Echt fantastische service, je wordt ontzettend goed en eerlijk geholpen. Super geinformeerd en de garante is meer dan top! Super bedankt

Top sevice !!! Wij zijn in jullie showroom geweest....de kans gehad om ff rustig rond te kijken en door iedere werknemer keurig aangeboden gekregen dat wanneer we vragen hadden ons konden melden. Wij... Leggi di più
From the moment I entered the Barendrecht showroom, I was acknowledged by the personnel with a smile and good morning but given the time to first look around. After that, I was helped by a very frien... Leggi di più
Barendrcht heeft mij de mogelijkheid geboden via een bepaalde link toch een keukenkraan te kunnen bestellen.... want via de website kwam ik in een digitale doolhof terecht waardoor het bestellen van d... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Waarom X²O Badkamers?
Scritti dall'azienda
- Dubbel zo blij met korting op jouw badkamer
- Van een badkamer van X²O word je pas écht dubbel zo blij, want dankzij onze aanpak – zonder tussenpartijen en dankzij efficiënte processen – kunnen we je het hele jaar door héél voordelige prijzen bieden. In al onze showrooms én in onze webshop.
- Dubbel zo blij met jouw keuze
- In onze showrooms vind je zo’n 70 inspirerende voorbeeldbadkamers op realistische grootte. Bij ons geen gesjoemel, maar een vrijblijvende en transparante offerte én een laagste prijsgarantie zodat je nooit te veel betaalt.
- Dubbel zo blij met onze service
- Daar bovenop ontvang je tot 10 jaar garantie. Wist je al dat wij 95% van ons assortiment uit voorraad kunnen leveren. Zo kun jij snel aan de slag met jouw project! Niet zoveel haast maar wel profiteren van de beste prijzen? Wij kunnen jouw bestelling tot wel 12 maanden gratis opslag. Dat geeft een goed en georganiseerd gevoel. Jij blij, wij blij.
Escudostraat 19, 2991 XV, Barendrecht, Paesi Bassi
- 0180203053
Dubbel zo blij mee
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Showroom zoals een showroom moet zijn
Showroom zoals een showroom moet zijn. Je kunt er veel stijlen en voorbeelden zien.
Daarnaast gewone mensen adviseurs.
Een beetje inlevend vermogen en vakkennis ,dat is wat je zoekt. Als de prijs dan ook nog scherp is ben je kompleet. Alleen jammer dat ze geen tegels hebben om het af te maken.

Goede ontvangst
Goede ontvangst, prima uitleg /veel mogelijkheden, met heel veel geduld van Laura, kwamen we toch tot mooie resultaat.
We werden zeer gastvrij ontvangen met…
We werden zeer gastvrij ontvangen met een bakje koffie.
De uitleg was uitstekend en zeer duidelijk.
Ze lieten ons via filmpjes zien wat de mogelijkheden waren wat betreft onze keuze.
Degene die ons heeft geholpen was heel geduldig en behulpzaam.
Echt een aanrader!
Goede service van X20
Na het plaatsen van mijn bestelling werd ik na een paar weken netjes gebeld: er was iets misgegaan bij de leverancier, waardoor de leverdatum flink opschoof. Ik had geen haast, maar had het inbouwreservoir wel al nodig. Dat werd keurig opgelost door dit onderdeel zonder extra verzendkosten alvast op te sturen.
De uiteindelijke levering verliep minder soepel. Deze werd uitgevoerd door een externe transporteur en daar ben ik niet tevreden over. Ik moest sommige onderdelen zelf uit de wagen tillen en zware pakketten werden simpelweg voor de deur gezet. Bij zo’n grote bestelling verwacht je eigenlijk dat het netjes binnen wordt afgeleverd, zeker als je een tussenwoning heb.
Kortom: tevreden over X20, maar de externe bezorgdienst laat te wensen over.
Alles vanaf koop in de winkel tot…
Alles vanaf koop in de winkel tot bezorging alles klopte en de bezorgers even sjouwen tot op werkplek.
BRAVO.....

