Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Kvaliteten på maden er blevet elendig. Har spist på Wokamok mange gange, men det her var sidste gang, for det var en ringe omgang med bløde gamle rejechips og underkogte pris.

Valutata 1 stelle su 5

Useriøs forretning. Giver gentegelsesvis under halve portioner og da jeg efter tre gange påtaler det, fortæller ejer mig at deres priser er dyre og derfor giver de små portioner. Jeg var i første omg... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Elendigt Efter at have ventet 2,5 time og have rykket, hvor bilen liiige var kørt, modtog vi noget af den mad vi havde bestilt og betalt for. Alting blødt og koldt, inkl. forårsruller og tigerrejer... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Hold da op en gang lousy Panang... masser af ris og masser af rød peber vedlagt lidt kylling i rustikke klumper og nærmest grinagtigt lidt panangsauce... væden (og smagen) var suget væk i risene på un... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

1,2

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Dårligste mad og service nogensinde

Nu er det 2. gang at vi giver WokAmok en chance, da vi troede at det ikke kunne lade sig gøre at have så ringe service.. Men igen.. 2.5 times ventetid og ingen information om at der er travlt og man kan SLET ikke få fat på restauranten. Vi ringede sådan on/off i 1 times tid, hvor de bare lagde på. Ikke nok med at vi ventede over 2 timer på maden, smagte den ene af retterne simpelthen forfærdeligt.. De skulle have 80 kr for en ret hvor nudlerne var HELT klistret sammen, smagte og lugtede dårligt, som vi ikke følte var ansvarligt at spise. Alt i alt en dårlig oplevelse, kan IKKE anbefale at bruge tid og penge på det.

26 febbraio 2021
Valutata 2 stelle su 5

Dårlig mad, Frederiksberg afd.

Man skulle tro at man ville få samme kvalitet uanset hvilken restaurant i kæden man købte fra, men hos Frederiksberg afdelingen var maden virkelig dårlig. Måske skulle personalet i oplæring hos Nørrebro afdelingen hvor kvaliteten af maden er god.

23 febbraio 2021

Ventetid x1000

Som de andre oplever, så tager det 1,5-2 timer at modtage maden UDOVER den tid de fastsætter. Så hvis du bestiller kl. 17 og de skriver 19:30, får du nok mad ved 21-tiden. Bare et heads up.

7 febbraio 2021
Valutata 1 stelle su 5

Aldrig i mit liv har jeg fået så…

Aldrig i mit liv har jeg fået så dårligt mad, maden kom først efter næsten 2 timer ikke nok med det havde vi bestily 2x 6 stk nuggets til børnene men vi fik kun 6 nuggets og ikke de 12 vi bestilte men vi betale stadig 104 kr for 6 stik nuggets, som så slet ikke var sprøde de var helt våde og smattede, kyllinge vingerne vi bestilte smagte brændte.. Forårsruller havde som problem som nuggets helt smattede og våde også halv brændte, yum woon sen, som så slet ikke var tilberedet ordentligt man skulle tro de havde tilberedet det med føderne, amen normalt er vi meget large men fy for dælen bestiller aldrig derfra igen, og 104 kr for 6 stk smattede nuggets, wow man skulle tro det var guld de serverede.. Aldrig igen den værste madoplevelse ever 500kr lige ud af vinduet

5 febbraio 2021

Dårlig service

Har bestilt mad via deres app. For afvide da jeg kommer at maden er ved at blive tilberedt. Efter 20 min i kulden - med 6 andre fortvivlet kunder, viser det sig at de ikke har modtaget bestillingen. Jeg kan ikke få mine penge tilbage

5 febbraio 2021
Valutata 1 stelle su 5

De ændrede tiden til 1,5 times levering…

De ændrede tiden til 1,5 times levering fra 45 min, så jeg ringede med det samme og afbestilte, hvilket de havde bekræftet. Da jeg derefter skulle have pengene tilbage fra just eat, ville de ikke vedkende sig jeg havde afbestilt ordren og krævede 65 kr i tabt varetab.

4 febbraio 2021

Dårlig oplevelse..

