Valutata 4 stelle su 5

4,5, maar dat kon ik niet invullen.... Zeer goed bruikbare website, met duidelijke informatie, mogelijkheden en keuzes. Snelle afhandeling voor een goede prijs. Het ademt kwaliteit en kunde. De li... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mijn Zehnder Comfofan SR+RFZ deed helemaal niks meer, de unit opgestuurd naar VSC en heeft hem weer uitstekend werkend gekregen voor een zeer schappelijke prijs! Loopt nu stiller als hij ooit heeft ge... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snelle reparatie van de ventilatiemotor. De motor afgeleverd, na een dag klaar en weer opgehaald. Heel fijn, dank!

4,4

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 4 stelle su 5

Handige, duidelijke website en TOP dienstverlening!

De links / buttons op de documenten na bestelling (bijv. over hoe een en ander te versturen is) kunnen iets beter toegelicht worden, omdat de bedoeling niet direct duidelijk is.
MAAR.... De kwaliteit van product en service is écht perfect!

12 maggio 2026

Risposta di Ventilatie Service Center

Beste Bart, bedankt voor je duidelijke review. De buttons hebben we inmiddels aangepast met een duidelijk tekst erbij.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle reparatie van de ventilatiemotor.

22 aprile 2026

Risposta di Ventilatie Service Center

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle reparatie van de ventilatiemotor. We helpen je graag weer in de toekomst!

Goede duidelijke communicatie

Goede duidelijke communicatie, ook per whatsapp.
Netje prijzen en zeer degelijk verpakt voor schadevrije (snelle) verzending.

8 maggio 2026

Risposta di Ventilatie Service Center

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de communicatie, ook via WhatsApp. Goed om te lezen dat alles netjes verpakt en snel is aangekomen. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot ziens!

Volgens afspraak afgehandeld

Ventilator werd binnen 24 uur met nieuwe lagers en schoongemaakt weer geretourneerd. Maakt geen lawaai meer zoals daarvoor, dus revisie gelukt. Werd in dezelfde doos en verpakkingsmateriaal terug gezonden als die waarin wij hem verstuurden. Slim, maar we waren wel blij dat we een stevige verpakking hadden gezocht.

18 aprile 2026

Risposta di Ventilatie Service Center

Bedankt voor uw uitgebreide review! Fijn om te horen dat de revisie succesvol is verlopen en dat de ventilator weer stil draait zoals het hoort. Ook bedankt voor uw opmerking over de verpakking, we hergebruiken stevige verpakkingen bewust om transportveiligheid én duurzaamheid te combineren. Gelukkig had u hem goed ingepakt aangeleverd. Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier van de gereviseerde ventilator!

Alles afgehandeld zoals beloofd

Alles afgehandeld zoals beloofd. Binnen enkele dagen weer een werkende ventilator voor een reële prijs. Aanrader!

10 maggio 2026

Risposta di Ventilatie Service Center

Bedankt voor uw positieve review! Mooi om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat uw ventilator snel weer perfect werkte. Fijn dat u onze service en prijs kon waarderen. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Heel fijn bedrijf

Heel fijn bedrijf. Advertentie was duidelijk, product was supergoed en werd snel verzonden. Zeker aanrader.

5 marzo 2026

Risposta di Ventilatie Service Center

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles duidelijk verliep en dat u tevreden bent over zowel het product als de snelle verzending. Veel plezier ermee en graag tot ziens!

Valutata 2 stelle su 5

Vragen beantwoorden zonder onbeleefd te…

Vragen beantwoorden zonder onbeleefd te worden

10 maggio 2026

Risposta di Ventilatie Service Center

Martin de Jong heeft uiteindelijk geen bestelling geplaatst bij Ventilatie Service Center. Tijdens het contact gaf hij aan dat de benodigde lagers volgens hem eenvoudig en goedkoop verkrijgbaar waren en dat hij zelf alles beter weet. Daarom hebben wij besloten de werkzaamheden niet aan te nemen.

Valutata 5 stelle su 5

Goed, duidelijk en snel geholpen

Goede en duidelijke hulp via Whatsapp vooraf. Ze reageren snel, ook buiten kantoortijden. Daarnaast was de reparatie snel en goed uitgevoerd en werkte het systeem weer naar behoren.

