Witre Manutan Danmark Recensioni 692

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Snakkede med Jan fra witre angående en reklamation på en sækkevogn. Super service uden bøvl. Fik meget hurtigt sendt en ny ud. Ud fra vores erfaring med Witre vil vi helt klart anbefale dem.... Leggi di più

Super velfungerende webshop. Købte en stribe metalskabe, som vi anvender til opbevaring af virksomhedens effekter, ringbind, reservedele mv. Hurtig levering og fornem service. Tror det er første gang,... Leggi di più

Hej, Vi modtager desværre ofte vores varer uden angivelse af PO-nummer som reference, selvom vi har gjort opmærksom på flere gange, at dette er meget vigtigt for vores interne håndtering. Vi v... Leggi di più

Hurtig ekspedition og levering. Hjemmesiden overskulig. Jeg søgte varen på Googel og billede annonce link til Witra. Bestilte kl. 15, og havde varene dagen efter ved middags tid i Danmark. Priser på m... Leggi di più

1. Servizi per le imprese
  2. Servizio di distribuzione
  3. Fornitore di attrezzature
  4. Fornitore di attrezzature industriali
  5. Fornitore di attrezzature per l'ufficio
  6. Grossista

Witre Manutan

Udstyr til industri, lager og kontor. Over 200.000 produkter, der letter arbejdet.
Witre Manutan er den komplette virksomhed, når det handler om udstyr til arbejdspladser inden for industri, lager og kontor. Her finder du alt det, du har brug for for at udstyre din arbejdsplads. Med markedets største udvalg fra ledende producenter og medarbejdere, der kan deres kram og brænder for at hjælpe, er vi den eneste leverandør, du har brug for for at skabe et godt arbejdsmiljø og effektive arbejdsdage.

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Har bestilt en stumtjener

Super god kundeservice! Efter nedenstående misforståelse blev jeg kontaktet af firmaet, og sjældent har jeg mødt så god kundeservice og forståelse!

Har bestilt en stumtjener, pengene er blevet trukket på min konto, men har intet hørt om levering eller afsendelse, så antager mine penge bare er tabt, øv oplevelse af at købe en julegave hos dem.

8 dicembre 2023

Hej Camilla,
Tusind tak for din positive anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er glad for at handle hos os og oplever en god service.
Vi sætter stor pris på feedback fra vores kunder, da den hjælper os til hele tiden at forbedre os.

Alt perfekt

15 novembre 2023

Hej ,Birthe

Witre

at det kørte som på skinner .lige fra…

at det kørte som på skinner .lige fra bestilling til modtagelse .

10 novembre 2023

Hej Egon,

Hurtig servic

Hurtig servic, nem hjemmeside.

25 ottobre 2023

Hej Maria,
Witre

Nemt at handle på siden og hurtig…

Nemt at handle på siden og hurtig levering

30 settembre 2023

Hej Michael,

God service telefonisk fra sælger

God service telefonisk fra sælger
Hurtig levering

30 settembre 2023

Hej Benno,
Mange tak for de 5 flotte stjerner og de rosende ord. Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os. Det er sådan, det skal være!
Vi sætter stor værdi i at levere den bedste service overfor vores kunder, så vi bliver meget stolte, når det lykkes.

God betjening

God betjening, samt hurtig levering
venlig hilsen
Jan Johnstad

26 settembre 2023

Hej Jan,

Super kundeservice

Bestilte en ordre, men den kom ikke.
Kontaktede kundeservice, de fandt så ud af at PostNord havde mistet pakken.
Så blev en ny sendt, og modtog den så dagen efter.
Så jeg vil sige super god kundeservice :-)

20 settembre 2023

Hej Martin,
Witre

God og hurtig levering samt nemt at…

God og hurtig levering samt nemt at finde på hjemnesiden

14 settembre 2023

Hej Villy,

fin tavle til prisen :-)

Fin tavle til prisen, eneste der kunne rettes var at beskyttelse folie måske ikke skulle fæstet fast til rammen, så den er svær at fjerne pæn :-) Flot tavle til prisen :-)

8 agosto 2023

Modtog opbevaringsboks, hvoraf 1 stk. var ødelagt. Skrev på chat med Jan Pedersen med foto af den ødelagte boks. Jan kvitterede med afsendelse af en ny erstatning boks. GOD SERVICE Jan :-)

4 luglio 2023

nemt at bestille på telefon

nemt at bestille på telefon, god service, hurtigt levering.

15 giugno 2023

Hej Michael,
Witre

Problemer med betaling men god kundeservice

Edit fra tidligere review. Der var nogen problemer i forhold til betaling på deres hjemmeside grundet nogle opdateringer. Det gik desværre udover mig i form af at jeg ikke kunne betale. Jeg er dog kommet i dialog med professionel kundeservice som har hjulpet mig fint igennem processen udenom hjemmesiden.

29 maggio 2023

Hej Andreas

Jeg har forsøgt at fange dig idag på telefonen og få en klarhed over hvad der er sket idenne sag vil du ikke kontakte mig på 76343099

Perfekt

Hurtig og korrekt forsendelse.

2 maggio 2023

Hej Costas,
Witre

Gode priser og hurtig levering.

Gode priser og hurtig levering.
Der var en skade på den ene pakke, den blev ombyttet uden det mindste besvær.

17 aprile 2023

Hej