Banner for Woonsquare - Nieuwegein

Woonsquare - Nieuwegein Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

De Liesbosch 70, 3439 LC Nieuwegein, Utrecht, NL

Valutata 5 stelle su 5

Super service heel aardig ontvangen konden rustig door de winkel kijken en met vragen nemen ze alle tijd voor je grote pluim voor de verkoper Stevie. Hebben een hele mooie bank gekocht super blij me... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Prettige ervaring! We zijn al 1,5 jaar opzoek naar een bank en die hebben wij eindelijk samen met meneer Hairo samengesteld. Na zo een lange tijd voelen we ons eindelijk gehoord en zullen zeker terugk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Erg meedenkend in hun advies. In ons geval met jonge kinderen bijvoorbeeld. Om rekening te houden in stoffering keuze. En allemaal vrijblijvend, je krijgt alle tijd om zelf tot een keuze te komen. B... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ad van het filiaal in Nieuwegein was echt ontzettend behulpzaam en vriendelijk! Hij heeft ons super goed geholpen bij het uitkiezen van de bank en de poef. Heel fijn geadviseerd!

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 87% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

2784 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Vriendelijk verwelkomt door Mirza

Vriendelijk verwelkomt door Mirza. Duidelijke uitleg over mogelijkheden qua opstelling . Tevreden met de aangekochte bank naar huis met een mooie korting.

11 luglio 2026

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein

Fijn om te horen dat Mirza u goed heeft kunnen helpen, veel plezier met uw nieuwe aankoop.

KOOP HIER NIET!!@@

Totaal geen contact met iemand te krijgen. Bij levering een totaal verkeerd patroon op de bank. Voor verder contact hier over wordt men van het kastje naar de muur gestuurd en geeft men niet thuis. Daar zit je dan op een bank die jij niet zo besteld hebt. In en in triest. Geen woorden voor.En dat van je spaarcentjes😡😡Koop hier niet!!

31 marzo 2026

Dank voor uw review.

Jammer om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad met de levering van uw bank. Op basis van uw review kunnen wij helaas niet beoordelen wat er precies is gebeurd en wat de huidige status van uw dossier is. Klachten over een levering of afwijkingen aan een bestelling kunnen wij niet inhoudelijk via een review behandelen.

Wilt u via Trustpilot uw ordernummer, postcode en huisnummer met ons delen? Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, zal onze klantenservice uw dossier zorgvuldig bekijken en nagaan wat er is gebeurd en wat de actuele status van uw melding is.

Wij zien uw gegevens graag tegemoet, zodat wij dit zorgvuldig kunnen onderzoeken.

---
16-07: Tot op heden hebben wij nog niets van u vernomen. Zou u alsnog alle relevante informatie met ons willen delen via Trustpilot, of contact willen opnemen met onze klantenservice? Dan kunnen wij met u meekijken en samen naar een passende oplossing zoeken.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Woonsquare

Valutata 5 stelle su 5

Wij werden vandaag geholpen door Ad.

Wij werden vandaag geholpen door Ad.
Wat een topper! Zeer vriendelijk en altijd bereid om te helpen.

9 luglio 2026

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein

Fijn om te horen dat u goed bent geholpen door Ad.

Heel goed geholpen door Ad

Heel goed geholpen door Ad. Gezellige meneer en neemt de tijd die nodig is!

9 luglio 2026

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein

Goed om te horen dat Ad u goed van dienst was.

Super service.

Ad is een ouderwetse verkoper met een hoge standaard van service waarbij luisteren naar de klant en respect in een hoog vaandel staan! Ik adviseer dat jonge verkopers snel bij hem in de leer gaan!

8 luglio 2026

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein

Mooi dat u zijn service zo heeft ervaren. We geven het met veel plezier aan Ad door.

Topverkoper!

Topverkoper!

Heel goed geholpen door Ad, heel vriendelijk duidelijk en servicegericht!

8 luglio 2026

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein

We geven uw compliment graag aan hem door.

Leuke winkel

De personeel werkt leuk mee en help ook denken aan andere optie!

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn dat onze medewerkers met u hebben meegedacht en verschillende mogelijkheden hebben laten zien.

Heel aardig personeel

Heel aardig personeel, veel keuze en super geholpen!

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein

Goed om te horen dat u vriendelijk bent geholpen en tevreden bent over de ruime keuze.

Valutata 5 stelle su 5

Ga hier heen voor echte kwaliteit…

Ga hier heen voor echte kwaliteit meubelen, bankstellen en of stoelen. Wij zijn hier al 15 jaar tevreden klant. En verschillende familieleden en vrienden zijn hier geweest. En hebben hun meubelen hier gekocht met tevredenheid en kwaliteit. Wij zijn goed geholpen door Stevie.

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein

Wat bijzonder dat u al 15 jaar klant bent bij Woonsquare. Fijn om te horen dat u opnieuw goed bent geholpen door Stevie en tevreden bent over de kwaliteit van uw meubels, bankstellen en stoelen.

