Banner for Woonsquare - Eindhoven

Woonsquare - Eindhoven Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Willem van Konijnenburglaan 1D, 5613 DW Eindhoven, Noord-Brabant, NL

Valutata 5 stelle su 5

Kelly heeft ons enorm goed geholpen! Ze heeft uitgebreid de tijd genomen om alle opties na te gaan en samen tot de beste keuze te komen. Dit is onze tweede aankoop bij woonsquare, dus zeker een aanrad... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Samen met mijn nichtje liepen we woonsquare binnen, na maanden zoeken van een bank zonder enige hoop zijn keken we naar banken. Na een korte loop rit hadden we ons smaak te pakken, liefde op het eers... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Een winkel met een klantenservice waar Jan Steen zijn nekharen van overeind gaan staan. Meer dan 6 maanden bezig geweest om enige vorm van tegemoetkoming te krijgen van deze winkel voor een meube... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hebben rustig de winkel kunnen rondlopen en uitgebreidt de banken kunnen testen. We zijn geholpen door Kelly. Zij heeft ons goede uitleg gegeven en ook de verschillende mogelijkheden uitgelegd. Da... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili
  2. Negozio di casalinghi
  3. Negozio di arredamenti per salotti
  4. Negozio di divani

Scritti dall'azienda

• Willem van Konijnenburglaan 1D, 5613 DW, Eindhoven, Noord-Brabant, Paesi Bassi

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

583 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 70% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

2107 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

We werden hartelijk ontvangen door…

We werden hartelijk ontvangen door Kelly. Snel zaken gedaan en een goede prijs gekregen voor de bank.

3 luglio 2026

Risposta di Woonsquare - Eindhoven

Wat fijn dat Kelly u hartelijk heeft ontvangen en u snel heeft kunnen helpen bij de aankoop van uw bank.

Valutata 5 stelle su 5

Kelly heeft ons enorm goed geholpen

Kelly heeft ons enorm goed geholpen! Ze heeft uitgebreid de tijd genomen om alle opties na te gaan en samen tot de beste keuze te komen. Dit is onze tweede aankoop bij woonsquare, dus zeker een aanrader!

2 luglio 2026

Risposta di Woonsquare - Eindhoven

Fijn om te horen dat Kelly u goed heeft kunnen helpen, veel plezier met u nieuwe aankoop.

Valutata 5 stelle su 5

We zijn heel goed geholpen door maik…

We zijn heel goed geholpen door maik uit Kessel heel vriendelijk zorgzaam ivm mijn moeder .
Mooi prijs gemaakt.
En ook vriendelijk door Kelly geholpen

22 giugno 2026

Risposta di Woonsquare - Eindhoven

Beste Liekje, dank voor uw positieve review, fijn dat u door meerdere medewerkers in de woonwinkel in Eindhoven goed zijn geholpen en dat uw moeder een mooie deal heeft kunnen sluiten.

Wens haar namens het gehele team ontzettend veel plezier van en hopelijk tot de volgende keer.

heel erg lieve mensen

heel erg lieve mensen, erg gastvrij luisteren naar je wensen en laten je met een glimlach de deur uit gaan.

bedankt toppers, Mike en Mike

20 giugno 2026

Risposta di Woonsquare - Eindhoven

Dank voor uw goede review voor onze Mike's en de woonwinkel in Eindhoven. Veel plezier van uw aankoop gewenst!

slechte garantie ervaring ooit

Wij hebben een mooie bank gekocht, maar helaas was er al na acht weken een duidelijke verzakking zichtbaar.er was een naad van het binnenkussen losgeraakt. Dat kan natuurlijk gebeuren, daarom hebben wij gevraagd om vervanging van het betreffende kussen.

Er werd aangegeven dat dit akkoord was. Tot onze verbazing kwam de monteur echter zonder nieuw kussen. In plaats daarvan bracht hij slechts een lapje stof aan op de plek waar de naad was losgelaten. Vervolgens ontvingen wij een e-mail waarin stond dat de bank volgens de fabriek aan de fabrieksnormen voldoet.

Wij zijn hier niet tevreden mee. De verzakking bevindt zich precies op de plek waar je zit, waardoor zowel het zitcomfort als de uitstraling van de bank zijn verminderd. Op basis van de gemaakte afspraak mochten wij verwachten dat het defecte kussen vervangen zou worden en niet slechts met een lapje stof gerepareerd.

Deze reparatie vinden wij geen passende oplossing. Volgens u kan er verder niets meer worden gedaan omdat de bank volgens de fabriek aan de normen voldoet. Wij zijn het daar niet mee eens. Een bank van slechts acht weken oud mag naar onze mening geen duidelijke verzakking vertonen op een normale zitplaats. dus heb ze een mail gestuurd of een oplossing of we willen ons aankoop bedrag terug.

17 giugno 2026

Beste Bas,

Wij hebben uw ordergegevens opgevraagd zodat wij uw review en order onafhankelijk kunnen beoordelen.

Vooraf willen wij aangeven dat Woonsquare werkt conform the CBW voorwaarden, welke over de gehele branche bij erkende meubelzaken, worden toegepast.

Dat u het zelf niet eens bent met de uitspraak van een fabrikant, bedrijf of specialist, neemt niet weg dat de uitspraak correct en bindend is.

Wij begrijpen echter wel dat u liever een ander antwoord had willen krijgen, daarom kijken wij graag nogmaals met u mee.

Super goede service

Super goede service. Heel fijn geholpen door Sam in Eindhoven. Wat een fijne mensen werken hier. Heel erg blij met onze bank.

