Banner for Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Woonsquare - Capelle aan den IJssel Recensioni

TrustScore 4 su 5

Schinkelsebaan 6a, 2908LE Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Wat zijn we fijn door Joël geholpen. We hebben heerlijk verschillende banken ter plaatse uitgeprobeerd door echt wel even een tijdje te zitten. God voorzien van informatie. Joël neemt echt de tijd voo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We zijn geholpen door Dinand, wat een vriendelijke sympathieke jongen was! Heeft ons echt goed geholpen met de keuze voor een bank, was geduldig, toegankelijk, eerlijk en gezellig! Echt een aanrader o... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Misleidende prijzen bij de banken en op internet. Ze laten een foto zien met een prijs maar dat is niet de prijs die hoort bij de bank op de foto. Er staat dan wel een stof bij maar je moet maar toe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We kwamen alleen maar even oriënteren en kwamen met een 2-zitter en relaxstoel naar buiten. Geen gekleef van de verkoper maar liet ons lekker rondneuzen. Daar stond de bank die ik zocht + de relaxst... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

2846 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Medewerkster Nicole

Medewerkster Nicole
Heeft ons heel goed geholpen
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Helpt mee met nadenken
En heeft ons goed geholpen om te slagen.
Aanrader dankjewel Nicole en Woon Square!

25 aprile 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Dank u voor uw goede review, fijn dat u zo goed bent geholpen door Nicole

Slechte service.

Voor de tweede keer weer een bericht hier op trust pilot over onze boxspring topper.deze kwestie loop al sinds 7 februari.diverse mensen aan de bel gehad .
Mail gestuurd + foto..s dit speelt al sinds februari.Woon sqeare met alles in gelicht , en horen nu van een mederwerkster dat de klanten service er niets, noppie , nada mee hebben gedaan.Vanmorgen weer gebeld aan de tel zou ons 14 dagen geleden terug bellen niets gehoord
Er wordt alleen door jullie gebeld als ik hier bij trust pilot een bericht zend
Het is een grote schande hoe woon sqeare met zijn klanten om gaat. Een boxspring van 3500 Euro .Een topper er op van zeer slechte kwaliteit na 1 week al blazen vd tijk en nest vorming.Wel dure reclame maken op TV...MAAR DE IS SERVICE WAARDELOOS!!.Nu vandaag worden wij weer terug gebeld een lachertje.!!
Vandaag is het 20 april en de ellende nog steeds niet op gelost.jullie kletsen maar wat er neemt niemand contact met ons op wij nemen zelf steeds contact met jullie op en het antwoord wat je geeft hebben wij niets aan.want er gebeurd gewoon NIETS!!

7 febbraio 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

[UPDATE] Dank u voor het doorgeven van uw gegevens. Ik heb u binnen 2 minuten nadat u de gegevens heeft doorgegeven gebeld, maar kreeg uw voicemail.

Dit zet ik er nu wel bij om uw bewering dat er niets mee gebeurd te ontkrachten. Ook zal ik u een email sturen en wacht uw reactie af.

---

Beste Jannie, wij hebben nogmaals doorgegeven dat onze klantenservice contact met u op dient te nemen.

Zij kunnen aangeven of de uitspraak van de service specialist doorslaggevend is of dat er nog een 2nd opinion kan komen.

Ontzettend vriendelijke verkoper Joël

Ik ben heel goed geholpen door Joël. Ik vind het zelf vaak een beetje ongemakkelijk als er sprake is van agressieve verkoop, maar Joël is juist een ontzettend vriendelijke en zachtaardige man. Hij helpt je op een rustige manier en geeft je ook de ruimte om zelf rond te kijken.

Als jullie naar Woonsquare gaan, zou ik zeker naar Joël vragen voor goed en prettig advies. Ik ben hier geslaagd voor een hele mooie bank ook mede dankzij de goede service!

15 aprile 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Beste Valerie, bedankt voor uw goede review. Het is fijn om te lezen dat u de verkoopwijze omschrijft en benoemd. Die wordt vaak verkeerd begrepen, maar wij vinden het heel prettig dat Joël u de juist ervaring heeft meegegeven en dat u ook het gevoel heeft dat u goed bent geholpen.
Veel plezier alvast van uw nieuwe bank!

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn ontzettend goed geholpen door…

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Joël. Hij nam de tijd om naar onze wensen te luisteren en gaf eerlijk en deskundig advies. Dankzij zijn hulp hebben we nu een bank waar we elke dag van genieten. Echt topservice – bedankt, Joël!

