Vriendelijke personeel, koop snel gedaan. Alleen nu nog in afwachting dat onze spulletjes geleverd worden. Hoop dat dit ook volgens de afgesproken snelheid gaat. Dan kan ik dan ook nog snelle g... Leggi di più

Sede
Cambia sedeWillem van Konijnenburglaan 1D, 5613 DW Eindhoven, Noord-Brabant, NL
Hele fijne service, veel geduld en heel klantvriendelijk en alles van top kwaliteit. Zeer zeker aan te raden! Vooral de vestiging in Eindhoven! We zijn heel erg goed geholpen door Sam.
Super tevreden met onze aankoop bij WoonSquare! 🛋️✨ We konden de bank helemaal naar wens samenstellen en precies de kleur kiezen die we wilden. We zijn geholpen door Kelly, echt een super lieve... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wat een fijne ervaring! We zijn ontzettend goed geholpen bij deze bedwinkel. Het personeel was vriendelijk, deskundig en nam echt de tijd om met ons mee te denken. We kregen goed en eerlijk advies.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Willem van Konijnenburglaan 1D, 5613 DW, Eindhoven, Noord-Brabant, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 81% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana

goed geholpen door Sam en Kelly
Ik ben erg goed geholpen door Sam en Kelly. Uitstekende service! We hebben een hele mooie bank gekocht voor een erg mooie prijs! Erg blij mee

Een echte aanrader
We hebben rustig de winkel kunnen rondlopen en uitgebreidt de banken kunnen testen. We zijn geholpen door Kelly. Zij heeft ons goede uitleg gegeven en ook de verschillende mogelijkheden uitgelegd. Daarnaast heeft ze ons ook nog ruim de tijd gegeven om erover na te denken, onder genot van een bakje koffie. We zijn er samen goed uitgekomen.

Risposta di Woonsquare - Eindhoven
Bedankt voor het goede gesprek en de…
Bedankt voor het goede gesprek en de eerlijke prijs. Goed personeel en denk mee in mogelijkheden.

Risposta di Woonsquare - Eindhoven
Zeer goed geholpen en een zeer goede…
Zeer goed geholpen en een zeer goede deal gekregen! Sam is een toppert 👍🏻

Risposta di Woonsquare - Eindhoven
We waren goed en duidelijk geholpen…
We waren goed en duidelijk geholpen door Kelly

Risposta di Woonsquare - Eindhoven
Super geholpen door Guusje en Ricardo!
Super geholpen door Guusje en Ricardo!

Risposta di Woonsquare - Eindhoven
Vriendelijk gemoedelijk en meedenkend!
2 mei samen met mijn moeder gaan kijken voor heerlijke comfortabele eettafelstoelen voor haar die ze z.s.m. aan haar tafel wil hebben.
Zeer vriendelijk ontvangen door Angelique. Aantal stoelen bekeken en gevraagd of ze wat sneller konden leveren.
Oplossing werd a la minute gezocht.
4 top heerlijke stoelen gekocht uit de winkel die wel op voorraad waren en ook nog eens meteen de gewenste kleur die 12-5 al geleverd gaan worden. TOP..we zien er naar uit en zijn blij!;-)

Risposta di Woonsquare - Eindhoven
Prima geholpen bij aankoop bank
We zagen in de showroom een prachtige bank. We zijn daarna prima geholpen met het samenstellen van de bank. Ondanks dat deze boven ons budget was zijn we door de manager fantastisch geholpen omdat hij de prijs heeft aangepast naar ons budget zodat we toch deze bank konden kopen.

Vraag naar Guusje!
Wij hebben een erg fijne en diepgaande service gehad van Guusje. Wij zijn meerdere uren geholpen — altijd vriendelijk en professioneel door de keuzes genomen. Uiteindelijk op een goede en eerlijke prijs uitgekomen met veel mogelijkheid tot personalisatie.

Risposta di Woonsquare - Eindhoven
Super goed geholpen door Kessel en…
Super goed geholpen door Kessel en Guusje. Voor een top prijs een super mooie bank gekocht en ook nog eens snel bezorgd 😁 Bedankt! 👌🏼

Risposta di Woonsquare - Eindhoven
Je wordt meteen bij aankomst heel warm…
Je wordt meteen bij aankomst heel warm ontvangen en wordt gevraagd naar waar ze mee kunnen helpen. Tijdens het kijken wordt je ook goed mee geholpen je krijgt ook ruimte dat je even voor je zelf na kunt denken. Kort om goede zaak heel vriendelijke personeel met service.

Great experience
Kelly was very good in helping us design our couch. She was very sweet and fast.

Klantvriendelijk
Wij zijn erg goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuw bankstel. Guusje de dame die ons geholpen heeft, was niet opdringerig en dacht goed met ons mee. Onder het genot van een kop koffie jaar tevredenheid de koop afgerond.

The best service
The best service, very profesional, helpful, with lots of knowledge about sofas. Speaking English perfectly. Thank You!

Risposta di Woonsquare - Eindhoven
Friendly and good service from Kassel

Risposta di Woonsquare - Eindhoven
Ik ben ontzettend goed geholpen!
Ik ben ontzettend goed geholpen door een vriendelijke en behulpzame dame. Ze gaf duidelijke en eerlijke informatie en wist mijn zorgen weg te nemen na een eerdere minder fijne ervaring met een bankstel. Heel tevreden over de service!

Vriendelijk en duidelijke uitleg

Vriendelijk en behulpzaam
Sam heeft ons heel vriendelijk geholpen en goed meegedacht.