Zanca Sonne SE  Recensioni

TrustScore 3 su 5

2,9

Väldigt blandade kvalite på deras kläder alla pams klänningar är underbara. Utom den nya fade short/long jag köpt! Insidan syns utåt då den är längre bak än fram och det är sytt med svart tråd och den... Leggi di più

Jeg oplevede sen afsendelse 8 dage efter bestilling, bestilling var gave, vare nåede ikke at komme i tide, tog på rejse 4 uger, veninde henter pakke, forespørger firma om jeg kan sende retur. Svaret e... Leggi di più

Är inget klagomål då jag inte köpt något än men undrar varför det inte står vad det är för material i kläderna. Inte alla som kan bära alla typer av material så därför kan man inte beställa plaggen. M... Leggi di più

Var gång man ser alla plagg som visas blir man så glad o man vill ha allt. Så otroligt fina kläder. O de passar alla vad kan bli bättre. Har inget ris bara ros. Med sin sjukpension har man dock inte r... Leggi di più

1. Shopping e moda

Zanca|Sonne er en forretning med det smukkeste tøj & accessories <3 Vi får ny kollektion hver måned & håndplukker hver en ting, så du er altid sikker på at finde noget helt unikt <3 Zanca l Sonne <3 Følelsen af det unikke

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Så mycket kläder som är så mycket JAG

Jag hittade Zanca|Sonne av en slump, ett inlägg dök upp i mitt Facebook-flöde. Redan vid en snabbkoll hittade jag så mycket jag gillade! Har dock blivit besviken vid online-beställningar förr, så jag gjorde en testbeställning på ett par rea-varor och nu är jag såld och har beställt mer. Det är så himla fina och praktiska basplagg i bra kvalitet. Dessutom finns mycket i härliga färger - något som jag saknar hos så många andra klädmärken där det bara är "säsongens färger" som gäller över hela linjen. Hos Zanca|Sonne finns både basfärger som beige, grå och svart men också i härliga rött, rosa och många andra färger.

8 ottobre 2021

Kære Åsa<3

Mange tak for de fine ord<3
Vi er kede af, at du har haft dårlige oplevelser på andre sider, men er glade for, at det ikke gælder os<3
Jeg tager dit forslag om sæsonvarer med videre<3

Knus fra Zanca|Sonne Teamet<3

Riktigt fina och sköna kläder

Riktigt fina och sköna kläder
Finns i alla stl o h det är bra så att alla kan ha dom

8 ottobre 2021

Kære Anki<3

Tusinde tak for de søde ord<3

Knus fra Zanca|Sonne teamet<3

Det roligaste sida tycker jag

Det roligaste sida tycker jag. Massa finna kläder och kvalitet är bra tycker jag. Massa tävlingar som gör folk glada och en av de är jag som vunnit en klänning ;)

Kære Julie<3

Stort tillykke med, at du vandt<3
Vi er så glade for, du er tilfreds med os og håber, at du fortsat er det<3

Knus fra Zanca|Sonne teamet<3

Absolut första stället jag kollar på…

Absolut första stället jag kollar på när jag behöver något ny i klädväg eller i skoväg.🙏🌸
Har handlat här massor med gånger och blir alltid lika nöjd. Superbra kvalitet, alltid många färger att välja mellan, snabb leverans, bra storlekar.
Älskar Zanca Sonne❤️

Kære Lotta<3

Tusinde tak for de mange søde ord<3
Vi er glade for, at du kan finde noget til enhver lejlighed og at vi er dit første valg<3
Vi håber, at vi kan blive ved med at tilfredsstille dig<3

Bra utbud

Jag älskar variationen på kläder och modeller och många storlekar. Smidig och snabb transport till Sverige och nöjd med mina köp. Saknar dock mer kläder i enkla storlekar, därav 4 i betyg.
Mvh carola michal

Kære Carola<3

Mange tak for de søde ord<3
Vi er glade for, at du har haft nogle gode oplevelser og tager det med videre, at du ønsker flere størrelser<3

Bra fina produkter

Bra fina produkter, fin kvalitet och förmånliga/bra priser:)

Kære Linnea<3

Mange tak for de fine ord<3
Vi håber, at du fortsat er tilfreds<3

Knus fra Zanca|Sonne teamet<3

Fina kläder med många storlekar som…

Fina kläder med många storlekar som passar alla. Roligt med alla visningar här på fb och Instagram. Trevligt bemötande❤️Den ända nackdelen är att det hade underlättat om en färdig retursedel låg med så man slipper att skriva ut retursedel själv eftersom alla inte har en skrivare hemma. Mvh Anna-Karin

Kære Anna-Karin<3

Tak for de fine ord, det gør os meget glade, at du har haft sådan nogle positive oplevelser<3
Jeg forstår, hvad du mener med returlabels, men som det ser ud nu, kan det desværre ikke ske på anden vis<3

Enkelt, stilrent och häftigt

Bra och enkel sida, fina kläder du härliga färger. Kvaliteten ibland något sämre med för tunna bomullstyger och tjock polyester. Roliga tävlingar, enkla och fina stiltips och kläder för kvinnor med kroppsformer i alla storlekar.

