Witgoedreparateurhaaglanden Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Om 11 u gebeld omdat vaatwasser nadat deze ivm met montage van nieuwe keuken los was gekoppeld en er tussen uit was gehaald, en het na opnieuw plaatsen niet meer deed. Binnen 2,5 u kwamen de 2 here... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloos, geen 65 maar 70 euro voorrijkosten, in 10 min wasdroger open, nieuw onderdeel nodig, reparatie zou een uur minstens duren, dus prijs reparatie 325 €. Onderdeel moest besteld worden. Late... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super snelle service. Dezelfde dag waren ze aanwezig om mijn vaatwasser te repareren. Toevallig hadden ze het onderdeel dat defect was bij zich en konden ze het meteen fixen. Erg vriendelijke en... Leggi di più

Molto buono

TrustScore 4 su 5

61 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Ik ben niet tevreden met de service van…

Ik ben niet tevreden met de service van dit bedrijf en zou het niet aanbevelen.
Ze lieten het water met het ontstoppingsmiddel naar de houten vloer lekken en beschadigden de vloer. Toen hierover contact werd opgenomen, weigerde de eigenaar elke verantwoordelijkheid. Hij was onaangenaam.
De factuur was onduidelijk. Toen ik samen met de eigenaar heb gekeken wat waren de kosten (211 euro) en wat ik heb betaald, het was duidelijk dat hij heeft een tientje te veel op de rekening gebracht.

24 ottobre 2024

Slechte service

Geen vriendelijke man, monteur wilde een nieuwe pomp plaatsen, nadat ik had aangegeven dat 12 maanden geleden ook al was gedaan, was de vaatwasser ineens gerepareerd. €70,- lichter en de 24-uursservice was een 72-uursservice. Garantie wordt niet gegeven op de reparatie.

23 settembre 2024

Prettige ervaring

Veel slechte ervaringen zie ik hier. Ik wilde toch even een prettige ervaring schrijven. Belde om half 9 dat mijn vaatwasser kapot was. Hij woonde in de buurt dus half 10 stond hij op de stoep. Pomp en rubber vervangen 195 euro en klaar. Daarvoor geen nieuwe machine.

2 maggio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Snel, duidelijke( prijs)afspraak. 5*****!

Afgelopen maandag storing gemeld, in de middag al een monteur die snel diagnose had. Duidelijke prijsafspraak gemaakt. Volgens afspraak kwam hij woensdag met bestelde onderdeel terug. De oorzaak bleek toch in ander onderdeel te zitten. De monteur was 3 kwartier bezig, maar hield zich aan zijn afspraak en het bleef bij 65 euro voorrijkosten! Topservice dus! Monteur was vriendelijk, werkte netjes en gaf duidelijke informatie en advies.

5 febbraio 2024

Waardeloos

Onderdeel moest besteld worden. Later heb ik afgebeld, in 15 min zelf met nieuw onderdeel droger gefikst. bleek dat de monteurs 2 onderdeeltjes hadden meegenomen, die gewoon goed w aren. Is er geen instantie die deze oplichters kan verbieden ooit nog te werken. Geen factuur gekregen, allemaal zwart witwassen geld.

13 novembre 2023

Oplichters

Bij het centrifuge maakt de wasmachine veel lawaai. Ze zijden dat de lagers kapot waren en reparatie te duur was en mag ik 69 euro hebben. Wat was het probleem het beton gewicht op de trommel zat los!

7 giugno 2023

Oplichters

Vooraf gebeld en aangegeven dat het een f04 foutcode was van de droger. Of ze dit probleem konden verhelpen en het antwoord was ja.

Ze kwamen binnen, erg onklantvriendelijk, deed de droger open van boven en keken naar de printplaat. F04 code betreft verwarmingselement maar ik dacht zal wel. Conclusie was de printplaat ik kon beter een nieuwe droger kopen. Na 10 minuten stonden ze buiten en kon ik 69 euro betalen. Het voelde zo niet goed.

Ik heb whirlpool gebeld en daar een verzekering afgesloten. Zijn langs geweest en het betrof de verwarmingselement.

Normaal ben ik wel van review vooraf lezen maar ik baal dat ik dat bij dit bedrijf niet heb gedaan. Schijnbaar werken ze daar niet om de apparaten te maken maar om zo snel mogelijk makkelijk geld te verdienen.

