XL Tøj - Fedt tøj til store mænd Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Havde mulighed for at komme forbi forretningen, fik en rigtig god og behagelig betjening. Personalet var hurtigt sporet ind på hvilken stil jeg ønskede. Handler der igen.

Det er et fantastisk sted at handle, service er helt i top - altid et utrolig venligt og dygtigt og hjælpsomt personale. Hurtig levering og 5 stjerner er jo slet ikke nok. Kirsten Milling

Har nu handlet 3 gange hos XLtøj - hver gang lynhurtigt svar og forsendelse. I sidste pakke havde jeg fået bestilt en for lille størrelse - efter en opringning og venlig hjælp på telefonen fik jeg ret... Leggi di più

Selve butikken lidt svær at finde. Men når det så er sagt Modtagelse i forretningen af meget kompetent personale rigtig hjælpsomme for at finde lige det som passer dig. Det absolut et firma jeg vil... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento uomo

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi kender selv til de udfordringer, som der kan være ved at skulle finde herretøj i store størrelser. Derfor har vi specialiseret os i fedt tøj til store mænd, men som stadig er til at betale. For hvem siger, at store mænd skal betale meget mere for tøjet? Vi har et kæmpe udvalg af tøj i store størrelser. Lige fra 2XL – 8XL i super god kvalitet og til priser, alle kan være med på. Og da vi håndplukker alt vores tøj, kan vi tilbyde lækkert og moderne tøj i super kvalitet. Så velkommen i shoppen med tøj i store størrelser til store mænd!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

19 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

SUPER SERVICE 😊

Jeg havde bestil forkert str. og ringede dagen efter til Xl tøj, jeg fik en fantastisk service og min mand har nu modtaget et par rigtig lækre jeans, vi handler helt sikkert der igen.. 5 xxxxx herfra 😊

27 gennaio 2024

Pas på

Pas på, du skal betale 2 x fragt, hvis du returnerer en vare!
2 x 50 kr. - ikke ok..
(ingen fejl) bare svært at bedømme online foto.
Kun høje beløb er gratis fragt, ja.
Synes det er meget for bare at prøve varen.

29 giugno 2023

Hej Ulla
Det du skriver er ikke sandt

1. du har betalt 49 kr til fragt da du har købt en vare og er under fri fragt grænsen.

2. Hos xltøj betaler man for retur fragten det er beskrevet i de forretningsbetingelser du selv har godkendt - man kan vælge en hvilken som helst fragt leverandør at sende retur med pakken sendes direkte til Xltøj adresse.

Man kan så købe en retur label hos XLtøj til Kr. 49 - Dette er et tilbud ikke et krav.

Mvh Jesper Skovhus Ejer XLtøj

Supernemt at bestille

Supernemt at bestille, og varen kom allerede halvandet døgn efter bestilling. Hurtigere og nemmere bliver det ikke.
Jeg var lidt overrasket over at jeg er en 5XL hos XLtøj, når jeg normalt kun er 2XL. Men størrelsesguiden passer perfekt, så jeg er 100% tilfreds med mit køb.

23 giugno 2023

Hurtig og god kundeservice

Jeg bestilte en skjorte, og fik en forkert størrelse, jeg skrev med det samme til dem, og ringede i dag, de har allerede lagt en ny i korrekt størrelse til afsendelse og en returlabel i min mail, rigtig god og hurtig service. ikke sidste gang jeg bestiller herfra, selvom det gik lidt galt med størrelsen. Tak for det

17 aprile 2023

Super kundeservice

Wauw, sikke en fantastisk kundeservice
Under 10 minutter efter at jeg havde afgivet min bestilling, blev jeg ringet op af en venlig mand fra kundeservice, som beklagede at de ved behandling af min ordre opdagede, at de desværre havde en fejl i deres beholdning og ikke kunne nå at få den bestilte vare hjem inden jul. Vi fandt sammen hurtigt et alternativ og modtageren blev MEGET glad juleaften
Tusind tak for hjælpen

18 dicembre 2022

Super venlig og super god behandling

Jeg har handlet hos XL tøj. Min oplevelse har været 100% god og venlig hele vejen igennem
Tusind tak for hjælpen. Jeg vil helt sikkert handle hos jer igen ... jeg sætter stor pris på jeres venlighed og jeres tålmodighed :)
10 fede stjerner til jer fra Nordsjælland

3 novembre 2022

Superbutik men ....

Jeg kan nikke genkende til anmeldelserne, der taler om dyr ombytning - det kostede mig 110 kroner at få byttet til en anden størrelse, så det var tæt på, at det var billigere at beholde trøjerne.
Jeg er helt med på, at det ikke står nogen steder, at det er gratis .... men andre yder den service, så jeg undrer mig.
Det gør jeg fordi, at XL tøj ellers er et super sted at handle - godt udvalg og hurtig levering.
Det kunne have været 5 stjerner - i må nøjes med 3. Og til jer der læser med .... vælg den rigtige størrelse første gang, så bliver i rigtig tilfredse.

2 dicembre 2020

Risposta di XL Tøj - Fedt tøj til store mænd

Da jeg ikke kan se hvad du hedder og jeg ikke kan finde Dragen Agnes i nogen sammenhæng i XLtøj's mail arkiver eller kunde arkiv kan jeg ikke svare dig ordentligt - men en retur label koster 49 kr ved XLtøj - Og alt info bliver sendt med til vores kunder - Det kræver dog at man lige læser det medsendte materiale - Mvh Jesper Skovhus Ejer

10 år med suveræn service !!!!!

Ved ikke hvordan jeg skal kunne skrive det her godt nok.
Har handlet i xl-tøj i ca 10 år, både i den fysiske butik, og via deres webshop.
Har aldrig haft problemer med noget.
Har man spørgsmål om deres tøj, ved de alt om det.
Det kan kun siges sådan her, 90 % af mit tøj er der fra. Og selv min svigerfar, har fundet ud af det er et godt sted at handle.

17 ottobre 2020

Dyr og besværlig ombytning

Varerne var i orden. De kom som forventet. MEN
det undrer mig, at jeg skal tilbage på hjemmesiden igen og udfylde samtlige formularer en gang til, for at købe en returlabel til 49,-, når andre seriøse tøjfirmaer, vedlægger en sammen med varene. Ikke engang en returseddel kom der med?!
Det er jo ikke fordi priserne signalerer, at der generelt skulle mangle noget på servicen i forhold til andre online tøjsælgere. Til gengæld tog de sig tid til at skrive en flabet kommentar tilbage.

16 luglio 2020

Risposta di XL Tøj - Fedt tøj til store mænd

Her er mit svar til Kunden Personligt finder jeg det ikke flabet men der må i jo vurdere :-) - Vi lover ikke gratis retur nogle steder på hjemmesiden da vi ikke har det - så jeg forstår ikke hvordan kunden kan tro man får det - Vi tilbyde en billig retur label men kræver ingen steder at man skal benytte den. Det er helt op til den enkelte hvordan man vil returnere blot skal det være til vores adresse. Vi er altid kede af hvis nogen ikke er tilfredse med at handle ved xltøj men heldigvis er langt de fleste det og det må være det vigtigste

Hej Paw

Jeg synes du bør fortsætte med at handle der hvor du føler dig bedst behandlet – God sommer

Med venlig hilsen/Kind Regards

Jesper Skovhus - Xltøj.dk

Hej XL Tøj.

Hej XL Tøj.
God kundeservice, tøj af en rigtig god kvalitet, til en rimelig pris, et godt sted at handle, og hurtig levering.
mvh Bjarne

28 giugno 2020