Ondanks een hoop negatieve reviews hier had ik toch maar wel besteld bij Yermin Beauty. Ik ben absoluut niet teleurgesteld heb originele producten ontvangen voor een goede prijs, er zat zelfs een cade... Leggi di più
Ik zocht naar K18 leave in conditioner, overal was deze rond de 90 euro, behalve bij YerminBeauty hier was die 85,98. Met nog en extra kortingscode was ik uiteindelijk maar 81 euro kwijt voor dit kost... Leggi di più
Nepproducten en chaotische afhandeling Ik heb een haarserum van The Ordinary besteld dat ik al eerder heb gebruikt. Bij ontvangst viel meteen op dat de textuur totaal anders was dan normaal.... Leggi di più
Er gaat van alles mis bij yermin Beauty, ten eerste heb ik weken gewacht op mijn bestelling. Toen ik uiteindelijk de spullen kreeg, was de tube van de oogcrème niet goed gesloten, en kwam de crème er... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Overdatum product ontvangen + bestelling incompleet
Ik heb hier besteld maar ben erg teleurgesteld. Een artikel ontbrak en wat ik wel ontving bleek volgens de batchcode al ouder dan 3 jaar. Dit wijst erop dat er restpartijen of overdatum producten als nieuw worden verkocht. Voor mij geen betrouwbare manier van werken.
Mijn advies: kies een ander, betrouwbaar platform voor je cosmetica.
Ik heb helaas het pakketje niet mogen…
Ik heb helaas het pakketje niet mogen ontvangen omdat DHL het kwijtgemaakt heeft. Volgens hun is het door de brievenbus gedaan, wat niet past door mn deur en er lag dus ook niets op mn mat. Wel goed te woord gestaan bij Yermin, hopelijk kunnen zij iets betekenen! Mooie producten, maar voor mij duurt het dus iets langer ;)
Bestelling ging prima en de levering was ook op tijd.
Klachtafhandeling is niet aanwezig - ik heb nu twee keer een mail gestuurd met een klacht omdat het pompje van een gezichtscrème het niet meer doet, en ik geen toegang meer heb tot de crème. Nooit een reactie ontvangen, en zie dat mijn ontevredenheid overeenkomt met de mening van menig ander klant.
Chantage!
Ik heb twee artikelen (creme en zonnenbrand) besteld en er maar één ontvangen (zonnebrand). Contact opgenomen, maar telefoon wordt niet opgenomen en e-mail aanvankelijk niet beantwoord. N.a.v. de reactie van yerminbeauty op een eerdere review hierover, heb ik Yerminbeauty nogmaals gemaild (dit keer naar het juiste e-mailadres, want ik had re-replied op de bestelbevestiging) en nu wél een reactie ontvangen. De klantenervice gaf dat de creme niet op voorraad was en daarom hebben ze maar één van de twee artikelen verzonden. Ik zou hier een mail over hebben ontvangen. Vreemd, want bij bestellen stond dat de ceme op voorraad was en ik heb zeker geen mail ontvangen. Het artikel is inmiddels weer voorradig, maar wordt alleen opgestuurd als ik de review aanpas. Dat is manipulatie van reviews en wettelijk verboden. Ik heb de aankoop ontbonden, mijn geld teruggevraagd en gedreigd met een incassobureau, maar dat mocht allemaal niet baten. Inmiddels werd zelf beweerd dat ik beide artikelen gewoon had ontvangen. Pas nadat ik mijn eerdere review had verwijderd heb ik mijn geld terug gehad. Het is misschien niet zo aardig dat ik alsnog een review plaats, maar had helaas geen andere keuze, want had geen zin er een juridische traject van te maken en deze website moet gestopt worden. Als je betaalt voor een product moet je die gewoon ontvangen en daar heeft een review niets mee te maken.
Goede klantenservice
Aanvankelijk werd het verkeerde product geleverd. Nadat ik contact heb opgenomen met de klantenservice is het juiste product alsnog opgestuurd en mocht ik het eerste geleverde houden. Supersnel en goed opgelost!
