XinZuo Nederland B.V. Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Xin Zhou.nl en in het bijzonder met Arnout. Ik heb prachtige Japanse messen en een magneetblok gekocht, maar ik vond het maken van de juist... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik bestelde een acacia snijplank bij Xinzuo, welke snel geleverd werd. Helaas zat er een productiefout in de plank. Ik nam contact op met de klantenservice en zij losten het probleem direct en... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Mijn eerste ervaring met Xinzuo is heel goed bevallen. De webshop ziet er mooi uit met schitterende foto’s van kwaliteitsproducten. Een tegenvaller was dat het gekozen product uitverkocht was, ook bij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Schitterende messen! Waren mooi verpakt en veilig met punt bescherming. Maakt het koken stukken makkelijker, wat een verschil! Daarnaast ook een houten magneetstrip gekocht die de messen mooi ve... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di coltelli
  2. Negozio di mobili per cucina

Scritti dall'azienda

XinZuo.nl is opgezet door XinZuo Nederland B.V., onderdeel van het Chinese merk XinZuo. XinZuo produceert koksmessen van topkwaliteit en concurreert daarmee volop met de Japanse messenmarkt. Om de beste kwaliteit te garanderen importeert XinZuo de beste materialen van over de hele wereld (incl. Japan)

Eccellente

TrustScore 5 su 5

38 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

31 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben ontzettend tevreden over mijn…

Ik heb prachtige Japanse messen en een magneetblok gekocht, maar ik vond het maken van de juiste keuze best lastig. Ik bleef twijfelen, veranderde meerdere keren van gedachten en had steeds weer vragen over modellen en kleuren.

Arnout bleef geduldig, vriendelijk en professioneel. Hij nam alle tijd om mijn e-mails te beantwoorden, gaf eerlijk advies en deed nooit moeilijk over mijn wijzigingen. Dat kom je tegenwoordig nog maar zelden tegen.

Dankzij zijn uitstekende service heb ik nu een set waar ik ontzettend blij mee ben. De messen zijn prachtig en van topkwaliteit.

Zo’n persoonlijke service maakt echt het verschil. Ik kan Xin Zhou.nl en Arnout dan ook van harte aanbevelen. Een absolute aanrader!

Groetjes Sahar

26 giugno 2026

Beste Sahar,

Wat een prachtige review, ontzettend bedankt! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met zowel de service als je nieuwe messenset en het magneetblok.

Het was een plezier om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Ik wens je heel veel kookplezier en jarenlang plezier van je aankoop!

Met vriendelijke groeten,
Arnoud van XinZuo

Valutata 5 stelle su 5

Hoi allemaal ik vond het fijn dat…

Hoi allemaal ik vond het fijn dat waneer je vragen hebt je telefonisch kunt bellen met het bedrijf .
De levering ging mooi snel en het mes is een topper en heel mooi samen met de leren hoes

2 giugno 2026

Valutata 5 stelle su 5

Fijne webshop om te bestellen

Fijne webshop om te bestellen. Ook goede klantenservice. Ik heb wel eens advies gevraagd rondom slijpstenen en kreeg uitgebreid antwoord terug.

20 maggio 2026

Valutata 5 stelle su 5

Vrijdagavond besteld (set B37 serie) en…

Vrijdagavond besteld (set B37 serie) en zaterdagmorgen al geleverd. Mooi verpakt en, het belangrijkste, superscherp en liggen fijn in de hand. Houten magneetstrip maakt het compleet.

9 maggio 2026

Prachtig mes

Prachtig mes, vlijmscherp, snel geleverd en mooie verpakking.

7 maggio 2026

Goede klantenservice

Ik bestelde een acacia snijplank bij Xinzuo, welke snel geleverd werd.

Helaas zat er een productiefout in de plank. Ik nam contact op met de klantenservice en zij losten het probleem direct en zonder gedoe op. Hier kunnen veel andere bedrijven nog wat van leren.

Door deze service ga ik binnenkort zeker ook een van hun messen uitproberen.

10/10 voor de service van Xinzuo.

4 maggio 2026

Valutata 5 stelle su 5

perfecte messen heelaas 1 mes minder…

perfecte messen heelaas 1 mes minder scherp

13 aprile 2026

Risposta di XinZuo Nederland B.V.

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de messen.

Jammer dat één van de messen inmiddels minder scherp is geworden. Dat is vaak eenvoudig te verhelpen door het mes opnieuw te slijpen. Mocht u twijfelen of vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee.

Snelle bezorging

Snelle bezorging, onwijs mooi magnetisch wandblok voor mijn messen die een echte eyecatcher maken in mijn keuken. Goeie kwaliteit, mooie verpakking.

28 marzo 2026

Valutata 5 stelle su 5

Super tevreden met de Hezhen Damascus…

Super tevreden met de Hezhen Damascus Koksmes (B38 series)
Het mes ligt heel fijn in de hand en de schuine bovenkant is heel geschikt om iets af te vegen met de veilige kant van het mes.

25 marzo 2026

Dank voor uw beoordeling!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più