Zoologisk Have København Recensioni

TrustScore 2 su 5

2,2

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Generelt tilfreds med at besøge haven. Sjældent vi bruger restauranter, boder mv. bortset fra boder med churros derfor denne bemærkning om dette generelle problem.: Måger, et barnebarn blev r... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Blev mødt ved billetsalget,af en stemme fra en højtaler. Det er dælme ikke kundeservice. Der var beskidt på bordene. Og synes ikke i dagens Danmark,vi kan har så små forhold til dyrene. Selvfølgelig... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Mine børn elsker zoologisk have. Men bordene udenfor er meget beskidte, de bliver aldrig vasket. De er dækket af støv og fugleklatter. Det er farligt for helbred, små børn rører ved det med hænderne... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Vi besøgte Zoologisk Have i København og ville spise aftensmad hos FLAVOUR. Ifølge Zoos egen hjemmeside lukker FLAVOUR først en halv time før havens lukketid. Alligevel var de i fuld gang med at l... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Zoo
  2. Centro divertimenti

Scritti dall'azienda

Tag i Zoologisk Have København og gå på opdagelse blandt alverdens dyr og madkulturer og gå hjem mindst lige så mæt på viden som på god mad. Sammen passer vi på verdens dyr.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

43 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk oplevelse med pingvinfodring!

26 ottobre 2024

Kære MB

Mange tak for den fine anmeldelse som jeg lader gå videre til vores dyrepassere hos pingvinerne.

Vi tilbyder mange andre Tæt på-oplevelser, hvis du har fået lyst til mere: https://www.zoo.dk/billetter-og-zookort/taet-paa-dyrene

Jeppe. Zoologisk Have

Valutata 5 stelle su 5

Probably one of my favorite zoo…

Probably one of my favorite zoo experiences. I live in the Colorado in the USA and have even been to the famous San Diego Zoo, which I love The experience in Copenhagen did not disappoint. When we entered the zoo we were immediately mesmerized by the beautiful lion and lioness chilling neck and neck. The panda sat on her back and ate her bamboo and entertained us for the longest period of time. The other animals were active. They had a baby elephant and hippo. We could even walk through the kangaroo's enclosure. The giraffes were eye level with us and we were able to get a few ear scratches in. It was October, so not crowded.

1 ottobre 2024

Dear Maureen

Thank you for your kind words.

We hope to welcome you back another time.

Jeg elsker Zoo

Jeg elsker Zoo, elsker dyrene og det altid smilende, hjælpsomme og venlige personale.
Tak for at alle vores besøg altid er fantastiske i en smuk og ren have. Ja gastronomi er der ikke, men vi kommer for dyrene og en hyggelig stund sammen

Rørende bliver det når jeg ser hvor langt de vil gå for at give min fire-årige dreng som er solsikke barn en god oplevelse

Tak

15 ottobre 2024

Kære Mfj

Mange tak for de rosende ord.

Tja...

Tja.... Jeg gjorde opmærksom på at 60% af anmeldere giver 1 Stjerne..... Det burde give reflektion over ting der skal forbedres i almindelighed.

21 ottobre 2024

Kære Leif

Mange tak for endnu en anmeldelse.
Uanset antallet af anmeldelser tager vi alle seriøst og ønsker konstant at forbedre os.
Vores gæster har gode og dårlige oplevelser på mange forskellige måder og tilbagemeldinger er vigtige for os.
Vi tager gerne imod forbedringsforslag og du er meget velkommen til at kontakte os på mail zoo@zoo.dk eller tlf.: 72 200 200 (hverdage kl. 9-15).

Ekstrem dårlig service

Ekstrem dårlig service. Ved fejl i deres indgangssystem som Zoo erkender og jeg køber et årskort, er det ikke muligt at få tilgodeskrevet billetten, trods det er en fejl i deres system at der lyste rødt ved indgangen istedet for grøn ved den gyldige billet. En fejl der havde været hele morgen. Man føler sig virkelig til grin når zoo erkender fejlen og kan se i deres system at man tre gange har forsøgt at scanne en duelig billet uden at komme ind og så går ud og køber en ny.

