Bardzo miła obsługa ! Pan Garbiel zasłużył na podwyżkę ! Doradzał , pokazywał , liczył wymiary ! Bardzo miły sympatyczny człowiek ! Życzyłabym sobie samych takich pracowników ! Dziękuję bardzo 😁

Wassenaarstraat 45, 4611 BT Bergen op Zoom, Noord-Brabant, NL
L'azienda ha risposto
Verkoper Gabriel heeft ons heel goed geholpen met het uitkiezen van onze nieuwe bank, is heel erg lief, grappig en geduldig. Een erg goede verkoper!
L'azienda ha risposto
Ik ben in Bergen op Zoom gaan kijken voor een mooie bank, ik werd gelijk geholpen en goed geïnformeerd door Mario. Bedankt voor jullie medewerking.
Wassenaarstraat 45, 4611 BT, Bergen op Zoom, Noord-Brabant, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Justin heeft ons deskundig en vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe eetbank.

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom
Uitstekend geholpen en geadviseerd door Justin, de verkoop medewerker!

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom
Goed geholpen door Justin, duidelijke uitleg en service

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom
Goede en prettige service van Justin! Heerlijke koffie aangeboden gekregen.

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom
Wij zijn hier onlangs geweest en tijdens de aankoop heeft de verkoper ons verteld dat onze bank in de **tweede week van november** geleverd zou worden. Nu blijkt ineens dat de verwachte levering pas in de **eerste week van januari** is. Dat is een behoorlijk verschil en voor ons erg teleurstellend.
Daarnaast gaf de verkoper aan dat ik na de aankoop bij het hoofdkantoor een **gespecificeerde bon/factuur** kon opvragen. Ook dit blijkt achteraf niet mogelijk te zijn.
Over de bank zelf kan ik uiteraard nog geen oordeel geven, aangezien we daar voorlopig nog op moeten wachten. Over de informatie die ons tijdens de verkoop is gegeven, ben ik tot nu toe echter erg teleurgesteld. Op dit moment heb ik helaas het gevoel dat ik bij de aankoop niet correct ben geïnformeerd.

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom
Ben goed geholpen en kreeg goed advies over de bank en over het bed

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom
Mario is een fijne verkoper, die meedenkt bij het maken van een keuze!

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom
Fijn dat er geen opdringerige verkopers meer rond lopen.
We zijn goed geholpen en konden op ons gemak rondkijken.

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom
Super fijn geholpen door verkoper Mario- hij denkt mee en is vriendelijk. We hebben een mooie bank aangeschaft. Zeker een aanrader.

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom
Mario heeft ons super geholpen en is ook klantvriendelijk