Banner for Woonsquare - Oss

Woonsquare - Oss Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Frankenweg 31, 5349 AP Oss, Noord-Brabant, NL

Valutata 5 stelle su 5

We waren al bijna een week opzoek naar een bank, met goede hulp van het personeel hebben we uiteindelijk hier onze bank gevonden tegen een hele leuke prijs! Top service en personeel en grote schaal aa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Omdat wij uitstekend en totaal niet opdringerig zijn geholpen door Mateusz. Het is een zeer lieve maar ook gedreven medewerker. Echt een aanrader en wij komen zeker terug! Hij heeft deze 5 sterren zek... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

veel keuze in banken en modellen en stoffen/kleuren. Vriendelijk personeel. Britt heeft mij geholpen. Ze stond me vriendelijk en beleefd te woord. Ze wist de dingen goed uit te leggen. Persoonlijk vin... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Top ervaring! Verkoper Robin heeft ons heel goed en leuk welkom geheten. Als volgt zijn we goed geïnformeerd en tot slot zijn we de volgende dag teruggekomen. Hierbij gelijk weer top welkom gehet... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 81% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

2499 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Mijn tweede aankoop in deze winkel…

Mijn tweede aankoop in deze winkel omdat er genoeg keuze is en ik wederom perfect geholpen ben. Deze keer door Sjaak.

30 maggio 2026

Risposta di Woonsquare - Oss

Dag Mieke, bedankt voor uw mooie review voor de woonwinkel Oss en onze Sjaak. Wij zullen het compliment doorgeven en danken u nogmaals voor uw aankoop.

Valutata 1 stelle su 5

Komen niet na wat ze afspreken

Tijdens de verkoop van meubels voor
mijn ouders erg netjes geholpen.
Hierbij afgesproken dat de meubels tot de voordeur van hun nieuwe appartement zou worden bezorgd. Nog expliciet aangegeven dat er een lift aanwezig was dus het zou geen probleem zijn.
Het monteren en plaatsen zouden we dan zelf doen. Tot zover prima.
Vandaag zouden de meubels komen, dus vrije dag genomen. Chauffeur belt keurig en geeft door hoe laat hij komt leveren. Hij was echter niet voornemens de spullen met de lift naar boven te brengen. We leggen uit dat we dit bij de verkoop hebben afgesproken dus gaat hij overleggen met filiaal Oss en zou laten weten wat de oplossing zou zijn.
Helaas belt er niemand terug dus bellen we zelf. Toen bleek dat de meubels al weer terug naar het magazijn in Rijen waren gestuurd (en dat terwijl we in de tussentijd iemand met een aanhangwagen hadden geregeld zodat we de meubels in het plaatselijk filiaal alsnog zelf op zouden kunnen halen).
De verkoopster die ons geholpen had gebel en zij gaf aan dat het een miscommunicatie was en dat wij het niet goed hadden begrepen
Toen ik vroeg of we dan in ieder geval de bezorgkosten terug konden krijgen zou zij overleggen en contact met ons opnemen, maar je raad het al - niemand belde.
Daarna zelf meerdere malen met het hoofdkantoor gebeld; mijn vader is nog persoonlijk naar het filiaal gegaan, maar helaas ze stonden niet open voor een voor beide partijen acceptabele oplossing. Enige mogelijkheid was de
Meubels zelf ophalen in Rijen (met verval van garantie op beschadigingen) of weer een week wachten.
En tip: lees de koopovereenkomst goed door voor je tekent want ook daar kunnen verrassingen op staan.
Dus wat ons betreft EENS MAAR NOOIT MEER!!!

28 maggio 2026

Risposta di Woonsquare - Oss

Beste Riek, uiteraard is het altijd van belang dat u eerst een overeenkomst en voorwaarden doorleest alvorens u, of in dit geval uw ouders, akkoord gaan. Dan kunnen er ook geen misverstanden ontstaan achteraf.

Wat de levering betreft, dat zoeken wij graag voor u uit en gaan kijken of er nog een oplossing mogelijk is, indien terecht.

Wij hebben uw gegevens opgevraagd via Trustpilot en zijn in afwachting. Daarna zullen wij het onderzoek starten en contact met u opnemen.

Valutata 5 stelle su 5

We zijn bij woonsquare vootreffelijk ge…

We zijn bij woonsquare vootreffelijk ge holpen door Sjaak en hebben 2 twee zits banken gekocht voor een mooie prijs.

Risposta di Woonsquare - Oss

Bedankt voor uw leuke review.

Fijn om te horen dat Sjaak u zo goed heeft geholpen tijdens uw bezoek aan onze woonwinkel en dat u tevreden bent met de keuze voor twee 2-zitsbanken tegen een mooie prijs. Goed advies en meedenken in mogelijkheden zorgen er vaak voor dat u met een passend gevoel de juiste meubels kiest voor uw interieur.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe banken en danken u voor uw vertrouwen.