Kære Linda<3

Mange tak for den fine anmeldelse<3
Vi er kede af, at dine oplevelser ikke altid har været lige gode<3
Hvis det sker igen, må du meget gerne kontakte os på mail@zancasonne.dk, så vi også kan tage det med videre til vores leverandører<3

Knus fra Zanca|Sonne teamet<3

Dom har väldigt fina kläder med bra…

Dom har väldigt fina kläder med bra kvalite och bra priser på kläderna , och många bra tävlingar , Så jag handlar gärna där. Mvh jessica lindblom

Kære Jessica<3

Mange tak for de fine ord og tak fordi du er vores kunde<3

Bästa Kläder för alla storlekar

Väldigt stort utbud som inkluderar plus size. Blir så himla glad när jag handlar på sanca zonne. Jättefina kläder med bra kvalitet för alla oavsett storlek. Helt enkelt ett ställe för alla kan få känna sig fina. Rekommenderar verkligen att handla hos dessa underbara människor. På deras sociala medier kan ni även få se kläderna och accessoarer på modell. Deras priser är så alla har råd 🙏🏼 snabb leverans.

Kære Katrin<3

Tusinde tak for de mange søde ord<3
Vi er glade for, at vi lever op til både dine og vores forventninger, da vi altid bestræber os på at have et stort udvalg af tøj i alle størrelser<3

Knus fra Zanca|Sonne teamet<3

Har beställt en hel del därifrån mycket…

Har beställt en hel del därifrån mycket fina o vackra kläder m.m en mycket fin plats att fina kläder till vardag som fest kommer att fortsätta handla där ;)

Kære Eva<3

Det glæder os, at du kan finde noget hos os til enhver lejlighed<3

Knus fra Zanca|Sonne teamet<3

Jättefina kläder till bra priser

Jättefina kläder till bra priser. Bra leverans och trevligt bemötande! Enda negativa är att vissa plagg kan kännas lite tunna och "billiga" och därmed inte lika hållbara :)

Kære Malin<3

Tusinde tak for de fine ord<3
Vi bestræber os altid på at have den bedste kvalitet, så hvis du en anden gang oplever at tøjet ikke holder, så kontakt os gerne på mail@zancasonne.dk<3

Knus fra Zanca|Sonne teamet<3

Har beställt en heldel kläder o skor.

Har beställt en heldel kläder o skor..
dom flesta har varit kanon. Men finns en vinter jacka jag beställde den var trång i armarna även fast jag tog en storlek större.
Och ett par sneakers dom var små i storleken.annars helt okej 👍

Kære Dennis<3

Tusinde tak for de rosende ord<3
Vi håber, at du fortsat er tilfreds hos os<3

Knus fra Zanca|Sonne teamet<3

Nöjd kund till snygga kläder

Mycket nöjd med alla mina beställningar.Varorna har uppfyllt mina förväntningar och storlekar. Brett sortiment av kläder som finns i alla storlekar. Bra och trevlig reklam för kläderna. Gillar att det kommer nya kläder varje månad. Snabb leverans.

Kære Johanna<3

Det glæder os, at du har været tilfreds hos os og håber, at du stadig er det<3

Bra kvalitet

Bra kvalitet, UNDERBARA kläder! Snabb leverans! Helt enkelt PERFEKTION!

Kære Caroline<3

Tusinde tak for de rosende ord, det glæder os, at du har været så tilfreds og vi håber, at du stadig er det<3

Knus fra Zanca|Sonne teamet<3

Snabb leverans och bra service

Snabb leverans och bra service! Bra sortiment som passar många storlekar! Både stora som små! Bra där! Så många andra som bara har väldigt små storlekar! Bra priser med!☺️👌🏻❤️

Kære Monika<3

Mange tak for de søde ord<3
Vi bestræber os på at have et bredt sortiment, der passer mange størrelser, så vi er glade for, at vi lever op til dette<3
Vi håber, du stadig er glad ved at handle hos os<3

Knus fra Zanca|Sonne teamet<3

Bra service och bemötande även vid…

Bra service och bemötande även vid reklamation. Så fina klänningar.

Kære Zara<3

Tak for de søde ord<3 Vi er glade for, at vi har kunne hjælpe dig og, at du har følt dig godt behandlet<3

Knus fra Zanca|Sonne teamet<3

Har varit så nöjd med produkterna samt…

Har varit så nöjd med produkterna samt transporten av dem. Och utlämningställerna i min närhet. Superbra service och bemötande, jag är otroligt nöjd.

Kære Lydia<3

Tusinde tak for de søde ord<3