Zephyras Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Hice una compra de unos bálsamos faciales en zephyra cobrándome $27.000 y aun no me llega el producto.. Escribo correos los cuales no contestan y su red social de instangran la bajaron Esta empresa cl... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Wat een oplichters, wat een waardeloos bedrijf. Ze doen zich voor als Nederlandse onderneming maar alles komt uit China, een zogenaamde dropseller dus weet ik inmiddels. Mijn jurk kwam in een veel... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Criminelen! Wat een oplichterij, verzenden duurde lang. Toen het eenmaal binnen was bleek de kwaliteit erbarmelijk. Toen ik het wilde terugsturen kreeg ik te horen dat ik het dan wel op eigen koste... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Deze website levert slechte kwaliteit. Synthetische rommel in plaats van 100% katoen zoals op de website beloofd wordt. Het product is heel anders dan op de foto. Geld terug lukt niet, vanwege de port... Leggi di più

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

161 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

avis positif

Je donne mon avis car j'ai commandé un costume, il n'y avait plus ma taille. Le site m a proposé de prendre autre chose en m'offrant une remise mais j'ai refusé, en demandant d'être remboursé. Les réponses étaient assez rapides et j'ai bien récupéré mon argent aujourd'hui. Donc en tout, cette histoire aura duré moins de 2semaines. C'est correct, je n'ai rien perdu. Donc pour ma part, bonne expérience avec eux..

14 gennaio 2025

Zeer onbetrouwbaar!!!!

Zeer slecht product ontvangen, leek niet op de afbeelding. Retourneren was mogelijk, maar zou evenveel kosten als het product zelf.
Ik ben gewoon opgelicht én bedonderd.
Ik ga hier nooit meer bestellen.

12 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Zaphyras van het internet!!

Wat een oplichting. Dit bedrijf moet geliquideerd worden. Behoort niet aan de Nederlandse norm. Nooit kopen hier, je geld is weg!!!!!
Hopen dat dit bedrijf gauw teruggaat waar het hoor: in de afvalcontainer.
Dien een klacht in bij consuwijzer, als er veel komen lukt het misschien om dit bedrijf om te gooien.

12 gennaio 2025

Niets kopen hier! ROTZOOI

Niets kopen hier!Wat een vervelende toestand dit!
Kleur en kwaliteit zijn slecht.
Ruilen is onmogelijk. Eerst foto sturen van product. Vervolgens heel verhaal dat ik het rechtstreeks moet terugsturen naar China en kosten voor eigen rekening moet nemen.
Staat op de dat site dat ruilen mogelijk is en dat alles kosteloos is.
Inderdaad goedkope rotzooi uit China.
Voel me opgelicht en zal nooit meer hier iets bestellen.

Zwaar teleurgestelde klant!

10 gennaio 2025

Wat een oplichting

Wat een oplichting. Ik dacht dat ik in Nederland iets bestelde, blijkt dat het rechtstreeks uit China komt en nog niet eens voldoet aan het product dat ze omschrijven op de site.
100% katoen is voor mij absoluut niet gelijk aan een 100% synthetische stof.
Ik heb er ook 3 weken op moeten wachten. Het zinnetje: voor 23u besteld, vandaag verzonden, moet je dus heel ruim interpreteren.

8 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Oplichters!!! Foutieve informatie en halve waarheden

De zin dat de maten volgens gewone pasvorm is klopt totaal niet , ikzelf heb 2 kostuums besteld aan mata XL , toen ik ze ontvangde waren deze beide veel te klein , rond de maat small waarschijnlijk dus zelf niet kunnen passen , hun retourneren beleid is ongelooflijk misleidend , ze plaatsen een ''niet goed geld terug garantie '' maar in werkelijkheid heb je de keuze tussen terugzenden naar China (waar de kleren vandaan komen) aan de prijs van 20-30€ die op de consument hun kosten komt , ofwel mag je de kleren houden en krijg je 10% van je geld terug, wat echt heel weinig is , dus niet kopen op deze site , je komt bedrogen uit na 2 weken wachttijd voor ontvangst!!!
+Ik heb ontdekt dat dit een oplichters site is die vanuit China komt , steelt afbeeldingen van andere sites en heeft absoluut geen bureau of vestiging in Nederland, hun Kvk (kamer van koophandel) nummer is een elektro zaak te Nederland, dus fraude, identiteitsfraude en oplichting!!!!opgelet dus!!!

