Bardzo miła obsługa ! Pan Garbiel zasłużył na podwyżkę ! Doradzał , pokazywał , liczył wymiary ! Bardzo miły sympatyczny człowiek ! Życzyłabym sobie samych takich pracowników ! Dziękuję bardzo 😁

Wassenaarstraat 45, 4611 BT Bergen op Zoom, Noord-Brabant, NL
L'azienda ha risposto
Wij zijn hier onlangs geweest en tijdens de aankoop heeft de verkoper ons verteld dat onze bank in de **tweede week van november** geleverd zou worden. Nu blijkt ineens dat de verwachte levering... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Uitstekende service . Prachtige kast gekocht in het pittoreske Bergen op Zoom . Ben er blij mee .
Verkoper Gabriel heeft ons heel goed geholpen met het uitkiezen van onze nieuwe bank, is heel erg lief, grappig en geduldig. Een erg goede verkoper!
Wassenaarstraat 45, 4611 BT, Bergen op Zoom, Noord-Brabant, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Fijn geholpen door Mario tijdens het kiezen van onze nieuwe bank!

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom
Zeer Goed geholpen door Lisa, zeer scherp geprijsd, je krijgt wat voor je centen. Aanrader

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom
Mario heeft ons goed geholpen nadat we hadden aangegeven zelf rond te willen kijken. Bank gevonden, kleur, stof en opstelling kon veranderd worden. Fijne ervaring

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom
We hebben een bank, een tafel en stoelen gekocht. Mario is een vriendelijke en beleefde medewerker en hij heeft ons goed geholpen met het maken van een keuze. Heel erg bedankt!

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom
Fijne binnenkomst en een goed advies gekregen van Mario.

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom
Leuke ervaring gehad in showroom bergen op zoom de verkoper en manager hebben mij prima geholpen

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom
Goede uitleg, en goed geadviseerd. Top service! Bedankt Gabriel.

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom
Na aanschaf hoekbank BINNEN 2 DAGEN (!)vullingen van zittingen TOTAAL verdwenen!; we zitten op houten latten!
In het filiaal Bergen op Zoom te horen gekregen dat zij niet aan service doen, bedrijfsleider heeft uiteindelijk toch voor mij mail gestuurd en direct gebeld met hoofdkantoor( ik hoorde hem nog zeggen dat hij geen gezeik in de winkel wil)
Nu, 2 weken later, zitten we nog steeds op eetkamerstoelen, al 2x gebeld; wordt aan gewerkt, het is druk bij de reparateurs; dat begrijp ik als ik ( te laat) de reviews lees!
Ik wacht nog HEEL EVEN en dan gaan ze wat beleven in Bergen op Zoom!

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom
Geholpen door Natascha, zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze laten je ook eerst even rustig kijken maar staan zeker klaar om je verder te helpen.

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom
I’m incredibly disappointed with my purchase. For an expensive sofa, the quality of the reclining components is unacceptable.
Month 1: The first electric recliner failed completely and stopped responding to inputs.
Month 2: The second recliner engaged on its own, stuck in the fully upright/extended position, and is now also unresponsive.
I am left with one seat that doesn't work and another that is stuck in a permanent, awkward recline with no way to reset it. While the material and "feel" of the sofa are nice, the mechanical failure makes it a poor investment.
Bottom line: Avoid the power reclining models from this company.
Edit:
Customer service was contacted about the defective product to get it resolved under warranty.
This review is purely on the quality of the item. Failing components after only 1 month of use, cannot under any circumstances be considered "quality" even if I by pure chance got a lemon, as expected with big companies.

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom
Ontzettend goed geholpen door Natascha en Gabriel.
Goed advies en zeer vriendelijk.

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom
Zeer teleurgesteld in zowel de kwaliteit van de zetel als de service.
De zetel is nog maar recent aangekocht en vertoont nu al meerdere ernstige gebreken. Na slechts enkele maanden lijkt de zetel alsof hij al 6 jaar intensief gebruikt is. Dit is absoluut onaanvaardbaar voor een nieuwe zetel.
Het zitcomfort was bovendien al na twee weken volledig verpest. De kussens zijn ingezakt, de ondersteuning is verdwenen en de zetel oogt doorgezakt en versleten. We hebben eerlijk gezegd nog nooit zo’n slechte kwaliteit meegemaakt bij een nieuwe zetel.
Op 25 december heb ik een servicemelding ingediend. Op 30 december kreeg ik bericht dat een servicespecialist ingepland zou worden. Omdat ik daarna niets meer hoorde, heb ik op 12 januari zelf opnieuw contact opgenomen. Daarop kreeg ik een antwoord met excuses voor de vertraging en de belofte dat ik zo spoedig mogelijk telefonisch gecontacteerd zou worden.
Tot op vandaag heb ik nog steeds niets vernomen.
Ik heb inmiddels opnieuw contact opgenomen, maar ook daar krijg ik geen reactie meer op. Het voelt alsof ik compleet genegeerd word.
Meerdere toezeggingen, maar geen enkele concrete actie. Geen telefoontje. Geen afspraak. Geen oplossing.
De kwaliteit is ondermaats, maar de manier waarop de klantendienst hiermee omgaat is minstens even teleurstellend. Wanneer je een nieuwe zetel koopt, mag je kwaliteit én correcte service verwachten. In dit geval ontbreekt het aan beide.
Voor mij is dit een bijzonder negatieve ervaring. Ik raad toekomstige klanten aan om goed na te denken vooraleer hier een aankoop te doen.

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom
Vandaag zijn de stoelen geleverd ,onvriendelijke bezorgers ,alles kan nog niet goed funcsioneren want ze hadden de verkeerde accu’s ik moest zelf maar naar de klantenservice bellen .we vroegen kunnen jullie dat zelf niet even ,antwoord nee,wij moeten verder we geven het vanavond wel door . 1 persoon bleef nog wel even wachten toen ik een medewerker aan de telefoon had ,maar zei ik breng ff wat afval naar de auto kom zo terug ,maar kwam niet meer terug vrachtwagen reed de straat al uit voor jullie medewerker hem kon spreken .Daarna kreeg ik Brenda aan de lijn en ga zorgen voor een monteur zei heeft ook de chauffeur nog gebeld. Maar we konden ook de stoelen niet ff uit proberen want ze hadden geen tijd.Nu blijk dat 1 stoel ook niet goed draait.
We hebben een heleboel voor deze service betaald maar dat was het niet waard .
Wij hopen dat er zo spoedig mogelijk een service monteur komt ,

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom
We worden altijd goed geholpen en krijgen deskundig advies. Wij zijn zeer tevreden over onze aankopen. De service is uitstekend.

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom
Gabriel heeft ons enorm goed geholpen om tot de juiste keuze te komen, qua afmeting en kleur van de bank etc.

Snel en deskundig.
Prima geholpen. Grote winkel en keuze genoeg.

Risposta di Woonsquare - Bergen op Zoom
Goede service, krijgt alle ruimte om alles te bespreken.
Kregen het juiste advies