Zephyras Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Hice una compra de unos bálsamos faciales en zephyra cobrándome $27.000 y aun no me llega el producto.. Escribo correos los cuales no contestan y su red social de instangran la bajaron Esta empresa cl... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Wat een oplichters, wat een waardeloos bedrijf. Ze doen zich voor als Nederlandse onderneming maar alles komt uit China, een zogenaamde dropseller dus weet ik inmiddels. Mijn jurk kwam in een veel... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Criminelen! Wat een oplichterij, verzenden duurde lang. Toen het eenmaal binnen was bleek de kwaliteit erbarmelijk. Toen ik het wilde terugsturen kreeg ik te horen dat ik het dan wel op eigen koste... Leggi di più

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

161 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Koop hier geen producten!

- Voor 23:00 uur besteld, Vandaag verzonden
- Niet goed? Geld terug
- bel ons: 31622875311... maar telefonisch onbereikbaar

Helaas kwamen we te laat achter dat dit om een dropshipper gaat en producten aanbied met een lage kwaliteit. Ik kan een eindeloos verhaal schrijven over de service en het email verkeer dat inmens slecht is. Maar ik waarschuw liever.

Koop niks op deze webshop. 30 dagen voor je product word bezorgd, slechte kwaliteit, zelf retourneren naar China met hoge verzendkosten en naar je geld kan je helaas fluiten.

Ik kan er helaas niks positiefs van maken.

16 ottobre 2024

Oplichters
Niks bij Zephyras kopen, ze zijn oplichters. Wees voorzichtig. Ik heb op 20 oktober een winterjas voor mijn gehandicapte zoon gekocht. ik heb 90 euro daarvoor betaald maar niks ontvangen .
Hen telefoonnummer is buitengebruik. Twee keer een e-mail gestuurd maar ik kreeg een standerd reactie.

23 novembre 2024

Oplichterij

Oplichterij
Een ster is werkelijk nog te veel. Het is klinkklare troep die wordt bezorgd. Poloshirts lijken totaal niet op de foto op hun website. Het is synthetische troep, te slecht om aan de kringloopwinkel door te geven of in een kledingzak te doen.Het is weggegooid geld. Geen vat te krijgen op deze lui.
Het is pure oplichterij en diefstal van je geld. KOOP HIER NIET!

18 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

slechte kwaliteit en geen geld terug

Deze website levert slechte kwaliteit. Synthetische rommel in plaats van 100% katoen zoals op de website beloofd wordt. Het product is heel anders dan op de foto. Geld terug lukt niet, vanwege de porto van 30 tot 40 euro die je dan zou moeten betalen. Het is oplichting, niks bestellen bij Zephyras! Die paar positieve reviews zijn ongetwijfeld nep.

13 novembre 2024

Geen eerlijk bedrijf!

Geen eerlijk bedrijf!! Kleding zeer slechte kwaliteit.. had een broekpak gekocht van 40euro en het is china kwaliteit..
Je denk dat je wat koopt in nl degelijk materiaal.. katoen zou het zijn het is dun en polyester!!
Weggegooid geld!

11 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Er word gevraagt wat er mis ging?

Er word gevraagt wat er mis ging?! Nou oprecht alles!!
Mijn zoon dacht hier een mooie parka jas Mt L (€60) te hebben gekocht, 8 nov binnen gekregen en het is een jas van nog geen €10 uit China en veel te klein zelfs mijn dochter met Mt S past het niet eens 🤨 Dikke oplichters dus .. Je moet €40 extra neertellen om je aankopbedrag terug te krijgen of 10% van het bedrag terug te krijgen dus €6 helemaal van de zotte!! Kind verdrietig €60 verjaardags geld door de goot en geen enkele service of medewerking! En dan meerdere keren aangeven dat ze je als klant waarderen BELACHELIJK!!!
Niets bestellen hier dus en niks komt uit Amsterdam is gewoon dropshipping uit China!!

11 novembre 2024

Oplichting

Oplichting, je denkt in Nederland Iets te bestellen krijg je Veel te kleine producten uit China!! Nergens staat vermeld dat je producten uit China toegestuurd krijgt. Retourneren is niet mogelijk je krijgt na 37 emails te hebben gestuurd nog altijd geen retourformulier maar ze willen wel 10% terug storten belachelijk. Dag deze mensen nog door kunnen gaan met deze wanpraktijken en het oplichten van mensen begrijp ik echt niet.
U bent gewaarschuwd

7 novembre 2024

Oneerlijke dropshipper

Belachelijke verzendtijden, de badkleding na 5 weken nog niet binnen. Toen het uiteindelijk binnen was, blijkt de kwaliteit en pasvorm totaal ondermaats.

