Frankenweg 31, 5349 AP Oss, Noord-Brabant, NL
L'azienda ha risposto
De verkoper nam ruim de tijd om alles te laten zien wat onze wensen waren.niets was hem te veel. We zijn zeker 4 uur bezig geweest om de juiste meubels uit te zoeken. Dan heeft hij de voordelen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De winkel in oss prima medewerkers 5 sterren.. maar levering duurt echt te lang maart besteld juni levering wordt nu juli...Spreek duidelijk een leveringsdatum af want ze mogen nog een maand langer le... Leggi di più
Frankenweg 31, 5349 AP, Oss, Noord-Brabant, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 62% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Super goed geholpen.Vriendelijk vakkundig en prima uitleg en advies Britt deed t geweldig Annie van As
De winkel in oss prima medewerkers 5 sterren.. maar levering duurt echt te lang maart besteld juni levering wordt nu juli...Spreek duidelijk een leveringsdatum af want ze mogen nog een maand langer leveren...

Risposta di Woonsquare - Oss
Goed geholpen, personeel denkt fijn mee over de prijs en de leveringsdatum.

Risposta di Woonsquare - Oss
Nu 5 dagen geleden en gegevens doorgegeven nog steeds niets gehoord van Woonsquare. Ordernummer. 10297289
Ik ben bang dat er weer geen contact komt want communiceren is blijkbaar heel moeilijk. Week 17 is nu al week bijna week 27 geworden. Zullen we nog dit jaar onze nieuwe bank krijgen?

Risposta di Woonsquare - Oss
Heel fijn geholpen, mocht ik weer wat willen aanschaffen hoop ik door Ayla geholpen te worden.

Risposta di Woonsquare - Oss
We hebben vanaf februari van onze bank het elektrische gedeelte stuk, in april kon de monteur pas komen, motor stuk, prima. Nu eind juni en weer worden we afgescheept met een smoes. Elke keer als we belden was toevallig de order geopend, maar er komt maar geen oplossing!!! Waardeloze service dus
En weet je wanneer “de monteur” komt?? 28augustus!!! Deze aanvraag loopt vanaf 28maart!!!!! SCHANDALIG!

Risposta di Woonsquare - Oss
Toen we binne kwamen werden we vriendelijk begroet. Toen we bij een bank waren die ons beviel werden we goed geholpen en uiteindelijk uitgekomen bij de juiste samen stelling en een leuke prijs ervoor gekregen.

Risposta di Woonsquare - Oss
Kwamen binnen en werden vriendelijk gegroet met de vraag of we voor iets specifieks op zoek waren of wouden rondkijken. Na het rondkijken zijn we verliefd geworden op een bank die we in verschillende stoffen, kleuren en maten konden laten maken. Na even te twijfelen hebben ze ons overkunnen halen om de bank te bestellen, voor natuurlijk een mooie prijs.

Risposta di Woonsquare - Oss
Fijn geholpen en duidelijke uitleg gekregen en bank gekocht. Helemaal toppie

Risposta di Woonsquare - Oss
Het was een fijne ervaring om hier een bank te kopen.
De medewerker denkt goed mee met de verschillende opties en is super vriendelijk.

Risposta di Woonsquare - Oss
Wederom een fijne bank gekocht. Goed geholpen. Geholpen door Mat, fijn geholpen. Gezellige praatjes

Risposta di Woonsquare - Oss
Fijn geholpen door een leuke spontane jong man

Risposta di Woonsquare - Oss
Hele fijne interieur adviseur. We zijn goed geholpen met onze keuze. Top!

Risposta di Woonsquare - Oss
Goede service. Mooie banken. Vriendelijk verkopersteam, Harry en Anja.

Risposta di Woonsquare - Oss
Vriendelijk en duidelijk geholpen.
Service is gewoon goed

Risposta di Woonsquare - Oss
Service melding gemaakt omdat mijn boxspring met defecten is geleverd. Na enige tijd is hier op gereageerd en een afspraak met een monteur gemaakt. hieruit is besloten dat mijn toppermatras vervangen zou worden. bij de omruil is enkel een tijk geleverd en de complete topper meegenomen. ontdanks de aantekening op de bon werd hier eerst geen actie in ondernomen. Een nieuwe topper zou geleverd worden, wederom een tijk. Zit nu al 2 maanden zonder top matras. Boxspring is niet te gebruiken zonder. Levering zou nog minimaal 3-4 weken extra duren. Geen compensatie of tijdelijke oplossingen zijn aangeboden. De originele defecten zijn echter niet geadresserd, stonden wel op het service rapport.
Hiernaast is de telefonische klantenservice enorm slecht bereikbaar al helemaal in combinatie met een full-time baan.

Risposta di Woonsquare - Oss
Dan heeft hij de voordelen en de nadelen besproken en welke stoffen beschikbaar waren.
Kregen 2 x koffie aan geboden.
Al met al, een zeer vriendelijke en bekwame verkoper.
We zijn top geholpen.

Risposta di Woonsquare - Oss
Ik ben goed geholpen door een behulpzame en spontane vrouw en tevreden met een mooie bank naar huis gegaan.

Risposta di Woonsquare - Oss
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.