XL Tøj - Fedt tøj til store mænd Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Det er et fantastisk sted at handle, service er helt i top - altid et utrolig venligt og dygtigt og hjælpsomt personale. Hurtig levering og 5 stjerner er jo slet ikke nok. Kirsten Milling

Har nu handlet 3 gange hos XLtøj - hver gang lynhurtigt svar og forsendelse. I sidste pakke havde jeg fået bestilt en for lille størrelse - efter en opringning og venlig hjælp på telefonen fik jeg ret... Leggi di più

Selve butikken lidt svær at finde. Men når det så er sagt Modtagelse i forretningen af meget kompetent personale rigtig hjælpsomme for at finde lige det som passer dig. Det absolut et firma jeg vil... Leggi di più

Hold nu op. Fornuftige priser, stort udvalg, hurtig levering. Så der er vist ikke meget mere at sige end utrolig positiv oplevelse. Nååååå jo, firmaet burde sælge gode råd til andre web sider om hv... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento uomo

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi kender selv til de udfordringer, som der kan være ved at skulle finde herretøj i store størrelser. Derfor har vi specialiseret os i fedt tøj til store mænd, men som stadig er til at betale. For hvem siger, at store mænd skal betale meget mere for tøjet? Vi har et kæmpe udvalg af tøj i store størrelser. Lige fra 2XL – 8XL i super god kvalitet og til priser, alle kan være med på. Og da vi håndplukker alt vores tøj, kan vi tilbyde lækkert og moderne tøj i super kvalitet. Så velkommen i shoppen med tøj i store størrelser til store mænd!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

2K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

19 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Xltøj Fantastisk

Xltøj Fantastisk
Kan kun anbefale at du køber hos xltøj.
Har ikke oplevet hurtigere levering hos andre online butikker.
Har et spændende udvalg.
God service.

1 marzo 2025

Prima service og gode priser

Har i 35 købt tøj i USA hvor min størrelse ikke er unormal, men faldt så over XLTøj. Bestilte nogle t-shirts i 7XL som kom igår.
Virkelig god kvalitet trøjer, yderst fornuftig pris og en superfin service fra XLTøj.
Glæder mig til at modtage resten af t-shirtsene (som var i restordre).

27 febbraio 2025

Har nu handlet med xl tøj nogle gange…

Har nu handlet med xl tøj nogle gange efterhånden. Både fysisk og gennem deres webshop.
Lever 100% op til forventningerne.

Størrelser, pris samt kvalitet er fint.

Bestilte i går den 13/2 en skjorte som allerede er landet her til morgen den 14/02 på adressen.

Tak for det

14 febbraio 2025

Fantastisk Webshop

Skisme rart med en webshop med tøj til rigtige mænd ;)
Godt udvalg til gode priser samt at kvaliteten er god til prisen. Jeg kommer gerne igen.

28 novembre 2024

Min favorit webshop

Jeg er SÅ utrolig glad for, at have fundet XL tøj på internettet for em del år siden.
Det er simpelthen den BEDSTE webshop jeg nogensinde har købt varer hos. Meget hurtig ekspedition, hurtig levering, aldrig nogen problemer med at bytte, og oven i al det er det simpelthen de sødeste og flinke mennesker som man snakker og skriver med. TUSIND tak fordi i er så utrolig dejlige at købe tøj hos.

25 settembre 2024

Super dårlig service

Super dårlig service. Kan ikke anbefales.

Jeg købte et stykke tøj som var for stort. Her tænkte jeg at købe den i en anden størrelse, så jeg kunne modtage produktet, og få sendt fejl produktet tilbage og bede om pengene retur.

Der er intet galt med varerne og de kom hurtigt til tiden. Dog skulle jeg vente 9 dage ud af de 14 vi har som fortrydelsesret, på at de vender tilbage med information. Og her bliver det kun gjort på grund af en dårlig anmelde til e-mærket. Pinligt..
Men ikke nok med at der skal betales dyre domme i fragt, det skal der nu også i returlabel.

Jeg kan se at XLTøj fjerne negative anmeldser på trustpilot, så den her bliver nok også fjernet.

26 marzo 2024
Logo di XL Tøj - Fedt tøj til store mænd

Risposta di XL Tøj - Fedt tøj til store mænd

Hej Alex
Du modtog som alle andre kunder denne information da du bestilte med sendt i ordre mail - Det er er krav fra emærket som vi jo certificeret af - Det er ikke ordentligt at skrive usandheder om vores firma, Blot fordi du godt kunne tænke dig gratis fragt. Det er du aldrig blevet lovet.

Returlabels

Husk at hvis du får brug for at returnere eller bytte noget fra din bestilling, så kan du købe en returlabel billigt hos os.

Vigtigt! - Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, eller sendt pakkeshop / uden omdeling. Pakker skal sendes direkte til XLtøj

RETURRET & OMBYTNING

Som kunde hos XLtøj er din fulde tilfredshed garanteret. Vi garanterer, at det tøj du køber hos XLtøj lever op til vores kvalitetskrav.

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på xltoj.dk

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du; a) har modtaget din vare b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail kontakt@xltoj.dk. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder link til denne på din ordrebekræftelse.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Forbrugeren afholder de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen, medmindre den erhvervsdrivende enten har indvilliget i at afholde disse eller har undladt at oplyse forbrugeren om, at forbrugeren skal betale udgifterne, jf.