Spar 2 køreskole Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

1. Autoscuola
  2. Scuola guida per moto

SPAR 2 Køreskole tilbyder kørekort til motorcykel og bil i Odense. Vi lægger vægt på personlig undervisning, høj faglighed og et trygt forløb fra første teoritime til den afsluttende køreprøve. Vores mål er ikke blot at hjælpe eleverne med at bestå, men at uddanne sikre og ansvarlige trafikanter. Med fokus på kvalitet, engagement og individuel vejledning arbejder vi for at give hver elev de bedste forudsætninger for et godt kørekortforløb. Vi tilbyder MC-kørekort (A1, A2 og A) samt bilkørekort og ser frem til at hjælpe nye elever godt på vej.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

33 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

👌👌👌👌👌

Jeg kan varmt anbefale SPAR 2 Køreskole – og især min kørelærer Bjarne.

Jeg havde faktisk aldrig haft den store interesse i motorcykler eller gået med en drøm om at få et MC-kørekort. Min oprindelige motivation var egentlig ret simpel: Jeg skulle bruge kortet, fordi jeg gerne vil kunne køre scooter, når jeg er i Thailand.

Men der var bare lige én udfordring: Jeg fandt ud af, jeg faktisk ret bange for at køre motorcykel.

Derfor har mit forløb hos Bjarne betydet rigtig meget for mig. Jeg har undervejs skullet overvinde en del af min egen usikkerhed og lære at stole på motorcyklen og på mig selv. Og det er noget af det, Bjarne har været rigtig god til at hjælpe mig med.

Noget af det, jeg især har sat pris på, er, at Bjarne bevidst holder sine hold små. Det betyder, at der er tid til den enkelte elev, og at undervisningen bliver meget mere personlig. Man bliver set, og Bjarne har virkelig haft blik for, hvor jeg var i min egen udvikling.

Bjarne brænder for at lære folk at køre motorcykel. Det handler ikke bare om at få eleverne igennem en køreprøve. Han vil have, at man rent faktisk lærer at håndtere motorcyklen, forstår trafikken og bliver en sikker motorcyklist.

Og det er faktisk lidt sjovt at tænke på, hvor jeg startede, og hvor jeg står nu. Jeg begyndte egentlig med tanken om: “Jeg skal bare have det kørekort, så jeg kan køre scooter i Thailand.” Jeg var samtidig nervøs ved tanken om overhovedet at køre motorcykel.
Nu står jeg med mit kørekort og føler faktisk, at jeg kan køre motorcykel, og det er ikke kun fordi, jeg har bestået en køreprøve. Det er fordi, jeg undervejs har fået erfaring, forståelse og ikke mindst mere tryghed på motorcyklen. Og det synes jeg siger rigtig meget om Bjarne som kørelærer.

Han har været tålmodig, engageret og god til at forklare tingene, og han har haft fokus på, at jeg skulle lære det ordentligt – også når jeg selv har været usikker.

Så en kæmpe tak til Bjarne for at have hjulpet mig hele vejen igennem. Jeg kom for at få et kørekort, så jeg kunne køre scooter i Thailand. Jeg gik derfra med noget mere: følelsen af, at jeg faktisk godt kan køre motorcykel.

Jeg kan kun give SPAR 2 og Bjarne mine varmeste anbefalinger. 🏍️❤️

21 settembre 2026

Fantastisk kørelærer

Fantastisk kørelærer – kan varmt anbefales!Jeg har lige bestået min motorcykelprøve i første forsøg, og det er i den grad Bjarnes fortjeneste!Bjarne er super dygtig til at undervise. Han formår at gøre teorien og det praktiske spændende, så undervisningen aldrig bliver tør eller kedelig.Derudover har han været ekstremt fleksibel. Jeg arbejder på søen med en tørn, hvor jeg sejler i 7 dage og er hjemme i 7 dage. Det har overhovedet ikke været et problem, for hos Bjarne kan alt lade sig gøre! Han har tilpasset det hele, så det passede perfekt ind i min kalender.Hvis du vil have en professionel, engageret og fleksibel kørelærer, skal du helt klart vælge Bjarne!

16 settembre 2026

Jeg har lige taget mc køre kort hos…

Jeg har lige taget mc køre kort hos bjarne ved spar 2. Jeg var meget i tvivl om hvem man skulle som køre skole. Men det er jeg bestemt ikke længere!
Bjarne er sindsygt kompetent! Og går virkeligt op i det kan laver! Og ikke bare at du skal have et køre kort. Men at du faktisk skal lære at køre motorcykel!!
Jeg vil til hver en tid anbefale spar 2 og har allerede gjordt det.
Vis man kunne give 15 stjerner hade bjarne fået 20👌

Bedste MC Køreskole

Bjarne er en fantastisk kørelærer. Man kan virkelig mærke hvordan han brænder for det, og så er servicen i top. Bedre køreskole finder man ikke. Kæmpe anbefaling her fra.

26 agosto 2026

Et oprigtigt ønske om, at lære dig at blive en god motorcykellist

Jeg har taget kørekort til stor motorcykel, hos Spar 2, og det har jeg bestemt ikke fortrudt! Jeg følte virkelig, at jeg var i gode hænder, og at jeg ikke bare var en elev med et nummer, der hurtigt skulle videre igennem, så næste hold kunne starte. der bliver virkelig fokuseret på dine evner på cyklen, og den viden man skal have for at kunne kører godt er sikkert på motorcykel. Jeg vil anbefale alle, der har en drøm om at kunne motorcykel til at tage det hos Spar 2 køreskole.

