Banner for X²O Badkamers - X²O - Barendrecht

TrustScore 5 su 5

4,8

Escudostraat 19, 2991 XV Barendrecht, NL

Valutata 3 stelle su 5

Duurt lang voordat iemand je aandacht geeft. Je moet persé naar de balie om geholpen te worden. Bij binnenkomst wordt je niet eens begroet, terwijl dit toch serieuze aankopen zijn.

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di forniture per il bagno

Waarom X²O Badkamers?

Scritti dall'azienda

Ga voor méér korting op je badkamer
Van een badkamer van X²O word je pas écht blij, want dankzij onze aanpak – zonder tussenpartijen en dankzij efficiënte processen – kunnen we je het hele jaar door héél voordelige prijzen bieden. In al onze showrooms én in onze webshop.
Ga voor méér keuze
In onze showrooms vind je zo’n 70 inspirerende voorbeeldbadkamers op realistische grootte. Bij ons geen gesjoemel, maar een vrijblijvende en transparante offerte én een laagste prijsgarantie zodat je nooit te veel betaalt.
Ga voor méér service
Daar bovenop ontvang je tot 10 jaar garantie. Wist je al dat wij 95% van ons assortiment uit voorraad kunnen leveren. Zo kun jij snel aan de slag met jouw project! Niet zoveel haast maar wel profiteren van de beste prijzen? Wij kunnen jouw bestelling tot wel 12 maanden gratis opslag. Dat geeft een goed en georganiseerd gevoel. Jij blij, wij blij.

• Escudostraat 19, 2991 XV, Barendrecht, Paesi Bassi

• 0180203053

Ga voor méér badkamer

Eindeloze inspiratie bij jou in de buurt!

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Service met een supergrote S

Door knieproblemen hing ons hangend toilet eigenlijk wat te laag. Gelukkig had X2O hiervoor een uitstekende oplossing: de verhoogde toiletpot Luca Varess Livello. Het was simpelweg een kwestie van de oude toiletpot verwijderen en de nieuwe plaatsen. Hierdoor zitten we nu ongeveer 5 cm hoger, zonder dat de hele toiletruimte aangepast hoefde te worden. Deze toiletpot hebben wij begin 2023 aangeschaft.

Begin dit jaar ontdekten we helaas een klein haarscheurtje in de toiletpot. Naarmate de tijd verstreek, werd het scheurtje steeds groter, waardoor vervanging noodzakelijk was. Gelukkig bleek dezelfde toiletpot nog gewoon verkrijgbaar bij X2O.

Tijdens het bestellen zag ik dat X2O maar liefst 8 jaar garantie biedt op deze toiletpot. Daarom nam ik om 11:20 uur telefonisch contact op met Ronald van de vestiging in Barendrecht met de vraag of dit probleem onder de garantie viel. Ronald vroeg mij een foto van de scheur door te sturen, wat ik om 11:32 uur heb gedaan. Tot mijn verrassing ontving ik al om 11:50 uur een reactie dat er direct een nieuwe toiletpot was besteld en dat deze binnen twee dagen geleverd zou worden.

Binnen een half uur was alles geregeld. Wat een geweldige service! Complimenten aan Ronald en X2O voor de snelle en klantvriendelijke afhandeling.

Wim Schalk
Steenbergen

12 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

De verkoper Mark was vriendelijk en…

De verkoper Mark was vriendelijk en kundig. Legde het concept uit van de winkel maar gaf ons wel ruimte om rustig rond te kijken. Bood aan mee te denken en te kijken als daar behoefte aan was. Uiteindelijk ook geduldig uitleg en hulp gekregeg. Goede adviezen. Top verkoper is Mark.

21 maggio 2026

Top sevice !!

Top sevice !!! Wij zijn in jullie showroom geweest....de kans gehad om ff rustig rond te kijken en door iedere werknemer keurig aangeboden gekregen dat wanneer we vragen hadden ons konden melden. Wij gingen voor een nieuwe douche met 2 douchekoppen en 2
toilets......echt waar ALLES COMPLEET OP DE JUISTE AANLEVERDATUM gebracht en geen schroefje te kort gekomen !!! Hulde aan jullie, bij de volgende verbouwing komen we graag bij jullie terug 👌

7 aprile 2026

Netjes geholpen

Netjes geholpen door Laura die ondanks de drukte qua klanten snel tijd voor ons.

Goed en gedegen advies, denkt mee en adviseert.

Fijne ervaring.

14 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Heel fijne winkel, aanrader!!

Heel fijne winkel, je mag op je gemak even rondkijken, maar heb je vragen staan ze direct voor je klaar en denken ze ook echt heel goed met je mee in je wensen en wat er mogelijk is.

8 maggio 2026

Super service

Alles is in eerste instantie keurig op de afgesproken tijd en dag geleverd.
Toen bleek dat de douchewand te groot was en niet door het trapgat paste hebben we gebeld met X2o.
Binnen een week werd een maatje kleiner geleverd zonder enig probleem. Het verschil in geld werd ook meteen teruggestort.
Super sercice

27 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

We hadden een klacht over een schuifwand van douche

We hadden een klacht over een douchedeur. Van X2o hebben we een nieuw set loopwielen ontvangen. Deze zijn gemonteerd door derden. We hebben diverse mailcontacten gehad en er werd altijd gelijk op gereageerd. ZEER TEVREDEN OVER DE AFHANDELING VAN ALLES. We bevelen X2o zeer aan .
Hans

17 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Alles verlopen conform afspraak en hoge…

Alles verlopen conform afspraak en hoge kwalitatieve goederen. Ruilen e/o retourneren zonder problemen en door mijn fout verkeerde levering binnen 24 uur opgelost zonder bezorgkosten. Top zaak en zeker aanbeveling

15 aprile 2026

Deskundig advies

Bij twee bezoeken zijn wij deskundig geholpen. Er werd meegedacht en gewezen op “dingen” waar wijzelf niet aan hadden gedacht.

17 aprile 2026
Valutata 3 stelle su 5

Duurt lang voordat iemand je aandacht…

Duurt lang voordat iemand je aandacht geeft.
Je moet persé naar de balie om geholpen te worden.

27 febbraio 2026
Logo di X²O Badkamers - X²O - Barendrecht

Risposta di X²O Badkamers - X²O - Barendrecht

Beste Serdar,

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring. We vinden het erg vervelend om te lezen dat je in onze showroom in Barendrecht het gevoel had lang op aandacht te moeten wachten en dat een welkomstgroet bij binnenkomst uitbleef.

We begrijpen heel goed dat dit geen prettige eerste indruk geeft, zeker omdat het inderdaad om serieuze aankopen gaat waarbij een gastvrije en proactieve benadering verwacht mag worden. Het is uiteraard niet de winkelervaring die we aan je wilden presenteren.

We waarderen je openhartige feedback over dit bezoek. We zullen dit signaal meenemen en delen met het team in Barendrecht, zodat zij de klantervaring en de ontvangst in de showroom verder kunnen optimaliseren.

Team X2O

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più