Banner for Woonsquare - Leiderdorp

Woonsquare - Leiderdorp Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Vlasbaan 17, 2352 AH Leiderdorp, Zuid-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben meerdere winkels bezocht ook in Duitsland, maar Woonsquare was duidelijk de beste! Wij zijn heel goed geholpen en hebben daar alles voor onze woonkamer besteld. Bedankt voor de goede... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 81% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

2514 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Gastvrij onthaal

De medewerkster was vriendelijk en zeer deskundig.
Het enige wat tegen viel is de enorm lange levertijd. Woonsquare is een bezoek meer dan waard; er is veel keus.

22 agosto 2026

Keurig geholpen!

21 agosto 2026

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp

Dag Corine, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling voor onze woonwinkel in Leiderdorp. Alvast veel plezier van uw aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende service en een geweldige deal bij Woonsquare Leiderdorp!

Maandag zijn wij bij Woonsquare Leiderdorp binnengestapt om naar een nieuwe bank te kijken. We werden direct warm welkom geheten. Na een paar rondjes door de winkel viel ons oog op een mooie hoekbank. De verkoper kwam al snel naar ons toe en legde uitgebreid uit hoe we de bank naar onze eigen wensen konden samenstellen.Wij waren zeker niet de makkelijkste klanten; we hadden nogal specifieke wensen en aparte maten in gedachten. De verkoper bleef echter ontzettend geduldig, hielp ons altijd met een glimlach en dacht fantastisch met ons mee. Niets was hem te veel om ervoor te zorgen dat we tevreden zouden zijn. Omdat we er maandag qua kleur en exacte maten nog niet helemaal uit waren, kregen we een aantal kleurstalen mee naar huis om er rustig over na te denken.De volgende dag zijn we teruggegaan naar de winkel. De verkoper was opnieuw ontzettend vriendelijk en meedenkend, en we hebben uiteindelijk een hele goede deal kunnen sluiten voor onze prachtige hoekbank. Een absolute aanrader! Als u op zoek bent naar een winkel die écht meedenkt, moet u bij Woonsquare Leiderdorp zijn. We kunnen niet wachten tot onze mooie bank geleverd wordt!

17 agosto 2026

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp

Beste Anel, bedankt voor uw uitgebreide en enthousiaste beoordeling van Woonsquare Leiderdorp.

Een bank uitzoeken met specifieke wensen en afwijkende maten vraagt om goed meedenken en vooral om geduld. Fijn dat onze verkoper u daarin zo uitgebreid heeft begeleid en samen met u naar een passende oplossing heeft gezocht.

Mooi dat u de kleurstalen mee naar huis kon nemen om de keuze rustig te overwegen en dat u de volgende dag opnieuw zo prettig bent geholpen. Uiteindelijk samen tot de juiste uitvoering én een goede deal komen, maakt het natuurlijk extra mooi.

We geven uw complimenten graag door aan onze collega en hopen dat u niet al te lang meer hoeft te wachten op uw prachtige nieuwe hoekbank!

Valutata 5 stelle su 5

Goede hulp bij het uitzoeken van de…

Goede hulp bij het uitzoeken van de bank😀

11 agosto 2026

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp

Rustig kunnen rondkijken en op de juiste momenten advies en hulp krijgen maakt het vinden van een nieuwe bank prettig.
Fijn dat uw beoordeling zo positief, wij wensen u veel plezier van uw aankoop.

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen

17 agosto 2026

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp

Bedankt voor uw positieve beoordeling voor onze woonwinkel in Leiderdorp. Veel plezier van uw aankoop!

Fijne winkel

Fijne winkel. We werden goed geholpen

15 agosto 2026

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp

Bedankt voor uw positieve beoordeling voor onze vestiging in Leiderdorp. Het is altijd prettig als u in een woonwinkel als Woonsquare op een gedegen en prettige manier wordt geholpen.
Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens in onze showroom.

Mooie winkel

We kwamen alleen even kijken en zagen een mooi entree en een prachtige showroom en werden vriendelijk ontvangen, ons oog viel eigenlijk meteen al op iets wat we zochten, maar hebben nog heerlijk rustig kunnen rondkijken zonder lastige verkopers, top, en gingen dus met een bankstel en een hele fijne ervaring naar huis. Woon square dankjewel.

13 agosto 2026

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp

Alle rust en ruimte om eerst zelf rond te kijken, en pas hulp wanneer daar behoefte aan is: precies dat komt mooi naar voren in uw ervaring. Fijn dat u zich ondanks het feit dat u eigenlijk alleen kwam kijken, zo prettig ontvangen voelde.

Dat uw oog vervolgens direct op een bankstel viel en u uiteindelijk met die aankoop én een goede ervaring naar huis bent gegaan, maakt het natuurlijk extra mooi. Onze medewerkers staan graag klaar met advies, maar zonder u het gevoel te geven dat u iets moet.

Bedankt voor het delen van uw ervaring en voor het vertrouwen in Woonsquare. Veel woonplezier met uw nieuwe bankstel!