17 ottobre 2024

Kære Bodil

Tak for din anmeldelse og tilbagemelding på mail.
Jeg har svaret dig og håber, at du er tilfreds med løsningen på den dumme oplevelse.

Zoo er fantastisk!

Zoo er meget dygtige til at passe godt på deres dyr. De bliver aktiveret og stimuleret på mange forskellige måder.
De bliver trænet, så man yderst sjældent behøver bedøve dem ved undersøgelse og behandling.
De får kun positiv respons, aldrig straf.
Zoo deltager i flere projekter omkring vilde dyr og bidrager til avl og udveksling med andre Zoologiske haver, for at få de sundeste dyr.
Der er årlig kontrol af deres arbejde og anlæg.
De skal leve op til nogle krav, for at kunne være med i den sammenslutning af Zoologiske haver verden over.
Jeg har årskort og glæder mig altid over at se og opleve dyrene.
Zoo er afhængig af deres sponsorer,og egne indtægter.
Jeg synes de skulle være på Finansloven, så de kan gøre endnu mere.

17 ottobre 2024

Kære Hanne

Mange tak for din fine anmeldelse.

Københavns ZOO Kulturnatten 2024

Jeg besøgte Københavns Zoo under Kulturnatten og gik derfra med en virkelig trist følelse. Desværre var der flere forhold, som gjorde oplevelsen skuffende, især med hensyn til dyrenes velfærd.

Det var tydeligt, at der manglede tilstrækkeligt med professionelt personale til at overvåge både dyrernes og gæsternes adfærd. Der var en stor tilstrømning af besøgende og i det tropiske regnskovsområde oplevede jeg flere gæster, der brugte deres mobiltelefoners lommelygter til at lyse direkte på dyrene, grundet at rummet var meget mørkt. Jeg er sikker på at dette skabte ubehag for dyrene, og der var ingen personale til stede til at håndhæve regler eller sikre, at dyrene blev behandlet med respekt.

I det tropiske regnskovsområde så jeg også et lille bæltedyr, der var kommet ud på gangstien, hvor der var stor trængsel af besøgende. To medarbejdere forsøgte at indfange det og det var tydeligt, at dyret var stresset. På trods af den åbenlyst kaotiske situation blev området ikke hurtigt afspærret, hvilket ellers virkede ligetil og formentlig kunne have afhjulpet dyrets stress. Det virkede uansvarligt at tillade så mange mennesker at bevæge sig frit på den lille sti i en sådan situation. Man kunne let have trådt på dyret.

I abernes indendørs område, som er markeret som en stillezone, oplevede jeg flere gæster, der råbte og skreg uden nogen form for indgriben. Der var blot et lille skilt, som ikke syntes at have nogen effekt på de mange besøgende. Dette vidner om manglende opsyn og manglende hensyn til dyrene i dette område.

Desuden var flere af bygningernes døre i dårlig stand, og smækkede højt, når folk konstant gik ind og ud. Dette forværrede den forstyrrende atmosfære for både dyr og besøgende.

Det er skuffende at betale for en oplevelse, hvor det føles som om, at dyrene ikke bliver behandlet med den nødvendige omtanke. Mange besøgende virker desværre mere optaget af at tage det perfekte billede end af at vise hensyn til dyrene. Jeg mener, at Zoo bør sikre tilstedeværelse af mere personale for at skabe et miljø, hvor der bliver taget ordentlig hensyn til dyrene.

Jeg håber, at I vil iværksætte tiltag, der kan sikre en bedre oplevelse både for dyrene og for fremtidige besøgende.

11 ottobre 2024

Kære Celeste,

Tak for, at du har taget dig tid til at skrive en så grundig anmeldelse af dine observationer til Kulturnatten.

Vi har efter Kulturnatten afholdt evaluering, i de relevante afdelinger, og kan herefter konstatere, at vi har gjort os samme tanker og observationer, som du har.