29 gennaio 2026

Risposta di Ventilatie Service Center

Hartelijk dank voor deze fijne review! Wat goed om te horen dat u onze communicatie via WhatsApp als duidelijk en snel heeft ervaren, ook buiten kantoortijden. We doen ons best om altijd bereikbaar te zijn en problemen vlot en goed op te lossen. Fijn dat de reparatie snel is uitgevoerd en het systeem weer naar behoren werkt. Graag staan we in de toekomst opnieuw voor u klaar!

Fantastische service

Fantastische service, in de ochtend de motorplaat van de mechanische ventilatie achtergelaten en eind van de middag kon ik deze ophalen!! Kan me niet herinneren dat deze ooit zo geruisloos is geweest!! Super service!! Echt een aanrader!!

22 gennaio 2026

Risposta di Ventilatie Service Center

Dankjewel voor de positieve woorden! We doen ons best om kwaliteit en service te leveren, mooi dat dat wordt gewaardeerd 👍

Snelle en probleemloze retourafhandeling

Een Zehnder ComfoFan Silent besteld waarbij reeds een bedieningsschakelaar zat inbegrepen, zelf de fout gemaakt er nog los een bij te bestellen.

Kon de teveel bestelde schakelaar op eenvoudige wijze retourneren en hier werd niet moeilijk over gedaan.

8 gennaio 2025

Risposta di Ventilatie Service Center

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat het retourneren van de extra bestelde schakelaar zo soepel is verlopen. We vinden het belangrijk dat retouren eenvoudig en zonder gedoe afgehandeld worden. Veel plezier met uw Zehnder ComfoFan Silent!

Top ervaring

Goede site. Snel antwoord en super tevreden met mijn mechanische ventilatie motor.

6 settembre 2025

Risposta di Ventilatie Service Center

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de motor en onze service. Veel plezier met je nieuwe mechanische ventilatie motor!

Supergoed en snel!

10 ottobre 2024

Risposta di Ventilatie Service Center

Dank je wel voor je fijne feedback! Goed om te horen dat alles supergoed en snel verlopen is.

Voordelige afstandsbediening

Al enige tijd was ik op zoek naar een afstandsbediening voor mijn Itho Daalderop CVE ECO RFT SE, maar kwam er niet achter welke ik moest hebben, tot ik op deze site terecht kwam. Hij bleek hier ook nog eens heel voordelig. Zeer tevreden over de aanschaf, want hij werkt prima!

6 aprile 2025

Risposta di Ventilatie Service Center

Wat fijn om te horen dat je de juiste afstandsbediening bij ons hebt gevonden en dat hij perfect werkt! Bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met je aankoop.

Als een zonnetje

Ventilator ingepakt met gegeven instructies en opgestuurd.
In een week kreeg ik een mailtje dat de ventilator alweer teruggestuurd was.
Ventilator teruggezet en hij loopt weer als een zonnetje!
Heel blij dat we deze weg gevonden hebben.

14 marzo 2025

Risposta di Ventilatie Service Center

Wat fijn dat alles zo vlot is verlopen en dat de ventilator weer perfect draait! Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring, daar zijn we erg blij mee.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben een tevreden klant.

Ik wist wat ik wilde. Toch enkele vragen per mail. Vrij direct antwoord. Betaald en opgestuurd. Geïnstalleerd door installateur. Was een fluitje van een cent. Werkt als een zonnetje. Veel minder lawaai. Alleen op stand 3 en 4 hoorbaar, maar niet storend voor mij. Ik ben een tevreden klant.

5 settembre 2025

Risposta di Ventilatie Service Center

Wat fijn dat alles zo soepel is verlopen en dat je tevreden bent met het resultaat! Bedankt voor je vertrouwen en het delen van je ervaring.

Valutata 5 stelle su 5

Prima ervaring met snelle service

Prima ervaring met snelle service, produkt was gereviseerd en in orde weer geroutineerd. Kan weer jaren mee, en scheelt mij weer de aanschaf van een nieuwe unit. Al met al een prettige ervaring.

5 maggio 2025

Risposta di Ventilatie Service Center

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de revisie goed is verlopen en dat je ventilatie-unit weer jaren mee kan. We zijn blij dat we je zo hebben kunnen helpen.

Makkelijk!

Overzichtelijke website. Ook als amateur kun je zien wat je nodig hebt. Fijn

1 settembre 2025

Risposta di Ventilatie Service Center

Bedankt voor je compliment! Fijn dat onze website duidelijk en overzichtelijk voor je was. Veel plezier met je aankoop!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più