Den varmeste anbefaling.

I en forholdsvis høj alder beslutter jeg mig til endelig at tage et motorcykelkørekort og jeg kunne ikke have valgt en bedre lærer end Bjarne. Det kan lade sig gøre at lære en gammel hund nye tricks, når man er så entusiastisk, engageret og vedholdende som Bjarne. Som sideeffekt til hans motorcykel undervisning føler jeg mig også som en mere bevidst og omsorgsfuld bilist. Jeg kan på det varmeste anbefale Bjarne som kørelærer. Tusind tak for en god tid i de bedste hænder!

Fantastisk kørelærer

Fantastisk kørelærer, Bjarne går i den grad op i at lære dig at køre mc og ikke bare bestå en prøve, her får du fuld valuta for pengene, mine bedste og varmeste anbefalinger til Fyns flinkeste og grundigste kørelærer, 12 ud af 10 herfra. TAK Bjarne

26 agosto 2026

Har lige haft opgraderet mit kørekort…

Har lige haft opgraderet mit kørekort gennem Bjarne, og man kan kun sige gode ting. Bjarne og Phillip er begge, meget flinke fyre. De er grundige og har rigtig meget erfaring både inden for motorcykel og bil, hvilket bliver afspejlet i deres undervisning. Selvom det var en kort fornøjelse, vil jeg klart anbefale dem.

12 agosto 2026

Kæmpe anbefaling skal det lyde herfra

Kæmpe anbefaling skal det lyde herfra.
Dygtige og passionerede kørelære.
En stor tak skal lyde til Phillip for at være behjælpelig med at kunne passe min papegøje baby på 8uger, i hans bil, da jeg skulle have køre leksikon på Mc 😁. Det var virkelig en kæmpe hjælp og viser virkelig meget om det menneske han er 😁. Jeg vil klart anbefale spar2 køreskole til alle jeg kender om det er til bil eller mc 😁😁

23 luglio 2026

Bedste kørelære ☺️

Efter et forløb med Philip som min kørelærer, vil jeg anbefale andre at tage sit kørekort her.

Jeg arbejder selv fuldtid, og havde et stort behov for fleksibilitet - hvilket Philip kunne leve op til.

Philip er engageret og dygtig til at forklare tingene samt gav konstruktiv feedback, som gjorde det nemmere at blive tryg ved at køre. Jeg har haft en rigtig god oplevelse med denne køreskole, og kan varmt anbefale den.

31 luglio 2026

Bjarne nr. 1🙌

Bjarne er uden tvivl Odenses mest kompetente Motorcykel kørelærer. Kan klart anbefale at tage kørekort her, hvis du gerne vil lære at køre ordentligt motorcykel og give dig selv de bedste forudsætninger for at være en sikker trafikant både for dig selv og andre!

30 luglio 2026

Bedste sted til MC-Kørekort

Et af de bedste steder at tag et mckørekort. Virkelige gode kørelærer som går i dybten med alt det du skal lære og mere. De gør at når man skal op til køreprøve så kan man køre motorcykel perfekt.

16 luglio 2026

Bedste kørelærer på Fyn!

Bjarne er nok den bedste MC kørelærer, man kunne ønske sig; han har en fed energi og en genial måde at lære fra sig på, så al viden virkelig kommer under huden på en.
Kæmpe anbefaling herfra til folk, der ønsker MC-kørekort på den bedste måde, man kunne ønske sig.

Også stor anbefaling af Phillip også, han er mindst lige så god som Bjarne.
Overall to geniale gutter, som nok skal få dit kørekort i hus uden problemer.

12 luglio 2026

Jeg tog mit motorcykelkørekort hos…

Jeg tog mit motorcykelkørekort hos Bjarne i 2025, og det har været en rigtig god oplevelse. Bjarne er en utrolig dygtig kørelærer, som er rigtig god til at lære fra sig og skabe en tryg og rolig stemning under hele forløbet.

Han er grundig, professionel og har en stor erfaring, som tydeligt kommer til udtryk i undervisningen. Bjarne har fokus på, at man ikke bare består sin prøve, men også bliver en sikker og kompetent motorcyklist bagefter.

Samtidig er han en utrolig behagelig og rar person, som gør køretimerne både lærerige og hyggelige. Jeg kan varmt anbefale Bjarne til alle, der overvejer at tage motorcykelkørekort.

8 ottobre 2025

Giver køreglæden et trin op

Bjarnes elever får en grundig introduktion i både teori og praksis, vi lærer ikke blot at bestå, men faktisk også at køre på en hensynsfuld måde, og hvor vi får de forskellige finesser præsenteret der giver glæden et ekstra nøk op. 6 stjerner herfra.

18 giugno 2026

2 år senere 😊

Jeg tog kørekort ved Bjarne for snart 2 år siden.
Jeg var lidt nervøs og forsigtig.
Men Bjarne så mig, rummede det og guidede mig igennem hele forløbet. Han skubbede på når behovet var for det, men med øje for om jeg kunne klare skubbet.. Oven i, var han super god til at tilgodese/ skabe muligheder for at få enderne til at nå sammen, for mig og mine til tider lidt skøre arbejdstider.

2 luglio 2026