Vi havde vagtsat medarbejdere til rundering i Haven, da vi trods Kulturnatten, sætter vores dyrs velværd først. Vi kan desværre ikke bemande alle anlæg, men vi håber fortsat, at vores gæster udviser den respekt, som vores dyr fortjener.

Vi vil næste år være ekstra opmærksomme på indendørs anlæggene - især tropezoo og hos chimpanserne.

Med venlig hilsen,
Selma, Zoologisk Have

Service ikke eksisterende hos ZOO

Forfærdelig ringe kundeservice fornyer årskort uden at gøre opmærksom på det!

De kan ikke refunderer beløbet selvom det først er trådt i kraft fra nu af.

Abonnementet bliver automatisk fornyet uden nogen form for heads up. de er umulige at komme i kontakt med på tlf. og på mail. Vender ikke retur på forespørgsel. Jeg havde et årskort i 2022 og har så haft det sidste sæson også uden at være gjort opmærksom på det.

Jeg får en påmindelse om fornyelse af årskort hvor jeg går ind og afviser fakturaen d. 27/09/2024. alligevel trækker de pengene. Jeg har afvist den for sent og de kan ikke returnere beløbet. Jeg skulle have opdaget det inden d. 24/09/2024.

Herudover har jeg så haft et aktivt kort de sidste 12 måneder uden nogen form for bekræftelse på det. jeg har i den periode besøgt Zoo 2 gange og betalt flittigt i indgangen.

Jeg har nu et årskort for det næste år selvom jeg ikke får det brugt.

Tak for forståelsen og hjælpen.

1 ottobre 2024

Risposta di Zoologisk Have København

Vi er kede af din dårlige oplevelse.
Jeg har efterspurgt yderligere oplysninger fra dig, hvilket desværre ikke er efterkommet og jeg kan derfor kun give et generelt svar.

Vores Zookort er som udgangspunkt på abonnement, der vil vil blive automatisk fornyet én gang årligt, hvilket vi flere gange gør opmærksom på i forbindelse med købet (før, under og efter i ordrebekræftelsen). Abonnementet er aktivt indtil man vælger at opsige det. Efter opsigelsen vil Zookortet stadig være aktiv i den periode, der er betalt for. Man kan opsige når som helst dog senest den 24. i udløbsmåneden.
Vi udsender advisering om den kommende fornyelse til den tilknyttede mailadresse to gange - en måned samt 10 dage forinden.

Vi er kede af at du ikke var opmærksom på dette og at adviseringerne ikke er set.

Du har mulighed for at administrere dit medlemskab via medlemslogin på zoo.dk. Vi har lavet en guide til app og medlemslogin, som du er velkommen til at benytte: https://www.zoo.dk/planlaeg-dit-besoeg/zoos-app

Jeg står undrende over vores manglende respons på dine henvendelser. Vi oplever normalvis meget kort ventetid på telefonerne (et par minutter) og et par dages svartid på mail. Kan der været skrevet til en forkert mailadresse? Vores mail er zoo@zoo.dk og tlf.: 72 200 200 (åbent hverdage kl. 9-15).

Endnu en abbonentmens karrusel

Det skær dybt i mit hjerte, at se zoologisk have har så mange dårlige anmeldelser! Jeg har haft årskort af flere omgange, og har virkelig nydt haven. Har endda solgt popcorn der inde, i mine unge dage.

Vi er siden vores sidst købte årskort, nu flyttet ud af storbyen. Til min store overraskelses, modtager jeg så i dag en mail, hvor de påminder en om, at de trækker for et nyt årskort. Efter at have siddet i kø i 35 minutter (tænker jeg ikke er den eneste der ringer om dette), bliver jeg så gjort opmærksom på at de har påmindet mig flere gange om dette (alt ligger i spam) og at jeg desuden har godkendt det, da jeg købte mit årskort. Jeg stod i kø til at købe mit årskort, som jeg plejer at gøre. Denne gang skulle den så købes over appén, så havde i situationen ikke det store overskud til at sætte mig ind i de givne betingelser

Når, men kundeservice kan ikke gøre noget.
- Ligeglad med, at jeg fortæller jeg ikke kommer til at bruge det, da jeg er flyttet ud af byen.
- Ligeglad med, at årskortet ikke er startet endnu
- Ligeglad med, at jeg ikke var opmærksom på betingelserne, grundet en ny købsproces hos Zoo
- Ligeglad med, at påmindelserne var røget i spam mail - Det var jo bare en ekstra service de havde, hmm.. Tak for den service.