Een hele tevreden klant.
Wij hebben onze Badkamer voor 90% bij X2O Barendrecht aangeschaft en voor 2 wc’s 100%,
De andere 10% van de badkamer elders omdat het helaas niet in het assortiment zat/zit, als er dan toch n kritische noot moet zijn laat dit m dan wezen. Dit gaat dan om kranen waar niet de hele serie van leverbaar is via X2O of wel een inbouwdeel maar geen afbouwdeel kunnen leveren (rainselect, brushed bronze). Dit ligt kennelijk op het hoofdkantoor waar bepaald wordt welk items van hansgrohe er opgenomen worden in het assortiment. Begrijp dat niet alles hier in opgenomen kan worden echter als je bijna alles van een bepaalde serie hebt opgenomen in het assortiment waarom dan niet alles ?
Dus dat moest ik aanschaffen bij Sanitairwinkel ook goede ervaring. Grappig is wel dat ik er zo achterkwam dat ik voor bepaalde artikelen bij X2O duurder uit was. Nou hadden wij al een hele goede deal gesloten, en tot mijn verbazing werden de prijzen gematched.
Nu naar de vestiging Barendrecht, wij zijn hier super goed geholpen door Ronald, Mark, Laura, Esther en voor de rest van het team zal dit naar alle waarschijnelijkheid ook zo zijn, echter hebben wij daar geen contact mee gehad.
Team denkt oplossings gericht en in de wensen van de klant, zodra de wens en de technische mogelijkheden niet bij elkaar kunnen komen, wordt er samen naar een oplossing gezocht. Showroom ziet er netjes verzorgd en schoon uit, door de diverse opstellingen krijg je een goede impressie van wat er allemaal te koop is en wordt er zelfs een beetje inspiratie opgedaan.
Tijdens het plaatsen van onze badkamer en na de plaatsing liepen we tegen wat service dingetjes aan, wat een ieder die een project zoals dit gaat doen ondervinden zal. Ik kan absoluut niets anders zeggen dan dat wij zo goed geholpen zijn om de dingetjes op te lossen die opgelost moesten worden.
Echte ouderwetse klant is koning mentaliteit in een 2025 uitvoering. Ga zo door, Chapeau.
Wij hebben zelf een aannemer gezocht. Dus ik heb geen idee of plaatsing via X2O mogelijk is en hoe dat gaat, dus daar hou ik mn mond dan ook over.
Wij zouden gerust weer een badkamer kopen bij X2O Barendrecht.

Risposta di X²O Badkamers - X²O - Barendrecht
Heel prettig en kundig geholpen en de…
Heel prettig en kundig geholpen en de voor- nadelen van een keuze toegelicht. En alle tijd genomen om de diverse mogelijkheden te laten zien. Daarbij ziet de kwaliteit van de badkamers er erg goed uit.

Super service
Helaas was mijn meubels beschadig met de transport. X2o barendrecht heeft dit met zon superservice opgelost! Veel dank aan Ronald.
Al het personeel is altijd super vriendelijk in de winkel

De klant is koning.
De verkoopster dacht met ons mee en gaf goede adviezen. Vriendelijk en nam alle tijd voor ons. Ze had duidelijk ervaring.

Esther dacht mee
Esther dacht mee, gaf advies, tekende eea uit zodat we zichtbaar kregen waar knelpunten zaten. Zeer goed gedaan! Complimenten!

Vriendelijk en vakkundig
We zijn heel vriendelijk en vakkundig geadviseerd door de showroomadviseur.
Het was een verkoopster die mee dacht…
Het was een verkoopster die mee dacht met onze wensen. En zullen zeker nog een keer terug komen.
De verkoopster was heel vriendelijk en…
De verkoopster was heel vriendelijk en heeft mij goed geadviseerd ik kwam er zelf niet goed uit maar zei heeft me heel vakkundig geholpen
Ablsolutely great
Ablsolutely great, Mark was amazing and very prepared. Perfect for internationals as well, great english speakers and premium products. 100% suggested