Valutata 1 stelle su 5

Intimidatie op klanten Ik probeerde zo vriendelijk naar hem te bellen, hij liet onze wasmachine stuk heb rond 65 euro ervoor betaald, hij begint met zijn agressie gedrag op mij en hangt zelfs telef... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,6

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Onprofessionele reparatie, beschadigde veer en geen werkbon of factuur

Vooraf heb ik per e-mail een totaalprijs van €190 inclusief onderdeel en reparatie afgesproken voor het vervangen van de manchet van mijn Indesit was-droogcombinatie.

Na afronding van de werkzaamheden zei de monteur dat de veer mogelijk niet goed zou blijven zitten en dat ik eventueel zelf een nieuwe veer moest kopen. Hij vertelde niet dat de veer al beschadigd was. Pas nadat de monteur was vertrokken en ik de wasmachine wilde gebruiken, ontdekte ik dat de veer kapot was. Hierdoor kon ik de machine niet veilig gebruiken.

Daarnaast gaf de monteur na de werkzaamheden aan dat de reparatie €235 zou kosten, terwijl dit bedrag niet vooraf was afgesproken. Ik heb het overeengekomen bedrag van €190 betaald via een QR code

Ook heb ik na de reparatie geen werkbon, afleverbon of factuur ontvangen. Daardoor ontbreekt een schriftelijk overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden, het vervangen onderdeel en het door mij betaalde bedrag.

Toen ik hierover contact opnam, werd ik onprettig en onprofessioneel te woord gestaan. Er werd niet op een normale manier naar een oplossing gezocht.

De website wekt bij mij de indruk dat het om een zelfstandig lokaal witgoedbedrijf in Den Haag gaat. Achteraf bleek dat de werkzaamheden door zelfstandige monteurs worden uitgevoerd. Dat was mij vooraf niet duidelijk.

De manier waarop met de beschadigde veer, de afwijkende prijs, het ontbreken van een afleverbon en factuur is omgegaan, vind ik zeer teleurstellend. Op basis van mijn ervaring raad ik deze dienst niet aan.

27 luglio 2026

Komt dreigend over

Was erg kortaf aan de telefoon. Hij vertelde wat er mis wat met de wasmachine, ik stelde een verhelderende vraag, hij reageerde erg geïrriteerd met een verheffende stem en handgebaren. Ik schrok hier erg van. Dit kwam gewoon dreigend over en dat terwijl iemand in jouw huis is. Ik heb dit ook direct gezegd dat ik enkel een verhelderende vraag stelde, maar kreeg een "dit is de manier waarop ik praat" terug. Ik heb toen maar gezegd dat hij het mocht repareren na de diagnose en dat heeft hij gedaan. Heeft mij 175€ gekost.

2 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Nou de kosten zouden 65 euro zijn maar…

Nou de kosten zouden 65 euro zijn maar toen er een diagnose was gesteld van de koeling zo maar op zicht, werd het 175 ivm klein beetje bijvullen gas .Ze zuigen de prijzen zo uit hun duim .
Maar goed ik repareer de rest zelf wel ,want ook dat zou 150 euro gaan kosten inc 2 ventilators van 30 ps .

17 luglio 2025

Bel de nummers 070-2211*** niet

Bel de nummers 070-2211*** niet! Deze gasten rekenen voorrijkosten, zijn 5 minutem binnen zonder meetapparatuur te gebruiken, trekken je machine open en concluderen dat er iets kapot is en dat de reparatie te duur zal zijn. Je kunt beter een nieuwe machine kopen. Standaard verhaal! Maar je mag we aftikken! En op naar de volgende met hetzelfde verhaal! Oplichters!!! Mijn machine is gemaakt door Witgoed fix monteur 010! Dat is een topper!!! Geen nieuwe machine nodig...

20 aprile 2025

175 euro verder

175 euro verder, twee keer de pomp van m'n vaatwasser vervangen, en tot overmaat van ramp ook het deurtje in de keuken onherstelbaar beschadigd. Reactie: waren wij niet, wie dan wel de schroeven van deur zodanig heeft aangedraaid dat ze er aan de andere kant uitsteken, blijft een groot misterie

11 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Perfect gerepareerd

Ik herken mijn ervaring totaal niet in alle negatieve reviews hieronder, mijn vaatwasser was kapot. Twee vriendelijke monteurs zijn langs geweest op de afgesproken tijd. Hebben hem gerepareerd voor een marktconforme prijs en zijn erbij gebleven tot hij werkte. Echter gaf hij 30 minuten nadat ze weg waren dezelfde error als voordat ze kwamen.

Gelijk contact opgenomen en een dag later op de afgesproken tijd weer langs, ze hebben een onderdeel wat ik zelf had aangeschaft (omdat ik eerst zelf de reparatie wilde doen) kosteloos geïnstalleerd en hij werkt weer als een zonnetje.

Ik weet wie ik moet bellen als mijn witgoed ooit weer gerepareerd moet worden.

28 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

De slechtste die ik ooit heb meegemaakt!!!