Er godt nok skuffet over, at i er røget med i den forretningsmodel. Altså, giver sikker en fantastisk omsætning. Her hjemme betaler vi ihvertfald mere end 1000kr til sammen, for noget vi ikke kommer til at bruge. Måske vi kan få et lille sponsorskilt for vores penge.

27 settembre 2024

Overfyldt

Kære Zoo
Lørdag d. 21/9 besøgte vi jer mlm kl. 10:20 og 13:30.
Vejret var godt, formentlig det sidste sommervejr inden efteråret, så vi – mormor, morfar og barnebarn 3 år - var indstillet på mange mennesker og accepterede, at vi fandt parkering 1, 2 km væk til 29 kr. Vi kom hurtigt igennem sluserne takket være årskortet og det var nok den eneste positive oplevelse den dag! Haven var ganske enkelt overfyldt. Der var kø til alle dyr, folk sad på adgangsveje til bygninger da alle bænke var optaget, voksne havde spidse albuer, kø til madsteder & toiletter, overfyldt indenfor i dyrehusene med kø for at komme frem til ”glasset”, samt en legeplads med alt for mange børn, hvor vi observerede flere uheld trods massiv voksen ledsagelse af børnene. Kort sagt: I lukkede for mange mennesker ind. Det er muligt I overholdt tilsynsmyndigheds krav til antal besøgende, men som forhenværende politimand, kan jeg garantere, at I ikke havde en chance for at evakuere haven uden alvorlige hændelser i tilfælde af en katastrofe!
I tilgift har Zoo udviklet sig til ”gøgl & cirkus” – elendige spisetilbud uden noget ordentlig mad til børn – I kan godt gøre det bedre end ”pølsebrød med ketchup”! Inaktive dyr – det var nu 2nd gang at elefanterne/næsehorn ikke var ude, pandaerne sover altid og isbjørnen/løver/tigre er fikseret i stereotyp adfærd eller sovende. Fint nok at sådan er det med dyr i fangeskab, men det kan I ikke tage 249 kr for!
I 2023 havde Zoo iflg. medier et underskud på 20 mio kr. bl.a. pga. faldende billetsalg – måske skulle I satse mere på at give jeres kunder en kvalitetsoplevelse, der balancerer de høje priser fremfor laveste fællesnævner.
Vores årskort udløber snart og vi fornyer først når der kommer en ændring.
Mvh Torben

21 settembre 2024

Kære Torben

Tak for din henvendelse.

Vi er naturligvis kede af jeres dårlige oplevelse i lørdags.
Vi havde rigtigt mange gæster i weekenden også væsentligt flere end normalt. Det var et sammenfald af flere faktorer: Udsædvanligt godt vejr for september, et varsel om snarligt vejrskifte og ikke mindst, at det var Zookortweekend, hvor vores Zookortholdere kunne tage en ven gratis med i Zoologisk Have.
Mange gæster kan naturligvis give en anden oplevelse af ZOO og flere steder kan virke overfyldte, hvilket kan være voldsom oplevelse.
Vores sikkerhed er dog i orden og på sådan en dag er ZOO markant bedre bemandet end normale dage - så der kan handles i eventuelle krisesituationer.
Næste gang I kommer på besøg, kan I overveje at komme om eftermiddagen, hvor der generelt er færre gæster. I lørdags havde vi f.eks. åbent til kl. 18, men langt den største del af vores gæster (70%) ankom mellem 9 og 12.
Vores isbjørn udviser stereotyp adfærd. Stereotypierne kan opstå, hvis der er noget i anlægget, dyrene ikke har det godt med. Det kan være anlæggets udformning eller den sociale sammensætning af gruppen.