Valutata 5 stelle su 5

Hele fijne winkel erg professioneel…

Hele fijne winkel erg professioneel personeel Sjaak bedankt voor het goede service en advies

Risposta di Woonsquare - Oss

Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u onze woonwinkel als professioneel heeft ervaren en dat u zo prettig bent geholpen door Sjaak met zijn service en advies.

Persoonlijke begeleiding bij het kiezen van nieuwe meubels en interieuroplossingen vinden wij belangrijk, zodat u met een goed gevoel een keuze kunt maken.

Veel plezier gewenst met uw aankoop en graag tot ziens.

Valutata 5 stelle su 5

Leuke dame en goede uitleg gegeven en…

Leuke dame en goede uitleg gegeven en geholpen met samenstelling van de bank, top!

Risposta di Woonsquare - Oss

Bedankt voor uw positieve review over de woonwinkel in Oss. Wij hopen u in de toekomst weer welkom te heten

Supergoed geholpen

Supergoed geholpen, ga zo door

23 maggio 2026

Risposta di Woonsquare - Oss

Beste Sandra, dank u voor uw review en dit compliment, wij gaan zeker zo door! Veel plezier van uw aankoop.

Super fijne winkel

Super fijne winkel, we werden meteen geholpen door Ayla, zij heeft ons netjes advies gegeven en geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe bank, het was nog even een zoektocht voor ons, maar het is ons gelukt dankzij de goede hulp.
We zouden het zeker aanraden om hier een bank te gaan kopen.

15 maggio 2026

Risposta di Woonsquare - Oss

Beste Patrick, bedankt voor uw review, leuk dat u met hulp van Ayla kon slagen. Nog even de voorpret en dan lekker lang genieten van uw nieuwe bank!

Valutata 1 stelle su 5

Neem je gesprek op in de winkel !

Een nare ervaring ,met klantenservice over de fauteuil die we opgehaald hadden ze geloofde ons niet,het was niet wat we besproken hadden in de winkel over de handbediening,
Wij komen nooit meer in die winkel !

9 aprile 2026

Risposta di Woonsquare - Oss

[UPDATE] Beste Mien, helaas heeft u geen gegevens doorgegeven en kunnen wij uw review en situatie ook niet onderzoeken en correct beoordelen.

---

Beste Mien, wij hebben uw gegevens opgevraagd om met u in contact te komen en dit nader te onderzoeken.

Dat vinden wij een betere oplossing dan andere consumenten aan te sporen om stiekeme opnames te maken zonder toestemming van de winkelier.

Wij hopen met u in contact te komen zodat we dit goed kunnen uitzoeken en u hopelijk verder kunnen helpen.

Super Service

We zijn echt met super service behandeld waardoor we zijn overgegaan tot aankoop van een prachtige bank!

9 maggio 2026

Risposta di Woonsquare - Oss

Dank u voor uw review. Wij waarderen dat u onze service en behandeling benadrukt. Veel plezier van uw nieuwe prachtige bank!

Nieuwe bank!

Onze vorige bank hier al aangeschaft en toen goed geholpen. Nu toe aan een groter exemplaar. Sjaak heeft goed geluisterd naar onze wensen en liet meer dan voldoende ruimte om ons na te laten denken, waardoor we zojuist zeer tevreden de winkel uit gegaan zijn, mét nieuwe bank!

5 maggio 2026

Risposta di Woonsquare - Oss

Beste Maud, dank u voor uw review en grote complimenten voor Sjaak. Veel plezier van uw nieuwe bank en wij hopen dat wij u voor de derde bank weer mogen helpen

Valutata 5 stelle su 5

Goed geholpen door de medewerker vooral…

Goed geholpen door de medewerker vooral door de spontane meid (ben haar naam vergeten ) ze denken mee en luisteren goed naar je wat de wensen zijn.
Groet gemeente Gennep 😜

2 maggio 2026

Risposta di Woonsquare - Oss

Dag Dennis, dank u voor uw positieve review! Doe de groeten aan de gehele gemeente namens ons :-)

Valutata 5 stelle su 5

Erg vriendelijke verkopersben netjes…

Erg vriendelijke verkopersben netjes geholpen door Robin lekker bakkie koffie aangeboden gekregen en nu al tevreden met de service

27 aprile 2026

Risposta di Woonsquare - Oss

Beste Nick, bedankt voor uw review. De goede koffie is bij Woonsquare een grote plus! Fijn dat u ook netjes en vriendelijk bent geholpen en dat u tevreden bent over de geleverde service.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più