Super service heel aardig ontvangen konden rustig door de winkel kijken en met vragen nemen ze alle tijd voor je grote pluim voor de verkoper Stevie. Hebben een hele mooie bank gekocht super blij me... Leggi di più

Sede
Cambia sedeDe Liesbosch 70, 3439 LC Nieuwegein, Utrecht, NL
Prettige ervaring! We zijn al 1,5 jaar opzoek naar een bank en die hebben wij eindelijk samen met meneer Hairo samengesteld. Na zo een lange tijd voelen we ons eindelijk gehoord en zullen zeker terugk... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Erg meedenkend in hun advies. In ons geval met jonge kinderen bijvoorbeeld. Om rekening te houden in stoffering keuze. En allemaal vrijblijvend, je krijgt alle tijd om zelf tot een keuze te komen. B... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ad van het filiaal in Nieuwegein was echt ontzettend behulpzaam en vriendelijk! Hij heeft ons super goed geholpen bij het uitkiezen van de bank en de poef. Heel fijn geadviseerd!
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
De Liesbosch 70, 3439 LC, Nieuwegein, Utrecht, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 87% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Mirza heeft ons perfect geholpen met en…
Mirza heeft ons perfect geholpen met en mooie Monaco bank.
Woonsquare is en topper.

Vriendelijk verwelkomt door Mirza
Vriendelijk verwelkomt door Mirza. Duidelijke uitleg over mogelijkheden qua opstelling . Tevreden met de aangekochte bank naar huis met een mooie korting.

KOOP HIER NIET!!@@
Totaal geen contact met iemand te krijgen. Bij levering een totaal verkeerd patroon op de bank. Voor verder contact hier over wordt men van het kastje naar de muur gestuurd en geeft men niet thuis. Daar zit je dan op een bank die jij niet zo besteld hebt. In en in triest. Geen woorden voor.En dat van je spaarcentjes😡😡Koop hier niet!!

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein
Wij werden vandaag geholpen door Ad.
Wij werden vandaag geholpen door Ad.
Wat een topper! Zeer vriendelijk en altijd bereid om te helpen.

Heel goed geholpen door Ad
Heel goed geholpen door Ad. Gezellige meneer en neemt de tijd die nodig is!

Bank gekocht bij ad viceur in woonquare
Bank gekocht bij ad viceur in woonquare
Echt goed geholpen ben er blij mee
Bedankt mtg buys

Super service.
Ad is een ouderwetse verkoper met een hoge standaard van service waarbij luisteren naar de klant en respect in een hoog vaandel staan! Ik adviseer dat jonge verkopers snel bij hem in de leer gaan!

Topverkoper!
Topverkoper!
Heel goed geholpen door Ad, heel vriendelijk duidelijk en servicegericht!

Leuke winkel
De personeel werkt leuk mee en help ook denken aan andere optie!

Heel aardig personeel
Heel aardig personeel, veel keuze en super geholpen!

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein
Ga hier heen voor echte kwaliteit…
Ga hier heen voor echte kwaliteit meubelen, bankstellen en of stoelen. Wij zijn hier al 15 jaar tevreden klant. En verschillende familieleden en vrienden zijn hier geweest. En hebben hun meubelen hier gekocht met tevredenheid en kwaliteit. Wij zijn goed geholpen door Stevie.

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein
Het personeel (en) heeft ons echt goed…
Het personeel (Ad) heeft ons echt goed geholpen en veel advies gegeven. Zeer goede service.

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein
Personeel ( Ad ) has really helped us…
Personeel ( Ad ) has really helped us well and give has a lot of advise which couch we should get and every details how to keep our couch in good condition.

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein
Ordered the dinning set and bed in…
Ordered the dinning set and bed in April, today I asked them to schedule my delivery as it was discussed in the store that I need to request it 3 weeks in advance but the lady on call said it cannot be delivered before end of August and also mentioned that the cancellation fee will be 50% of the total amount in a very rude tone. I am not stuck with a purchase which will be delivered late and because of this experience I don’t feel exited about it.
So if you plan to buy from them be aware that before and after purchase experience can be very different.
They try their best to get you to buy the furniture but later you will get a very disappointing customer service.

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein
Goed advies gekregen en vriendelijk…
Goed advies gekregen en vriendelijk personeel.

Goed geholpen door Ad
Goed geholpen door Ad. We zijn heel tevreden met de aangekochte bank.

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein
Heel fijn geholpen door verkoper Ad

Reparatie onmogelijk
Ik heb in december 2023 een elektrische relaxbank gekocht bij WoonSquare voor €2300. Omdat ik vooraf al twijfels had over de betrouwbaarheid van het elektrische mechanisme, heb ik voor de aankoop expliciet gevraagd hoe reparaties geregeld zouden zijn, zowel binnen als buiten de garantieperiode. Mij werd duidelijk verteld dat reparatie in beide gevallen mogelijk was, waarbij buiten de garantie eventueel kosten in rekening gebracht zouden worden.
Nu, slechts 2,5 jaar later en enkele maanden buiten de garantie, is het elektrische gedeelte defect. De bank kan niet meer worden ingeklapt. Tot mijn verbazing krijg ik van de klantenservice te horen dat WoonSquare de bank helemaal niet kan repareren. In plaats daarvan wordt mij verteld dat ik zelf maar een meubelreparatiebedrijf moet zoeken.
Ik vind dit een zeer teleurstellende gang van zaken. Er wordt geen enkele vorm van hulp, oplossing of bemiddeling aangeboden, terwijl ik de bank juist heb gekocht met de geruststelling dat reparatie ook na de garantie mogelijk zou zijn. Voor een dure elektrische relaxbank verwacht ik een veel betere service en ondersteuning. Ik ben dan ook erg ontevreden over de manier waarop WoonSquare hiermee omgaat.
Update 02-07-2026: Naar aanleiding van deze review heeft WoonSquare inmiddels contact met mij opgenomen en een passende oplossing voorgesteld. Dat waardeer ik. We zijn momenteel bezig met de afhandeling. Zodra het probleem daadwerkelijk is opgelost, zal ik deze review opnieuw bijwerken en mijn ervaring daarop aanpassen.

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein
De verkoper heeft mij goed geholpen en…
De verkoper heeft mij goed geholpen en was enthousiast.

Vriendelijke werknemer
Heel goed en leuk geholpen door Ad! Mooie combinaties kunnen maken.