Sede
Cambia sedeWillem van Konijnenburglaan 1D, 5613 DW Eindhoven, Noord-Brabant, NL
Hele fijne service, veel geduld en heel klantvriendelijk en alles van top kwaliteit. Zeer zeker aan te raden! Vooral de vestiging in Eindhoven! We zijn heel erg goed geholpen door Sam.
Super tevreden met onze aankoop bij WoonSquare! 🛋️✨ We konden de bank helemaal naar wens samenstellen en precies de kleur kiezen die we wilden. We zijn geholpen door Kelly, echt een super lieve... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wat een fijne ervaring! We zijn ontzettend goed geholpen bij deze bedwinkel. Het personeel was vriendelijk, deskundig en nam echt de tijd om met ons mee te denken. We kregen goed en eerlijk advies.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Willem van Konijnenburglaan 1D, 5613 DW, Eindhoven, Noord-Brabant, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 81% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Super fijn geholpen
Super fijn geholpen , hebben echt verstand van wat ze doen. Ze helpen je echt specifiek kijken naar wat je wensen zijn en wat zou passen.
Zonet hartelijk en deskundig geholpen…
Zonet hartelijk en deskundig geholpen door het uitzoeken van een nieuwe zithoek bankstel door Sam bij de vestiging Eindhoven, alles hartstikke goed en leuk verlopen dus voor iedereen die naar meubels op zoek zijn een zware aanrader!
Hele fijne service
15 jaar geleden een bank gekocht
15 jaar geleden een bank gekocht , en hij was nu pas versleten, dus maar weer voor woonsquare gegaan
Vriendelijke personeel
Vriendelijke personeel, koop snel gedaan. Alleen nu nog in afwachting dat onze spulletjes geleverd worden. Hoop dat dit ook volgens de afgesproken snelheid gaat. Dan kan ik dan ook nog snelle goede service schrijven, waar ik nu nog in afwachting van ben.
Vakkundige en begrijpelijke uitleg,
Vakkundige en begrijpelijke uitleg,
Doortastende verkoop tactiek, moet je aan wennen.
Samenvattend! goede indruk.
Tevreden over de service
Tevreden over de service en de medewerkers die je snel en vriendelijk te woord staan in vestiging eindhoven
Wat een fijne ervaring
Uiteindelijk hebben we een heerlijk bed gevonden dat perfect bij ons past. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuw bed.

Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel. Nemen de tijd, duidelijke uitleg. Zeker de moeite waard

Hele vriendelijke medewerkers
Hele vriendelijke medewerkers. Britt en Harry hebben ons geholpen. Heel meewerkend en super aardig. De producten zijn heel mooi en ze helpen je graag hier.

Risposta di Woonsquare - Eindhoven
Super tevreden met onze aankoop bij…
We zijn geholpen door Kelly, echt een super lieve en vriendelijke dame! Ze heeft ons ontzettend fijn geholpen en nam echt de tijd voor ons. Ook de levering was lekker snel.
Helemaal blij met de service en onze nieuwe bank. Echt top en zeker een aanrader! ❤️

Risposta di Woonsquare - Eindhoven
Goed geholpen door aardig…
Goed geholpen door aardig personeel,bakje koffie en een mooie bank besteld met een goede korting

Risposta di Woonsquare - Eindhoven
Er werd fijn meegedacht en ze stonden…
Er werd fijn meegedacht en ze stonden open voor maatwerk.

Leuke vlotte verkoopster
Leuke vlotte verkoopster. Goede informatie. Dacht met ons mee.

Goede prijs
Goede prijs, klantvriendelijk en goede assortiment en vriendelijk personeel

Risposta di Woonsquare - Eindhoven
Mooie winkel met super vriendelijk en…
Mooie winkel met super vriendelijk en behulpzaam personeel, wij kunnen niet wachten op onze nieuwe bank!

Risposta di Woonsquare - Eindhoven
De bank is nog niet binnen dus daar kan…
De bank is nog niet binnen dus daar kan ik nog niets over zeggen maar vriendelijk personeel

Fijn geholpen
Heel fijn geholpen door Kelly en haar collega! Er werd echt met mij meegedacht en ben blij met mijn aankoop.