Kvaliteten på maden er blevet elendig. Har spist på Wokamok mange gange, men det her var sidste gang, for det var en ringe omgang med bløde gamle rejechips og underkogte pris.
Scopri cosa dicono le persone
Useriøs forretning. Giver gentegelsesvis under halve portioner og da jeg efter tre gange påtaler det, fortæller ejer mig at deres priser er dyre og derfor giver de små portioner. Jeg var i første omg... Leggi di più
Elendigt Efter at have ventet 2,5 time og have rykket, hvor bilen liiige var kørt, modtog vi noget af den mad vi havde bestilt og betalt for. Alting blødt og koldt, inkl. forårsruller og tigerrejer... Leggi di più
Hold da op en gang lousy Panang... masser af ris og masser af rød peber vedlagt lidt kylling i rustikke klumper og nærmest grinagtigt lidt panangsauce... væden (og smagen) var suget væk i risene på un... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Super dårlig service
Jeg bestilte en wonton suppe med en gruppe venner og da “maden” kom havde de glemt min suppe og de nægtede at hjælpe de ville have vi skulle ringe til just eat og vi fik pengene tilbage efter 3 dage og jeg gik sulten i seng.. SÅ RINGE..
Sjusk med maden! Dårlig kvalitet og smagløs UDOVER:
Jeg bestilte vegetar nudler og fik en kedelig overraskelse af en ret MED kylling i. Jeg er vegetar og finder derfor kød frastødende. Jeg ringer derefter til WokAmok og forklarer situationen og de er ligeglade og vil ikke gøre noget ved det trods at de har modtaget billeder af maden med kylling i.
Jeg køber IKKE derfra igen!
Elendig mad
Elendig mad, hvor halvdelen manglede. Det tog en krig at komme igennem til kundeservice der mildest talt gav en fuldstændig til grin “service”, der ikke engang kan kaldes service.
Lad være med at bestille mad herfra.
Sikken en skuffelse......
Sikken en skuffelse......
Jeg bestilte mad fra wok amok på Hvidovrevej for første gang igår. Det var en skuffende omgang, jeg havde bestilt kyllingespyd ...... der var mere spyd end kylling og så havde jeg bestil gul karry med kylling. Retten manglede de jasminris jeg havde bestilt og det ekstra broccoli, champignon, ananas til retten var IKKE eksisterende, plastik beholderen var kun halvt fyldt, så alt i alt en dyr og dårlig madoplevelse med wok amok på Hvidovrevej .......
Nu har vi prøvet det 2 gange og det er…
Nu har vi prøvet det 2 gange og det er lige skuffende hver gang.
Smagen fejler som sådan ikke noget men, manglen på kød og især grønsager er så skidt at man nærmest skal lede efter dem ?
Har spist asiatisk mange steder og det her er helt sikkert det ringeste i forhold til fyld!
Bestilte pad thai og Panang curry
Bestilte pad thai og Panang curry, begge retter manglede diverse ting som vi havde bestilt ekstra af. Pad thai’en havde en mærkelig ketchup lignende sauce over sig og smagte på ingen måde som den skulle. Begge retter var så søde at de var fuldstændige uspiselige og vi endte med at smide det hele ud. Da vi kontaktede restauranten og Wolt fik vi af vide at vi kunne få 20kr refunderet på vores ordrer der havde kostet 233kr.
Jeg anbefaler bestemt ikke dette sted.
Laaaaaang ventetid på maden.
Glostrup wok amok. Lækker mad , da vi endelig fik det efter 2 1/2 time. Rykkede efter 1 1/2 time , og blev lovet chaufføren kørte med vores næste gang. Det blev så 1 time senere. Det kan godt gøres bedre. Og tilmed var den ene ret forkert , men vi orkede ikke at ringe igen , og vente på ny mad.
Føj..
Plejer at elske wokamok, men de sidste 2 gange er jeg virkelig blevet skuffet. Dagsdato er min mad helt brændt og uspiselig. Bare da jeg åbnede boksen lugtede maden af bål og brændt. Ved telefonisk kontakt oplyste de mig, at kun Wolt kan gøre noget, da maden er bestilt der igennem...
Slow, bad and unpolite
Slow, slow slow horrible service. Unresponsive unpolite. Horrible horrible wait time. Worst part they act like its your fault that you have to wait 40 minutes outside their store. For something that already has been paid for.
This is their køge afd.
Im actually bloody furious about their horrid way of acting.
For små portioner !! Gå sulten i seng !
Jeg har lige fået mad med hjem fra køge wok amok. Jeg tror at deres “bakker” man får maden med hjem i, ER SKRUMPET”. Det er simpelhen for små portioner til de høje priser ! En ret til 90 kr man på ingen bliver tilnærmelsesvis mæt af - fik ovenikøbet en forret.
