Vores piger tog kørekort ved Mads. Helt igennem en fantastisk oplevelse. Mads var mega god og en fantastisk støtte som kørelærer. Vores piger bestod teori og køreprøven første gang - og det er Ma... Leggi di più
Tak til Young Drivers Køreskole for et super godt forløb og med kørekortet som resultat. Jeg kan klart anbefale Esbjerg bedste køreskole, hvor Mads Snitgaard har været med hele vejen igennem fra teori... Leggi di più
- Autoscuola
- anche in
- Corsi di formazione per adulti
- Scuola guida per camion
- Scuola guida per moto
- Ufficio patenti
Young Drivers Køreskole er en køreskole hvor man lærer det rigtigt første gang. Fleksibel teori undervisning. Unge, men erfarne kørelærer. Kørekort til bil, motorcykel, trailer (B/E), generhverv og lynkursus. Vi tager specielt hensyn til dem som har ekstra brug for hjælp evt. pga. forskellige diagnoser eller ordblindhed.
Torvegade 68b, 6700, Esbjerg, Danimarca
- info@ydkoreskole.dk
- ydkoreskole.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Vores piger tog kørekort ved Mads
Vores piger tog kørekort ved Mads. Helt igennem en fantastisk oplevelse.
Mads var mega god og en fantastisk støtte som kørelærer.
Vores piger bestod teori og køreprøven første gang - og det er Mads fortjeneste.
Guide og velkomst ved Downtown er rigtig god, så man ikke itvivl om hvad der skal søges og bookes inden teori.
Anbefales helt klart - de er mega gode og søde ❤️
Stor anbefaling
Jeg har været rigtig glad for at tage kørekort hos youngdrivers. Jeg tog et lynkursus hos dem, og stod med kørekort efter lidt under 2 måneder, og for en der har en travl hverdag, har jeg været rigtig glad for deres flexibilitet og hjælpsomhed. Og så er det også nogle rigtig dygtige og søde kørelærere😊
Super fine kørelærer der har en god…
Super fine kørelærer der har en god kommunikation og er mega flinke
Det var et super forløb
Mega god oplevelse hos Young drivers😊

God oplevelse
Jeg har haft en vanvittig god oplevelse ved Young Drivers - altid søde og gode til at lære fra sig. Bonus point til de lækre biografstole man sider i til Teoritimerne! Jeg bestod både Teori- og køreprøve i første forsøg, og hele forløbet har været en rigtig god oplevelse!! Klar anbefaling herfra

Risposta di Young Drivers Køreskole
Rigtig fint hele vejen igennem forløbet

Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling herfra, gode og tålmodige kørelærere 💪

Risposta di Young Drivers Køreskole
Vildt god køreskole, kan kun anbefales!!
Vildt god køreskole, som har styr på deres ting og har nogle vildt Nice kørelærer, som er gode til at lære fra sig.
Deres lynkursus kan anbefales enormt meget! Det går mega hurtigt, og man kommer ud på den anden side med et kørekort efter 4 uger!

Fantastiske og dygtige kørelærere
Fantastiske og dygtige kørelærere
Grundige og rolige, og sørger for at have dig med hele vejen, men samtidig plads til en god sans for humor.

Havde et fantastisk forløb med Mads og YD
Havde et fantastisk forløb med Mads og resten af Young Drivers. Forløbet gik hurtigt, og man følte sig hele tiden set og velinformeret. Både køre- og teoritimerne var hyggelige, lærerige og langt fra kedelige 😊
Stor anbefaling herfra 🙌🏼

Alt var bare super
Alt var bare super og køre- og teori lærerne var bare i top, alt var godt og man lærte en hel del

Super godt
Ikke noget at sætte en finger på, alt var som det skulle være

Risposta di Young Drivers Køreskole
Venlige og god til at undervise

Klart en af de bedste
Der er virkelig ikke noget negativt at sige om Young drivers. De tager det i et meget behageligt tempo, det er intensivt, de kan forklare teorien på mange forskellige måder, de giver en lyst til at stille spørgsmål hvis der er noget man ikke forstår. De er fleksible, forstående og meget positive, virkelig en god køreskole.

Risposta di Young Drivers Køreskole
Young drivers er den bedste køreskole

Risposta di Young Drivers Køreskole
Super søde og kompetente mennesker
Super søde og kompetente mennesker.
Bestod både køreprøve og teori i første forsøg.
Vil klart anbefale andre at tage kørekort dér, også selvom men ikke er helt "young" mere.