Dit is een dropshipper die iedereen opligt, maar net binnen de regels van de webshop code speelt. In het retourbeleid is namelijk opgenomen dat je het moet retourneren naar het verzendadres, en dat is ergens in een kelder in China.

Gun jezelf geen hoofdpijn en frustratie en sla deze verkopers lekker over.

2 settembre 2024

Trouwpak te laat

Trouwpak te laat, en van slechte kwaliteit. De bruiloft had inmiddels plaats gevonden. Ben blij dat mijn kleinzoon niet in vod is getrouwd.
Na een retour te hebben aangevraagd kwamen ze met een voorstel van 10% terug te krijgen en het pak houden. Wat moeten we met dat ding. Na diverse mails kwamen ze met een voorstel van 40% terug.
Mochten we het toch terug willen sturen draaien we zelf voor de kosten op. En terugbetaling wordt dan pas gegeven als de zending in China is geleverd.
Wie garandeert mij dat ze het hebben ontvangen
Het zijn een stel oplichters

28 ottobre 2024

Oplichters.

Oplichters.

Te snel besteld en helaas niet eerst de reviews gecheckt. Broeken zagen er leuk uit online en de prijs was prima. 30 dagen retourneer tijd, wat kan er dan nog mis gaan?

Nou:
1. Pakket duurde weken voordat het in huis was.
2. Kwaliteit stof en model broeken zeer ondermaats
3. Geen enkele factuur bijgesloten noch een retourticket
4. Moest een mail sturen naar het e-mail adres om retour proces op te vragen
5 moest weer heel lang wachten op antwoord
6. Toen vroegen ze me de reden. Deze had ik op, waarna ik twee opties kreeg. Retourneren naar China (kosten 30-40 euro) of spullen houden en dan 10% van aankoop bedrag teruggestort krijgen.
7 keuze 1, alsnog terugsturen. Reactie blijft uit… dag 140€ aan bestelling die ik nooit ga dragen. Zonde van ieders energie en het milieu trouwens.

Blijf weg van deze zaak.

22 ottobre 2024

Waardeloos nep bedrijf

Waardeloos nep bedrijf. Wordt gebruikt om spam te verspreiden. Let op, het is geen echt bedrijf maar gewoon bedoelt om allemaal marketing met spam te sturen. Dagelijks krijg je spammail van dit bedrijf.

23 ottobre 2024

NOOIT HIER BESTELLEN!!!!

Wat een in en in slechte service…een pak besteld die zeker 10 dagen na de gestelde levertijd te laat binnen kwam…heen en weer mailen en steeds hetzelfde antwoord terug gestuurd krijgen…ook terugsturen is geen stijl kost je gewoon tussen de 30 á 40 euro dus met andere woorden dag geld…dit is echt een oplichter die hier aan het werk is nou geloof me nooit meer bestel ik hier wat

10 agosto 2024

Zeldzaam slecht.

Dit bedrijf krijgt minder dan geen enkele ster, maten kloppen niets van.
Materiaal is troep.
Pasvorm en ontwerp schandalig,
Levertijden zijn helemaal belachelijk.
Het enige wat ze kunnen is mensen oplichten met hun mooie plaatje op de sites.
Niets ook maar dan ook niets kopen hier je wordt 110% belazerd.
Dat dit kan en mag.

22 ottobre 2024

Parka jas besteld

Parka jas besteld, nooit aangekomen inmiddels een week verder. Voelde al niet goed, bleek dus ook te kloppen. Pas op met deze partij!

20 ottobre 2024
Valutata 1 stelle su 5

duurde heel lang voordat ik mijn…

Het duurde heel lang voordat ik mijn bestelling binnen kreeg. Het pak wat ik had besteld was zogenaamd 70 euro afgeprijsd. Veel te klein, zat niet eens een rits in de broek. Ik ben 174 lang met medium maat, had large besteld. Kon het niet eens over mijn kuiten krijgen. Terug sturen kost 30 euro. Waardeloos wat een afzetterij

15 ottobre 2024

Oplichters

Bijna 3weken verder, en nog steeds niks.
Standaard mailtjes ( door a.i.)
Walgelijke oplichters,waartegen opgetreden moet worden

16 ottobre 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più