De Liesbosch 70, 3439 LC Nieuwegein, Utrecht, NL
L'azienda ha risposto
Erg meedenkend in hun advies. In ons geval met jonge kinderen bijvoorbeeld. Om rekening te houden in stoffering keuze. En allemaal vrijblijvend, je krijgt alle tijd om zelf tot een keuze te komen. B... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Relax geholpen door verkoper Ad Nam alle tijd met allerlei kleurstalen voor de juiste kleur combinatie bank met de al gekochte eetstoelen . Ook de uitleg van de soorten stoffen duidelijk verteld .... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij hebben hier een prachtige bank gekocht en zijn ontzettend goed geholpen door Ad. Hij was vriendelijk, behulpzaam en nam echt de tijd om met ons mee te denken. We kregen duidelijke uitleg en voel... Leggi di più
De Liesbosch 70, 3439 LC, Nieuwegein, Utrecht, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Keurig en vriendelijk geholpen door Eva
Zeer vriendelijk geholpen, werd goed mee gedacht!
Vriendelijk behandeld en geen rare verkoop praatjes en ook geen gepushe om te kopen zeer professioneel en vriendelijk personeel daarom al voor de 2de keer hier in Nieuwegein een bank gekocht

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein
Heel goed geholpen door Ad! Snel en goede service.

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein
Fantastisch geholpen door Eva!
Een fijne service en werd er super met ons meegedacht. Echt een aanrader om even langs te gaan.

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein
Ad heeft fijne begeleiding geboden tijdens het uitkiezen van onze nieuwe bank. Goede prijs en fijne gesprekken.

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein
De hulp in nieuwegein is super goed. Vraag naar Eva ze is heel vriendelijk.
Wij gaan als tevreden klant hier de deur uit.

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein
Erg meedenkend in hun advies. In ons geval met jonge kinderen bijvoorbeeld. Om rekening te houden in stoffering keuze. En allemaal vrijblijvend, je krijgt alle tijd om zelf tot een keuze te komen. Bedankt Ad

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein
Rustig, men neemt de tijd, geeft je ruimte en zeker niet opdringerig.

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein
We zijn heel prettig geholpen alleen de aflevering kosten daar was ik niet zo blij mee 200 euro.
Mijn vriend heeft ook op de zelfde dag een bankstel gekocht dus dan wordt het 400 euro samen. En dat is zonde van het geld hadden we nog wat leuks voor kunnen kopen bij woonsquare😉

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein
Prettige ervaring! We zijn al 1,5 jaar opzoek naar een bank en die hebben wij eindelijk samen met meneer Hairo samengesteld. Na zo een lange tijd voelen we ons eindelijk gehoord en zullen zeker terugkomen in de toekomst.

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein
Je was gezellige man, goed geholpen. We zijn echt blij mee.

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein
Vriendelijk service, goede prijzen snel geregeld

Gastvrij ontvangen
Zeer goed advies bij samenstellen
Duidelijke afspraken

Risposta di Woonsquare - Nieuwegein
Geslaagd voor een mooie bank! Super netjes en vriendelijk geholpen door Ad