Ben hier heel goed geholpen. Zeer geslaagt en een vriendelijke man prima advies gekregen .goede uitleg over het materiaal..we zijn dan ook zeer tevreden naar huisgegaan .. . Top winkel

Vlasbaan 17, 2352 AH Leiderdorp, Zuid-Holland, NL
L'azienda ha risposto
Eerlijke verkoop? Ga dan niet naar Woonsquare Leiderdorp. Online geadverteerde prijzen blijken in de winkel ineens voor andere andere stoffen te gelden. De bank die je afgebeeld ziet online met de leu... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vanmorgen woonsquare bezocht voor een nieuwe bank. Bij binnenkomst vriendelijk verwelkomd met een heerlijke cappuccino en hierna mochten we rustig rond kijken. Het assortiment is groot en de winkel mo... Leggi di più
Vlasbaan 17, 2352 AH, Leiderdorp, Zuid-Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 69% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Theo heeft mij heel goed uitgelegd waar ik op moet letten ivm mijn rug.
Groetjes,
Erica
Heel goed geholpen, super vriendelijk personeel

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp
Aardige verkoper, moije keuze en uit vooraad leverbaar. Verkoopgesprek zonder iemand onder druk te zetten.

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp
Goede begeleiding bij onze keuze van een eettafel met de stoelen. Alle mogelijkheden voor de tafel en stoelen konden we zien.

Er ging van alles fout.
Wij kregen een servieskast geleverd, die een scheur in het kastje heeft en de hele bovenkant was.ontwricht. ( waarschijnlijk in de opslag of in de auto van de vervoerrder gevallen iig niet bij ons in huis. Vlgs mij hebben de vervoers gezien hoe de kast eruit zag en zijn heel snel weggegaan, zonder dat we even konden controleren.
Had dat wel gekund dan hadden we de kast onherroepelijk terug gestuurd.
Een kapotte kast leveren voor dat geld.is te gek voor woorden.
Op 14 april 2026 in de winkel gekocht.
Op 8 mei 2026 zijn de meubels geleverd. Na controle meteen gemeld dat de kast stuk was. We gebben 4 weken moeten wachten voordat de andere kast geleverd werd dat was 5 juni. 2026
Wij zijn aan het verhuizen en konden de kast dus niet inruimen.
Wij hadden voor woonsquare gekozen omdat alles op voorraad was ( zei men) als je 4 weken moet wachten op een vervanger van een stukke kast, is dat vlgs mij niet op voorraad. Aan de telefoon werd steeds gezegd we bellen u zo gauw mogelijk terug.
Maar wie er belde was geen medewerker van woonsquare
Door dit oponthoud moesten wij extra dubbele huur betalen wat ons € 200. Pw kost.
Bovendien hebben we een tv kast gekocht van 1.60m
We hebben echter een tv kast van 1.90m door onze strot geduwd gekregen.
Een tv kast van 1.90m kunnen wij niet plaatsen! Als je er iets over zegd, zegt men u heeft ervoor getelend, terwijl wij duidelijk een aantal x gezegd jebben een tv kast van 1.60m
Ook de tv kast is beschadigd.(1,90m)
Men heeft met lange schroeven getracht de scharnieren erin te maken.
Door de lange schroeben zitten er 2 gate in het deurkastje van de tv kast. En woonsquare wil de kast niet retour nemen. Men kent daar geen service van 30 dagen omruilgarantie.
Vind het zeer minderwaardig dat wij op deze manier meubels hebben ontvangen.
Weet een ding wel heel zeker dat ik het kopen van mangohouten en andere meubels bij woonsquare niemand zal aanraden.
Er komt ook nog bij dat meubels uit een zelfde serie stukken goedkoper zijn bij andere woonwinkels.
Wij voelen ons dus dusdanig in de maling genomen..
Men doet beter zaken met een krinloopwinkel dan met woonsquare.
Afzender een zeer ontevreden klant.

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp
Prachtige bank gevonden en erg prettig geholpen!

