Bardzo miła obsługa ! Pan Garbiel zasłużył na podwyżkę ! Doradzał , pokazywał , liczył wymiary ! Bardzo miły sympatyczny człowiek ! Życzyłabym sobie samych takich pracowników ! Dziękuję bardzo 😁

Wassenaarstraat 45, 4611 BT Bergen op Zoom, Noord-Brabant, NL
L'azienda ha risposto
Wij zijn hier onlangs geweest en tijdens de aankoop heeft de verkoper ons verteld dat onze bank in de **tweede week van november** geleverd zou worden. Nu blijkt ineens dat de verwachte levering... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Uitstekende service . Prachtige kast gekocht in het pittoreske Bergen op Zoom . Ben er blij mee .
Verkoper Gabriel heeft ons heel goed geholpen met het uitkiezen van onze nieuwe bank, is heel erg lief, grappig en geduldig. Een erg goede verkoper!
Wassenaarstraat 45, 4611 BT, Bergen op Zoom, Noord-Brabant, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 87% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Hele vriendelijke medewerker natascha. Goed advies en daardoor snel tot een tevreden keuze kunnen komen. Prijs kwaliteit is erg goed.
Prima service! Jaren geleden onze meubels gekocht nu terug voor een nieuwe bank
Aardige dame, Natascha was de naam. Niet opdringerig.
Wat een slechte service daar. Nadat mijn bank na 1,5 jaar inzitten keihard bleef kwam er een expert vanuit hun.
Deze man gaf mij groot gelijk en zou dit ook zo doorgeven, dit kon echt niet. (Detail dezelfde bank staat hier in de woonsquare, 500 meter verderop waar hij wel gewoon lekker zit en hem daar ook gekocht hebben.)
Werd ik alsnog in het ongelijk gesteld en zit ik met een bank van 3000! waarop niemand wil zitten!😡
Goede service.
Bij binnenkomst goed ontvangen, liet ons op het gemakje rond kijken.
Gelijk kunnen slagen voor een bank, vriendelijke medewerkers.
Vriendelijk ontvangen, opties zijn duidelijk, genoeg keuze en antwoorden op al uw vragen. Wij komen zeker terug.
They are nice coprative and also gave you very good guidance regarding stuff and fabrics ❤️
Geweldig geholpen door Esther ze nam alle tijd om onze wensen door te nemen en kwam met een scherp aanbod die we niet konden weigeren, we zijn nu de trotse eigenaars van een prachtige hoekbank model austin
Ze (natascha)was heel lief en meedenkend.
Goede hulp bij de keuze en maten
Super goed geholpen door Natascha, enorm lief en snel gehandeld en ook het hart op de juiste plek. Daar moeten er meer van zijn.
Super goed geholpen door Natascha voor een boxpring.
Mooie bank gekocht met goede uitleg van fijne verkoper!
Een hoekbank geleverd waar onderdelen in ontbraken. Hierdoor konden de bezorgers hem niet in elkaar zetten. Woonsquare gebeld maar telefonisch willen ze me niet helpen, je wordt naar een formuliertje op de site gestuurd met de melding dat er over een week of 2 vast wel een monteur zal komen.
De medewerkers steken veel moeite in de verkoop maar na de handtekening is het je eigen probleem.
Goed geholpen in Bergen op Zoom
Helemaal uitgezocht wat we wilde
Mick heeft ons super geholpen met alle keuzes en wensen
Goede ervaring, we zijn heel vriendelijk geholpen door Natascha!
Niet opdringerig en dacht goed met ons mee!
Dit wordt onze derde bank bij woonsquere
Heel snel en vriendelijk geholpen! En mijn favoriete bank krijg ik voor een goede prijs en snel geleverd! Top ervaring.
Mick heeft ons erg goed geholpen. Wij zijn superblij met onze aankoop.
Meteen een leuke bank gevonden aan een schappelijke prijs. Vriendelijk ontvangst
Heel fijn geholpen liet ons lekker kijken.
En een mooie prijs gemaakt door Natascha.