Witre Manutan Danmark Recensioni 692

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Snakkede med Jan fra witre angående en reklamation på en sækkevogn. Super service uden bøvl. Fik meget hurtigt sendt en ny ud. Ud fra vores erfaring med Witre vil vi helt klart anbefale dem.... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Super velfungerende webshop. Købte en stribe metalskabe, som vi anvender til opbevaring af virksomhedens effekter, ringbind, reservedele mv. Hurtig levering og fornem service. Tror det er første gang,... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Hej, Vi modtager desværre ofte vores varer uden angivelse af PO-nummer som reference, selvom vi har gjort opmærksom på flere gange, at dette er meget vigtigt for vores interne håndtering. Vi v... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig ekspedition og levering. Hjemmesiden overskulig. Jeg søgte varen på Googel og billede annonce link til Witra. Bestilte kl. 15, og havde varene dagen efter ved middags tid i Danmark. Priser på m... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizi per le imprese
  2. Servizio di distribuzione
  3. Fornitore di attrezzature
  4. Fornitore di attrezzature industriali
  5. Fornitore di attrezzature per l'ufficio
  6. Grossista

Scritti dall'azienda

Udstyr til industri, lager og kontor. Over 200.000 produkter, der letter arbejdet.
Witre Manutan er den komplette virksomhed, når det handler om udstyr til arbejdspladser inden for industri, lager og kontor. Her finder du alt det, du har brug for for at udstyre din arbejdsplads. Med markedets største udvalg fra ledende producenter og medarbejdere, der kan deres kram og brænder for at hjælpe, er vi den eneste leverandør, du har brug for for at skabe et godt arbejdsmiljø og effektive arbejdsdage.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

At de ringer inden levering og varen…

At de ringer inden levering og varen kommer hurtigt

18 marzo 2023

Hej Johnny,
Mange tak for de 5 flotte stjerner og de rosende ord. Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os. Det er sådan, det skal være!
Vi sætter stor værdi i at levere den bedste service overfor vores kunder, så vi bliver meget stolte, når det lykkes.

Hej Kirsten,

Valutata 5 stelle su 5

Der kom hurtig en tilbagemeldning vdr…

Der kom hurtig en tilbagemeldning vdr en forsinket levring :-)

14 marzo 2023

Hej Bjarne,

Fine varer og billige

Fine varer og billige. leveret dagen efter

28 febbraio 2023

Hej Kirsten,
Mvh

Gode priser

Gode priser, hurtig levering 👍

6 febbraio 2023

Hej Bjarne,
Tusind tak for din positive anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er glad for at handle hos os og oplever en god service.
Vi sætter stor pris på feedback fra vores kunder, da den hjælper os til hele tiden at forbedre os.

god hjemmeside

Hjemmesiden er nem og overskuelig.

31 gennaio 2023

Nemme at få fat på

Nemme at få fat på, og super service, da fragt firmaet mistede den ene pakke, var der en ny dagen efter.

15 gennaio 2023

Hej Karsten,

Valutata 1 stelle su 5

Total dårlig service og kommunikation

Total dårlig service og kommunikation. Modtog to skabe, som var skadet under transport, jeg sendte fotos på mail, og de lovede at ringe tilbage, men ringede aldrig.

Jeg forsatte med at ringe, først efter 4-5 opkald, kom der først skred i processen, og jeg modtog to nye skabe efter godt 1 måned.

En virkelig dårlig oplevelse, der ikke kan anbefales.

5 gennaio 2023

Hej Mogens,
Mange tak for din anmeldelse.
Jeg beklager meget for den oplevelse du har haft i forbindelse med din ordre.
Jeg kan se vi har sendt 2 nye skabe afsted til dig som lovet og håber du har modtaget dem og de fungere perfekt.

Hurtig levering - fin pris

18 dicembre 2022

Risposta di Witre Manutan Danmark

Hej Kristian, tak for de fine ord om Witre Danmark A/S herinde, og vi forsøger altid at levere så hurtigt som overhovedet muligt til vore mange kunder, og vore priser er meget konkurrencedygtige, da det er et must på det danske marked.

Super hurtig levering

18 novembre 2022

Hej Lars,

GOD OPLEVELSE

GOD OPLEVELSE, LEVERING SOM AFTALT. OPRINGNING VED TVIVLSSPØRGSMÅL

25 ottobre 2022

Hej
Mange tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har oplevet en super service.
Vi bestræber os hele tiden på at blive bedre, så vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at give os feedback.

Hurtig og præcis levering

Hurtig og præcis levering , hurtig ekspedition . Super .

30 settembre 2022

Hej Lars,

Valutata 5 stelle su 5

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering, kan varmt anbefale dem

26 settembre 2022

Risposta di Witre Manutan Danmark

Kære kunde,tusind tak for din fine anmeldelse af Witre, og vi forsøger hver dag at give alle vore kunder en rigtig god service, og en god oplevelse ved at handle hos Witre. Det mener vi er den rigtige måde at gøre tingene på.

Valutata 5 stelle su 5

Havde ved en fejl bestilt varer

Havde ved en fejl bestilt varer, der ikke opfyldte de specifikationer, vi kræver.
Ringede til Witre og beklagede vores fejl - super god behandling og varerne blev hentet næste dag.

5 settembre 2022

Risposta di Witre Manutan Danmark

Hej Jan, tak for din fine anmeldelse af Witre herinde. Hos Witre er fejlbestillinger, og retur faktisk en del af jobbet, så vi forsøger at give vore mange kunder en rigtig god oplevelse uanset om det er en ordre eller varer der skal retur.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og super god betjening.

Hurtig og super god betjening.
Vi modtog den bestilte vare efter 2 dage.
TAK

28 agosto 2022

Valutata 5 stelle su 5

Gode produkter super kunde service!

Ud fra vores erfaring med Witre vil vi helt klart anbefale dem.

Gode produkter hurtig og effektiv købs og levering process. Super kunde service ingen bøvl så helt klart thumbs up herfra.

Vh

Naveed

10 agosto 2022
Non scritta su invito

Risposta di Witre Manutan Danmark

Hej Naveed - tak for din fine anmeldelse. God kundeservice og en hurtig løsning for kunden er vores absolutte fokus, så det glæder os du har haft en oplevelse af netop dette.

Risposta di Witre Manutan Danmark

Hej Ivan - tak for din anmeldelse herinde. Heldigvis er det som oftest at alt fungerer som det skal for vore kunder. Vi arbejder hver dag hårdt på at levere de bedste produkter og den bedste service til vore kunder, og det lykkes som regel altid.

Valutata 4 stelle su 5

Risposta di Witre Manutan Danmark

Hej Christian, tak for din anmeldelse, og vi forsøger altid at have bedst mulige priser for kunderne, og hurtig levering er også et kardinalpunkt hos Witre, så derfor er vi glade for det også lykkedes denne gang.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più