Valgte ret hvor jeg selv kunne vælge indhold og fik 2 peanuts men da jeg brokkede mig lagde hun 2 ekstra i😖
Hold jer væk eller gå sultne i seng !
Min absolutte værste madoplevelse
Min absolutte værste madoplevelse.
Vi bestiller hurtigst muligt men det kan først blive leveret halvanden time efter. Derfor beslutter vi os for at annullere vores ordre, men de forsikrer os, at vores mad er rykket frem i køen og vi derfor ikke kan annullere, da maden er i gang med at blive tilberedt. Vi får en besked om at maden er på vej, hvor der går en time før vi modtager maden efter beskeden. Dette ender med at være to timer efter vi har bestilt. Når vi så endelig modtager maden er den både kold og vi mangler ekstra tilbehør som vi har bestilt og betalt for.
De har løjet over for os, just eat og jeg vil bestemt ikke anbefale dem til nogen som helst med den ringe kundeservice.
Den eneste kompensation som de vil give os er for det manglende tilbehør som vi har betalt for og ikke modtaget.
Så ringe af wokamok Glostrup
Så ringe af wokamok Glostrup.
Vi ringer og bestiller mad, og min svigerinde sikrer sig 2 gange, at hun har forstået korrekt, at min mand og svoger kan hente maden om 20 min. Og begge gange, bliver dette bekræftet. De kommer som aftalt, og der var de ikke engang begyndt på maden. For de havde jo travlt.
De får af vide at de begynder med det samme, og går så ud og sætter sig i bilen for at vente, da corona reglerne gør at man ikke kan blive derinde.
De kommer tilbage til den nye aftalte tid, men igen er man ikke begyndt. Denne gang er undskyldningen at de pludselig ikke kunne finde vores ordre. De vil nu starte på det igen, men det bliver afvist denne gang.
Utroligt hvor meget man kan pisse på folk. Vi sad med 3 hamrende sultne børn, der havde glædet sig til maden.
De leverer ikke alle retter der er bestilt
De sidste to gange vi har bestilt fra wokamok Rødovre har de begge gange glemt en ret, vi har betalt for retterne begge gange og de svarer ikke på mail når vi har kontaktet dem efterfølgende.
Hele min ordre kom ikke og måtte selv hente - Køge afd.
Jeg har i dag købt en supper, en gang rød karry og 4 rejer.
Det tog maden 1,5 time at komme frem, da jeg fik min mad var der ingen rejer til 59kr.
Jeg prøver at ringe men den ringer bare ud flere gange. 3. Gang bliver telefonen taget men der bliver sagt “lige et øjeblik” og jeg venter så 20 min før jeg ligger på for at ringe igen. 10 gange når jeg at ringe uden telefonen bliver taget, jeg ender med at køre ud for hente søle 4 rejser - 4 tynde rejer med af de billige fra netto til 59kr der er ingen “undskyld” eller “her får du lidt kompensation”. Ingen ting ikke en gang et “farvel hav en god aften”.
Bestiller aldrig derfra igen!
Lækkert mad synes jeg
Jeg synes det super lækket og pris er til at overkomme og det smager rigtig godt synes jeg til jer som ikke synes godt så prøve at lave den mad selv for ikke fedt at få at vide
De anerkender ikke en overhovedet i…
De anerkender ikke en overhovedet i Glostrup.
De hilser ikke . de lytter ikke.. total overvurderet sted..
Rødovre
Jeg har bestilt mad i dag kl 1912. Jeg ringer til dem 20:18, hvor jeg går at vide at chaufføren køre med vores mad nu. Kl 2052, ringer jeg til dem igen, der bliver jeg bare smidt af linjen.
Maden kommer kl 2110! Maden er iskold!
Jeg har bestilt derfra et par gange, hver gang er de forsinket, eller har glemt noget.
Den her gang har gjort, at jeg aldrig bestiller derfra igen!
Vi har bestil mad fra wok amok i…
Vi har bestil mad fra wok amok i Rødovre kl 19.00 og fik besked at det ville komme 20.45 hvilket virkede lidt voldsomt, så vi ringede dertil og spurgte og der fik vi af vide at den ville nok ville tage 1 time og 10 minutter.
Det var så løgn vi har nu ventet 2 timer på maden og har stadig ikke fået den, og vi kan ikke engang kontakte dem da de lukket kl 21.00 hvilket er virkelig dårlig still!!! Bestiller derfra igen
De tager ikke telefonen i Køge afd
De tager ikke telefonen i Køge afd. 2 timers ventetid men de tager ikke telefonen. Hold jer væk og bestil jeres mad et andet sted!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.