Valutata 5 stelle su 5

Jag tycker yepster är en jättebra app för ungdomar då det finns massa olika jobb och man kan anpassa efter avstånd om man är flexibel och kan åka längre. Appen är enkel att förstå både för den som gör... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Varning för detta företag. Så fort man laddar ner deras App så använder de ditt personnummer och djupgranskar dig missbrukar det. Sen om du ex gjort en fortkörning för 20år sen så nekar de dig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag anlitade en barnvakt via Yepstr och jag måste säga att deras system känns både tryggt och säkert. Känns skönt att båda parterna identifierar sig med BankID och det känns bra att låta ungdomar komm... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra Yep som var duktig med min katt. Däremot är betalningssystemet alldeles för komplicerat och rörigt. Varför har ni inte swish? Som det nu är måste man krångla mellan apparna, en gång för var... Leggi di più

1. Babysitter
  2. Appaltatore
  3. Dog sitter
  4. Giardiniere
  5. Servizio di cura del prato
  6. Insegnante privato

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Yepstr hjälper grannar ta hjälp av duktiga ungdomar i området för barnvakt, läxhjälp, hundpassning och trädgårdshjälp. Tryggt, enkelt och schysst.

4,4

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Valutata 2 stelle su 5

Dåligt upplägg

Laddade hem appen då jag kommer behöva en hundvakt i framtiden men efter att dessutom registrerat mig inser jag att jag måste fylla på mitt saldo för att ens kunna söka efter någon vilket känns som ett helt värdelöst upplägg för alla utom er då.. Inte ett dugg intresserad av att betala för att sen eventuellt inte ens hitta någon på min ort.

20 giugno 2022
Non scritta su invito

Hej Patrik!

Tack för din feedback!

För att komma igång med Yepstr behöver man starta en sökning och fylla på sin plånbok med 99kr, detta är ingen avgift till oss utan pengar som du sedan kommer kunna använda för att betala en yep.

När du startat din sökning kommer du inom 72h matchas med duktiga yeppar i din närhet. Du kan även själv söka efter dem om du föredrar det.

Skulle du mot förmodan inte bli nöjd går det jättebra att få plånboken återbetald och kontot avslutat.

Vi ber om ursäkt för krånglet och hoppas att du vill ge oss en andra chans!

Mvh, Team Yepstr

Valutata 5 stelle su 5

Tycker att tjänsten är toppen

Tycker att tjänsten är toppen. Appen är lätt att använda och det är en smidig process med bokning och betalning. 👏🏻

4 febbraio 2022

Risposta di Yepstr

Hej Ema! Kul att du tycker om Yepstr lika mycket som vi gör :)

Valutata 2 stelle su 5

Dyrt och pushigt.

Dyrt och pushigt.
Stämmer inte i närheten av annonserade kostnader. Stod att barnvakten skulle kosta 115kr/h i appen. När jag betalade i slutet av passet fick vi betala 160kr/h…. men hon fick bara 97kr/h utav det.
Deras retorik och budskap är irriterande, gillar inte heller villkoren för oss som behöver hjälp. Enda anledningen jag använde dem var för att de har många ungdomar registrerade. Långt ifrån alla som läser eller svarar dock.

30 gennaio 2022

Risposta di Yepstr

Hej, vad tråkigt att du har en dålig upplevelse av Yepstr. Kan det vara så att du har råkat ticka ur "Rut" på uppdraget? Om en barnvakt kostar 100k/hr är det vad Yepstr drar - sen får faktiskt barnvakten ännu mer iom att vi lägger på semesterersättning. Om du vill kontakta vår support för att förklara exakt prissättning för ert uppdrag går det bra. Vårt budskap är och kommer alltid att vara att hjälpa så många ungdomar som möjligt in i arbetslivet. Om du vill ge konstruktiv feedback på vad i villkoren som inte känns rätt så är det välkommet! Mvh Yepstr

Smidigt och tryggt!

Smidigt, smart och ett måste i familjelivets pussel och behov! Så nöjda!

2 gennaio 2022

Vad glada vi blir att höra att Yepstr gör ert liv lite enklare! Mvh Yepstr

Supersmidig app

Supersmidig app, har hittat både barnvakt och festhjälp snabbt och lätt. Rekommenderas om
man behöver hjälp både för kortare eller längre uppdrag.

6 dicembre 2021

Risposta di Yepstr

Hej Filippa! vad glada vi blir att höra att du är nöjd med appen och har hittat hjälp! Mvh Team Yepstr

Valutata 5 stelle su 5

Så otroligt smidigt sätt att få…

Så otroligt smidigt sätt att få extrahjälp vid kalastillställning, barnvakt eller annat. Känns dessutom tryggt med försäkringar, automatiskt RUT-avdrag mm. Rekommenderas varmt.

6 dicembre 2021

Risposta di Yepstr

Hej Anna! Vi på Yepstr blir så glada att höra från våra användare, att dom är nöjda och förstår visionen bakom Yepstr! Mvh Team Yepstr

Valutata 4 stelle su 5

Jag har använt Yepster i olika omgångar…

Jag har använt Yepster i olika omgångar och har alltid varit nöjd. En enkel app som gör det smidigt att matcha behov och tillgång.

29 novembre 2021

Risposta di Yepstr

Hej! tack för den fina feedbacken, vi blir så glada att höra från våra användare! Mvh Team Yepstr

Valutata 4 stelle su 5

Smidigt

Smidigt, tydligt samt känns säkert för båda parter.

24 novembre 2021

Risposta di Yepstr

Hej Mathilda! Tack för din fina feedback, vi är glada att höra att du är nöjd med upplevelsen. Och tack för att du är en riktig ungdomskämpe! Mvh Team Yepstr

Bra app

Bra app, enkelt boka ungdom för enklare arbete!

23 novembre 2021

Risposta di Yepstr

Hej Rickard! Härligt att du gillar Yepstr och kul att du är nöjd med ungdomarna du bokat! Mvh Team Yepstr

Valutata 1 stelle su 5

Härmed arbetslös

Yepstr har blockat mitt konto pga av otydliga regler kring swish. Nu har jag 0 kontakt med min jobb och är nu en arbetslös student. Tycker det är helt sjukt att de inte ens kan låsa upp kontot en stund så jag kan få arbetsgivarnas telefonnummer.

15 novembre 2021
Non scritta su invito

Risposta di Yepstr

Hej Linn! Vi är ledsna att du känner så. Yepstr är en plattform för ungdomar där vi gör jobben till vita och trygga anställningar. Du tog tyvärr upprepade gånger betalt utanför appen och då kan vi inte längre erbjuda försäkring, semesterersättning och allt annat som vi kan när man tar betalt via plattformen. Mvh Team Yepstr

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più