Banner for Woonsquare - Bergen op Zoom

Woonsquare - Bergen op Zoom Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Wassenaarstraat 45, 4611 BT Bergen op Zoom, Noord-Brabant, NL

Valutata 4 stelle su 5

Fijn dat er geen opdringerige verkopers meer rond lopen. We zijn goed geholpen en konden op ons gemak rondkijken.

Valutata 5 stelle su 5

Super fijn geholpen door verkoper Mario- hij denkt mee en is vriendelijk. We hebben een mooie bank aangeschaft. Zeker een aanrader.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer vriendelijke ontvangst door Mario. Stond meteen klaar om te helpen. Gaf eerst kort een uitleg en liet ons nadien een rondje door de zaak lopen. Bij vragen mochten we hem roepen. Uiteindelijk goed... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super blij met onze nieuwe meubels. De kasten tafels zijn van een hele goede en degelijke kwaliteit. De bezorging en bezorgers waren vriendelijk en hebben alles op hun plek gezet. Dit waren de ext... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 81% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

2514 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Goed geholpen

Fijn dat er geen opdringerige verkopers meer rond lopen.
We zijn goed geholpen en konden op ons gemak rondkijken.

24 agosto 2026
Valutata 5 stelle su 5

Super fijn geholpen door verkoper…

17 agosto 2026

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom

Een mooie bank uitzoeken wordt een stuk prettiger wanneer iemand echt met u meedenkt. Fijn dat Mario u op een vriendelijke manier heeft geholpen en samen met u tot een keuze is gekomen waar u tevreden mee bent.

Uw compliment over zijn persoonlijke aanpak geven we natuurlijk graag door aan Mario. Bedankt voor uw aanbeveling en het vertrouwen in Woonsquare. Veel woonplezier met uw nieuwe bank!

Prima!

Fijn en rustig geholpen door Lisa en Gabriël.

6 agosto 2026

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom

Bedankt voor uw goede review

Aardig behulpzaam personeel

Aardig behulpzaam personeel
Levertijd is 12 tot 14 weken

1 agosto 2026

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom

Beste Ellen, bedankt voor uw positieve review. Het is inderdaad even afwachten, maar dan weer jaren plezier!

Valutata 5 stelle su 5

We zijn vriendelijk geholpen en hebben…

We zijn vriendelijk geholpen en hebben een mooi bank gekocht😀

1 agosto 2026

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom

Beste Joey, fijn om te lezen dat jullie goed konden slagen en bedankt voor uw positieve review!

Valutata 5 stelle su 5

Ik had twijfels over de bank die ik had…

Ik had twijfels over de bank die ik had gekocht, er werd naar mij geluisterd en de meneer van de winkel dacht met mij mee en bood aan dat ik terug mocht komen om te kijken of er een bank was die beter bij ons paste en dat was zo

25 luglio 2026

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom

Wat fijn om te lezen dat er zo goed naar u is geluisterd en dat er samen naar een passende oplossing is gezocht. Bij de aanschaf van een nieuwe bank is het belangrijk dat u uiteindelijk een keuze maakt waar u zich écht prettig bij voelt. Een bank is immers een meubelstuk waar u dagelijks gebruik van maakt.

Mooi dat onze medewerker de tijd heeft genomen om uw twijfels serieus te bespreken en met u mee te denken over een alternatief. Door samen opnieuw te kijken naar uw wensen en mogelijkheden, heeft u uiteindelijk een bank gevonden die beter aansluit bij uw situatie.

Wij waarderen het dat u deze ervaring met ons deelt. Bedankt voor uw vertrouwen in Woonsquare en wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank!

Valutata 5 stelle su 5

Mario heeft ons heel goed geholpen

Mario heeft ons heel goed geholpen, we zijn blij dat hij de tijd nam om onze behoeftes uit te werken. Juist daardoor hebben wij het beste advies ontvangen en een goede keuze kunnen maken. Bedankt!