30 dicembre 2024

Oplichterij

Oplichterij. Je betaal € 80 voor een Chinees neppertje van € 15. Retour sturen is niet mogelijk. Lees onderstaande reviews.
Helaas heb ik deze niet gelezen en heb een trui besteld die achteraf van waardeloze kwaliteit bleek.
Criminelen zijn het.

4 gennaio 2025

Waardeloze levering

Ruim drie maanden moeten wachten op de schoenen. Ik heb maat 38, de schoenen vallen veel te klein, ze zijn meer maat 36-37. De kwaliteit is waardeloos. Ruilen is een onbegonnen zaak. Ik heb de schoenen gratis weggegeven, omdat ze geen stuiver waard zijn. Oplichters zijn het.

30 dicembre 2024

Pure oplichting

Pure oplichting. Doen zich voor als Belgische en Nederlandse mode uit Amsterdam. 50 euro voor een hoodie van Cbinese brol gemaakt. Terug sturen verplicht naar China kost 30 tot 40 euro. Klachten krijgen allemaal standaard antwoord.

19 dicembre 2024

Koop hier nooit

Koop hier nooit. Foto’s zijn misleidend en niet representatief voor wat je ontvangt. Je betaalt veel te veel voor het product. Kwaliteit 0. Service 0. Retourbeleod 0. Lange levertijd. Geen communicatie tussentijds. Retour op eigen kosten naar China. Dus je geld ben je kwijt . Ze adviseren om 10% van aankoopbedrag terug te storten. Dit is geen correct retourbeleid. Dit is geen klantgericht bedrijf. Wegblijven hier.

14 dicembre 2024

Criminelen

Toen ik het wilde terugsturen kreeg ik te horen dat ik het dan wel op eigen kosten naar China moest sturen, kosten 30 tot 40 euro!! Als alternatief kon ik ook kiezen om 10% van de aankoopprijs terug te krijgen, deze regeling mocht ze speciaal voor mij eenmalig aanbieden. Wat een eer!

Dit soort bedrijven moeten zo snel mogelijk alle bestaansrecht kwijtraken!

18 dicembre 2024

I order safety shoes

I order safety shoes , 18 October , and it’s 16 December and I still didn’t get the shoes and they are not helpful in nothing. I lost 60€ on that. It’s definitely a scam.

18 ottobre 2024
Valutata 2 stelle su 5

ik vreesde het ergste

ik vreesde al het ergste toen ik het aanbod zag, veel te lage prijzen voor de voorgespiegelde kwaliteit en voor mij een nieuwe naam tussen de webwinkels controle hier bij Trustpilot bevestigt mijn vermoeden Een winkel die bestelt in China en waar niet geretourneerd of geruild kan worden als het artikel [zwaar] tegenvalt althans niet op een redelijke manier hoge retourverzendkosten naar China betalen en dan dan nog afwachten of het geretourneerde
artikel daar ooit aankomt één van de vele ondeugdelijke webshops waarvan ik hoop dat die gaan verdwijnen op den duur

13 dicembre 2024

KOOP HIER NOOIT!! - 2

Met z'n retour beleid heeft deze kledingwebsite geen recht van bestaan zij leggen het ondernemers risico bij de klant en denken dat de klant nog onder een steen leeft.
Ze laten de spullen gewoon vanuit China direct naar de klant sturen, als de klant niet tevreden is zeggen ze dat je zelf de spullen moet terug sturen naar China kosten voor de klant schatten ze op € 30.- a € 40,-
Dus als je daar iets koopt kun je het niet omruilen/retourneren.

2 dicembre 2024

Niet bestellen

Het verzenden duurde ruim een maand en ik wil het pakketje graag retour sturen,maar heb nooit een retour formulier ontvangen. Bij het zoeken van contact krijg ik geen reactie. Kort om, niet bestellen hier.

7 dicembre 2024

Nooit meer shoppen bij Zephyras

Nooit meer shoppen, na 2 manden mij bestelling ontvangen, ongelooflijk slecht kwaliteit, de product dat ik ontvang heel anders dan de foto's op hun website, en toen ik wou het retouren, dan zeg ze kost €40 tot €50 voor verzendkosten naar China voor een product van €30. Gewoon oplichters

28 novembre 2024

Oplichting winkel

Oplichting winkel! Ze verkopen jou neppe spullen van Aliexpress daarom is de levertijd ook 4 weken minimaal en je betaald de prijs voor een originele. NIET KOPEN HIER!!!

8 novembre 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più