Your Villa Collection maakt haar topklasse waar – met dank aan (de fantastische) Japke!
Wie een verblijf boekt bij Your Villa Collection, merkt aan alles dat hier met een ongekend hoge professionele standaard wordt gewerkt.
Dat zie je terug in het fantastische huis dat zij aanbieden: een unieke, rustgevende oase direct aan het bos, compleet met een omheinde bostuin met oog voor insecten, waar mijn hond heerlijk kon struinen. Het is een heerlijk, warm thuis waar je met blijdschap vrienden uitnodigt.
Maar wat Your Villa Collection écht onderscheidt van alle andere verhuurders, is de diepe menselijke warmte achter de organisatie.
In een voor mij turbulente periode en een absolute noodsituatie was het contact met beheerder Japke een enorme zegen.
Japke werkt ontzettend zorgvuldig en professioneel en doet dit met een zeldzame dosis empathie. Ze reageerde proactief en razendsnel, dacht in oplossingen, gaf geweldige lokale tips en bood een ongekend warm welkom. Ze dacht in alles met me mee en bood de rust die ik zo hard nodig had om te kunnen welvaren. Het contact was zo ontzettend leuk en hartelijk dat ik na afloop het liefst een wijntje met haar had gedronken!
Als je op zoek bent naar een tijdelijk thuis dat aan werkelijk alle kanten klopt, dan bewijst Your Villa Collection dat topservice en oprechte gastvrijheid hand in hand gaan.
Een absolute aanrader!