Banner for Woonsquare - Heerlen

Woonsquare - Heerlen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

In de Cramer 76, 6412 PM Heerlen, Limburg, NL

Valutata 5 stelle su 5

Große Auswahl an Möbeln und auch unterschiedlichen Designs. Die Verkäufer waren ausgesprochen freundlich und sehr kompetent. Ich habe mich sehr gut beraten gefühlt und komme gerne für den nächsten Ein... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij waren op zoek naar een 3+2 zit bankstel en een aparte relaxstoel. Bij binnenkomst werden we meteen goed opgevangen en begeleid door Marcedes. Zij gaf ons goede adviezen en heeft ook haar best geda... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over deze meubelwinkel! Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Het personeel (Mathijs) nam de tijd om mee te denken en gaf eerlijk advies, zonder opd... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Bij binnenkomst werden we direct aangesproken,door de aanwezige dame. Normaal iets waar we doorgaans een hekel aan hebben. Maar nu ervaarde we het anders, we werden ergens opgewezen waar we wel ie... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 81% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

2543 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

We did not receive all the parts and still do not have them

We did not receive all the parts to fully assemble our sectional couch. We ordered the couch 15 November 2025 and did not receive the furniture until 28 April 2026. when we finally received our furniture half of the pieces to assemble the couch were missing. I have since been trying to get in touch with the company to get replacement parts for our furniture and I have not received ant resolution or even an answer form the company. we cannot use our furniture as it is still not fully assembled and the location in Heerlen refuses to help us and keep telling us to submit more customer service requests that just go unanswered.

28 aprile 2026

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Dear Natalie, we put in a request to receive your order information so that we can investigate and hopefuly are able to help you in this situation.

Valutata 5 stelle su 5

We werden vakkundig rondgeleid zoekende…

We werden vakkundig rondgeleid zoekende naar mooie salontafeltjes er stonden er vele maar de keuze viel op een rond gouden blad met zwart onderstel, met n flinke korting zijn de salontafeltjes mee naar huis gegaan...

25 luglio 2026

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Leuk om te lezen dat u zo goed bent geslaagd voor nieuwe salontafeltjes. Met zoveel verschillende modellen in onze showroom is het prettig om deskundig advies te krijgen bij het maken van de juiste keuze. Mooi dat u uiteindelijk bent gevallen voor een set met een rond goudkleurig blad en een zwart onderstel; een stijlvolle combinatie die in veel interieurs een echte blikvanger is.

Extra fijn dat u tijdens de actie ook nog kon profiteren van een mooie korting, waardoor u de salontafeltjes direct mee naar huis kon nemen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aanwinst en bedanken u voor uw vertrouwen in onze woonwinkel.

De perfecte bank gevonden

De perfecte bank gevonden. Veel goedkoper dan verwacht. Heel goed geholpen door vriendelijk personeel.

24 luglio 2026

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Beste Rik, bedankt voor uw zeer positieve review!
Er gaat niets boven perfectie, behalve als u dan ook nog eens wat centen in uw zak kunt houden!

Veel plezier van uw nieuwe bank.