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp
Goede service, vriendelijk en top geholpen door het personeel

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp
Elise heeft ons super geholpen! We kwamen binnen en moesten even zitten. Onwerkelijk dat we straks thuis op dezelfde heerlijke bank zitten waar we met Elise zo leuk mee gepraat hebben. Ze heeft ons goed geadviseerd en heeft ons over de streep weten te trekken. Nog van harte met jouw verjaardag en hopelijk hebben we jouw dag nog plezierig gemaakt. Bedankt!

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp
Uitstekende ervaring! Bij binnenkomst meteen heel fijn geholpen met de perfecte bank uitzoeken. Denken heel fijn met je mee en helpen je samen tot de perfecte optie te komen. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar je droombank!

UPDATE:
Nadat wij deze review hadden geplaatst, heeft Woonsquare publiekelijk en per e-mail gereageerd. Zij geven aan dat zij bereid zijn om samen met de filiaalmanager naar een alternatief model te kijken en mogelijk “coulance” toe te passen op annuleringskosten.
Wij staan open voor een gesprek en een redelijke oplossing, maar op dit moment ligt er nog geen concreet schriftelijk voorstel. Het is dus nog niet duidelijk wat er met onze aanbetaling van €500 gebeurt, welke annuleringskosten Woonsquare eventueel wil rekenen, wat een alternatief model precies zou kosten en onder welke voorwaarden dit zou gebeuren.
Ons bezwaar blijft daarom staan: wij betwisten dat wij bewust akkoord zijn gegaan met een bank van 362 cm, terwijl ons in de winkel ongeveer 280 cm is medegedeeld en de totale breedte van 362 cm niet op onze koopovereenkomst staat vermeld. Zodra er daadwerkelijk een duidelijke en redelijke oplossing ligt, passen wij deze review graag verder aan.
OORSPRONKELIJKE KLACHT:
Wij hebben bij Woonsquare een hoekbank besteld van €2.159 en hiervoor €500 aanbetaald. Tijdens de aankoop in de winkel is ons verteld dat de bank ongeveer 280 cm breed zou zijn. Op basis daarvan hebben wij de koopovereenkomst getekend, omdat dit formaat in onze woonkamer past.
Later hebben wij telefonisch van Woonsquare vernomen dat de bank in werkelijkheid 362 cm breed is. Dat is een verschil van 82 cm en deze bank past absoluut niet in onze woning. De totale breedte van 362 cm staat bovendien niet vermeld op onze koopovereenkomst.
Wij hebben dit vóór levering gemeld en meerdere keren gevraagd om een passende oplossing. Woonsquare bleef echter stellen dat de bank conform de kooporder is besteld, zonder schriftelijk bewijs te geven dat wij vóór ondertekening duidelijk zijn geïnformeerd over een totale breedte van 362 cm.
Ook duurde het bijna 20 dagen voordat wij een inhoudelijke reactie kregen, terwijl telefonisch was bevestigd dat onze klacht was ontvangen en doorgestuurd naar een leidinggevende.
Wij vinden dit zeer teleurstellend. Voor ons voelt dit niet als een normale annulering, maar als een probleem dat is ontstaan door onjuiste of onvolledige informatie over een essentiële eigenschap van de bank. Wij hopen nog steeds dat Woonsquare verantwoordelijkheid neemt en met een redelijke oplossing komt.

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp
Geweldige service door Bob! Mijn moeder is helemaal blij met haar nieuwe bank.

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp
Fijne hulp. Wordt geluisterd naar de wensen!

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp
Nam de tijd en goed advies gegeven en erg vriendelijk.
Geholpen door Justin

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp
Wat een bedrijf is dit. Niet te geloven.
Klantenservice waardeloos. Terugbellen doen ze niet en maar wachten tot je bank compleet is. Eerst verkeerd leveren omruilen duur weken. Heb je een relax gedeelte dit ie t niet weer wachten op monteur en onderdeel.

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp
Dhr Theo, was heel vriendelijk en heel erg behulpzaam. Denk graag mee met wat je wil. Gaf heel goed advies.

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp
Snel,goed en vriendelijk geholpen.

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.