Valutata 5 stelle su 5

Personeel ( Ad ) has really helped us…

Personeel ( Ad ) has really helped us well and give has a lot of advise which couch we should get and every details how to keep our couch in good condition.

4 luglio 2026

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein

We are happy to hear that Ad has helped you out for your new purchase.

Valutata 1 stelle su 5

Ordered the dinning set and bed in…

Ordered the dinning set and bed in April, today I asked them to schedule my delivery as it was discussed in the store that I need to request it 3 weeks in advance but the lady on call said it cannot be delivered before end of August and also mentioned that the cancellation fee will be 50% of the total amount in a very rude tone. I am not stuck with a purchase which will be delivered late and because of this experience I don’t feel exited about it.
So if you plan to buy from them be aware that before and after purchase experience can be very different.
They try their best to get you to buy the furniture but later you will get a very disappointing customer service.

3 luglio 2026

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein

Thank you for your review.

We are sorry to read that you are dissatisfied with your experience regarding the delivery of your furniture and the contact with our customer service. Based on your review, we are unfortunately unable to determine what was agreed during your purchase or review the current status of your order.

Could you please send us your order number, postcode, and house number via Trustpilot? Once we have received your details, our customer service team will review your order and investigate your feedback internally.

We look forward to receiving your information so we can carefully assess your case.

---

14-07: Unfortunately, we have not received any information from you. Without the necessary details, we are unable to assist you further. Please provide the requested information, and we will be happy to help.

Goed geholpen door Ad

Goed geholpen door Ad. We zijn heel tevreden met de aangekochte bank.

2 luglio 2026

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein

Wij zijn blij dat u tevreden bent met de service van Ad en veel plezier met uw nieuwe bank.

Reparatie onmogelijk

Ik heb in december 2023 een elektrische relaxbank gekocht bij WoonSquare voor €2300. Omdat ik vooraf al twijfels had over de betrouwbaarheid van het elektrische mechanisme, heb ik voor de aankoop expliciet gevraagd hoe reparaties geregeld zouden zijn, zowel binnen als buiten de garantieperiode. Mij werd duidelijk verteld dat reparatie in beide gevallen mogelijk was, waarbij buiten de garantie eventueel kosten in rekening gebracht zouden worden.

Nu, slechts 2,5 jaar later en enkele maanden buiten de garantie, is het elektrische gedeelte defect. De bank kan niet meer worden ingeklapt. Tot mijn verbazing krijg ik van de klantenservice te horen dat WoonSquare de bank helemaal niet kan repareren. In plaats daarvan wordt mij verteld dat ik zelf maar een meubelreparatiebedrijf moet zoeken.

Ik vind dit een zeer teleurstellende gang van zaken. Er wordt geen enkele vorm van hulp, oplossing of bemiddeling aangeboden, terwijl ik de bank juist heb gekocht met de geruststelling dat reparatie ook na de garantie mogelijk zou zijn. Voor een dure elektrische relaxbank verwacht ik een veel betere service en ondersteuning. Ik ben dan ook erg ontevreden over de manier waarop WoonSquare hiermee omgaat.

Update 02-07-2026: Naar aanleiding van deze review heeft WoonSquare inmiddels contact met mij opgenomen en een passende oplossing voorgesteld. Dat waardeer ik. We zijn momenteel bezig met de afhandeling. Zodra het probleem daadwerkelijk is opgelost, zal ik deze review opnieuw bijwerken en mijn ervaring daarop aanpassen.

1 luglio 2026

Dank voor uw review.

Jammer om te lezen dat u deze ervaring heeft met uw elektrische relaxbank en onze service. Omdat het een bestelling van langere tijd geleden betreft, kunnen wij op basis van uw review niet beoordelen wat er destijds is besproken of wat de huidige status van uw dossier is. Ook kunnen wij garantie- of reparatiekwesties niet inhoudelijk via een review beoordelen.

Wilt u via Trustpilot uw ordernummer, postcode en huisnummer met ons delen? Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, zal onze klantenservice uw dossier zorgvuldig bekijken en de situatie verder onderzoeken.

Wij zien uw gegevens graag tegemoet, zodat wij uw melding zorgvuldig kunnen beoordelen.
Update:

Helaas moeten wij u informeren dat uw aanvraag voor reparatie is afgewezen, omdat de garantieperiode van uw product is verstreken. Hierdoor kunnen wij de reparatie niet onder de garantie uitvoeren.

Wij begrijpen dat dit teleurstellend is. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice.

Valutata 5 stelle su 5

De verkoper heeft mij goed geholpen en…

De verkoper heeft mij goed geholpen en was enthousiast.

27 giugno 2026

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein

Dank u wel dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. Uw waardering geven wij graag door aan onze collega. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aankoop.

Vriendelijke werknemer

Heel goed en leuk geholpen door Ad! Mooie combinaties kunnen maken.

20 giugno 2026

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein

Dag Melissa, wat fijn dat u kon slagen bij Ad! Veel plezier van uw aankoop en graag tot de volgende keer in onze woonwinkel

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più