I gamle dage forsøgte man at komme af med stereotypierne ved at blokere dyrenes stereotype bevægelser. Men det er jo kun symptombehandling, og med den viden, vi har i dag om stereotypiernes årsager, er det eneste rigtige at gøre, at forsøge at finde årsagen til stereotypierne og så fjerne problemet, ikke adfærden i sig selv.

Stereotypi behøver dog ikke være udtryk for, at de stadig har det dårligt, men at de blot falder tilbage i nogle gamle mønstre - ligesom hvis mennesker bider negle. I sig selv er stereotypierne derfor ikke noget problem for dyrene, tværtimod. De hjælper dyrene til at klare den situation, de ellers ville have svært ved at klare, simpelthen ved at udskille særlige hormoner, der giver dyret en følelse af velvære.

En stereotypi går ofte langt tilbage og er svær at komme af med, da gentagelsen udskiller endorfiner, som virker afhængighedsskabende. Vi har tidligere haft en elefant, som i sin unge dage havde været arbejdselefant i Myanmar, som også havde en stereotypi. Dengang lavede vi denne video, hvor vores adfærdsekspert beskriver, hvorfor det opstår, og hvad man kan gøre ved det:

Vi beklager at I heller ikke fandt madtilbuddene tilfredsstillende og vi tager kritikken til os. Vi satser på at tilbyde en bred palette af madalternativer samtidig med at det er en rentabel forretning - det er en svær balancegang. I kan overveje at besøge Kjærbøllings Hus næste gang, der blandt andet har smørrebrød til både store og små: https://www.zoo.dk/udforsk-haven/mad-og-drikke/kjaerboellings-hus

Trods den dårlige oplevelse håber vi, at I igen får lyst til at besøge os. Har I yderligere kommentarer eller forbedringspunkter, tager vi gerne imod dem på zoo@zoo.dk

Jeppe
Zoologisk Have

Valutata 1 stelle su 5

Uværdig behandling af barn med hjerneskade

Dårlig behandling af barn med hjerneskade.

Jeg kan kun bakke op om de mange dårlige anmelderne af Kbh Zoo.
Har haft en oplevelse, hvor personalet behandlede mig og min hjerneskadede datter uværdigt. Jeg har kontaktet dem med den dårlige oplevelse, men kun fået svar fra selvsamme medarbejder (leder), der var medvirkende til den dårlige oplevelse.
Tiden er inde til selvrangsagelse hos Zoologisk have København. Sølle behandling af deres gæster.

31 luglio 2024

Kære Samuel

Tak for at du har taget dig tid til at anmelde os.

Vi er dog kede af, at du har følt dig uværdigt behandlet. Vi bestræber os på at have et højt serviceniveau, hvor alle bliver behandlet lige.
Jeg kan forstå, at I besøgte os uden at medbringe din datters ledsagerkort, hvilket bevirkede at du i første omgang blev afvist i at få gratis adgang som ledsager. Mine kollegaer lavede dog en undtagelse og du blev alligevel lukket ind som ledsager uden beregning på dagen.
For at vi ikke skal lave forskelsbehandling på vores gæster, beder vi alle om fremvise et gyldigt ledsagerbevis, hvis man ønsker gratis entre som ledsager.

Som Zookortholder kan din datter få udstedt et ledsager-Zookort, så I ikke behøver at fremvise ledsagerkort hver gang I er på besøg. Ledsager Zookortet giver adgang for en voksen ledsager, når Zookortholderen med handicap foreviser det sammen med sit eget Zookort i indgangen. Dette gælder udelukkende ved almindelig entré. Ved særlige arrangementer eller oplevelser i Haven, skal ledsageren have egen billet. Efter anbefaling fra Danske Handicaporganisationer skal en ledsager være fyldt 14 år for at få adgang med ledsagerkort.
Du kan læse mere om ledsagerkortet her: https://www.zoo.dk/planlaeg-dit-besoeg/handicapforhold-og-saerlige-behov

Vi håber, at I trods den dårlige oplevelse stadig har lyst og mod på at besøge os.

