Medewerker luisterde goed en aandachtig. Ik heb dankzij hem mooie dingen uitgezocht. Ik heb inmiddels begrepen dat de sterren belangrijk zijn voor de verkoopmedewerker ipv voor X2O als bedrijf. V... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Onze badkamerlamp deed het niet meer goed. Bij navraag in de winkel wist de medewerker te vertellen dat we deze minder dan twee jaar geleden hadden gekocht en dat de technisch afdeling een beoordeling... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Waarom X²O Badkamers?
Scritti dall'azienda
- Ga voor méér korting op je badkamer
- Van een badkamer van X²O word je pas écht blij, want dankzij onze aanpak – zonder tussenpartijen en dankzij efficiënte processen – kunnen we je het hele jaar door héél voordelige prijzen bieden. In al onze showrooms én in onze webshop.
- Ga voor méér keuze
- In onze showrooms vind je zo’n 70 inspirerende voorbeeldbadkamers op realistische grootte. Bij ons geen gesjoemel, maar een vrijblijvende en transparante offerte én een laagste prijsgarantie zodat je nooit te veel betaalt.
- Ga voor méér service
- Daar bovenop ontvang je tot 10 jaar garantie. Wist je al dat wij 95% van ons assortiment uit voorraad kunnen leveren. Zo kun jij snel aan de slag met jouw project! Niet zoveel haast maar wel profiteren van de beste prijzen? Wij kunnen jouw bestelling tot wel 12 maanden gratis opslag. Dat geeft een goed en georganiseerd gevoel. Jij blij, wij blij.
Elburgplein 11, 2803 PX, Gouda, Paesi Bassi
- 0182788237
Ga voor méér badkamer
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Zeer prettige ervaring!
Vriendelijke adviseur Robert die weet waarover hij praat! Duidelijke toegankelijke offerte meegekregen.
zeer goede service
Onderdeel werkte niet naar behoren. Omgeruild en een ander onderdeel gekregen tegen dezelfde prijs.
Zeer goede service.
Eerst rustig zelf kunnen kijken en…
Eerst rustig zelf kunnen kijken en daarna hulp bij het verdere vormgeven van onze badkamer
Hele goede service goed meegedacht
Hele goede service goed meegedacht. En weet wat de klant wilt
Ik ben uitstekend geholpen bij X2O…
Ik ben uitstekend geholpen bij X2O Badkamers. De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed, maar wat voor mij de doorslag gaf was de service achteraf. Ik had zelf per ongeluk een verkeerde bestelling geplaatst, maar dit werd zonder enig probleem teruggenomen en omgewisseld. Echt een bedrijf dat nog begrijpt wat klantvriendelijkheid betekent. Een aanrader!
Prettig en vakkundig geholpen door Noah.
Eerlijk en betrouwbaar
In de winkel in Gouda zijn ze erg behulpzaam, ze laten je kiezen op basis van je eigen smaak, samen met hun goede advies. Ze zijn eerlijk en betrouwbaar
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Erg vasthoudend op contact tot…
Erg vasthoudend op contact tot vervelends aan toe maar vervolgens een keurige reactie dat mijn opmerking in het systeem is verwerkt. Mijn vorige ervaringen bij X2O waren wel goed en daarom heb ik ook mijn vorige badkamer bij hun gekocht. Bijzonder genoeg zetten ze alleen out of the blind aannemers op hun site die de klus zouden kunnen klaren....let op.
1. wilde alles wel doen maar 100% zwart
2. kwam met een mooie professionele offerte, die hebben we opdracht gegeven maar bleek toch geen goede keuze te zijn. We zitten al 9 maanden zonder badkamer en wachten nu op de rechtzaak. X2O ik denk dat jullie beter moeten inventariseren of de aannemer wel capabel en geschikt is deze klussen uit te voeren.

Risposta di X²O Badkamers - X²O - Gouda
Zeer goede ervaring
Zeer goede ervaring met dit bedrijf/ deze vestiging. Aantal wijzigingen in onze grote bestelling was geen probleem. Ze denken goed mee en de klantenservice is vriendelijk en adequaat. Echt een voorbeeld voor andere bedrijven.
Prima advies!
Prima advies!
Juiste en correcte levering volgens afspraak.
Gemakkelijke bijstelling van de bestelling, tussentijds.
Goede adviezen nadien..
Weinig kennis in de winkel, maar kwaliteits spullen geleverd.
Onze nieuwe douchewand en douchekraan besteld. In eerste instantie kregen wij het advies om voor een ander merk kraan te gaan dan Grohe, ookal spraken wij daarvoor een sterke voorkeur uit. De verkoper zij dat het geadviseerde merk (Blaufoss) zeker net zo goed was. Maar na wat research thuis, blijkt dat gewoon hun huismerk te zijn met de nodige klachten online. Niet geheel tevreden over het advies dus.
Echter, uiteindelijk wel besloten onze bestelling bij X2O te plaatsen, maar dan voor de artikelen die wij willen. Later nog eens terug gegaan met een vraag, maar blijkt duidelijk dat de winkel echt alleen verkopers zijn. Weinig verstand van de artikelen zelf en gaan dan ook Googlen, alsof we dat zelf nog niet gedaan hadden.
Toch 3 sterren, want de kwaliteit van de geleverde artikelen is goed (Balmani douchewand + Grohe douche kraan), en de bezorging / afhandeling is netjes geregeld.

Risposta di X²O Badkamers - X²O - Gouda
Snel geregeld kundig advies
Snel geregeld kundig advies, vooralsnog heel blij met mijn aankoop
Uitstekend geholpen
Uitstekend geholpen en iets moois voor prima prijs gekocht. Werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd.
Erg tevreden
We hadden 2 afspraken op 1 dag bij verschillende winkels. Doordat de 1e eerder klaar was waren we ook bij x2o eerder. Dit was geen probleem en we konden eerder geholpen worden. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht in wat wij wilde. Uiteindelijk met een mooi plan voor de badkamer de deur uit gelopen.
Goed geholpen door de medewerker.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.