Ik had de 20 jaar oude motor van SystemAir MWV 125S ventilatiebox Motornummer = R2E140-AS77-19 opgestuurd omdat deze veel lawaai maakte. Dit bedrijf heeft de kogellagers vervangen na ontvangst van de... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Vanaf augustus 2014 reviseren wij ventilatiemotoren. | U mag de ventilator opsturen in een grote doos met veel zacht verpakkingsmateriaal met uw emailadres erbij. | De volgende dag ontvangen wij hem en nemen wij contact met u op en bijna altijd gaat hij dezelfde dag retour. | Brengen mag ook, u kunt er op wachten want we zijn er 20 minuten mee bezig. | We geven 2 jaar garantie op kogellagers en 3 maanden op gebruikte artikelen. | WTW Ventilatie Techniek, Berenkoog 56a, 1822BZ Alkmaar, Nederland. | Openingstijden: Ma - Vr van 10:00 tot 16:00. Lunch tussen 12:00 en 14:00. | Zaterdag op afspraak geopend. |
Berenkoog 56a, 1822bz, Alkmaar, Paesi Bassi
- 0620567008
- Info@wtwventilatietechniek.nl
- www.wtwventilatietechniek.nl
Vervangen kogellagers motor WTW Ventilatie
Bijzonder snel geholpen bij het reviseren van een DUCO WTW ventilatie motor. Ventilator was slechts 3 jaar oud maar bleek niet onder de garantie van de leverancier te vallen. De installateur vraagt de hoofdprijs voor het plaatsen van een nieuwe ventilator dus heel blij met wtw ventilatie techniek die het issue voor een normale prijs heeft verholpen. Hij draait weer als een zonnetje en hopelijk blijf die dat nog lang doen. Top gedaan!
Hele goede en zeer vriendelijke service…
Hele goede en zeer vriendelijke service met een top resultaat. Lagers vervangen van een 25 jaar oude Bergschenhoek WV-17sp. Ik kon er op wachten en binnen 20 minuten klaar.
Vervanging kogellagers motor mechanische ventilatiebox
Ik had de 20 jaar oude motor van SystemAir MWV 125S ventilatiebox
Motornummer = R2E140-AS77-19 opgestuurd omdat deze veel lawaai maakte. Dit bedrijf heeft de kogellagers vervangen na ontvangst van de motor en dezelfde dag weer opgestuurd. Bedrijf houd zich aan de afspraken en duidelijke communicatie. En het resultaat was nog beter dan verwacht. De motor hoor je bijna niet. Alleen als je er heel dichtbij staat. Super resultaat. Ze maken hun belofte waar.

Risposta di Wtwventilatietechniek
Vriendelijk, goed en snel geholpen
Ventilator van een Inventum warmtepomp was na 4 jaar al vastgelopen. Kreeg een vriendelijke man aan de telefoon die me adviseerde eigen ventilator te laten reviseren in plaats van gereviseerde ventilator te kopen. Ik kon dezelfde dag nog terecht. Werd daar ontvangen door uiterst vriendelijke medewerkers. Kon na 20 minuten wachten met een kop koffie weer met een soepel lopende ventilator op pad. Ze bieden 2 jaar garantie, maar hij beloofde me dat de kwaliteit van hun lagers zo goed is dat ik er pas over een jaar of 10 weer mee terug zou hoeven. Heb ik alle vertrouwen in :-)

Risposta di Wtwventilatietechniek
Ik had twee motoren van een Brinks…
Ik had twee motoren van een Brinks excellent 300 wtw die versleten waren
Bij brinks geïnformeerd buiten proportie wat het kost
Heb ze opgestuurd naar wtw in Alkmaar
Verliep erg soepel binnen twee dagen weer terug gereviseerd voor een eerlijke prijs
Ik heb ze weer geïnstalleerd en ze lopen als een zonnetje
Het bedrijf zegt dat de lagers nog beter zijn als de originele maar dat zal de tijd leren natuurlijk
Maar ben tot nu zeer tevreden over het contact en de snelheid waarmee het gebeurt

Goeie service
Gereviseerde ventilator voor mechanische ventilatie aangeschaft. Na installatie bleek deze niet goed uitgebalanceerd te zijn met brommend geluid tot gevolg. Na contact met het bedrijf direct (en zonder gezeur of extra verzendkosten) een andere ventilator opgestuurd gekregen. Deze doet het wel goed, top service dus.
Defecte vochtsensor
Ik had een vochtsensor besteld en ik kreeg helaas een defecte sensor binnen. Na contact gehad te hebben met het bedrijf hebben ze direct een nieuwe sensor opgestuurd. Goeie service!