Vi ankom som folkeskolesklasse

Vi ankom som folkeskolesklasse. 10 minutter efter ankomst åbnede himlen og det styrtregnede helt vildt. Vi fandt ly og mange elever brugte penge på mad. Efter 30 min væltede det stadigt ned fra himlen og vejrudsigten lod os forstå at det ville fortsætte i timevis. Flere elever var allerede gennemblødt og frøs. Vi forsøgte at få pengene tilbage og ville komme igen dagen efter i stedet. Det ville de ikke gå med til, så der spildte vi en masse penge på et i forvejen meget begrænset lejrskolebudget. Øv øv.

9 settembre 2024

Kære Stefan
Tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi er kede af at I har haft en våd og kold oplevelse i haven.
Som en af Danmarks største udendørsattraktioner er vi godt klar over at vejret har afgørende betydning for vores gæsters besøg. Derfor er vi også stolte af at kunne holde åbent hver dag, så man har rig mulighed for at komme og besøge os i alt slags vejr.
Når det er sagt, så er det gæstens eget ansvar at orientere sig om vejrforholdene inden der købes adgang til haven, og vi kan desværre ikke tage forbehold for skiftende vejrforhold eller mangel på passende påklædning.
Lige netop på dagen for jeres besøg var der varslet regn hele dagen flere dage i forvejen.

Valutata 1 stelle su 5

For lidt plads i habitatet hos leoparden☹️

Alt var godt i zoo, udover at leoparden bare gik rundt i cirkler hele dagen i streg vi gik forbi og der gik den bare den samme rute vi kom så tilbage lidt senere hvor den gik den samme rute i cirkel. Vi tror den ikke har nok plads og vi tror ikke den trives i det lille bur så vær sød og hjælp med et større bur tak☹️

8 settembre 2024

Risposta di Zoologisk Have København

Tak for at du tog dig tid til at anmelde os.
Det er korrekt at vores leoparder udviser en del stereotyp adfærd. Leoparden patruljer instinktivt sit område og det kan give udfordringer, når de bor i begrænsede anlæg som f.eks. vores.
Vi er derfor glade for at vi fornyligt har fået midlerne til en udvidelse af anlægget. Leoparderne får bl.a. en ny lang vandretunnel, hvor de kan afpatruljere deres område og bedre udsyn over hele pladsen ved elefanter, søløver, tapir og rød panda.
Du kan her læse mere og se en video med vores zoologiske direktør Mads Frost Bertelsen, der fortæller om den kommende udvidelse: https://www.zoo.dk/nyheder/100-meter-lang-nyhed-hos-leoparderne

Efter planen vil anlægget stå færdigt til sommer og vi håber at du får lyst til at besøge os igen og se den nye tilføjelse.

Jeppe
Zoologisk Have

Restaurant Kjærbøllings Hus Zoo København

Restaurant Kjærbøllings Hus
Elendig service på denne restaurant. De havde en time tidligere fortalt at det varme køkken var åbent til klokken 17 og da vi kom 16.45 køkkenet lukket. På trods af at de en time havde oplyst det modsatte ! Undskyldningen var at de ingen gæster havde haft. Ret sløj politik ud over en uvenlig og dårlig behandling. Man bør nok spise udenfor zoologisk have.

5 settembre 2024

Kære Ove

Vi er kede af din dårlige oplevelse.
Vi vil sætte pris på, hvis du har mulighed for at kontakte os på zoo@zoo.dk eller telefon 72 200 200 (hverdage kl. 9-15), så vi kan finde en løsning.

Valutata 3 stelle su 5

Maden er under al kritik

Maden er under al kritik, man får 20 x bedre mad på Roskilde dyrskue til samme pris som de priser i har i jeres madudvalg
Jeg forventer mere end en skoletoast når jeg bestiller en Panini
Og så bør i for dyrenes skyld have flere til at gå rundt og sørge for at især unge mennesker ikke råber og skriger som var det en Paradise Hotel udsendelse de er med i.
Ellers er det jo zoo som man kender det, i større helhed kunne flere informationer om dyrene være interessant.

