Vlasbaan 17, 2352 AH Leiderdorp, Zuid-Holland, NL
L'azienda ha risposto
Wij hebben meerdere winkels bezocht ook in Duitsland, maar Woonsquare was duidelijk de beste! Wij zijn heel goed geholpen en hebben daar alles voor onze woonkamer besteld. Bedankt voor de goede... Leggi di più
Vlasbaan 17, 2352 AH, Leiderdorp, Zuid-Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 81% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Fijne communicatie meneer heeft ons snel en goed geholpen.
Mooie winkel. Goed geholpen en meegedacht. Goede prijs kwaliteit.
De medewerkster was vriendelijk en zeer deskundig.
Het enige wat tegen viel is de enorm lange levertijd. Woonsquare is een bezoek meer dan waard; er is veel keus.
Vriendelijk ontvangen, de ruimte gegeven voor eigen oriëntatie en vervolgens juist geholpen.
Maandag zijn wij bij Woonsquare Leiderdorp binnengestapt om naar een nieuwe bank te kijken. We werden direct warm welkom geheten. Na een paar rondjes door de winkel viel ons oog op een mooie hoekbank. De verkoper kwam al snel naar ons toe en legde uitgebreid uit hoe we de bank naar onze eigen wensen konden samenstellen.Wij waren zeker niet de makkelijkste klanten; we hadden nogal specifieke wensen en aparte maten in gedachten. De verkoper bleef echter ontzettend geduldig, hielp ons altijd met een glimlach en dacht fantastisch met ons mee. Niets was hem te veel om ervoor te zorgen dat we tevreden zouden zijn. Omdat we er maandag qua kleur en exacte maten nog niet helemaal uit waren, kregen we een aantal kleurstalen mee naar huis om er rustig over na te denken.De volgende dag zijn we teruggegaan naar de winkel. De verkoper was opnieuw ontzettend vriendelijk en meedenkend, en we hebben uiteindelijk een hele goede deal kunnen sluiten voor onze prachtige hoekbank. Een absolute aanrader! Als u op zoek bent naar een winkel die écht meedenkt, moet u bij Woonsquare Leiderdorp zijn. We kunnen niet wachten tot onze mooie bank geleverd wordt!

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp
We kwamen alleen even kijken en zagen een mooi entree en een prachtige showroom en werden vriendelijk ontvangen, ons oog viel eigenlijk meteen al op iets wat we zochten, maar hebben nog heerlijk rustig kunnen rondkijken zonder lastige verkopers, top, en gingen dus met een bankstel en een hele fijne ervaring naar huis. Woon square dankjewel.

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp
Een hele vriendelijke en open benadering.goede adviesen en een hele prettige manier van t geven van meer mogenlijkheden.
Zorgzaam en humorvol.

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp
We hebben een servieskast en een tv meubel gekocht. De servieskast was stuk. Deurtje scheur in pas na meer dan 4 weken een ander bovenstuk geleverd.kostte on 4 weken extra huur a € 200, pw omdat we de dozen niet kwijt konden. Hebben ook een tv kast van 1.60m besteld . Kregen er 1 van 1.90m die we niet kwijtkonden wat we gezegd hebben. Yoch 1.90 door onze strot geduwd.
In deze kast zitten 2 boorgaten. Van lange scjroeven en later kleine schroeven in gedraaid. Kast ban € 900, ruim.
Vind het nog steeds schandalig dat een bedrijf zoiets levert en woonsquare wil de kast nietbterug nemen. De kast stsst nu ongebruikt in de garage. Zonde van het geld en geen service van woonswuare leiderdorp.
Bij normale meubelzaken heb je tenminste 14 fagen omruilgarantie bij woonsqusre dus niet. Gekocht is gekocht en verder willen ze niets voor je doen.
Bij ons leven zulken we nooit meer naar woonsquare gaan om meubels aan te schaffen.
Wil juridische hulp insvhaken want wij zijn niet tevreden met de gang van zaken!

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp
Wij zijn heel goed geholpen en hebben daar alles voor onze woonkamer besteld.
Bedankt voor de goede service!

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp
We werden vriendelijk ontvangen.
Gelijk koffie aangeboden

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp
Vriendelijk personeel. Eetkamer en stoelen gekocht en goed advies gekregen. Blij met onze aankoop

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp
Best een dure bank gekocht en na een half jaar zijn de vullingen de rugkussens al zo ingezakt dat hij wel 10 jaar oud lijkt ipv een half jaar. Vorige bank kwam bij Leen Bakker vandaan en was na 10 jaar mooier dan mijn nieuwe bank van woonsquare na een half jaar.

Risposta di Woonsquare - Leiderdorp
We hebben hier een bank gekocht
Word super leuk ontvangen en goed begeleid voor de juiste combinatie en kleur
En de service is geleverd door Bob in Leiderdorp