Ze kwamen op de valreep aan en wisten al gelijk dat mijn warmtepompdroger niet meer gemaakt kon worden.
Mijn man kwam een paar dagen later en keek er naar,zag gelijk dat de trommel vast zat.
Hij heeft hem los gemaakt en nu doet mijn droger het weer.
Maar ik kreeg het advies van hun dat ik een andere moest kopen en gelijk wel 65 euro ontvangen voor het kijken.
Nu heb ik wel 500 euro in mijn zak kunnen houden.

11 luglio 2024

Oplichters

Oplichters, heb 95 moeten aftikken voor een nog steeds een kapotte droger.
Karma doet z’n werk wel!

21 maggio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Alie express pomp geinstalleerd…

Enkele jaren geleden een pomp laten vervangen door deze buitenlander, machine werkte weer dus verder prima.
Na een paar maanden storing. Machine zelf open geschroefd bleken kabels langs de aandrijfriem te lopen omdat deze uit de beugeltjes hingen. Dus doorgeslagen en vervolgens storing.
Alles netjes gesoldeerd, en machine werkte weer.
Later de pomp willen schoonmaken, bleek de stop vast te zitten door een boortje dat door de stop heen zat, hierdoor stop af moeten breken om hem eruit te krijgen. Nadat ik voor mijn Siemens machine een nieuwe besteld had op serienummer en type bleek deze niet te passen.
Meneer de buitenlander opgebeld en deze beweerde na veel getier dat ie alleen orginele onderdelen gebruikt, en dat het niet zijn probleem was.

Machine aan de kant gezet, en een andere (gebruikte ) gekocht.

Vandaag aan het sleutelen. Gegaan met de oude eerste machine, bleek een Alie express pomp in te zitten met een niet orginele afvoerslang. Kleine zwarte afvoerslangetje zat geknikt.

Al met al heel veel pruts werk. Gelukkig van 2 1 kunnen maken.

NIET MEE IN ZEE GAAN.

Pas op prutsers

18 maggio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Ik ben echt blij dat ik deze reviews…

Ik ben echt blij dat ik deze reviews heb ontdekt! Ik vermoedde al dat het niet klopte door de houding van de 'monteur' aan de telefoon. Hij reageerde heel geïrriteerd toen ik vroeg op hij de tarieven wilde herhalen. Op de site wordt je voor de gek gehouden met 65 euro inclusief voorrijkosten, diagnose, en 30 min arbeid. Ik vond het al te mooi om waar te wezen en het klopte ook aangezien de monteur met allerleu andere hogere bedragen kwam. Hoe dan ook hoop ik dat veel mensen eerst deze reviews lezen eer ze dit bedrijf(en) in schakelen. Zulke mensen mogen zichzelf echt geen monteur noemen! Er zijn zat goede monteurs (uiteindelijk een hele goeie gevonden) maar deze alie express monteurs verpesten het voor de echt hardwerkende en professionele monteurs!

18 gennaio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Geld ophalen en weg zijn ze

Wasmachine had storing melding, mogelijk iets met de warmtesensor.

Die bleek goed te zijn, antwoord was; ik denk nieuwe wasmachine kopen. MISSCHIEN printplaat kapot, niet waard om te maken gaven ze aan.

Ik heb een nieuwe wasmachine gekocht dus, oude weggegeven aan iemand, die hem binnen 15 minuten voor 10 euro gemaakt heeft! Koolborstel bleek kapot, koste hem 10 euro voor het onderdeel, wasmachine resetten en 15 minuten werk!

Als het echte monteurs waren was mijn wasmachine dus gemaakt en had ik geen nieuwe hoeven kopen. Nu meer dan 600 euro onnodig uitgegeven

Ik heb niet de indruk gehad dat ze enige moeite hebben gedaan of wilden doen.

Puur geld ophalen en wegwezen.

Ik heb ze een week later 2 keer gebeld om dit te vertellen, maar namen niet op. Ik denk omdat ze mijn nummer zagen.

Uitkijken dus.

28 dicembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Oplichting: Het zijn pure oplichters en vragen brutaal om veel geld

Ik had hen zonder goed te checken uitgenodigd om mijn Samsung Amerikaanse koelkast te repareren. Zij stelden na kort onderzoek vast dat zij de koelkast konden repareren maar dan moest ik 225 euro betalen (eerst vroegen ze nog 275 euro). Vanwege de stelligheid waarmee zij zeiden dat de koelkast nadien weer goed zou functioneren, heb ik ingestemd. Had ik nooit moeten doen, want nadien bleef het zelfde probleem. Met veel moeite lukte het mij hen opnieuw langs te laten komen, maar ik kreeg geen garantie op de reparatie en zij begonnen andere redenen voor niet functioneren van de koelkast op te sommen. Die ze dan eigenlijk niet goed konden repareren. Zij renden vervolgens snel weg.