28 luglio 2026

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom

Hoi Jelmer, fijn om te lezen dat Mario u zo goed heeft begeleid bij het maken van uw keuze. Een nieuwe aankoop begint voor ons altijd met goed luisteren naar uw wensen en behoeften. Door de tijd te nemen om samen uw situatie en mogelijkheden te bespreken, ontstaat het beste advies en kunt u uiteindelijk een keuze maken waar u echt tevreden mee bent.

Mooi dat u deze persoonlijke aanpak zo heeft gewaardeerd. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers niet alleen producten laten zien, maar vooral met u meedenken over wat het beste past bij uw woonwensen.

Wij geven uw complimenten met veel plezier door aan Mario. Bedankt voor uw vertrouwen in Woonsquare en wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aankoop!

Zeer goede service

Er werd goed meegedacht en er werd echt de tijd genomen! Service staat op nr 1.
Je wordt geadviseerd ipv je iets verkocht. Goede zaak!

24 luglio 2026

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom

Goed advies begint met luisteren naar de wensen van de klant. Daarom is het extra mooi om te lezen dat u onze vestiging in Bergen op Zoom op deze manier heeft ervaren.

Dat er echt de tijd voor u werd genomen en er met u werd meegedacht, is precies waar wij veel waarde aan hechten. Wij geloven dat het uitzoeken van een nieuwe bank of ander meubel in alle rust moet kunnen, met eerlijk advies dat aansluit bij uw woonwensen, zonder dat u het gevoel krijgt ergens toe te worden overgehaald.

In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamerstoelen en andere woonmeubelen, waarbij persoonlijke begeleiding centraal staat. Zo kunt u met vertrouwen een keuze maken die past bij uw interieur, woonstijl en budget.

Hartelijk dank voor uw mooie review en uw aanbeveling. Het doet ons veel plezier dat u onze service als onderscheidend heeft ervaren.

Keurig netjes geholpen

Keurig netjes geholpen. Heel ontspannen. Voelden ons welkom

24 luglio 2026

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom

Beste Rien, dat is erg prettig om te lezen.
Een goede deal is één ding, maar als het ook nog eens prettig en ontspannen gaat en u voelt zich thuis, meer kunnen wij als woonwinkel niet vragen.

Goede uitleg door Gabriel

Goede uitleg door Gabriel, en hij neemt de tijd voor je.

9 luglio 2026

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom

Dat is goed om te horen dat Gabriel het goed heeft uitgelegd en de tijd voor u heeft genomen.

Valutata 5 stelle su 5

Gabriel heeft ons super geholpen

Gabriel heeft ons super geholpen! Heel fijn uitgelegd en zijn daardoor ook gelijk geslaagd voor een nieuwe bank top!

6 luglio 2026

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom

Goed om te horen dat Gabriel u goed heeft geholpen, wij zullen uw complimenten aan hem doorgeven.

Gabriel heeft ons geholpen

Gabriel heeft ons geholpen, Aardige man die meedenkt.

4 luglio 2026

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom

Fijn dat Gabriel u goed heeft kunnen helpen. Dank u wel voor de review.

Valutata 5 stelle su 5

Prima geholpen door Gabriel.

Inmiddels onze derde bank aangeschaft bij Woonsquare.
Elke keer prima geholpen.
Vandaag geholpen door Gabriel in Bergen op Zoom, hij nam de tijd en dacht met ons mee. Aanrader !

3 luglio 2026

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom

Goed om te horen dat Gabriel u goed heeft kunnen helpen met uw nieuwe aankoop.

Valutata 5 stelle su 5

Gabriel was very kind and helpful in…

Gabriel was very kind and helpful in the time of choosing our new sofa. He explained us the differences between the different types and styles of the materials.
Finally we decided to buy because of his support.

2 luglio 2026

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom

We're glad to hear that Gabriel was able to assist you with your search. We hope you enjoy your purchase and wish you many happy moments with it.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più