Prima

Een hele vriendelijke en open benadering.goede adviesen en een hele prettige manier van t geven van meer mogenlijkheden.
Zorgzaam en humorvol.

12 agosto 2026

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp

Een vriendelijke en open benadering maakt het verschil wanneer u rustig verschillende mogelijkheden wilt bekijken. Fijn dat u de adviezen en de manier waarop de verschillende opties werden aangeboden zo heeft gewaardeerd.

Ook uw complimenten over de zorgzame en humorvolle aanpak zijn mooi om te lezen. Dat persoonlijke contact, gecombineerd met deskundig advies, zorgt ervoor dat een bezoek aan onze showroom ontspannen blijft.

Bedankt voor het delen van uw ervaring met Woonsquare. We waarderen uw aanbeveling en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Valutata 1 stelle su 5

We hebben een servieskast en een tv…

We hebben een servieskast en een tv meubel gekocht. De servieskast was stuk. Deurtje scheur in pas na meer dan 4 weken een ander bovenstuk geleverd.kostte on 4 weken extra huur a € 200, pw omdat we de dozen niet kwijt konden. Hebben ook een tv kast van 1.60m besteld . Kregen er 1 van 1.90m die we niet kwijtkonden wat we gezegd hebben. Yoch 1.90 door onze strot geduwd.
In deze kast zitten 2 boorgaten. Van lange scjroeven en later kleine schroeven in gedraaid. Kast ban € 900, ruim.
Vind het nog steeds schandalig dat een bedrijf zoiets levert en woonsquare wil de kast nietbterug nemen. De kast stsst nu ongebruikt in de garage. Zonde van het geld en geen service van woonswuare leiderdorp.
Bij normale meubelzaken heb je tenminste 14 fagen omruilgarantie bij woonsqusre dus niet. Gekocht is gekocht en verder willen ze niets voor je doen.
Bij ons leven zulken we nooit meer naar woonsquare gaan om meubels aan te schaffen.
Wil juridische hulp insvhaken want wij zijn niet tevreden met de gang van zaken!

13 aprile 2026

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp

[UPDATE] Ook bij deze review heeft u niet op ons gereageerd en ook niet op het verzoek van Trustpilot. Het gebrek aan reactie op meerdere contactmomenten wijst erop dat u niet op zoek bent naar een oplossing.

---

Wij hebben op uw eerdere review van 7 juni uw gegevens opgevraagd via Trustpilot, om uw review en hetgeen u stelt te controleren en daar waar nodig met u mee te kijken naar een oplossing.

U heeft daar niet op gereageerd en ook niet op onze update waar wij nogmaals om uw gegevens hebben gevraagd.
Nu plaatst u weer een review met dezelfde inhoud.

Als u uw order en situatie wenst te bespreken dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben meerdere winkels bezocht ook…

Wij zijn heel goed geholpen en hebben daar alles voor onze woonkamer besteld.

Bedankt voor de goede service!

Beste Arthur, wow!
Na meerdere woonwinkels in Nederland én Duitsland te hebben bezocht, is het natuurlijk een groot compliment dat u uiteindelijk voor Woonsquare heeft gekozen voor uw complete woonkamer. Dat vertrouwen waarderen we enorm! :-)

Fijn dat u zo goed bent geholpen en dat u voor alle meubels voor uw woonkamer bij ons bent geslaagd. Juist wanneer u meerdere winkels vergelijkt, is het mooi dat onze collectie, service en begeleiding voor u het verschil hebben gemaakt.

Bedankt voor uw vertrouwen in Woonsquare en voor het delen van uw ervaring. We wensen u alvast heel veel woonplezier met uw nieuwe woonkamer!

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel. Eetkamer en stoelen gekocht en goed advies gekregen. Blij met onze aankoop

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp

Beste Daan, wat fijn dat u voor nieuwe eetkamerstoelen kon slagen bij de woonwinkel in Leiderdorp. Veel plezier van de aankoop en bedankt voor uw positieve review

Bank van half jaar lijkt wel 10 jaar oud

Best een dure bank gekocht en na een half jaar zijn de vullingen de rugkussens al zo ingezakt dat hij wel 10 jaar oud lijkt ipv een half jaar. Vorige bank kwam bij Leen Bakker vandaan en was na 10 jaar mooier dan mijn nieuwe bank van woonsquare na een half jaar.

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp

[UPDATE] Helaas hebben we geen reactie of gegevens van u mogen ontvangen en er is ook geen servicemelding bij ons bekend.

---

Bedankt voor uw review.
Wij hebben uw ordergegevens opgevraagd via Trustpilot zodat wij kunnen nagaan wanneer u heeft gekocht en wanneer u deze melding bij ons heeft gedaan en welke garantie er nog op zit.

We hebben hier een bank gekocht

We hebben hier een bank gekocht
Word super leuk ontvangen en goed begeleid voor de juiste combinatie en kleur
En de service is geleverd door Bob in Leiderdorp

4 agosto 2026

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp

Bedankt voor uw review, heel fijn dat Bob u goed te woord heeft gestaan en begeleid en u daardoor tot de juiste keuze bent gekomen

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più