28 agosto 2024

Kære Nadia

Tak for at du tog dig tid til at anmelde os.

Jeg beklager at du ikke finder en fornuftig sammenhæng imellem pris og kvalitet på vores madudvalg i Zoologisk Have. Det er altid en balancegang, hvor vi skal levere kvalitet til fornuftige priser samtidig med at vi kan tjene penge.
Der sker desværre med mellemrum at vi har unge (primært skoleelever), der larmer unødigt meget. Vi er opmærksomme på det og retter henvendelse til gæsterne, når vi oplever det. Hvis man som gæst oplever at andre overskrider deres grænser, anbefaler vi at tage kontakt til en ZOOmedarbejder.
Vi arbejder konstant med information omkring dyrene, men der er bestemt plads til forbedring.
Vi tager kritikken til os og hvis du ønsker at uddybe, er du velkommen til at kontakte os på zoo@zoo.dk.

Valutata 5 stelle su 5

Tak for en rigtig god oplevelse

Det er mange år siden jeg har været i Zoo sidst. Dengang havde dyrene ikke så meget plads og jeg havde rigtigt ondt af dem.

Nu er der rigtig meget der blevet ændret til det bedre.

Dyrene har meget mere plads og se ud til at trives bedre og der er meget mere grøn beplantning.

Vi var specielt glade for at se at elefanternes anlæg og pandaerne.

Det bliver godt med det nye udeanlæg til chimpanserne.

Der er rigtigt mange bænke og mange rene og pæne toiletter.
Der er også flere spisesteder. Vi spiste fx et rigtig godt pitabrød og en kaffelatte.

Jeg forstår ikke dem der siger at haven virker træt.

Vi synes ikke at det er dyrt. Vi vil gerne betale for at dyrene har det bedre.

Jeg havde svært ved at lokke min mor på 89 år med, fordi hun hadede zoo, som hun sagde.
Hun har været der rigtigt mange gange som lærer med skoleklasser indtil år 1995.

Min mor var meget positivt overrasket og vi havde en dejlig dag.
Det var en god oplevelse.
Tak til alle jer der arbejder i zoo.

P.S. vi så rigtigt mange glade børn. Det var skønt at se deres begejstring over dyrene.

26 agosto 2024

Kære Inge

Mange tak for de rosende ord - det sætter vi pris på.
Vi håber at kunne byde jer velkommen tilbage igen snart.

Valutata 1 stelle su 5

Jeg synes haven virkede meget træt.

Jeg synes haven virkede meget træt.
Det hele virkede ufærdigt og rodet, som om der manglede oprydning. Hvis det er muligt at planlægge rensning og reparation, kunne haven stå skarpere til gæsterne i weekenden, det må jo være der der kommer flest??
Adgangsbilletten er for dyr.

24 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

Det er mange år siden jeg var i zoo…

Det er mange år siden jeg var i zoo sidst,men blev positivt overrasket ,der er toilet muligheder mange steder man skal ikke gå langt og de er rene og pæne.
Der er diverse is og burger muligheder,og mange steder hvor man kan sætte sig og få et hvil .og ligeledes spise medbragt mad.

Der er rent og pænt og mange affaldsspande så dejligt
Og der er god plads til alle dyrene man kan se de trives.rigtig god oplevelse

15 agosto 2024

Kære Lone

Mange tak for de rosende ord - det sætter vi pris på.
Vi håber at kunne byde dig velkommen tilbage igen snart.

Ikke godt passet på

Mange dyr som ikke var der, bare glem å se panda. Dyrene har veldig skitne vann !! Alle dyrenes vann var grønt og isbjørnen har veldig skittent vann, får ikke svømme eller drikke vann. Kunne se at den var veldig varm. Passer ikke godt på dyrene!!!

6 agosto 2024

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più