13 giugno 2026

Risposta di Woonsquare - Eindhoven

Beste Luna, wat fijn dat u zo goed bent geholpen door Sam. Geniet van uw nieuwe bank en tot ziens in de showroom in Eindhoven

Valutata 5 stelle su 5

Hele goede hulp gekregen en je kan van…

Hele goede hulp gekregen en je kan van alles vinden in de winkel en de kwaliteit is prima.
De service en het personeel zijn top

12 giugno 2026

Risposta di Woonsquare - Eindhoven

Wat fijn dat u onze vestiging in Eindhoven zo positief heeft ervaren. Het is mooi om te lezen dat u goed bent geholpen en dat u de ruime keuze in onze showroom waardeert.

Bij het uitzoeken van nieuwe meubels vinden wij het belangrijk dat klanten op hun gemak verschillende mogelijkheden kunnen bekijken en rekenen op deskundige begeleiding. Daarom is het extra leuk om te horen dat zowel de service als ons personeel zo'n goede indruk hebben achtergelaten.

Dank u wel voor uw mooie woorden over de kwaliteit, de service en ons team. Dat waarderen wij enorm.

Valutata 5 stelle su 5

Guusje heeft ons goed geholpen en…

Guusje heeft ons goed geholpen en uiteindelijk een hele mooie bank uitgekozen.

11 giugno 2026

Risposta di Woonsquare - Eindhoven

Beste Tom, veel plezier van jullie nieuwe mooie bank en bedankt voor het delen van uw ervaring in onze woonwinkel

Netjes geholpen

Netjes geholpen, klantvriendelijk.
Zeer tevreden hoe we geholpen zijn door Kelly.

11 giugno 2026

Risposta di Woonsquare - Eindhoven

Beste Sharon, goed om te lezen dat Kelly u goed en vriendelijk heeft geholpen en dat heeft bijgedragen aan uw keuze. Geniet van uw aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

We had a great experience at Woonsquare…

We had a great experience at Woonsquare Eindhoven while buying our bed. Sam provided excellent customer service throughout the process. She was patient, friendly, and really took the time to understand what we were looking for. Her guidance made the whole decision much easier and stress-free.
We truly appreciate her professionalism and helpful attitude. Overall, a smooth and pleasant shopping experience, and we’re very happy with our purchase. Highly recommended!😊👍

10 giugno 2026

Risposta di Woonsquare - Eindhoven

What a pleasure to read about your experience at our Woonsquare store in Eindhoven. Choosing a new bed is an important decision, and it’s wonderful to hear that Sam was able to make the process easier and more enjoyable for you.

Taking the time to listen, explaining the possibilities clearly, and helping customers find the right match for their bedroom and sleeping comfort is exactly the kind of service we strive for. We are delighted that Sam’s patience, professionalism, and personal approach contributed to such a smooth shopping experience.

Thank you for your recommendation and for sharing these kind words. We will make sure your compliments are passed on to Sam. Enjoy your new bed and many comfortable nights ahead!

Valutata 1 stelle su 5

Winkel met de slechtste garantie ooit

Winkel met de slechtste garantie ooit. Matras is al een halfjaar kapot. Komt er eindelijk een "monteur" kijken met de mededeling productie fout. Let op, bij een bed van 1400 euro. Hij geeft aan wordt een ruiling. Inmiddels 2 maanden verder en nog geen matras. Nu geeft Woonsquare aan toch reparatie. En nu. Voorlopig op de grond slapen. Bij verkoop kan alles maar na betaling niks.
Slechter dan slecht.

9 giugno 2026

Risposta di Woonsquare - Eindhoven

[UPDATE] Beste Leon, helaas heeft u geen informatie of gegevens doorgegeven na ons verzoek, zodat wij uw situatie kunnen onderzoeken en beoordelen en eventueel direct een oplossing aan kunnen bieden.

Zonder concrete ordergegevens kunnen wij helaas niets voor u betekenen en kunnen wij ook niet ingaan of hetgeen dat u in uw review stelt ook correct is.

---

Beste Leon, bedankt voor uw review.
Onze garantie is conform de CBW voorwaarden, indien u het niet eens bent met de kwaliteit van deze garantie voorwaarden, dan adviseren wij om contact met het CBW op te nemen.

Wat betreft uw eigen order, wij hebben uw gegevens opgevraagd zodat wij dit voor u na kunnen gaan en de situatie beoordelen en wellicht met een passende oplossing kunnen komen.

Valutata 5 stelle su 5

We vonden moeilijk om te beslissen zijn…

We vonden moeilijk om te beslissen zijn goed geholpen ...ook werd alles goed uitgelegd door kelly hebben in verleden meer gekocht en zijn erg tevreden

6 giugno 2026

Risposta di Woonsquare - Eindhoven

Beste Jan, beslissingen nemen is niet altijd even makkelijk, zeker niet als het om meubels gaat.
Gelukkig heeft Kelly u in onze woonwinkel voorzien van goed advies en heeft zij meegedacht om tot een oplossing te komen voor u.

Heel veel plezier van uw aankoop en graag tot de volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben goed geholpen door onze lieve…

Ik ben goed geholpen door onze lieve Kelly erg te vreden mag hier blijven voor altijd

6 giugno 2026

Risposta di Woonsquare - Eindhoven

Beste Yvonne, bedankt voor uw hartelijke review voor onze Kelly en de woonwinkel in Eindhoven, die zij absoluut verrijkt door klanten goed en professioneel te helpen.

Een stukje advies en een goed gesprek helpt u het vertrouwen te hebben dat u in goede handen bent.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più