28 febbraio 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Beste Henock, dank u voor uw goede review, fijn dat u de service van Joël nog even extra belicht

Valutata 5 stelle su 5

We zijn heel vriendelijk en goed…

We zijn heel vriendelijk en goed geholpen door Joël, nam ook echt de tijd voor je. Dacht ook met je mee en we werden vriendelijk verwelkomd met een kop koffie

10 aprile 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Dag Hakima, dank u voor uw review en het benoemen van de vriendelijkheid van de verkoper

Top geholpen

Super goed en duidelijk geholpen door joél super vriendelijk en geslaagd met een mooie meubelstuk.

10 aprile 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Dank u voor uw positieve review

Levertijd belachelijk lang

Bank besteld bij Woonsquare ruim 12 weken geleden, ik was op zoek naar een bank die een korte levertijd had. Er werd mij bij de verkoop van de bank expliciet aangegeven dat de levertijd ongeveer 8 tot echt maximaal 12 weken zou duren. Nu ruim over de afgesproken termijn heen. Geen enkele update of indicatie vanuit hoofdkantoor of filiaal. Totaal niet tevreden, ik zal iedereen afraden hier een bank te kopen.

Het bedrijf zegt ook contact op te nemen zoals hieronder maar doet dit vervolgens niet. Ook wordt er dus geen oplossing geboden. Let dus op!

7 aprile 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Beste Ferron, bedankt voor uw review.

Wij hebben uw gegevens opgevraagd en nemen dan contact met u op. om met u mee te kijken.
Graag gaan wij dan na wat er op uw overeenkomst staat en wat de actuele levertijd is.

Valutata 1 stelle su 5

Eigenlijk die ene ster niet eens waard.

Eigenlijk die ene ster niet eens waard.
Maar geen ster kan niet

13 febbraio 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Wij hebben uw gegevens opgevraagd op basis van uw eerste review en die heeft u doorgegeven.

Er is op 14 maart een mail naar u gestuurd met de vraag wanneer wij u het beste kunnen contacten zodat wij toelichting konden geven over hetgeen is overeengekomen.

Op deze mail is nooit een reactie gekomen en nu plaatst u een dubbele review zonder context, dat is zeer spijtig.

Op uw order staat een duidelijke levertijd vermeldt. Er is nergens op uw order te herleiden dat het een voorraad model betreft, dit hadden wij graag met u willen bespreken,

Indien u contact met ons opneemt dan leggen wij het graag nog een keer aan u uit.

Mooie bank gescoord!

Hele fijne ervaring gehad in de winkel. Aangenaam geholpen door Patrick en Richard en een hele mooie bank kunnen scoren. Echt een aanrader!

24 marzo 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Beste Ikra, bedankt voor uw positieve review!

Uiterst tevreden

We zijn met de aankoop van onze nieuwe bank onwijs goed geholpen door Joël. We liepen tevreden en opgelucht de winkel uit (want het kopen van een bank is niet niks).

17 marzo 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Beste Elise, vriendelijk dank voor uw positieve review

Fijne ervaring

Fijne ervaring. goed geholpen door fatiha!

16 marzo 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Hoi Daniëlle, bedankt voor uw review

Goed geholpen door Fatih

Goed geholpen door Fatih. Vooral ook deskundig geholpen. Blij met ons bank. Fatih was ook geduldig wat wij heerlijk vonden. Top!

13 marzo 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor uw review, namens Fatih alvast veel plezier van de nieuwe bank!

Valutata 2 stelle su 5

Wij kwamen kijken voor een bankstel …

Wij kwamen kijken voor een bankstel de introductie was goed,we hadden ons oog laten vallen op bank de verkoper maakte de opmerking gaat u dan kopen dit vonden wij een beetje dwingend na uitrekening door collega gaven wij aan dat wij even na wilden denken en stonden op waarop ons na werd geroepen als ik er nu 500 euro afhaal koop u dan, wij dachten dat we bij Seat &sofa beland waren ook na lezen van de reviews komt dit ook navoren ook de slechte afhandeling van klachten het is jammer van zo mooie zaak
We hadden er meer van verwacht, je snapt ook niet dat dit bedrijf lid is van het garantie fonds C.B.W

12 marzo 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Beste Taal, bedankt voor uw review.
Het is jammer dat u geen goede ervaring heeft gehad in de winkel. Graag komen wij in contact met u om na te gaan wat er exact is voorgevallen, wij nemen uw feedback uiterst serieus.

Prettig winkelen

Fijne winkel. Vriendelijk personeel. Goed geholpen bij het uitzoeken van onze droombank.
Alles was mogelijk en er werd goed meegedacht met onze wensen.

7 marzo 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Beste Alicia, bedankt voor uw review. Er is altijd veel mogelijk in overleg en we denken graag mee. Fijn dat u dit ook als prettig heeft ervaren!

Geweldig eerlijk .

Geweldig eerlijk .

3 marzo 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Beste Ingrid, bedankt voor het compliment. De verkopers van Woonsquare Capelle geven altijd graag eerlijk en oprecht advies. Veel plezier van uw aankoop!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più