Snelle levering en prachtige producten. Zoals op website omschreven. Mooi verpakt, heel blij mee!
Ik heb een prachtige aquamarijn ketting besteld bij zentana. Ik werd helemaal enthousiast toen ik hem zag, ontzettend bedankt. Ook zat er een zilverdoekje bij geleverd , ontzettend leuk , en in een le... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Op zich mooie armbandjes maar te klein. Bijna twee weken geleden geretourneerd en niets meer gehoord. Emails vertuurd, meerdere keren gebeld en voicemail ingesproken. Zijn niet te bereiken! Zeer teleu... Leggi di più
Mooie en betrouwbare producten. Stenen die echte emotionele waarde hebben (geen plastic) En sieraden die zelfs bij een bal de spotlights zullen veroveren. En dat voor iedere prijsklasse , en elke s... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Ontdek betekenisvolle en unieke sieraden met edelstenen, symbolen en een diepere boodschap bij Zentana.
Heerlerbaan, 74, 6418CH, Heerlen, Paesi Bassi
- 0850 60 5880
- info@zentana.nl
- www.zentana.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 28% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
De armbandjes zien er precies uit zoals…
De armbandjes zien er precies uit zoals op de foto, snel en verzorgd geleverd. Superblij met de bestelling

Vlotte levering
De levering is vlot en correct verlopen. Goede communicatie via Track and Trace. De geleverde goederen kwamen overeen met de website. Alles zat mooi verpakt in een doosje met een heel leuk kaartje erbij. Mooi om kado te geven.

Super goeie service
Ik heb meerdere armbanden waarvan ik dacht ze allemaal bij zentana gekocht te hebben. Helaas gebroken na langere tijd dragen. Het bleek maar 1 armband te zijn van zentana gekocht in 2023. Desondanks kwamen ze me tegemoed en mocht ik alsnog met korting een sieraad uitzoeken. Super goeie service en snel in huis.

vlotte service
vlotte, verzorgde levering en mooie aanbiedingen + korting

Pareltjes
Snelle verzending,telkens mooi verpakt in mooi doosje en steeds pareltjes van juwelen. Sommige met een waardevolle betekenis. Telkens heel blij mee.Ook bij problemen of vragen een snel antwoord en/of oplossing.

Betrouwbaar bedrijf
Ik heb Zentana 5 sterren gegeven. Ik vind dat ze erg mooie producten verkopen die ook nog betaalbaar zijn. Producten worden snel geleverd. En toen er 1x een pakketje zoek was geraakt ( DHL beweerde bezorgd te hebben,maar dat was niet het geval) werd daar een goeie oplossing voor geboden door Zentana. Kortom; Zentana vind ik een aanrader!

Risposta di Zentana
Mooie sieraden voor een betaalbare prijs!…
Prachtige betaalbare armband en ketting gekocht. Zeker voor de liefhebber van stenen en de werking van stenen. Nette verpakking & vlotte verzending (5dgn). Ik ben zeer tevreden.

Alles keurig in doosjes
Alles keurig in doosjes, mooie armbanden van goede kwaliteit. Ben er erg blij mee

Risposta di Zentana
Ik bestelde heb vrijdag avond laat een…
Ik bestelde heb vrijdag avond laat een zoals beloofd evengoed zaterdag in huis helemaal top want ik vind de armband super mooi top

Weer mooie kadootjes gekocht
Net als verleden jaar weer wat mooie armbandjes gekocht voor sinterklaas en de kerst.
Superblij mee

Altijd zeer tevreden!
Altijd zeer tevreden!
Bestellingen mooi op tijd.
Ik ben fan!

Risposta di Zentana
Ik heb zojuist de armbandjes binnen.
Ik heb zojuist de armbandjes binnen.
Super mooie kwaliteit.
Echt een aanrader.
Dank je wel Zentana!
Gr. Peter

Leuke armband,precies zoals…
Leuke armband,precies zoals uitgebeeld.snel geleverd.

Risposta di Zentana
Jullie hebben het zeker goed gedaan……
Jullie hebben het zeker goed gedaan… een dag na de bestelling de armbandjes al binnen, hartstikke mooi en precies zoals op de afbeelding!! Tot de volgende keer zeg ik dan ook bij deze!

Risposta di Zentana
Snelle levering, mooie armbanden.
1 ervan viel voor mij niet prettig maar m'n dochter is er heel blij mee