Het gaat over ordernummer 1024 1684

Het gaat over ordernummer 1024 1684. Er ging heel wat mis. Wij kochten in september 2023 een Reno relaxstoel . De ze werd geleverd inn mei 2024. Dit was al een erg lange tijd, daar ons gezegd werd 15 weken. In mei 2025 zat er plots een gaatje in de stof, waarna we contact opnamen met de klantenservice . Daar werd ons verteld dat het van buiten af kwam. Ze namen niet eens de moeite om te komen kijken. We hebben geen hond of kat en geen kleine kinderen. 4 maanden later zegt mijn man ineens ik wordt gestoken. Zijn we verder gaan kijken en wat bleek, daar waar dat gaatje zat kwam de schroef omhoog. De schroef was veel te lang. Tevens zagen wij dat aan de andere kant op de zelfde hoogte ook een gaatje viel. Om alles uit te leggen zijn we toen naar woonsquare Heerlen gegaan. Daar werden we schandalig behandeld door de vrouwelijke bedrijfsleidster.Na weer contact opgenomen te hebben met de reparatiedienst moesten we foto's opsturen. Dit hebben we gedaan in november 2025. We kregen als antwoord dat het gerepareerd zou worden in februari. In de tussentijd sprong ook nog een veer, dit hebbenwe ook gemeld. In februari hoorden we niks. Weer gebeld ja, het zou half februari worden. Weer niks. Ondertussen gingen we in maart op vakantie en dachten we als ze bellen maken we een afspraak. Maar er werd niet gebeld. In april hebben wij weer gebeld en zeiden ze het zou half april worden. Weer niet. Eindelijk eind april was de stof binnen. Ze zouden ons bericht geven wanneer iemand kwam voor de reparatie. Uiteindelijk hebben we zelf weer moeten bellen, we waren intussen pisnijdig. Hebben gedreigd dat we rechtsbijstand gingen inschakelen. Ineens 5 minuten later ging de telefoon dat ze zouden komen en wel 2 juni. Alweer een maand later. Daar kwam de monteur. Bleek dat hij voor het opnieuw bekleden een uurtje kreeg. Dat kon hij niet waarmaken. Dus toen moest de stoel toch opgehaald worden. Alweer een week verder.Daarna heeft het nog tot 2 juli geduurd voordat de stoel gerepareerd was en afgeleverd werd. Naderhand Bleek dat ze ook nog vergeten waren om de veer te vervangen. Hebben we ook nog voor moeten bellen. Kan niet anders zeggen dat dit geen goede service is. Alles bij elkaar heeft dit 15 maanden geduurd. Ik hoop dat de eigenaar van dit bedrijf dit ter harte neemt en voor verbeteringen gaat zorgen, ook in de laksheid en onbeschoftheid van zijn medewerkers. Want als je iets gekocht hebt en daarna iets stuk is ben je niet meer interessant en word je gewoon afgescheept. Men had zich voor deze gang van zaken kunnen verontschuldigen.
N Koumans

24 luglio 2026

[UPDATE] Bericht van Trustpilot:

De gebruiker heeft niet binnen de termijn van drie dagen op je verzoek gereageerd.

---

Bedankt voor uw review.
Wij hebben uw ordergegevens opgevraagd via dit platform om de situatie en uw review onafhankelijk te kunnen beoordelen.

Valutata 5 stelle su 5

Het was een fijne ervaring

Het was een fijne ervaring, aardige mensen die graag meedenken qua opties voor jongeren

We zijn geholpen door Ivonne en Max

23 luglio 2026

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Dank voor uw goede review en alvast ontzettend veel plezier van uw aankoop

Goede advisering en scherpe prijs

Goede advisering en scherpe prijs

23 luglio 2026

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Dank voor uw review, goed advies met een goede prijs en hulp maakt de ervaring een stuk prettiger.
Wat fijn dat u heeft kunnen slagen! Veel plezier van uw aankoop.

Valutata 5 stelle su 5

Jaren geleden een bankstel gekocht

Jaren geleden een bankstel gekocht, zeer tevreden dus nu weer een relaxfauteuil gekocht en goed geholpen.

22 luglio 2026

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Er is geen mooier compliment voor een meubelzaak dan een klant die na jaren opnieuw voor Woonsquare kiest. Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u ons opnieuw heeft gegeven.

Wat fijn om te lezen dat u destijds zo tevreden was over uw bankstel en nu ook met een goed gevoel een nieuwe relaxfauteuil heeft uitgezocht. Daarnaast is het prettig om te horen dat u opnieuw goed bent geholpen tijdens uw bezoek aan onze showroom.

Een relaxfauteuil is de ideale combinatie van comfort en functionaliteit. Dankzij de ergonomische ondersteuning en het ontspannen zitcomfort is het een meubel waar u iedere dag van kunt genieten, terwijl het tegelijkertijd een stijlvolle aanvulling vormt op uw interieur.

Wij wensen u heel veel plezier en comfortabele momenten met uw nieuwe relaxfauteuil. Bedankt voor uw mooie review en graag tot een volgende keer.

Vriendelijk personeel

laten je gewoon op het gemak rondkijken en als je vragen hebt wordt je prima geholpen.

21 luglio 2026

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Dat zijn ook de beste manieren om zelf tot een keuze te komen, maar de verkoopadviseurs van Woonsquare staan wel altijd voor u klaar wanneer u ze nodig heeft. Graag tot de volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk en deskundig advies .

Goede ontvangst , vriendelijke verkoopster . Geef goed advies en tijd om na te denken alvorens ye beslissen

21 luglio 2026

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Dank voor uw goede review

The service was great and the choice

The service was great and the choice
A lady named Mercedes was 1st Class
Very helpful and not pushy

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Thank you for your kind review. We're delighted to hear that you enjoyed the wide selection in our Heerlen showroom and received such great service from Mercedes. Thank you for sharing your experience!