DIT ZIJN OPLICHTERS!
WEES VOORZICHTIG, DIT ZIJN OPLICHTERS!
Ik heb een Kerastase shampoo en serum besteld. Het product heeft 10 dagen onderweg geweest. Bij ontvangst bleek mijn bestelling nep te zijn. De geur is totaal anders en de barcode klopt niet.
Geen levering, slecht bereikbaar, en bedenkelijke manier van afhandelen
Op 5 juli heb ik La Roche-Posay Lipikar Baume Light besteld. Die zou enkele dagen levertijd hebben. Toen ik een week of 2 nog niks had ontvangen, heb ik geprobeerd contact te leggen via het contactformulier op hun website. Toen daar ook geen reactie op kwam heb ik 28 juli geprobeerd te bellen, maar niemand nam op. Toen heb ik het product direct elders besteld en hier een 1 ster review achtergelaten.
Een paar uur later nam YerminBeauty contact met me op, a.d.h.v. de review konden ze mijn bestelling vinden. Ze stelde voor het product alsnog met spoed op te sturen met een kado'tje erbij. Aangezien ik het product elders had besteld en deze al binnen was, heb ik aangegeven dat ik de koop graag zou ontbinden en dat ik bij adequaat handelen mijn review zou bijstellen.
Hierop kwam het antwoord dat het bedrag teruggestort zou worden maar ze verzocht me de review te verwijderen want "klanten komen wel vaker hun afspraken niet na". Ten eerste staat Trustpilot bedrijven niet toe klanten te vragen hun review te verwijderen. Ten tweede vind ik het zachtgezegd niet chique om de indruk te wekken dat het ontbinden van de koop en terugstorten van het aankoopbedrag afhangt van het verwijderen van de review. Ik had immers al aangeboden om de review bij een goede oplossing naar boven bij te stellen. En tot slot is de hypocrisie bijna komedisch om te verwijzen naar klanten die hun afspraak niet nakomen, wanneer YerminBeauty zelf niet de afspraak nakomt, namelijk het leveren van een product waar reeds voor betaald is.
Twee sterren omdat Yerminbeauty wel contact heeft opgenomen na de review en het bedrag heeft teruggestort, maar ik zou afraden hier te bestellen vanwege de blijkbaar slechte organisatie van de webshop en de insinuatie van Yermin om de review te verwijderen alvorens een aankoop kan worden ontbondan vanwege het niet leveren van een product.
Uiteindelijk toch geld terug gekregen
Heb impulsief een haarmasker gekocht maar vond het later verdacht dat het op alle andere sites ruim 3x zo duur was. Toen pas hier de slechte reviews gelezen. Bestelling de volgende ochtend per mail geannuleerd maar kreeg geen reactie, paar uur later wel bericht dat het pakket verzonden was. Toen besloten om pakket niet te accepteren en terug te laten sturen. Nog een paar mails gestuurd, geen reactie dus had er een hard hoofd in.
Maar: uiteindelijk toch reactie en vier weken later mijn geld teruggestort gekregen. Ik denk dat dit bedrijf geen kwade bedoelingen heeft maar dat ze het gewoon een beetje druk heeft in (waarschijnlijk) haar eentje. Overigens kan ik niets zeggen over de producten zelf behalve dat ze hoogstwaarschijnlijk nep zijn vanwege de verdacht lage prijs.
Great products and great customer support
I really like their products and super friendly customer support.
Received the products quick and in perfect condition
10/10
I really like their quality products…
I really like their quality products and super friendly customer service! My order got delivered fast and without any issues

Risposta di Yerminbeauty
Ik heb een bestelling geplaatst
Ik heb een bestelling geplaatst, maar deze direct weer retour gestuurd omdat de verpakkingen niet overeenkwamen met de originele producten die ik gewend ben van Kruidvat of Douglas. Gelukkig had ik voor betaling via Klarna gekozen. Yermin Beauty heeft het retourpakket op 25 juni ontvangen, maar heeft dit tot op heden niet geaccepteerd. Ik ben inmiddels in gesprek met Klarna om dit recht te zetten.