22 marzo 2023
Valutata 1 stelle su 5

Weken aan een lijntje gehouden en uiteindelijk geen resultaat

Gebeld met de vraag of het nog zinvol is om een wasdroger van bijna 7 jaar te repareren. Op het display deed niets het meer dus waarschijnlijk de printplaat kapot. Antwoord van de monteur: "Een wasdroger kan makkelijk 12 jaar mee dus ja het is zeker zinvol deze te repareren". Affijn, afspraak gemaakt. Monteur komt langs en concludeert in 15 minuten dat inderdaad de printplaat kapot is. Hij gaat een nieuwe bestellen en zou bellen wanneer deze binnen was. 3 Weken er achter aan gebeld en steeds geen antwoord. Bij het laatste belletje geeft de monteur aan dat je beter geen printplaat kan vervangen want die dingen komen uit China en zijn van belabberde kwalitieit. Hij raad ons aan een nieuwe te kopen. Dus 65 euro armer, 3 weken geen droger en nu dus toch een nieuwe kopen. Oplichters zijn het. Het enige wat ze willen is die eenmalige 65 euro opstrijken van het eerste bezoek. Verder geen enkele service.

8 marzo 2023

vaatwasser storing

vaatwasser storing. Monteur komt binnen, doet de deur open en zegt al snel, de motor is stuk, hoe die dat geconstateerd heeft is een vraagteken, daarna was het een printplaat die stuk was. Diagnose: u kunt het beste een nieuwe kopen. Binnen 15 minuten voor 69 euro opgelicht. Volgende dag heeft een Bosch monteur een ventiel vervangen, vaatwasser doet het weer. Laat deze oplichters niet langskomen!

26 febbraio 2023
Valutata 1 stelle su 5

mijn wasmachine was kapot.dit bedrijf is er op uit om je te beroven

mijn wasmachine was kapot.dit bedrijf gebeld werd met hallo aangenomen niet met de bedrijfsnaam.monteur kwam voorrijkosten 69 euro.
mijn droogtrommel moest er eerst afgehaald worden stond er boven op.hij aan de onderkant kijken en zei ik zie het al het zijn de koolbostels . hij kon het maken voor 180 euro. heel langzaam doen twee miniscule borstels er in.vroeg waarom zo duur wat kosten die borstels 1 euro per stuk. kon ook zwart afrekenen dan werd het goedkoper niet gedaan.
wasmachine doet het weer maar door het ondeskundig afhalen van mijn droger doet deze het ook niet meer
conclusie het zijn oplichters

21 dicembre 2022

Ontzettend onprofessioneel en onaardig

Ontzettend onprofessioneel en onaardig; ze hadden al voor binnenkomst besloten wat het probleem was, ondanks mijn uitleg dat dat het zeker niet was, en begonnen toen ze er waren (na met enorme tegenzin en gezeur een mondkapje op te zetten) meteen met een agressieve preek ZONDER zelfs maar een seconde naar het defecte apparaat te kijken. Zoals verwacht heeft hun oplossing vervolgens niets geholpen en is het apparaat nog steeds defect. Wij gaan zeker nooit meer naar hen terug.

30 dicembre 2021

Witgoedreparateurhaaglanden

+ monteurs kwamen binnen afgesproken tijdsvlak
+ kwamen met ca 10 minuten tot een conclusie

- wij kunnen dit niet maken
- € 30,25 voorrijkosten

Mijn advies, kijk eerst op Trustpilot voor je deze reparateur vraagt.

13 settembre 2021

Het zijn boeven!

Het zijn boeven! Niet mee in zee gaan. Bij elkaar is de monteur 15 minuten binnen geweest voor het losmaken van het deurslot, bellen met een collega, nieuw slot ophalen in de auto, nieuw slot plaatsen en de afrekening. Hij vroeg €140. Ik heb opgezocht en het slot kost € 22,30. Voorrijkosten was €65.
Ze krijgen 1 ster omdat mijn machine het weer doet.

10 settembre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Not worth the money or effort

Had an issue with a Whirlpool Dishwasher. Called this company out who came within 24 hours. (That in itself should have been a warning. All the other companies I called were a minimum of 3-5 days.) Two men spent 2 minutes looking at the machine, minimum of diagnostics and told me that the motor was gone. Without even opening a toolbag or any diagnostics. 65 Euros later and 3 minutes after walking into the apartment, they were gone. Nice little job for them. Today an official Whirlpool engineer called and has ordered a spare part - not the whole motor I hasten to add! I can use the machine in the meantime. And so in summary. Wouldn't recommend. Its a scam.

31 maggio 2021

Bel iemand anders!

Zeer herkenbare recensies en had ik maar vooraf deze recensies gelezen want dan had ik ze nooit gebeld. Hier met 1 advies wil ik het maar bij laten.