Valutata 5 stelle su 5

Fijne ervaring en super leuke verkoper

Fijne ervaring en super leuke verkoper!
Geweldige service.

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Wat fijn dat u zo'n prettige ervaring heeft gehad in onze vestiging in Heerlen. Geweldig om te horen dat u de service als uitstekend heeft ervaren. Bedankt voor de review.

Valutata 5 stelle su 5

Goed geholpen door Yvonne en Jasper! Perfecte service.
Fantastische bank kunnen kopen!

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Wat fijn dat u in onze vestiging in Heerlen zo goed bent geholpen door Yvonne en Jasper. Bedankt voor uw review en veel plezier met uw nieuwe bank.

Valutata 5 stelle su 5

Goede ervaring in de winkel met de…

Goede ervaring in de winkel met de verkoopster Marcedes.

14 luglio 2026

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Wat fijn dat u een goede ervaring heeft gehad in onze woonwinkel. We geven uw compliment graag door aan haar. Bedankt voor uw review.

Zeker een aanrader!

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Yvon en Pura bij het uitzoeken van onze bank. Erg vriendelijk personeel en veel aanbod. Uiteindelijk een goede deal kunnen sluiten, dus zeker een aanrader!

10 luglio 2026

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Fijn om te horen dat Yvon en Pura u goed heeft kunnen helpen, veel plezier met uw nieuwe aankoop.

Uitermate slecht en asociaal

Totaal geen fijne ervaring, er staan totaal andere prijzen bij de banken hoe ze opgesteld staan (veel lager dan ze kosten) en dan heel klein staat de prijs van de bank die er echt staat. Wij waren in gesprek met een medewerker en prijs was 1000 euro boven de prijs die bij de bank zelf stond gepresenteerd. Komt een manager erbij best normaal (kort) gesprek mee gehad want toen kwam een vrouw ineens er zitten pakt iPad uit hand van medewerker en begint zich er mee te bemoeien. Maar op welke manier alsof we honden zijn ja sorry er kan normaal gedaan worden maar dat kon zij absoluut niet. Vervolgens kan ze ineens 800 van de prijs afhalen en probeerde ze ons te dwingen direct die bank te kopen. Maar hoe geloofwaardig is het als je ineens 800 eraf kan halen. Wij waren tegen het einde van de dag daar dus ze willen alleen hun target halen maar normaal omgaan met klanten kan die manager absoluut niet. Uitermate slechte ervaring.

4 luglio 2026

Dank voor uw review.

Jammer om te lezen dat u uw bezoek aan onze winkel op deze manier heeft ervaren. Omdat wij niet aanwezig zijn geweest bij het gesprek, kunnen wij op basis van uw review geen uitspraak doen over wat er tijdens het verkoopgesprek is besproken of hoe de situatie is verlopen.

Wilt u via Trustpilot uw naam en, indien van toepassing, uw ordernummer, postcode en huisnummer met ons delen? Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, zal onze klantenservice uw melding zorgvuldig bekijken en deze intern bespreken.

Wij zien uw gegevens graag tegemoet, zodat wij dit zorgvuldig kunnen onderzoeken.

Valutata 1 stelle su 5

Hebben 3 mnd geleden een hoekbank…

Hebben 3 mnd geleden een hoekbank geleverd en snel tegen de muur aangezet toen we het bankstel van de muur weg halen om het bankstel ingespoten zagen we een gat in de bekleding zitten en strepen zijn nu al 3mnd bezig voor een nieuw bankstel maar worden van kasje naar de muur gestuurd vandaag weer in de winkel geweest en ze gaan ons nu maandag bellen maar dat zeiden ze 4 weken geleden ook en tot heden nog niks gehoord nu 2 weken verder gebeld op maandag en we zouden nog gebeld worden over het bankstel maar weer horen we weer niks

4 luglio 2026

Dank voor uw review.

Jammer om te lezen dat u deze ervaring heeft met uw hoekbank en het contact over uw melding. Op basis van uw review kunnen wij helaas niet beoordelen wat er precies is gebeurd of wat de huidige status van uw dossier is. Schade en serviceverzoeken behandelen wij daarom niet inhoudelijk via een review.

Wilt u via Trustpilot uw ordernummer, postcode en huisnummer met ons delen? Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, zal onze klantenservice uw dossier zorgvuldig bekijken, de huidige status nagaan en uw melding verder in behandeling nemen.

---
14-07 : Tot heden hebben wij nog niks van u vernomen, helaas kunnen wij u niet verder helpen zonder uw ordernummer die wij hebben aangevraagd via Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più