Zeer tevreden
Ik had al besteld en las later de reviews pas. Datt maakte me huiverig.
Maar....
Gisteren een haarproduct besteld, vandaag al bezorgd.
In de orginele verpakking geleverd.
Nog met extra plastic verpakt.
Dus zeer tevreden!
Nep K18 ontvangen en levering 1 week te…
Nep K18 ontvangen en levering 1 week te laat! Je kan ze niet bereiken! Nemen telefoon niet op!
Pas op nep!
Bestelling snel geleverd, maar producten zijn niet origineel
Ik deed een bestelling op 22 juni. De bestelling werd snel en netjes geleverd. Ik bestelde 3 flessen van la roche posay lipikar ap+m baume. De flessen waren “geseald” wat ik een beetje gek vond, normaal gesproken koop ik deze flessen met alleen de verzegeling bij de dop.
Van 1 van de flessen heb ik de seal verwijderd om het product te kunnen gebruiken. Ik merkte meteen dat het niet het originele product was, er zat een gekke geur aan en ook was het product heel dun en plakkerig. Tevens prikte het op mijn huid. Na inspectie vd verpakking (o.a. scheef geplakte labels) besloot ik La Roche Posay te mailen om navraag te doen over deze flessen. Helaas bleek mijn vermoeden juist en zijn deze producten niet origineel, maar 100% fake. Ik heb meerdere keren mailcontact gehad met Ella van Yermin Beauty om de producten te retourneren, hier ging Yermin Beauty mee akkoord. Yermin Beauty blijft zeggen dat de producten origineel zijn, ondanks het bewijs wat ik heb aangeleverd. Na heel veel emails , contact met Klarna en oneindig veel geduld van mijn kant, is mijn retour uiteindelijk goed verwerkt en heb ik vandaag (28-7) netjes mijn geld terug gekregen. Dus 1 ster voor de uiteindelijke afhandeling, maar 0 sterren voor dit bedrijf. Mijn advies. Koop hier niet, je wordt opgelicht en het is nog maar de vraag of je je geld terug krijgt. Tevens kan het gebruik van fake producten schadelijk zijn. Een gewaarschuwd mens telt voor twee 🙃
Not sure if they are legit
I ordered they said the package was en route. I was home no one rang the buzzer yet DHL said the package was delivered. I informed Yermin and to date they have not responded.
Still no refund, SCAM
Still no refund. STAY AWAY FROM THIS SCAM. They might respond at first but nothing now for 2 weeks.
Spulletjes besteld zijn snel bezorgd…
Spulletjes besteld zijn snel bezorgd zou zeker weer bestellen zijn geen nep spullen
Maar origineel
Issues, issues and more issues
From start to finish there were issues. Chased after 2 weeks of not receiving item only to be lied to wirh various excuses which were clearly untrue. Poor response times to emails and end result was receiving wrong product after over a month of waiting. Never again!!
Nep producten, koop hier niet!
Koop hier asjeblieft niet. Zoals veel anderen heb ik nep-producten ontvangen. Toen ik aangaf dat ik om deze reden de producten terug wilde sturen werd er stellig volgehouden dat het om originele producten ging omdat ze het uit de VS zouden importeren. Het contact was ook in gebrekkig Nederlands. Heb net zolang volgehouden met mailen totdat ik een retour label kreeg en daarna ook blijven mailen dat ik mijn geld terug wilde en dat is uiteindelijk ook, boven verwachting, gelukt. Heb zowel bij de ConsuWijzer een melding gemaakt als aangifte gedaan bij de politie van het verkopen van nep-producten.
Namaak producten van Vichy ontvangen
Namaak producten van Vichy ontvangen. Via de mail contact gehad en producten mogen retour. Retour gestuurd en ze weigeren het pakket aan te nemen. Geen reactie meer op de mail gehad. Zeer slecht bedrijf met namaak producten.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.