviserne gode, og at der er nok at vælge i mellem, så du får dine behov opfyldt.

Endnu engang tak for din anmeldelse og fortsat rigtig god fornøjelse med din yogapraksis!🧘🏻‍♀️🤗🌱

Venlighed og nærvær

Venligheden og nærværet i de videoer jeg følger fra Soham.
Og så de mange forskellige muligheder jeg har at vælge imellem alt efter om jeg har brug for fokus på feks nakke, ryg, hofter eller ro i mit center ❤️

22 gennaio 2024

Kære Gitte

Tak for din flotte anmeldelse af YogaStream her på TrustPilot⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hvor er det dejligt at høre, at du mærker nærværet og venligheden fra yogaunderviseren gennem skærmen♥️ Og hvor er det godt at høre, at du har glæde af de mange forskellige temaer, til at matche dine behov på den enkelte dag🤗

Valutata 4 stelle su 5

De programmer jeg prøvede var…

De programmer jeg prøvede var veludførte og teknikken fungerer fint.

10 gennaio 2024

Kære Charlotte

Tak for at tage dig tid til at anmelde YogaStream. Det betyder helt enormt meget for os🙏🏻 Det er godt at høre, at de yogaprogrammer, du har prøvet var brugbare, og at selve teknikke har fungeret godt✔️

Dejlig oplevelse

Virkelig rar, hurtig og serviceminded svar på henvendelse.
Kan kun anbefales på det varmeste.

5 gennaio 2024
Non scritta su invito

Kære Anne

Tusind tak for din flotte anmeldelse af YogaStream🙏🏻

Vi er glade for, at du har haft en god og hurtig oplevelse med vores kundeservice, og vi er glade for, at du giver dine varmeste anbefalinger til andre, der skulle overveje et medlemskab hos YogaStream🥰

Endnu engang tak for din anmeldelse og rigtig god fornøjelse med yogaen🧘🏻‍♀️🤗

Valutata 5 stelle su 5

Så dejligt med effektive øvelser der er…

Så dejligt med effektive øvelser der er godt forklaret og vist, og når det passer mig. Jeg kan allerede nu mærke en forskel.

3 gennaio 2024

Kære Jane

Tusind tak for din fine anmeldelse af YogaStream! Det betyder helt enormt meget for os🙏🏻

Hvor er det godt at høre, at din brug af YogaStream kan mærkes positivt allerede♥️ At du finder øvelserne effektive og godt forklaret er alfa omega for denne foranding - godt gået.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din online yogarejse fremadrettet!🧘🏻‍♀️📱

Meget brugbar

Fint at man kan vælge niveau og type yoga. Fine instruktioner, som er nemme at følge

31 dicembre 2023

Kære Trine

Tusind tak for din fine anmeldelse her Trustpilot af YogaStream🙏🏻

Hvor er det godt at høre, at du finder YoagStream brugbar, og at du bruger søgefilteret til at vælge de videoer, der passer til dit niveau og behov🤗 Og dejligt at høre, at du føler dig godt guidet af vores yogalærere🧘🏻‍♀️

Vi ønsker dig fortsat rigtig god fornøjelse med yogaen🥰

God præsentation

Deltager i julekalenderen med præsentation af yogaens mange muligheder.

5 dicembre 2023

Kære Nuka

Tusind tak for din anmeldelse af YogaStream🙏🏻 Hvor er det dejligt, at du er med på vores yogajulekalender🎄🧘🏻‍♀️ Vi ønsker dig fortsat rigtig god fornøjelse med din yogapraksis - både resten af december og i det nye år😍

Meget tilfreds bruger!

Jeg abbonnerer på Yogastream, og jeg er meget begejstret for det kæmpe store udvalg af hold, øvelser og særligt er jeg glad for, at appen er super brugervenlig. Jeg benytter mig af tilbuddene næsten hver dag, i sofaen, på yogamåtten eller som inspiration.

22 ottobre 2023

Kære Christina

Tusind tak for din flotte anmeldelse af YogaStream⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hvor er det dejligt, at du er tilfreds yogi, som næsten dagligt gør brug af det store udvalg yogaklasser- og øvelser på YogaStream🧡 Hvor er det også godt at høre, at du finder app'en brugervenlig!

Endnu engang tusind tak for din anmeldelse og et stort 'hep' skal der lyde herfra, for næsten at komme på måtten hver dag! Det er stærkt gået👏🏻

Vi ønsker dig fortsat rigtig god fornøjelse med din yogarejse🧘🏻‍♀️

Valutata 5 stelle su 5

Det er en super intuitiv app

Det er en super intuitiv app. Den er nem at bruge og fungerer bare!
Jeg kan rigtig godt lide, at man kan finde så mange forskellige slags videoer derinde. Er du til sleep meditation, yoga eller afspænding. Det hele er der med dygtige lærere og i alle niveauer.

27 ottobre 2023

Kære Maria

Tusind tak for at tage dig tid til at anmelde YogaStream her på TrustPilot. Det sætter vi kæmpe pris på. Hvor er det fedt at høre, at du finder vores app super intuitiv, og at den er nem at bruge uden de store tekniske udfordringer🤓🙏🏻 Og hvor godt, at du har glæde at det brede udvalg af temaer vi har derinde!🧘🏻‍♀️

Vi ønsker dig fortsat rigtig god fornøjelse med din yogapraksis, og en dejlig dag til dig🧡

Valutata 5 stelle su 5

Dygtige undervisere og valg efter behov

Dygtige undervisere og jeg kan vælge udefra tidsramme, forløb, behov og lyst

14 ottobre 2023

Kære dig

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse af YogaStream her på Trustpilot🙏🏻 Det betyder helt enormt meget for os✨

Hvor er det godt, at du har gavn af de forskellige filtreringsmuligheder - varighed, forløb/video, tema, så du finder de praksisser, der matcher dine behov nu og her. Og hvor er det dejligt at høre, at du finder vores undervisere dygtige!🧘🏻‍♀️😍

Vi ønsker dig fortsat rigtig god fornøjelse med din yogapraksis!

Virker rigtig godt

Fungerer rigtig godt - og der er masser af videoer at tage fat i.

16 ottobre 2023

Kære Anna

Tusind tak for din anmeldelse af YogaStream🙏🏻 Dejligt at høre, at du er tilfreds med YogaStream, og at det fungerer rigtig godt. Også dejligt, at du føler, at der er en masse yogaklasse at give dig i kast med😍

Endnu engang tak for at dele din oplevelse med YogaStream her på TrustPilot, og rigtig god fornøjelse med din praksis🧘🏻‍♀️

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più