Luidruchtige ventilator
Met een zeer luidruchtige ventilator bij WTW langs geweest, werkt nu weer als nieuw en is muisstil. Zeer tevreden!

Risposta di Wtwventilatietechniek
Herstellen, uit respect voor de natuur en de consument
Het roulement van de motor van ons ventilatiesysteem RENSON Health box 3.0 heeft het na amper 5 jaar dienst begeven. De onderaannemer van RENSON stelde een nieuwe motor voor, prijs € 931,5.
WTW Ventilatietechniek heeft het roulement binnen de 24 uur vervangen voor € 75, verzendingskosten exclusief (€ 30,58) België heen en terug.
Supersnelle service aan een correcte prijs. Deze firma doet mee aan de bescherming van het milieu. Een aanrader!
Ook wij zijn zeer tevreden…
Het wordt bijna eentonig als je de andere reviews leest maar ook onze ventilator, een Zehnder ComfoFan, maakte een behoorlijk lawaai. Opgestuurd en gerepareerd terugontvangen. Nu weer muisstil. Zeer tevreden dus!
Comair Solo 32y motor maakt lawaai
Onze Comair Solo 32y motor maakte lawaai. Contact opgenomen met Mike van WTW. Mike gaf aan dat de motor te reviseren is en dat hij dan weer als nieuw is. En hij heeft gelijk, de motor draait als een zonnetje en is muisstil.

Risposta di Wtwventilatietechniek
Mijn Orcon ventilator was toe aan nieuwe lagers
Mijn Orcon badkamerventilator maakte sinds enige tijd een slepend geluid. Niet ok, was mijn conclusie. Na wat zoekwerk op internet kwam ik vandaag (30 sept 2025) bij WTW uit in Alkmaar. Gebeld en ik kon in de middag al terecht om de lagers te laten vervangen. Zo simpel en makkelijk kan het dus ook. De ventilator draait weer als een zonnetje. Dank Mike voor het goede en snelle werk!!

Risposta di Wtwventilatietechniek
BUVA mech ventilatie weer als nieuw!
Mijn BUVA ventilatormotor maakte ondanks zelf schoonmaken veel lawaai. Contact opgenomen met Mike van WTW en duidelijke uitleg gekregen. Via de website een gereviseerde motor gekocht, dat wil zeggen: je stuurt je motor op en krijgt hem dan met nieuwe lagers en uitgebalanceerd terug. Op dinsdag verstuurd, donderdag weer in huis. Toen ik hem aanzette dacht ik dat hij stuk was, zo stil was hij!
Kortom: heel blij met het resultaat en het prima contact.
Kan weer 35 jaar mee !!
Vandaag mijn 35 jaar oude ventilator laten maken .
Kon er op wachten, heel blij mee.
Nu kan ik gewoon mijn eigen systeem blijven gebruiken, super.
Echte vakman, snel en vriendelijk.

Supersnelle en zeer vriendelijk
Supersnelle en zeer vriendelijke service waar je op kan wachten.
Na een half uurtje loop je weer naar buiten met een nieuw lager in de ventilator.
Mijn huisventilator is nu weer fluisterstil na jaren van lawaai.
Zeer aan te bevelen.

Door Mike prima geholpen
Door Mike prima geholpen
Goed bedrijf komt zijn service na.
Ik zou het vrienden aan raden om met dit bedrijf in zee te gaan.

Top bedrijf
Even bellen, er naar toe en je kan wachten op de reparatie voor keurig bedrag. Top bedrijf

Voeding voor Agpo Ferroli HR90 WTW
Voeding voor Agpo Ferroli HR90 WTW.
Snelle levering, goede aftersales toen ik een vraag had over de krokodillenconnector kon ik de voeding inderdaad probleemloos aansluiten.
volgende keer weer!

Snelle en goede service
De motor van de WTW maakte heel veel lawaai en zodoende bij dit bedrijf terecht gekomen. Ik heb beide motoren opgestuurd en laten reviseren. Dit alles is super snel en netjes gedaan. Binnen drie dagen heb ik de wtw weer up and running. Super bedrijf en zeer snelle service.

Echt een top bedrijf!
Echt een top bedrijf!
Geef dit bedrijf een 10. Hoe ze mij geholpen hebben.

Risposta di Wtwventilatietechniek
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.