6 novembre 2023

Oplichters

Oplichters en onvriendelijk (mevrouw even aan de kant) Ook voor ons te laat en €69,- armer. Onderzoek en voorrijkosten en tja onderdeel moest besteld worden. Kwamen niet meer opdagen. Kende mij zelf niet meer. Nee, ‘mevrouwtje’ ik ben niet bij u geweest. Rijden in anonieme witte bus. Een kleine en een lange. Spreken slecht Nederlands. Bedrijf heeft Websites met 3 verschillende namen. Witgoed Sim; Beeklaan 116 2562 NS Den Haag, Witgoedservice-Haaglanden.nl en Witgoedservice-denhaag.nl beide Ganzenplantsoen 21
2496 LA Den Haag. De slechte reviews zag ik pas nadat op ING bank witgoedservice sim zag staan. Ze deden zich voor als witgoedservice-denhaag.

16 settembre 2023

Intimidatie op klanten

Intimidatie op klanten

Ik probeerde zo vriendelijk naar hem te bellen, hij liet onze wasmachine stuk heb rond 65 euro ervoor betaald, hij begint met zijn agressie gedrag op mij en hangt zelfs telefoon op. Was zo in shock alsof ik een bloeddorstig duivel aan de lijn heb gesproken. Hij is zo f"king onbeschot en asociaal en hij is gevaarlijk voor de klanten zelfs is een oplichter. Wie iemand mij bericht leest schakel zo snel mogelijk naar consumentenbond zodat zij in actie nemen wordt zijn tent volledige afgesloten wegens zijn gedrag en ons veiligheid.

22 agosto 2023

Opgelicht?

Probleem: vaatwasser (inbouw) houdt ermee op na 20 minuten.
Monteur spreekt geen Nederlands en krijgt instructies van collega. Na 10 min niet duidelijk wat probleem is. Spanning is ok. Machine is niet van de plaats gehaald. Mij wordt gevraagd keuken te verlaten. Nog 5 min verstrijken en vaatwasser zou weer werken. Kosten €275,88. Betaald via pin, maar ik krijg geen faktuur o.i.d.
Naïef misschien, maar ik heb niet gevraagd wat het probleem was.
Maar helaas... het probleem met de vaatwasser bleek niet verholpen.
Tweede bezoek, dezelfde monteur met collega. Weer spanning gemeten... alles goed .
Advies: alle programma's proberen en indien probleem hetzelfde, is het waarschijnlijk de printplaat.
Op mijn vraag wat er bij het eerste bezoek was gerepareerd, kreeg ik geen antwoord.
Er werd toegezegd dat ik gel d terug zou krijgen.
Na telefonisch contact en correspondentie per SMS heb ik 50% terug gekregen.
Ik blijf achter met het gevoel dat ik ben opgelicht.
Na deze ervaring heb ik gegoogled en de reviews gelezen over dit bedrijf. Had ik dit maar eerder gedaan. Dan had ik hen niet gebeld. Inmiddels ben ik erachter dat zij onder meerdere bedrijfsnamen opereren, o.a. Witgoed Held.
Ik heb nu een gerenommeerd bedrijf ingeschakeld en ben benieuwd naar hun advies.

19 giugno 2023

Watch out

Watch out! Professional scammers. A couple of Turkish dudes with arrogant attitude. I paid 125 euro for nothing. On top, instead of fixing the issue, they made the problem worse by ruining the fridge and the dishwasher. Had to buy new ones. Obviously, they never came back, even after multiple calls.
They use multiple websites in order to scam more people:
witgoedservice-denhaag
witgoedservice-benelux

6 febbraio 2023

Afzetters!

Afzetters!!
Toen ik niet akkoord ging met hun voorstel voor reparatie (250 euro), beweerden ze dat ze langer dan half uur bezig waren en dat ik dus 95 euro moest betalen. Ik herinnerde de meneren dat volgens hun eigen website na 30 minuten (die ze echt niet waren geweest!!) 10 euro was . Toen uiteindelijk 79 euro betaald. Pure afzetterij. Ik ben zo boos!!

20 febbraio 2023

Oplichters 1e klas

Oplichters! Mooie woorden op hun website over €65 voor een afspraak incl. Voorrijkosten en reparatie. Krijg ik te horen dat het bij elkaar €175 ging kosten en hij een onderdeel moest bestellen waar ook weer 2 dagen overheen ging. Moest wel alvast €70 betalen.. 2 dagen later komen ze met een verkeerd onderdeel, het paste niet… en krijg leuk te horen dat ie wel contact opneemt als ie wat voor me kan doen…maar dit onderdeel was nergens te krijgen… bizar! Nadat ie de deur uit is gegaan heb ik het desbetreffende onderdeel a €12 zelf gevonden online en heb hem gebeld. Zijn uitleg was dat hij niet op internet kijkt maar alleen bij 2 groothandels zijn spullen haalt… schande en klinkt idioot. De €70 was opeens tot in tegenstelling van wat ze op hun website voorrijkosten…zit je dan met alsnog een kapoote droger.. Hoop dat ie lekker eet van die €70, ik vind wel een andere manier om mn wasdroger te (laten) repareren. Karma voor deze mensen bah

25 gennaio 2023
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più