Ja, egtenlig var jeg meget glad for maden, lidt til den flade siden, men som sådan ok.. Men oplevelsen af at tale i telefon med personalet var godt nok ubehaligt.. Jeg spurtge høfligt om de kunne sende bestil med, som de gjorde forleden dag, og faktsik de 3 andre gange jeg har købt mad der.. Men pludselig måtte de ikke det mere og havde ikke gjort det i lang tid. Men de havde jeg fået 2 dage for inde så jeg forstod det ikke. Det nævnte jeg for manden i telefonen og han blev fornermet og smed røret på.. Så mon ikke bare jeg finder et andet sted at bestille mad..

30 gennaio 2021

For lang ventetid

For lang ventetid - maden ikke det værd

Hvor er jeg ærgerlig over jeg ikke læste anmeldelserne af stedet før jeg besluttede mig for at bestille.
Alt alt for laaaang ventetid på mad der ikke var speciel varm ved ankomst.
Ventede halvanden time på 3 retter og havde 2 meget utålmodige og sultne børn!!! ALDRIG MERE WOKAMOK - dårlig service og ligegyldig mad!
Det er derfor folk bestiller pizza eller køber MacD!

30 gennaio 2021
Valutata 1 stelle su 5

Save your money - wokamok rødovre

Save your money - do not order your food here.
I did order a lot of expencive toppings - for 60 kr. I recieved only one topping - value 10 kr.
The food smelled rotten and it did taste very bad - do not order your food here. It is very expensive and you get rotten smelly food.

25 gennaio 2021

Aldrig mere WokAmok

WokAmok Hedehusene.
Vi havde bestilt mad dagen før til levering et bestemt tidpunkt, da vi først alle var klar på det tidspunkt...
Maden kom 40 minutter før, så da vi alle var klar til maden var den kold...
Vi vil aldrig benytte os af WokAmok... Og da slet ikke efter at have læst andres anmeldelser...

23 gennaio 2021

Simpelthen for dårlig service

Simpelthen for dårlig service! Dette omhandler afdelingen i Køge! Første gang var leveringen af min mad forsinket med 2 timer og anden gang var den forsinket med 1 time, så endte med og ringe og aflyse min bestilling, da nok er nok!

20 gennaio 2021
Valutata 1 stelle su 5

Jamen endnu en l.o.r.t.e anmeldelse til…

Jamen endnu en l.o.r.t.e anmeldelse til samlingen til wokamok Køge. Magen til udueligt inkompetent service og personale skal man lede længe efter. Eller det findes ikke, de ligger top 1.
Gang på gang lover de maden er færdig eller lige sat over, og du får ikke en skid, udover at de lyver dig direkte op i ansigtet og er møg flabede. Så klap jer selv på skulderen. I mistede endnu en kunde.

15 gennaio 2021

Maden var 45 minutter forsinket

Maden var 45 minutter forsinket, ringer til restauranten og får besked om at vi skal ringe til just eat og få pengene retur. Her ringer medarbejderen til restauranten for at bekræfte aftalen. Ejeren smider røret på efter at have svinet just eat medarbejderen til. Bestiller aldrig fra wokamok igen

13 gennaio 2021

Elendigt

Elendigt

Efter at have ventet 2,5 time og have rykket, hvor bilen liiige var kørt, modtog vi noget af den mad vi havde bestilt og betalt for. Alting blødt og koldt, inkl. forårsruller og tigerrejer🙄 Den sprøde and bestod af tørt hakket rødkål, gulerødder, fuldstændig bløde ` engang friturestegte andestykker - og et lille bæger et eller andet koldt væske. Forfærdeligt og første og sidste gang - fortryder vi ikke læste anmeldelserne inden.

8 gennaio 2021
Valutata 4 stelle su 5

Et hul i væggen og måske var vi heldige

Ser at mange har haft en dårlig oplevelse med wokamok som "delivery" mad, så måske var vi bare heldige og hentede selv i Køge
Stedet er som et hul i væggen, savner al charme, men det var helt okay fordi maden var meget god, velsmagende og en skøn oplevelse.
Et minus, 2 "pakker" ris til 4 personer var lidt i underkant ellers havde I fået 5 stjerner
Bestiller gerne igen, men det er vist ret åbenlyst at man selv skal hente sin mad.

6 gennaio 2021
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più