1 advies: Nooit met deze mensen bellen.

8 febbraio 2021
Valutata 1 stelle su 5

dont trust these technicians to fix your stuff.

Found them on google search, call them because I have a coolant leak in my refrigerator I make when trying to defroze the fridge, they said they can fix it for 65e. Once they come in they said it can't be fixed and charge 65e just for coming and look (instead of already tell me on the phone). Said it will cost more than 200e if they are able to fix it which is a lie because they clearly state in their website and when I call them 65e is included in the fixes. Seem like trying to make easy money not fixing anything.

28 novembre 2020
Valutata 2 stelle su 5

Rekenden meer dan was afgesproken

De monteurs waren in 10 minuten klaar met de reparatie (alleen het filter schoonmaken) en rekende daarvoor 85 euro in plaats van 65 euro zoals vermeld op de website (voorrijkosten inclusief 30 minuten arbeid). Hierover heb ik gebeld met de organisatie. Daar viel niet mee te praten.

9 ottobre 2020

Geen reparatiebedrijf, oplichters

Onze vaatwasser gaf een foutcode F3, op google gezocht en uitgekomen op deze reperateur.
De slecht Nederlands sprekende mannen kwamen binnen, deden een meting in de vaatwasser en gaven aan dat 'de electronica' kapot was. Konden meteen 65 euro afrekenen. Met de vraag of dit te repareren was en hoe duur dat zou zijn leken ze niet blij want we konden beter een nieuwe kopen.
Voelt als het verdienmodel van dit bedrijf, geen echte reparaties willen uitvoeren maar alleen onderzoekskosten innen.

25 settembre 2020
Valutata 1 stelle su 5

Enorm slechte ervaring met dit bedrijf.

Enorm slechte ervaring met dit bedrijf.

Onze Amerikaanse koelkast stonk verschrikkelijk en koelde niet goed meer. Er kwam een enorme vieze chemische geur uit. De website van Witgoedreparateur Haaglanden zag er goed uit dus gebeld en duidelijk mijn probleem uitgelegd. Ik heb er meteen bij gezegd wat het merk was van onze koel/vries combinatie.

Ik heb zelfs aangegeven dat het erop lijkt dat hij gas lekt, en dat ik op internet heb gelezen dat dit waarschijnlijk gerepareerd zou kunnen worden.
Een afspraak gemaakt voor de dag erop.

De monteur kwam op tijd. In de keuken trok hij de vaatwasser open in plaats van de koelkast. Hij zette de vaatwasser ook meteen aan. Toen we aangaven dat het niet om de vaatwasser ging maar om de koelkast werd zijn aandacht gericht op de koelkast.

Hij heeft niet veel meer gedaan dan in de koelkast kijken. Toen we aangaven dat het enorm stonk als de koeling aanging heeft de monteur even geroken, en zei dat hij niks raars rook. Vreemd, want de hele benedenverdieping stonk ernaar.

Direct daarop zei hij 'het zal een gaslek zijn en daar kan ik niks aan doen'. Of we even € 65 wilden betalen zodat hij weer verder kon. Dit werd ook niet op een hele vriendelijke manier verteld.

Er kwam een discussie op gang waarbij ik aangaf dat ik hem de avond ervoor gesproken had, en duidelijk had verteld wat het probleem was. Volgens hem hadden we elkaar niet gesproken. Later draaide hij dat bij, maar bleef volhouden dat ik het niet over een gaslek in de koel/vries combi had gehad.

1 - Ik heb vooraf aan de telefoon gezegd dat het om de koel/vries combinatie ging > Hij komt binnen en gaat zonder iets te vragen aan de gang met de vaatwasser.

2 - Ik had vooraf aan de telefoon aangegeven dat ik dacht dat het een gaslek was > Zijn reactie : geen probleem ik los het op.

3 - Op het moment dat de koeling aanging in de koelkast / vriezer stonk het enorm > Hij rook blijkbaar niks

4 - Hij heeft niet eens onderzoek gedaan naar de oorzaak. Hij trok de koelkast open en zei vrijwel direct dat hij er niks aan kon doen.

5 - De monteur was niet bepaald vriendelijk

Het lijkt er een beetje op of het wel makkelijk geld verdienen is door binnen te komen, even in de koelkast te kijken en meteen weer af te rekenen zonder ook maar iets te doen om de oorzaak van het probleem te vinden.

In het geheel geen aanrader als je problemen met je witgoed hebt.

29 agosto 2020
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più